Beengedett kétmillió illegális bevándorlót és nem tudta megmenteni Európa gazdaságát 2008 után. Ez a két legfontosabb eredménye. Beengedett kétmillió illegális bevándorlót és nem tudta megmenteni Európa gazdaságát 2008 után. Ez a két legfontosabb eredménye. „Miért gondolja, hogy Németország megváltozott? Mi történt? Azért, mert Angela Merkel nagyon jól ért a hatalom megtartásához és ahhoz, hogyan járjon túl a riválisai eszén. De nincsenek ötletei, elképzelései, sem pedig tudása a történelemről vagy a világról. Tizennégy év alatt egyetlen emlékezetes mondatot sem hallottam tőle. Egyszer azt mondta, nincs olyan, hogy multikulturalizmus, másnap pedig az ellenkezőjét. (...) A történelem két dolog miatt fog emlékezni Angela Merkelre: hogy beengedett kétmillió illegális bevándorlót és nem tudta megmenteni Európa gazdaságát 2008 után. Ez a két legfontosabb eredménye. Ő mindig a fősodort akarja kiszolgálni. Egy politikusnak vezetőnek kell lennie, irányt kell mutatnia az embereknek. Ő...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez a banya is egyre több szót kap. Ennyire nem találnak már hiteles, becsületes embert?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
staro2
Merkel:
Ki a búbánat ez a kancsal mari?
csipetke
Na,durbincs és a mocsármédia.
Kuszaszemű maris akkor se léphetne Merkel lábanyomába,ha 200 évig élhetne.Azt,hogy ki Merkel,azt az egész világ tudja,de hogy ki az a schmidt maris,azt csak itthon tudják,itt se sokan.
Macskaszem
Orbán is beengedett már vagy negyedmillió migráncsot, miközben teli pofával óbégatott a nem létező migránskvóta ellen. A különbség csak annyi, hogy Orbán egy gátlástalan hernyó, Merkel meg egy vérbeli politikus.
Kancsimarcsi meg kancsimarcsi, ki nem sz@rja le.
kokopelli
@csipetke: ..ezek az 1ügyűek azt hiszik, hogy egy kancellár (csak 3. a rangsorban) azért van,hogy mindent ő határozzon meg! Ő csak behívja (!tanácsra!) a legjobb embereket,hogy azok végezzék el
a szükséges politikai ill. gazdasági munkát! Látszik a volt komcsi országok gazdaságán,hogy a régi
'89 előtti ß@rt kenik tovább! A Kancsal Marcsi aztán sokat ért a gazdasághoz!Már a pol.gazd.tanból
megmondták az oktatók,hogy az a jó vezető,aki a munkatársakat jól tudja kiválogatni!Az Orbánnál a
nyaloncok a befutók! Úgy is áll a "szalmakazal"!Mit mondanak majd,ha az A.Merkel után jön egy ke-
ményebb CDU-s Kanzellár! Egyszer lenyeli,és háromszor kiköpi a"csutiféléket"! Seehofer-éktől nem
jön senki a székbe,mert azok a CDU nélkül csak egy tartományi bőrnadrágos népi együttes!
(..amikor Isten a szászokból osztrákokat akart csinálni,akkor véletlenül a félúton elaludt,és úgy lettek
a "bajorok")...(;-))
Aki Én
Ez a banya is egyre több szót kap. Ennyire nem találnak már hiteles, becsületes embert?
kokopelli
@Aki Én: Ugatott kb. egy-két hete,hogy a németeknek annyi ,mert az 5G netet sem képesek
bevezetni,holott már el is felejtették az elosztást,mivel megtörtént!Az a baja,hogy még magát
is képes égetni!Ő a tudatlan otthoni rétegre támaszkodik,mert ő maga is egy dupla "0" !
tulipan
@durbincs: Mi van, Te végtelen bunkó narancsos seggnyaló félfarok, ömlik a szádból a lóganyé ? de az neembaj- ha egyszer ilyen 30IQ-s rúzsős "férfi" vagy ?Téged ott a Ploesti bányatelep 10 emelet mélyén levő, fénymentes, denevérszaros, húgytól bűzlő, bányakcódban mint a ritka hulladékot, fénymásoltak ? a bányába, a többi narancsos haveroddal együtt, a bányaló-citromok közé ?Na Te asztán, azzal a mikro termeteddel - csak 1 agymosott bányapocok vagy ám?
tudode
Eddig még az sem "katasztrófa", akit úgy nézeget, mintha mást látna "nemisminiszterelnök", csak egy magánvállalkozó, az ország almájának bitorlóKÁJA!
