A bocsánatkérés komoly dolog. Bocsánatot kérni őszintén érdemes a hiba (bűn) elkövetésének belátása után, meggyőződéssel. Persze lehet bocsánatot kérni álságosan is, pusztán félelemből vagy taktikai megfontolásból. De ezzel majd máskor foglalkozunk. Ha mostanában elgondolkodunk, kinek is kellene bocsánatot kérnie és kitől, bizony Juncker úr kerül az első helyre. Neki kellene mihamarabb bocsánatot kérnie, mellékesen a …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
@nevemnick: Egyetértek...De látom hogy ki küldte be a cikket,és honnan.A Magyar Nemzetet lezüllesztették orbán mocsármédiájába,ahol nyilván olyan nótát fújnak,amilyet a gazda fizet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Szóval Weber úr, az a helyzet, hogy Európa nem az, amiről ön beszél. Európáról mi beszélünk – önök pedig gyáván félrenéznek, és taktikai bocsánatkéréseket akarnak kierőszakolni ahelyett, hogy egyszer végre őszintén bocsánatot kérnének mindezért, és elkezdenének az igazi Európáért tenni valamit.
csipetke
@nevemnick: Egyetértek...De látom hogy ki küldte be a cikket,és honnan.A Magyar Nemzetet lezüllesztették orbán mocsármédiájába,ahol nyilván olyan nótát fújnak,amilyet a gazda fizet.
Csizmás Kond
...ez a néppártos szirszarizé már egyeseknek tápként hat...
polar450
@verőce21: Kaptatok a sunyi pofátokba, futás bocsikát kérni!

Juncker csak azért került fel a plakátra, mert nyilvánosan lediktátorozta a szarházit - teljes joggal! - és megcsapkodta azt a buta fejét!
Tehát piti, amolyan geci féle bosszú miatt! Ami ezt igazolja az a tény, hogy a geci plakétméniájának ternlkein eddig mindig balosok, vagy liberálisok szerepeltek, most fordult elő először, oigy a saját pártcsaládja asztalára szart a paraszt, mindezt piti, kicsinyes, beteg motivációból!
Szopjatok csak, itt volt az ideje, hogy az EPP is felébredjen, a geci ehhez adott jó támpontot a plakátjaival!
Kínlódjatok, szenvedjetek, emberiség söpredéke!
A geci zabálja meg azt, amit elmebeteg agyával főzött!
Aki Én
@verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: ...migráns, migráns, migráns, migráns...

,,A Fidesz, illetve rajongótábora szerint minden párt, és annak minden vezetője becstelen köpönyegforgató, aki politikai pályafutása során bármilyen változást mutatott közéleti tevékenységében, politikai-társadalmi felfogásában. Szerintük csak egyetlen kivétel van: igen, a Fidesz. De főleg annak vezetője."

Ha nektek ez kell, ha nektek ez az ember hiteles és becsület... hááát, lelketek rajta.

alfahir.hu/2017/06/17/orban_kommunizmus_koponyeg
verőce21
@Aki Én: Láthatod, hogy a bevándorlásról szól most minden az Unióban. Ezt csak a vakok nem látják.
verőce21
@polar450: (08:45) Juncker csak örüljön, hogy életében még egyszer felkerült az EP-s (epés) választási plakátokra!
Egyébként ugyanolyan Bugris maradtál, hiába váltottál nevet quadrocopter! :)
Aki Én
@verőce21: Tévedsz. Ha járnál külföldön, tudnád. Csak titeket terelnek el ezzel egyéb témákról. Olyanokról, amibe hamarabb beledöglünk.
De ha már bevándorlás:

propeller.hu/itthon/3404930-juszt-laszlo-89-686-fo-kontra-294-fo#v2386633
verőce21
@Shikari: Ez a polar450 = quadrocopter is megérett a kötélre. Kifejezetten szervezte a bevándorlást, az utolsó pillanatig, a választások éjszakájáig. Azt hitte, bukik a Fidesz, 1000-el csinálta az ellenkampányt, és egyidejúleg szervezte a bevándorlókat. Amikor kiderült az eredmény, azonnal eltűnt a blogról, mert akár börtönre is számíthatott a bevándorlás szervezéséért. Most újra előkerült más nick-kel, azt hiszi, az EU fogja megdönteni Orbánt.
verőce21
@Aki Én: (09:09) Ebbe valszeg csak te fogsz beledögölni juszt is. :)
menekült
Én már voltam szíves tegnap jelezni, hogy kinek kéne bocsánatot kérni. Mindenkitől. És hogy hogyan kell, és hányszor, azt bemutatja az, aki ezt valamikor a legjobban tudta, és akinek most is a dolga lenne.

www.youtube.com/watch?v=fOf_Zen_Jns
Aki Én
@menekült: ...hát mennyire zavart ez az elme, micsoda kényszeres bolond.
Nessy
Európa védelme? Eddig csak megosztani tudja az embereket O.V.
Megvédeni csak és kizárólag a saját hatalmát, és a pénzt akarja!
Kereszténységről meg ne szónokoljon az, aki a Tíz parancsolatból háromnak a be NEM tartását törvényesítette!
Aki Én
@verőce21: ,,Ez a polar450 = quadrocopter is megérett a kötélre. Kifejezetten szervezte a bevándorlást, az utolsó pillanatig, a választások éjszakájáig."

