Az afgán férfi kirabolt egy nőt, amikor pedig a barátja utánarohant, életveszélyesen megsebesítette.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Tiszta nyóckeres történet. Ejtsünk már szót a mi bicskás nemzet testvéreinkről is a temetői sírgyalázókról és kazalgyújtogató falusi bérelhető lumpenekről, az unokázó csalókról a kisboltok kifosztóiról, a besurranó tolvajokról, a tanyasi öregek románná lett gyilkosairól, a savas bácsiról és a savas doktorról, a barátnőjét lelövő román orvosunkról, soroljam? Mindez nem számít, akárhány Szögi Lajos is lenne, csak a migra bűnözés a bűnözés. Nem most találta fel Orbán Raszputyinja, Göbbels jóval megelőzte, csak el kellett kötni az ötletet, mint egy állami gazdaságot, a párjával.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...és egy félév múlva vígan és fütyörészve szabad lesz ismét...mert merkel és bandája csak a neonácik ellen hajlandóak harcolni.
Borsodi
Ezt ki hangsúlyozzák,migráns Afgán de ha cigány öl azt nem lehet mert sértő.Pedig ha Magyarországon csak a migránsok bűnöznének az embereknek nem kéne rettegni.
nezelodo
Tiszta nyóckeres történet. Ejtsünk már szót a mi bicskás nemzet testvéreinkről is a temetői sírgyalázókról és kazalgyújtogató falusi bérelhető lumpenekről, az unokázó csalókról a kisboltok kifosztóiról, a besurranó tolvajokról, a tanyasi öregek románná lett gyilkosairól, a savas bácsiról és a savas doktorról, a barátnőjét lelövő román orvosunkról, soroljam? Mindez nem számít, akárhány Szögi Lajos is lenne, csak a migra bűnözés a bűnözés. Nem most találta fel Orbán Raszputyinja, Göbbels jóval megelőzte, csak el kellett kötni az ötletet, mint egy állami gazdaságot, a párjával.
vacsi
@Borsodi: Igazad van, mindegyik gyilkost - akár milyen a szína, vallása, nemzetisége - ki kellene hangsúlyozni, a nevét kiírni, és a homlokába tetoválni, hogy gyilkos!
Csizmás Kond
@nezelodo: ..de beszélhetnénk arról is ha pl te követnél el egy ilyen dolgot a migri hazájában ott mit csinálnának veled...aztán majd hasonlítunk...
Nessy
Ha kellően kiszörnyülködte magát az Origó, esetleg olvashatna más híreket is kis hazánkban. Hány családban késelik halálra valamelyik családtagot? Hány idős embert gyilkolnak meg pár ezer forintért? Hány gyermeket ér inzultus a családon belül?
Persze nálunk ilyen nincs a kormány szerint, nem is írják alá az isztambuli egyezményt!
Ami még rosszabb, hogy egyre több a fiatalkorú elkövető.
Na, innen lehet folytatni!
Arról nem is beszélve, kiengedik a börtönből ideiglenesen, pár héten belül ismét gyilkol.
nevemnick
Van elég minket érintő bűnügy Magyarországon is:
Vita robbant ki a ballagáson, aztán baltával fejbe vágta a haragosát Bagaméren
Majdnem halállal végződött a tornyospálcai söröző előtti verekedés
Sok milliárd forintnyi közpénzből csinálnak turistamágnest a Fertő tóból
nezelodo
@Csizmás Kond: Ha te elkövettél, elkövetnél ilyent, miért feltételezed, hogy én vagy más is megteszi?
Eladott Ország
Új versenyző van a fideszes placcon. V4NA néven futnak ők, londoni székhellyel. Az Origo fő hírforrása lett hirtelen. Ezek szerint fideszék rájöttek, hogy ki kell lépniük a nemzetközi piacra, mert akkor hihetőbbek lesznek a hülyeségeik. Csak szólok: nem lesznek hihetőbbek. Ugyanolyan gagyi hazugásgok maradnak, mintha az origós Manyika néni írná, ahogy eddig. Az is helyes válasz volt a középszintű érettségin, ha a diák az origót megbízhatatlan, de az is, ha mértékadó portálnak nevezte."Az Origo tehát mértékadó hírportál, de azért egy szavát se higgyétek el az ott megjelenő tartalomnak."
uploads.disquscdn.com/images/7307fab883a665dc0fb3be8cfa02116a1f7ecc3504eb9b4bcc25bc03c42a9b86.png?w=600&h=282
Legjobb a fidesz seggét milliárdokért nyalni, mert a szabadpiacon az ilyen origó féle firkászok éhen halnának.