.
Na itt kezdődik az, amit a történelem ELSŐKÉNT fog "méltatni"!
kokopelli
@Aki Én: ...csak azt nem értem,hogy egy német kanzellárnak miért kellene megmenteni
Európa gazdaságát! Mire is tette le az esküt?... a német "Alaptörvény"-re amire az addigi
kanzellárok is esküdtek!! Nem tudom miért iszik ez a "Szörnyella de Frász",ha nem bírja?
tulipan
Szeretné Kancsal Mariska, ha a kinyalt seggű Főneke tized olyan jól működő orrszágot vezethetne, mint Angela Merkel!! :)))
Borsodi
Merkel katasztrófa Orbán meg egy sors csapás a népre.
namihami
Felmondta a kötelezőt.
Mázlija, hogy ott senki nem szokott kérdezni. Pedig ott lenne pl. a BMW, a Mercedes, az Opel,. Csak hogy az óriásokat említsem. Vajon milyen eredményeket és gazdasági növekedést mutatna a magyar gazdasàg ezek nélkül. Hogy a kisebbekről már szó se essék.
csak úgy....
@Shikari: "Merkel nevéhez köthető Németország szétverése és Germanisztán megalakulása! "
mivel támasztod alá,ezt az "elméletedet" ? ha egy 85 milliós országban van 4-5millió mohamedán,akkor az iszlám állam?
tudom,hogy nehezedre esik,de gondolkozz ...
kokopelli
@csak úgy...: ne foglalkozz velük! Addig amíg egy homokos halfarok nem tud összehozni egy
értelmes mondatot,és egy fizetett "csicskári"-val próbál erőlködni, addig a fidesz azon a szinten
marad,amin egy bányászbéka vegetál!! Miért is menekülnek a fiatalok N.o. felé? Mert eszük van!
Szegény Kancsal-Marcsa hallgat arról a 6,55 milliárd €-ról amit a pályázók ill. szolgáltatók az 5G-
ért "perkáltak"! A jelenlegi legnagyobb gondja a német népnek,hogy hova rerpüljön szabira a csa-
ládjával,mert közeleg a "vakáció"!! (;-))
P.s.: a '60-as évektől laknak mohamedánok a BRD-ben,és generációk óta nem hajlandók a szüleik
hazájába visszatérni! Miért is nem!...ja kérem a jóléthez hozzászokni nem nehéz! (;-))
tulipan
@durbincs: Te pofátlan mocskos, narancsos seggnyaldosó Félfarok, ott a román Ploestibeli deevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint ide pofátlankodtál,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szöny! Azt mond CSAK TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!!
tulipan
@durbincs: Te pofátlan mocskos, narancsos seggnyaldosó Félfarok, ott a román Ploestibeli deevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint ide pofátlankodtál,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szönyeteg! Azt mond CSAK TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román , szájjas-májas veloszipéd-bánya rém-"hős"??
libellle
@Shikari: szerintem neked a marival együtt oriási napszurásod van mind a ketötöknél ez sajnos gyogyithatatlan
libellle
@tulipan: ismertette a júliusban induló családvédelmi akciótervet is, amelyet külföldön, így Németországban is nagy figyelemmel kísérnek, hiszen például a négygyermekes édesanyák teljes mentessége a személyi jövedelemadó megfizetése alól Németországban "szinte elképzelhetetlen lehetőség". Tja bizonyára nem látta betüket igy nem is értelmezheti, hogy mi a világ negyedik leggazagabb gazdasága vagyunk.
tulipan
@durbincs: Te pofátlan mocskos, narancsos seggnyaldosó Félfarok, ott a román Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint ide pofátlankodtál,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szönyeteg! Azt mond CSAK TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román , szájjas-májas veloszipéd-bánya rém-"szájhős"??