Ez érdekes. Kifejtenéd pontosan mire gondolsz? Mi az, hogy bevándorlás szervezés?
verőce21
@Aki Én: Nem neked fogom kifejteni, azonos vagy talán vele?
Aki Én
@verőce21: Nem. Csak nagyon súlyos amit állítasz, ezért kíváncsi lennék, mit jelet számodra az a bevándorlás szervezés, ami miatt kötél járna. Komolyan kérdezem. Persze nem okozol csalódást, ha erre sem kapok korrekt választ. Már megszoktam.
verőce21
@menekült: (09:58) Ebben a videóban százszor is bocsánatot kértek mindketten, sőt én is bocsánatot kérek mindenért, de végülis kire gondolsz?
verőce21
@Aki Én: (10:20) A bevándorlás támogatását bünteti a törvény. Persze nem kötéllel, az túlzás, nincs nálunk ilyen büntetés. Tényleg nem kapsz "korrekt választ". Meg van engedve, hogy csalódj.
Aki Én
@verőce21: ...ilyenkor mindig csak azt bizonyítod, hogy butaságokat beszélsz, nincsenek konkrét érveid, te sem tudod pontosan mit adnak szádba.
Persze gondolom most is az lehet, mint mindig. Aki kritizálni meri a rezsimet, pontosabban orbán személyét, az hazaáruló, bevándorláspárti, libsi.
Qqberci
@verőce21: "A bevándorlás támogatását bünteti a törvény." Kivéve, ha O1G csinálja...
menekült
@verőce21: A mindketten, az erős túlzás, mivel egyikük egyszer se mondta ki, hogy bocsánat. És arra a másikra gondolok (kettejük közül) aki - már nem is lehet megszámolni, hányszor - bocsánatért esedezett ebben a videóban. A kedvencem. És el tudom képzelni, hogy ennek a másiknak micsoda kínszenvedés volt miniszterelnök úrnak szólítani a másikat. Mit nem adnék, ha egy ilyen helyzet mégegyszer előállna. Azt hiszem, ez a másik, ez agyvérzést is kapna, ha azt az egyiket miniszterelnök úrnak kellene szólítania. :DDD
kokopelli
@Aki Én: @Qqberci: ...honnan veszitek a türelmet ahhoz,hogy ilyen "szellemi mikroorganizmusok-
kal" vitáztok! A régi minta: bedobni valami hülyeséget,lassan vitábakeveredni,lehúzni az ellenfelet
az ő szintjükre,és kifárasztani! (amennyiben kalákában dolgoznak azt tagadják) Ezt a mintát követik
a híres duo tagjai is:G.Birnbaum és tsa A.Finkelstein!...mint utólag kiderült egyszerűen bérelhetők,
ha a lóvé passzol!!... a narancsosok már ismerik!
Aki Én
@menekült: ...hát ilyet többet nem látsz. Egy életre lealázták a nemzeti-beteget. Nem véletlen, hogy kormányfőként az Eu-ban példátlan módon nem áll nyilvánosság elé, nem lehet kérdezni, nem nyilatkozik csak a saját médiájában az előre egyeztetett kérdésekben.
Gyáva ostoba ember, aki annyit azért tud, hogy a hazugságait 1 perc alatt bárki megcáfolja.
Néz meg kicsiben, mondjuk Verőcét. Felmondja a buta propagandát, de ha belekérdezel, rögtön elakad, hebeg-habog, visszavonul.
Aki Én
@kokopelli: Kekec típus vagyok. Imádom megmondani a hülyének, hogy hülye :)
Egyfajta kihívás. Ha újra kezdhetném, talán gyógypedagógus, vagy pszichiáter lennék :)
menekült
@Aki Én: Pontosan! Pedig igazat mondani sokkal egyszerűbb, mint hazudozni. Nem kell rettegni attól, hogy kiderül az igazság, hogy belezavarodik, nem kell szégyenkezni. Ez a rinocérosz miért nem vállalja be a lebukás veszélyét, hiszen szemrebbenés nélkül szokott a képünkbe hazudni, úgy, hogy szinte azonnal az ellenkezőjét teszi? Sosem érdekli, mit gondolnak mások róla. Legalábbis amióta ezt a bazinagy hatalmat felépítette magának, ami megvédi.
Eladott Ország
Ezek a kormányzati szennylapok – a Magyar Nemzet újraindulásával – noha egyik napról a másikra szaporodnak, bekebelezve a teljes hazai sajtópiacot, mégsem képesek egy tucat emberrel sem többet elérni, hiszen egy tudatlan, gondolkodni képtelen, vak rétegen kívül nincs senki aki olvasná Oláh Gellért, vagy Bencsik András cikkeit. Mint kiderült, már azok is szánalmasan rossznak tartják amit ezek a tehetségtelen, magukat újságírónak nevező egyének művelnek, akiknek ez az egész szólna. Jöhet akár 100 Kocsis Máté is, hogy megvédje a szegény nemzeti újságírást és tövig benyaljon mindazoknak, akik éjt nappallá téve lapátolják a szart, ez még nem változtat semmin. Hogy mikor lehet a jobboldali újságírás színvonalas? Orbán Viktor uralkodása alatt biztosan nem.
