Kósa Lajos szerint egyértelmű provokáció volt, hogy Orbán beszéde alatt egy nő sípolt. Szerinte ugyanakkor a kormánypropagandának semmi köze ahhoz, hogy a hajánál fogva rántották le a földre a nőt.

Egyértelmű provokáció volt, hogy Orbán Viktor beszéde alatt egy nő sípolni kezdett – jelentette ki Kósa Lajos a 444 cikke szerint Tusnádfürdőn a Tusványos rendezvényen tartott sajtótájékoztatóján.

"A Fidesz elítéli az erőszakot, de a provokációt is, és nagyon köszönik a szervezőknek, hogy a saját védelme érdekében ilyen hamar és hatékonyan kivezették a provokátornak nevezett nőt" – olvasható a cikkben.

Kósa szerint abban, hogy a kisípolásra ilyen heves reakciók születtek (a nőt a hajánál fogva lerántotta a közönség egyik tagja a földre, egy másik pedig lenyomva tartotta a földön az esetről készült videó szerint), abban a kormánypropagandának semmilyen szerepe sem volt.

A Fidesz frakcióvezetője szerint ez olyan volt, mintha valaki Újpest-mezben ült volna be a Fradi B-középbe.

A 444 megkérdezte, hogy akkor a Tusványoson Orbán beszédét hallgatók olyanok-e a Fidesznek, mint a Fradinak a B-közép, akkor Kósa azt válaszolta: nem, ez csak egy hasonlat, és azokat nem szabad szó szerint venni.

"A frakcióvezető kiemelte, hogy az incidensről felvételek is készültek, és arra is célozgatott, hogy a felvételeket készítő újságírók akár össze is játszhattak a fütyülő nővel, de konkrét kérdésre letagadta, hogy erre célzott volna" – olvasható a cikkben.

(Címlapi kép: MTI/Veres Nándor)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Nem Lalika te magad vagy a provokáció a józan ész ellen! =))
nevemnick
Tüte a lajos.
Tetszésnyilvánítás volt.
A nem tetszésé.
Ennyi
Clavigo
Lajcsi...olyanról még nem hallottál,,hogy valaki spontánul okádik a Zsírmorétól ??..és ki is meri mutatni a véleményét ??
eugen4402
Mondhatta volna szebben kis lovag: végzetes merényletet akadályoztak meg a szekusok, mert a síp valójában hatlövetű lőfegyver volt...
Clavigo
" Hajánál fogva rántották le a földre,,"...Te Lajcsi...ti ,szerintem féltek..Már Romániában sem nyalják a Cigánypáva seggét olyan egyértelműen...
Perwool
"Szerinte ugyanakkor a kormánypropagandának semmi köze ahhoz, hogy a hajánál fogva rántották le a földre a nőt."

Most még azt lenne jó megtudni, hogy egy idegen országban megrendezett ifjúsági fesztiválon, mi a @vaanyjuk joguk van kampányolni? Valamint Magyarország belügyeit kiteregetni?Mi köze van ennek egy fesztiválhoz?

hvg.hu/velemeny/20170722_Tusvanyos_erdelyi_szemmel
volvós
Lalika !! Jól esik egy kis cumikázás a fönöknél ???
Peller Anikó
@Perwool: posványoson fesztivál volt? Szegény lányka is lehet azt hitte, síppal dobbal.

A síp megvolt, aztán ki is dobták.
nezelodo
Lala a Kádár azért jobban csinálta. Az esemény előtt két nappal begyűjtette az ellenzéket. Ti még azt az egyet sem tudtátok, csak úgy fideszesen megtépni. Jó hogy nem a Vitya rendezte le, mert akkor az állkapcsa is törik.
Perwool
@Peller Anikó: Hááá azt írja a linkben az a valaki...
"A kétezres évek eleje óta Tusványos elsősorban egy fesztivál. Egy olyan hely, ahol az erdélyi magyar fiatalok évről évre ingyen vagy szinte ingyen nézhetik meg kedvenc előadóikat élőben, és ez bizony egy egyáltalán nem elhanyagolható szerep. A kétezres évek elején gyakorlatilag ez volt az egyetlen normális erdélyi fellépési lehetőség a magyarországi zenekarok számára."