Csizmás Kond
@nezelodo: ...nehéz a felfogásod...nem rád értettem csak így könnyebb volt elmondani...de ha sért mongyuk ha én tettem volna vagy más akárki stb, na erre válaszolj...
menekült
Most aztán tessék elkezdeni mindenkinek rettegni! Igaz ugyan, hogy Magyarországon nincsenek migránsok (csak az a pár tíz- vagy százezer akiket 0rbánék csalogattak be), de még egy ilyen eset is rettegésre ad okot, szemben a naponta csak néhányszor, bennszülöttek által elkövetett hasonló, sőt súlyosabb esetekkel.
menekült
@durbincs: Ahol én élek (ami nem bánya, csak egy sokkal élhetőbb része a Földnek), ott nem rettegnek így, pláne a nagy semmitől, pedig itt több menekült és migráns él mint otthon.
menekült
@durbincs: Ott kommunikálok, ahol akarok, közöd nincs hozzá. Egyébként magadat lájkolod? Még a válladat is veregeted?
Csizmás Kond
@menekült: ...kik nem félnek...ti menekültekül vagy az ottaniak ?
menekült
@Csizmás Kond: Is-is. Tehát sem-sem. Gyere nézd meg.
Csizmás Kond
@menekült: ...ez így azért sem igaz, mert minden olyan hely európában ahol ezzel a sorosféle embercsempészettel kezdett túltelítődni panasszal élt a zunió illetékeseinél.
1magyar
Ja hát ha migráns irtja az őslakos fehér embert az tetszik az uniós vezetőknek!:)
menekült
@Csizmás Kond: Most viccelsz, vagy hazudsz? Nem Soros tehet róla, hogy menekültek özönlöttek Európába, ezt ugye nem tőlem kellett megtudnod?
Csizmás Kond
@menekült: Részben igen, és nem azért mert özönlöttek, hanem azért mert ö is részt akart a jövedelemből...vagyis az embercsempészbandát gazdagította.
menekült
@Csizmás Kond: Már megint magadból indultál ki, nem szerencsés. Vannak emberek, akiknek van pénzük, és önzetlenül segítenek a rászorulókon. Tudom, ez neked hihetetlen.
Csizmás Kond
@menekült: ..hát igen...sőt ha már rászorulóról beszélünk minden tolvajt annak lehet venni...
Ami meg a vén szarost illeti, ha segíteni akart volna akkor minden rászorulót otthon segít nem idegen országba csempész be pénzért, hogy majd más segítse őket...ennyit az önzetlenségről és követőiről.
menekült
@Csizmás Kond: Nekem más a vén szaros...
Csizmás Kond
@menekült: ..itt most nem arról beszéltünk...
nezelodo
@Csizmás Kond: Bizony nehéz a felfogásom, mert nem értem meg, hogy ez a sok behülyített ember különbséget tesz a számára kedves késelés, és migra késelés között. Hát látszik hogy erkölcstant hiába tanítanak, ha lenne iskolás gyereked legalább hallottál volna arról, hogy bűn az bűn, bárki követi is el. Én egyenlőre nem vagyok felkenve arra, hogy megvédjem pl Ausztriát, sőt Európát a bűnözéstől arra ott van Orbán és lebutított hívei. Ja ha te tetted volna... Nálunk elnézőek az emberek a pszichopatákkal, inkább nem vesznek róluk tudomást, még akkor sem ha vasdoronggal verik a kapujukat csengetés helyett.
nezelodo
@durbincs: Na mi van, még mindig a havasi motorodon nyargalsz? Áron bácsi sem segített le róla csak röhög a bocskoroson? Csak szerencsétlen párodat,az anyakecskét sajnálja...
Csizmás Kond
@nezelodo: Bizony az...és a propagandát félretéve a kérdésemre sem válaszoltál. Ami az itthoni késelést jelenti az nagyonritkán történik rablásból, itt a késelők leginkább az egymásközti faji viszonyokat eggyelik és azt is mindig bünteti a törvény...habár sokszor túl hamar oszlatják szét őket.
...és hívek meg lebutítottak...gondolom ezzel a megjegyzéseddel magadat is besoroltad valahová...különben sokkal intelligensebben fejezted volna ki magad.
...és utoljára kérdem afganisztánban mit csinálnának egy osztrák táskarablóval aki még késel is ?
nevemnick
Bírom, amikor migránsrettegők elfelejtik, hogy a góréjuk mondvacsinált okokból importálja a legtöbb idegent Magyarországra, amellett, hogy azokat az országokat támogatja milliárdokkal, ahonnan ezek is érkeznek.
Röhej.
Eladott Ország
@durbincs: A fidesz célközönségnek ez is jó, csak úgy isszák a propagandista (közpénzből élő origo) szavait.
uploads.disquscdn.com/images/509fa15da6cdb73453497aa05bfa461b0916092315bb5bb944aee57962f2447a.jpg?w=600&h=401
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmi! tudsz valami aktuális magyaros bünözési statisztisztikát ,mondjuk a múlt évröl idézni ,hogy alátámaszd azt amit mondani szeretnél? Lázár is erölködött Bécsben ,azt a végén kiderült,hogy csak kampányból ment oda rettegni...
te mindent becumizol,amit a párt mond? mint régen?
csak úgy....
