Nem került napirendre a Fidesz kizárásának kérdése az Európai Néppárt (EPP) szerda délelőtti brüsszeli frakcióülésén – közölték bennfentes források az MTI-vel.

Nem került napirendre a Fidesz kizárásának kérdése az Európai Néppárt frakcióülésén

Manfred Weber, az Európai Néppárt, az EPP frakcióvezetője. Fotó: MTI/EPA/Patrick Seeger

A névtelenséget kérő illetékesek arról számoltak be, hogy Manfred Weber, az EPP lista- és frakcióvezetője nem tudott részt venni az ülésen, és azt kérte, hogy az ügyről az ő jelenlétében tárgyaljanak.

Erre az Európai Parlament jövő heti strasbourgi plenáris ülésszakán, a konzervatív pártcsalád frakciójának következő ülésén lesz alkalom.

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Na, tessék! Ezt még lenyeljük... ha Klárim bejut májusban...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Én nem hiszek Webernek. Ha valakinek, hát neki éppen fontos, hogy az EU-EP-választásokig kuss legyen e téma, illetve húzza halassza, ahogy tudja, Nem lesz itt semmi kenyértörés. És bizony orbánról fog szólni ez az EP-választás.
A klassz helyzet majd akkor lesz, ha orbán bent marad, (mert megbocsájtottak neki a nagy keresztényi létre való hivatkozással), de lesz olyan párt, amelyik kilép orbán miatt, ahogy rebesgették a napokban. Majd akkor áriázhat Weber.
Webernek egy érdeke van, a Juncker-hely megszerzése - mindenáron - és emiatt tövig nyalja orbán seggét is. Magyarországon sok- sok száz milliárd forint tűnt el az elmúlt években, ne legyünk naivak, hogy ezekből nem vándorolt jó pár EU képviselő zsebébe. Nem lesz itt lószar sem. Teljesen felesleges ez a nagy várakozás.
advocat
Na ugye! Csak pofáznak! De ha tenni kellene kuss van! Erre lehet számítani. Menjenek a jó büdös francba (hogy valamennyire még finom legyek):
FLETÓ
Na, tessék! Ezt még lenyeljük... ha Klárim bejut májusban...
kereső
@Eladott Ország: olyan ez, mint tavaly április 8 előtt a "simicska bomba"! -várása.
És akkor nem lesz már "reményhal"-se, csak lepényhal./meg durbincs-az meg köztudottan növényevő/.
görbetükör
Jól csinálják minden szempontból.
Nem könnyítik meg a helyzetét, nem rúgják ki, nem csinálnak belőle mártírt, menjen magától ha akar.
Aztán meg ha a népnek jó így, ha nem tesz semmit, ne várja a sült galambot. Pénzt úgyis eleget tukmálnak már ebbe az országba, a gondok megoldását már az országra bízzák.
Merthogy minden ellenkező híresztelés ellenére nem tukmálnak ránk semmit, nem akarnak dirigálni.
Majd Putyin atyuska megteszi úgyis idővel...
lusta
Nem értem a reakciókat. A képlet egyszerű. Amíg az egybites 300 forintos budiforradalmár nemzethy matyarok a Soros-bérenc tolvaj föld-trafik értunkra és qurmányunkra fog szavazni, addig bérelt helyük van mindenütt. Mihelyt a hazai választók négy betűn billentik a Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézárt, mindjárt megszűnik a nagy kivételezés és mehetnek megtapogatni a tégláikat.
Clavigo
@Shikari: Tehát van fogalmad arról,,hogy mi az a szappan...Megleptél,,bozgor.
Yoda69
Nem hiszem hogy Weber kockaztatna a masik 9 orszag partjainak szavazatait akiknek szintugy elege van a naci fideSSbol. Szerintem kizarjak orbanekat ha O1G nem teljesiti a 3 pontot, amibol 2 szinte kizart hogy orban teljesitse. Nevezetesen a bocsanat keres, es a CEU visszafogadasa szinte kizart hogy orban teljesitse.
CsipkeRózsa
Szép jövő vár Európára, ha Orbán a jövő.
kereső
Söder (CSU),és bajor miniszterelnök,jobban érti az egész "orbáni" problémát, mint a mismásoló CDU, az EPP Weberrel az élen.
nyugatifeny.hu/2019/03/06/mar-orban-legnagyobb-nemet-szovetsegese-is-kihatralt-a-magyar-kormanyfo-mogul
Gauntlet
még mindig nem ???
Mire várnak ? tapsra?
KLAPP_ KLAPP !
megvolt !!!
esküszöm hogy Hitlert gyorsabban zárták ki !
ittott
@Yoda69: itt a 10 pont. a 8-ból. megfejelve kettővel. innentől matematika. kik hoznak többet. azok, vagy O1G
juttka
@Yoda69: A 3.-at .sem fogja, márc.15. után Junckert lecserélik Timmermansra. Nem hiszem, hogy az EPP ezt, meg a hasznos idiótázást lenyeli. Weber azt mondta, hogy a 13 fideszes szavazat nem oszt, nem szoroz a szavazásnál. Több párt is jelezte, hogy ha G.O.V. marad, akkor ők kilépnek. Állítólag már régebb óta próbálják Webert rávenni, hogy zárják ki a fideSS-t.
Borsodi
Talán várjuk meg a március 20.-t.nehogy meglepi legyen azoknak akik előre jósolnak,mert egy hajszálon függ a fidesz bent maradása.Eddig 9 ország kérte a kizárását,holott már 7-is elég hozzá.
Eladott Ország
Nekem a Weber 3 pontja piszok necces. Amikor szétverte Orbán a demokráciát, nem volt egy szavuk sem. (Na jó volt kis pampogás, de semmi érdemleges.) Amikor rendre csalással biztosította be a hatalmát, amiről tudtak, mert az EBESZ megfigyelők közölték, Merkel annyit mondott, hogy mi választottuk magunknak. Amikor ellopta a pénzüket/pénzünket, hogy abból hazug médiabirodalmat építsen, haverokat gazdagítson, saját hobbijára költsön hallgattak. Egyszóval: a diktatúra kiépítése nem csípte a szemüket, csak a személyes érintettség. Sőt akkor is kussoltak, amikor Sargentini ellen indított hadjáratot a kormány. Úgyhogy Weber feldughatja magának a 3 pontját. Már csak azért is, mert, ha pártcsalád többsége azt akarja, hogy Nemzethy Potrohunk húzzon el, akkor Weber pampoghat, amit akar. Ott még demokrácia van.
tulipan
@durbincs: Te primitív narancsos seggnyaló, félfaroknyi Sügér, abban a román Ploestibeli bűzös bányakecódban!Te valami rettenet egy primitív állat lehetsz , lehet benne vagy a 10 éves leányka 100 erőszakolójában ?...Pedig ? azt tudod uhye,hogy rád is a kasztrálás vár,tönkön ? mind Nyüves Heréltre ? a nyüszítő Kappanra ?te a a kiskorú unokatesóidat is döngeted ? csak megszokásból S természetesen ? De rettenet ordas 1 Neader-elfajzás a bányáidban ? Vérrontó is vagy ?Bezzeg-Tahó téged kéne mielőbb eltakarítani ,meg a denevér kakás bányakeccodat ? te sötét román muki, te nem egy tenger ész vagy?te egy szerencsétlen Denevér ürülék rágcsáló is vagy ? hát téged még mindig nem csipáznak itt eléggé látod? Alias Nyüves Herélt ?
Húzzál csak vissza bátran a Ploesti-bányákeccodba,tönkön herélt kappan?
Desischado
@Eladott Ország: Én is így gondolom. Ezek is csak a saját pecsenyéjüket sütögetik. Már ezer éve kirúghatták volna orbánékat. Értelmes ember levonja a konzekvenciát, ezek sem különbek.
arcmás
Ha ezt a rohadék Orbánt nem zárják ki, Magyarországnak, és egész Európának annyi.