Clavigo
@Shikari: Any@d után rámászhatnál erre a Mariskára... " Ne fürgyéé le " ,,had egyenesedjen a kanca tekintete...
libellle
@Shikari:"Merkel nevéhez köthető Németország szétverése és Germanisztán megalakulása!" Egesz biztos napszurásod van, miert tévedtem volna el. Super jól tudok "Tájékozodni"
libellle
@Shikari: miután te orbanisztanban élsz, igy kis beszükült agyadal projektálod azt a diktaturát minden államra. Na ja mi legalább eltudjuk tartani magunkat de a te diktaturád nem áll a sjat lábán, arra ránk van szüksége.
kokopelli
@libellle: nem érdemes vitázni!Egyre többen menekülnek a demokratikus "Orbanisztánból" a nem-
létező "no go area"-kba a "niemals Wiedersehen" slogennel a honfitársak! Miért is? (;-))
libellle
@Shikari: A kétharmad az csak egy kivánság marad. de orbanisztánban definitiv átirták a mathematika törvényeit is. mert 27 % az a kétharmad. Itt pedig egyre több a magyar. Az S-Bahn vagy U-Bahnon egyre több magyarul beszélöt hallok. Az Englischer Gartenban pedig egyre több a magyar koldus és fedélnélküli., mert még mindig jobb itt koldusnak lenni mint ott valami kirablást eltürni.
kokopelli
@libellle: megint beugrott az "y" a vesszőcskével (törvény') a szlovák bérkommentelőnél!
Kintről ugat,mint a két kosztümös bohóc! (;-))
advocat
Mivel nem lesz unokája, valamivel el kell tölteni az idejét. Csak ne beszélne hülyeséget!
cikicakk55
Kancsal Marcsa! Azt azért ne felejtsd el,hogy ha 2015-ben a szerinted idióta Merkel Nem egyezik ki a Törökökkel,az az Erdogánnal,amit ugye az EU állampolgárainak adójából fizetnek,akkor Erdogan nem tartja vissza azt a cirka 1 millió Törökországban befogott Görögországból érkezett migránst és a csuti által oly nagyra tartott kerítést,mint tank a pókhálót úgy verte volna szét. Na nem akartak volna azok itt maradni akkor sem,de lényegesen több kárt okoztak volna,mint így,hogy a csuti Vajda begyűjtötte Őket a keletinél,hogy filmezhessék a királyi médiák észnélkül micsoda mocskot és káoszt csináltak a migránsok. Aztán szépen felpakolta Őket vonatokra,buszokra és ráengedte Őket Ausztriára. Azoknak is hazudott,mert 5-6 ezer embert mondott és közben 5-600.000 migráns volt. Kancsal Marcsa. Valamelyik szemeddel nézzél már a főnököd tevékenységére is! Hány ezer török Vendégmunkást hozott az országba? Ja! Az nem baj,mert azt Ő hozta,hazánk Miniszterelnöke,elvégre a nyomor elől megpattan magyar fiatalok helyébe kell a munkaerő. Még is mi a garancia arra,hogy ez a 80.000 török vendégmunkás nem a 2015-ös migránsáradatból való? Remélem Marcsa a te családod nőtagjain fogják kiprobálni mennyire kemény a muszlim cerka. Aztán nem sírni-ríni ám!
csak úgy....
@durbincs: te eszed vagy csak kenyed magadra a vázelint,hogy ilyen sikamlós vagy?
solidedge
A látszat ellenére Mariska teljesen jól van. Neki ezt a hangok is megmondták.
tulipan
@durbincs: Te pofátlan mocskos, narancsos seggnyaldosó Félfarok, ott a román Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint ide pofátlankodtál,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt mond CSAK, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, higy rendszeresen imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat", mi? és azzal élvezkedsz? te kretén vazelinzabáló?
kokopelli
@solidedge: Neki az a szerencséje,hogy két szeme világa nem a végtelenben találkozik
mint a "párhuzamos vonalaknak!Ő mindent előbb lát!Nem volt elég a férje lóvéja.hogy ki-
gyógyítsák őt az alvajárásból! ..az indiánok (pl. a dakoták) tisztelnék őt!
SystemError
Egy hülye és gerinctelen történelemhamisító pic... vagy! A hatalomtól meg közönségesen rázza magát ilyen proli bekiabálós stílussal. Ez senkiről nem mondjon semmit inkább..:)
SystemError
@durbincs: Nem, anyádra vártam, hogy sorra kerüljek.
volvós
Kancsimarcsi !!! Ha Merkel Kancellárasszony " egy igazi katasztrófa "...akkor te pedig egy szexuálisan kiéhezett pufajkás kommunista vagy a patkánylukból !!!
csak úgy....
@durbincs: atyád tudta,hogy te betegesen komcsi?
SystemError
@durbincs: Na, húzzál vegetáljál tovább az ürülékedben máshol.
SystemError
@durbincs: De a rendőrséges cucc átjött... Ez olyan, mint a kék árnyalatai? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.