@1magyar: tetszik hát! :) dógos magyarokat akar telepíteni az unijó a migráncsoktól kipúsztított nyugati országokba ! elöször a migráncsokkal kiírtatják az embereket nyugaton és a soros gyurka ott fog állni hegyeshalomnál és a keblére ölel...
Eladott Ország
@durbincs: ma, 11:06; Írod: "ja és Bécsbe késelnek ? de nem kéne annyi szemetett szinia ?" Csak úgy találomra:
Apjával végzett egy 13 éves lány egy késelésbe torkolló családi veszekedés közben vasárnap a Pest megyei Galgahévízen.
hvg.hu/itthon/20190617_Leszurta_egy_13_eves_lany_az_apjat_Galgahevizen
csak úgy....
állítólag a napokban ,egy migráncs egyedül és egyszerre 3 nöt eröszakolt meg de azt is hallottam,hogy a magyar kórházi,mütétre várók váró listája limitálva van ,ami azt jelenti ,hogy ha bele döglik valaki a listára kerülés elött a nyavalyába,az statisztikailag természetes halált halt. nem volt rá szükség,nem kell "áldozni" rá...
csak úgy....
@Eladott Ország: ha csak az utóbbi 2 év gyilkossági és öngyilkossági statisztikát ki merné adni a kormány...
36
Csak igaza volt nagyapámnak. Fiam! Mindig legyen nálad egy jó kés!
csak úgy....
@durbincs: te így onanizálsz ? keserves lehet...
csak úgy....
@durbincs: a születési dátumodat ismerve és hogy a kedves papa mettöl-meddíg volt fogságba,ha azt beszorzom azzal,hogy cca. 9 hónap a kihordási idö...,jó ember lehetett az öreg ,hogy ennek ellenére gondoskodott rólad, legelább az ö emlékére gereblyéznéd néhe össze az agyad ...
nezelodo
@Csizmás Kond: Mi vagy te, egyetemi tanszékvezető, hogy felszólítasz a vizsgán olyasmi megválaszolására amit semmiképp sem követnék el?! Na persze túloztam szerintem a nyolc osztályod is nyögvenyelősen ment, ha ment, ahogy a hülyeségeiddel bizonyítod, nemhogy egyetemi tanár lennél.
Menj el Borsodba, és meséld el ott egy kocsmában a tanaidat, majd megtudod mi a faji kiegyenlítés. Amúgy nagyon fapados lehetsz, ha egy osztrák táskarablót Afganisztáni portyán képzelsz el, aki még ide Tündérországba se jön lopni, nemhogy a nyomorult, nagyhatalmak és a sajátjaik háborújával tönkretett senki földjére menjen.
Ezzel együtt hasznos, hogy itt vagy a fórumon, nem kell jobb bizonyíték arra, milyen eredményes Orbán sunyi propagandája.
Csizmás Kond
@nezelodo: Dehogy szólítalak fel, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a témában szereplő dolgokat miért fordítottad egyenesen az itteni bűnözésre...hacsak nem azért mert valamiféle lerázás vagy kívülállóságot próbáltál bizonyítani...és azt mindig azért csinálja valaki mert valamiben benne érzi magát.
...ezt nevezik terelésnek...
nezelodo
@Csizmás Kond: Szerintem a valós problémák sokkal fontosabbak lennének ennek az országnak, és hasznunkra válna a jövő építésében. Nekünk a migráció valós problémai a letelepedési kötvénynél kezdődnek, a stikában végrehajtott menedékkérők befogadása is törvényes, de azt is elhazudják, mert mi sallert osztunk Brüsszelben.
Statisztikailag a leszakadt térségekben a bűnözés, hiába hallgatja el a királyi média, az hatalmas probléma, és egyáltalán nem elenyésző. Ha átnézed a statisztikát, megdöbbenhetsz az etnikai csoportok szerint a cigányok viszik a pálmát. Igaz lenne még rubrikája a politikus bűnözésnek, a fehérgalléros elkövetőknek, de az ugye nálunk csak az ellenzékieknél van, aztán a bíróság meg nem állapítja meg a bűnösséget, csak igen ritkán.
Annál nagyobb de letagadott probléma az állampárt kapcsolata a gazdasági, politikai bűnözéssel. Az hogy az első számú vezetővel és családjával volt (?) kapcsolata az elhíresül arab, nemzetközi körözés alatt álló profnak, és politikus bűnözőt menteget és szöktet a kormány, már Európában elfogadhatatlan, és sajnos meghatározza a helyünket a közösségben. Pedig nem az ország, hanem a vezetőink sárosak.