De már nem érdekel semmi .- csak legyen vége, és legyen lehetőségem kinyírni ezt a gecit.
arcmás
Megölni Orbánt nem lehetőség, hanem kötelesség.
Magyarország vagy Orbán?
Most már dönteni kell.

Ha Magyarországra szavazol, úgy eltüntetem Orbánt a föld színéről, mintha sohasem létezett volna.
Szarul hangzik? Csak azért, mert szarul is néz ki.
arcmás
Azt ugye tudod, hogy direkt provokálok?
Lesz itt beperelés, súlyos százmilliókért, meg minden.
Ennek a köcsög Orbánnak börtönben a helye 300 évig.
Valami elkezdődött, és felnyílt Pandóra szelencéje, amit soha többé nem lehet visszazárni.
Az ellenzék bár későn (jobb későn, mint soha), de elkezdte amortizálni a pártállamot.

Az a vicc, ahogy Orbán eltűnik a képből, összeomlik az egész rendszer egy szempillantás alatt.
A diktatúrák már csak ilyenek.
arcmás
A dakota Orbán emlékszik még rá, hogy milyen jó a szabadság - amit ő próbál minden szinten megfojtani?
A kurva anyád, aki csak a világra szart, és nem tanított neked semmit!
A nagyanyád?
A kurva anyád!

Menj a picsába gonosz törpe!
Már nincs bocsánat a részedre senki részéről.
A bűneidben fogsz meghalni, örökre égni.
Képzeld, én tudok bocsánatot kérni - és adni.
Etétől függetlenül, neked annyi, Orbán.

www.youtube.com/watch?v=5yXQJBU8A28&list=RDwzt3v0fkgmw&index=15
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te narancsos seggnyaló, félfaroknyi Sügér, ott a romány Ploestibeli bűzös bányakecódban!Te valami rettenet egy primitív állat lehetsz , lehet benne vagy a 10 éves leányka 100 erőszakolójában ?...Pedig ? azt tudod uhye,hogy rád is a kasztrálás vár,tönkön ? mind Nyüves Heréltre ? a nyüszítő Kappanra ?te a a kiskorú unokatesóidat is döngeted ? csak megszokásból S természetesen ? De rettenet ordas 1 Neader-elfajzás a bányáidban ? Vérrontó is vagy ?Bezzeg-Tahó téged kéne mielőbb eltakarítani ,meg a denevér kakás bányakeccodat ? te sötét román muki, te nem egy tenger ész vagy?te egy szerencsétlen Denevér ürülék rágcsáló is vagy ? hát téged még mindig nem csipáznak itt eléggé látod? Alias Nyüves Herélt ?
Húzzál csak vissza bátran a Ploesti-bányákeccodba,tönkön herélt kappan? Te szerencsétlen...
advocat
Csak a szájuk jár! Nagyívben tesznek azok - is - ránk!
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.