kokopelli
@Aki Én: Bocsánat,de az Orbán-ra gondoltál? Bocsánat,de én az elején azt hittem,hogy ...!
Bocsánat,de nála valami nem ketyeg rendesen?Bocsánat,de az orvosoknak közbe kellett vol-
lépniök! Bocsánat,de ez nem egy orvosi adás..? Bocsánat,de mi lett a dadogós "sorry"-zó kis
pincértanoncból? Sorry,de utána fogok nézni!..bocs, meg sorry, meg "csuldigung" stb..usw! (;-))
tudode
A kérdés jó, csak nem úgy, hogy a cikkíró taglalGATYA!
.
Elsősorban a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGÉNEK illene, kellene TÉRDEN ÁLLVA bocsánatot kérni a palánkon átvert millióktól!
.
Hol van már az, amikor ugyanolyan zemberek voltak, mint aki a ZÖLDSÉGESNÉL sorban áll!
.
----- Kinn, padon-Orbán Viktor (1989.09.23.)
.
www.youtube.com/watch?v=a2cdczFqJ_8&t=53s
.
Ma már függ, bokor mögött bújKÁLNAK, mint a búnözők UGRI BUGRIZNAK a bombabiztos járgányukból ki-, be!!!
.
SoKK dumának soKK a "hadicseles" ZAJA!
kokopelli
@Aki Én: A hülye nem fogja soha megérteni,hogy ő hülye! Lehet,hogy a műszaki végzettségem
miatt,türelmetlen vagyok,holott egy kis pszihológiát ill. filozófiát is "per tangente" tanultunk,de az
azonkívül,hogy érdekes volt,nem sokat segített! Szakbarbárság vagy nem,de ez van! (;-)) !
verőce21
Ez a bocsánatkérésre felszólítás az itt a blogon írogató sok kretén nyikhajnak is szól, akik (egyelőre) büntetlenül írogatnak ide a Kormányról és a Miniszterelnökről becsületsértő bejegyzéseket!
De az internet nem felejt.
RonaGyuri
jellemző a cenzorra, hogy ezt a szemete bezzeg örömmel üdvözli! =))
kokopelli
@Aki Én: ő jár külföldön románzászlós hajókkal Constancából! Sajnos (?) a "szárazdock"
akadályozó tényező! (;-))
polar450
@verőce21: @Shikari: Szopós csicskák!
Dől belőletei a méreg, tehetetlenek vagytok, O1G-t a saját pártcsaládja lökte a pöcegödörbe - mondjuk, oda is való az elmebeteg dilis szarházi! - az Eu nem a horda, higy felcsüókoljon minden agyrokkantságot, most keresgéli a szövetségeseket a dilis, a V4 már csak szinte V1 lett, ez is neki köszönhető, ahova beteszi a mocskos, mosatlan talpát, ott rohadni kezd minden, autoriterek és diktétorok a barátai, normális emkber nem ül vele egy asztalhoz, itt vlt az ideje, higy megkapja a brüsszeli méretes méteres kékerest!
Következő lépés, az uniós potyalé összegének csökkentése, ha addig el nem takarodik az EPP-ből! Ha eltakarodik, akkor is! Aztán be lehet mutatni a tűztáncot, parázson!
Szopóágon vagytok, ennek így kellett lennie, a demokraták mindig többségben vannak az EP-ben, mint a dilis illiberátorok!
Brüsszel a nyugati demokréciék egyik kulcsa, nem fog meghajolni egy beteg, közpénztolvaj előtt!
Lehet futikázni bocsikát kérni az "öregtől"!
Az internet nem felejt? Remélem is!
verőce21
@polar450: Itt a szopóágon te vagy, Bumburnyák!
Dől belőled a méreg és a keserűség!
arcmás
Orbánnak, a magyar néptől (hogy tönkretette, lezüllesztette őket), az európai emberektől (hogy meglopta őket), a világtól (hogy az egész világ rosszabb hely lett miatta), és persze istentől (mindenért).
verőce21
@Eladott Ország: (14:44) De te ma szopsz! Meg holnap, holnapután is!
polar450
@verőce21: Kicsi legó, magyarázkodhattok, kínlódhattok, közben O1G meggyalogolt, eltűnt a pofátlan cinizmusa, be kellett látnia, hogy az EP-ben nem hogy főnök nem lesz, de tag sem!
A tálib hazaáruló senkinek sem kell!
verőce21
@polar450: A Fidesz nélkül második legnépesebb a Néppárt. Akkor hiába volt Weber minden kanosszajárás-a CDU-nál!
A Fidesz ezzel tisztában van, és kér egy kávét!
(Te pedig kérd meg az ápolódat, ne engedjen még számítógép közelbe, mert árt neked!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.