Tehát nekem ha egy migráns valahol bűnt követ el a világban, kisebb probléma, legyen az a befogadók baja, nagyobb az, ha az idős rokonaimat a csongrádi tanyán a magyar útlevéllel felcicomázott cigány veri agyon. Aztán ha véletlenül hír lesz belőle egyből románná silányul az elkövető.
Csak arra kellene a köznek rájönni, hogy a mindent uraló migrációs téboly sokkal fontosabb, haza visszaéléseket hivatott elfedni.
Csizmás Kond
@nezelodo: ...vagyis röviden...neked mindegy mi és hol történik úgyis mindenről Orbán jut az eszedbe...
A menekültkérdés pedig sajnos nagyon is probléma., és éppen a-ért mert minden országnak megvan a maga bűnözési rátája nem kellene még a menekültek csődítésével is tetézni, ugyanis nem arról van szó, hogy minden menekült bűnöző, hanem arról, hogy az inkább azzá válhat mert sokkal kevesebb lehetősége van azt a színvonalat elérnie amibe belepottyant és így mindenre rákényszerül...a többi meg politikai propaganda amit szerintem nem itt kéne terjeszteni és nem bárkinek mert attól válik méginkább marhaságnak.
nezelodo
@Csizmás Kond: Látom nem érted a világot, de nem baj. Pl. Franciaország nagyon hosszú ideig élvezte Algéria kizsákmányolását. A hatvanas években az OAS nevű terrorszervezet kezdte ellenük a harcot, és függetlenné váltak. francia állampolgárságot kaptak. Miért nekünk kell megoldani a bajukat? Ha meg ha már végeztek a politikusaink a világmegváltással, lesz vajon idejük a rábízott országunk jövőjével is foglalkozni? A politikai propagandát a helyén kezelem, sz...rok rá, de azért elgondolkozhatnál, miért emigrálnak a fiataljaink a migránsok által nyomorgatott nyugat-Európába? Lehet, hogy rettegésre vágynak? Amúgy cáfolj meg egyet, legalább leírtakból...
jesz
@nezelodo: javíts ki, de úgy értem, hogy az OAS a franciák ellen segítette az arabokat..

nos 1962-ben még az elnököt is megmerényelték, mert függetlenséget adott Algériának... az OAS ellene volt Algéria felszabadításának, a gyarmati státusz eltörlésének..

jól tudom, vagy nem?

A bécsi eset is bizonyítja, hogy az afgánok kezelhetetlenek...soha senki hatalom nem tudta leigázni őket...igazi nomád nép, annak összes velejárójával...itt ezért sem találják a helyüket. ..az összeset át kellene szállítani Merkel mutti lakhelyére..
Csizmás Kond
@nezelodo: Ha tanultál volna történelmet kéne tudd, hogy a gyarmat az mindig is a kizsákmányoláson alapult. A tengeri nagyhatalmak az idegen területeket csak kihasználták mert a javaikon kívül egyéb nem érdekelte őket. A Gyrmat attól különbözik a szárazföldi területgoglalástól, hogy az utóbbinak szorosabb kapcsolata volt a foglaló hatalommal és ezért harmonikusabban fejlődhetett sőt kimondottan a fejlődés volt a szempont mert úgy tudták csak elejét venni az ellenszegülésnek. Tehát a gyarmatosítók egyék meg amit főztek és ne másnak a torkán próbálják lenyomni a saját piszkukat.
A fiataljaink migrálásának a mai rohamát szintén nem helyben kell keresni hanem ott ahová mennek. A gyarmatosító hatalmak itt úgy fejtették ki kapzsi vágyaikat, hogy egy gazdasági unióból apránként politikai hatalmat faragtak ami által olyan törvényeket tudtak érvényre léptetni ami nekik nagypénzűeknek adott csak lehetőséget a gyengébbek kirablására. A privatizélésnek nevezett dogmájuk meg is hozta a gyümölcsét és sikeresen tönkrevágtak minden olyan gazdasági tényezőt amiben ők érdekeltek voltak, így adva lehetőséget önmaguknak, hogy ha nincs ipar nincs munkahely sőt lassan megszűnik az iskola mert nincs ahol amit tanulni és a fiatal társadalom menekülni kényszerül, főleg azok aki a nagy szocialista maszlagban is kiszolgáltatottak voltak.
...ilyen egyszerű...és nem cáfolok csak véleményezek...a cáfolás már propaganda.
nezelodo
@durbincs: A gerjedelmedet az anyakecskére pazarold, amit motorbiciklinek álcázol. Áron bá' azért tudja ott a hegynyeregben, ahol szabadulni akart tőled szerencsétlen kecske... Kétségbeesve, mekegve panaszkodott az öregnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.