Nem tudom miért nem énekelt mint kínjában Kínában. Vitte volna magával Győzikét is...
Nessy
Ejnye, ejnye! Anno az akkor beszélő miniszterelnöknek ( nem Orbán volt)
egy ifjú bekiabálta : "hazaáruló", ma a Fidesz ajándékaként jól fizető státusza van!
Egy lánytól így beszartak? Ezért hiánycikk a Xanax!
Ja, hogy is van a " mi belügyeinkbe ne avatkozzanak mások"? Kivéve ha ellenőrizhetetlenűl szavazhatnak a Fideszre, amiért a szomszédos országban kampányolnak, nem kevés pénzért!
dr. prédikátor
Kupak lala !!!Te geci !!! te csak foglalkozz a tuszikkal meg a hutukkal!!!Kőbunkóvagy faszfej!!!
kokopelli
..nincs a Fideszben a Lalinak egy haverja ,aki még egy + "bit"-et
mondhatna magáénak,hogy odasúgja a Lajoskának:
"Te Lali! Asszem most badarságot mondottál,de kérdezzük meg
a retikülös kis mini Gőbbelsünktől! Tudod karátos vagy karatés ö-
regeketverő amerikás Finkelstein köcsögjét! Jó? Avázzunk!
Nessy
Kosa tévedett! Ez nem provokáció volt. Ez Orbán és az egész magyarság ellen elkövetett terror cselekmény volt, melyet Soros finanszírozott, Brüsszeli támogatással!
quadrocopter
Ércsük! A sípos véleményalkotás provokáció, amely elvesztette véleményalkotási jellegét!
Balfasz ingyenélő tetű!
division
"A Fidesz frakcióvezetője szerint ez olyan volt, mintha valaki Újpest-mezben ült volna be a Fradi B-középbe"
Érdekes, két kommentemben is pont ezt írtam le:-))
Levendula
A fotós nagyon bátor volt, hogy hátulról a hajánál fogva rántotta le a földre a lányt.
Gondolom a drága anyukáját, vagy nőjét is így szokta rángatni!?
Sámannus
Szeretném látni a fülhallgatós állcivil azonosítóját, ha olyan erőszakkal szorította nő karját, és hajtépős külsős személyi adatait, és másik vitéz leszorító köcsög kilétét, mert egy békés tüntetőt bántalmaztak. nem volt hozzá ugyanis joguk. megérdemelnék önbíráskodásért a felelősségre vonást.
Emléxünk még a 2006-os "békés" tüntetőkre milxen kőzáporral támadtak a rendőrökre..
Ez az eset kiverte a főkolomposokbsn s biztosítékot akkor ma ezt harminc kilós nőt miért rángatták meg idegenek? A többi tátottszájjal leste mint akik napszúrást kaptak nekik ez teljesen rendben volt.
peterkelemen
Kósa egy Orbán seggnyaló. Tiszta szégyen az a gülü szemű ganéj!
rosalinda57
Ez nem provokáció volt, hanem vélemény nyilvánítás. Az pedig nem tilos !
nyanya001
Kósa szerint a saját biztonsága érdekében teperték le a nőt Tusványoson
Kósa Lajos tusnádfürdői sajtótájékoztatón foglalta össze Orbán Viktor miniszterelnöknek a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) keretében tartott szombati előadásának a lényegét, ekkor tért ki annak a nőnek az esetére is, akit a miniszterelnök beszéde alatt hajánál fogva rántottak le a földre, mert sípolt.
Kósa szerint egy sportmérkőzéseken is provokációnak minősül, ha valaki az egyik csapat mezében jelenik meg a másik csapat szurkolótáborában.

A Fidesz frakcióvezetője provokációnak nevezte, hogy Orbán Viktor előadása alatt egy nő sípolni kezdett a hallgatóságban, és köszönetet mondott azért, hogy a rendezők a sípolót "kimentették a tömegből". Úgy vélte, a provokáció veszélyes, mert erőszakot szülhet. "A provokációt és az erőszakot is elítéljük" - jelentette ki.

Ilyenkor a provokátort a biztonsága érdekében kell kimenteni az ellenséges közegből. Hozzátette: "a teljesen véletlenül ott tartózkodó újságírók dokumentálták, hogy mi következett be, úgyhogy ezt mindenki saját szemével láthatja".
sztarklikk.hu/kozelet/kosa-szerint-a-sajat-biztonsaga-erdekeben-tepertek-le-a-not-tusvanyoson/326756
Anyádat is valaki a földre ránthatta volna, mikor apád elkapta és téged megcsinált
te mocskos disznó !
Hari
Na ebből akár felség sértés, hazaárulás tény ålladék is lehet ! Áder ! Vissza a halál büntetést ! Vesszen az ilyen söpredék ! Az viszont megnyugtató, hogy Kósa a megszokott formájât hozta. Egy biztos pont ebben a világ égető korban. Avagy ennyire félnek, egy sipoló matronától ? Akkor már nagy a baj, kérdém én miért nem volt ott legalább egy állig felfegyverzett, tankos, levegő-levegő rakétával vigyázó TEK-es ?? Magyarország erős, büszke európai ország. Európában nem lehet csak ugy fütyülgetni. Előzetes engedélyt kellett volna kérni, Pintértől, meg Polttól.
elnyomott
Egyetlen szóval sem helytelenítette, sőt vádaskodott.
Ez csak rosszabb lesz. Egymás ellen fordul magyar és magyar - a hatalom szétszakítja a népet.
quadrocopter
@durbincs: Leiskoláztalak köcsög, persze egy primitív idiótát nem nehéz, használt a porbarántás, kezded rendezni a mondataidat, de még elég mesze vagy a normalitástól -beteg köcsög!
szaboria1
Lali király te agyadban kellene már rendet tenni. Amikor ti hőzöng tettek az nem számított ha ellenetek szól fel valaki az már provokáció.
Sámannus
Hol volt a tekes mocsok azonosítója geci? hát ha bevetitek, akkor legalább ennyi gerincetek legyen szarháziak.
solidedge
A biztonsági szolgálat nem volt a magaslatán. A fő provokátort Orbánt nem vezették ki hátracsavart kézzel. Várjuk Pintér Sándor bocsánatkérését,
quadrocopter
@durbincs: Bravó vakarcs, 7 sorban 14 vessző! Jó lesz, ha elbújsz...szedik össze a hülyéket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.