A zsidógyűlölet globális terjedésétől óvott António Guterres ENSZ-főtitkár egy New York-i megemlékezésen szombaton.

Hála a gyűlöletpropagandának: megint terjed az antiszemitizmus

Az auschwitz-birkenaui haláltábor felszabadításának 75. évfordulója alkalmából tartott ceremónián Guterres felhívta a figyelmet az antiszemita indíttatású támadások számának növekedésére, amelyeket szerinte csak a korábbinál még nagyobb mértékű szolidaritás ellensúlyozhat. Guterres a neonáci és a fehér felsőbbrendűséget hirdető csoportok újjáéledésére hivatkozott, amelyek az interneten szabadon terjeszthetik mérgező ideológiájukat. A tisztségviselő szerint újra le kell vonni a holokauszt tanulságait, hogy sohase kerülhessen sor hasonlóra.

A megemlékezésen holokauszttúlélők, leszármazottjaik, illetve a második világháború győztes hatalmainak képviselői, diplomaták és más vendégek vettek részt.

Az ENSZ január 27-ét a holokauszt nemzetközi emléknapjává nyilvánította. Ezen a napon szabadították fel a legnagyobb második világháborús megsemmisítő tábort Auschwitz-Birkenauban. A nácik milliókat gyilkoltak meg koncentrációs táboraikban. Többségük zsidó volt, de áldozataik között ugyanúgy megtalálhatóak romák, fogyatékosok, homoszexuálisok, külföldiek és másként gondolkodók.

Kép:MTI/EPA/Keystone/Gian Ehrenzeller

Forrás: MTI

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@ómió: Latszik, kinel hatasos a propaganda. Az ilyen egybiteseknel, mint te, mindenröl ugyanaz jut eszükbe, es itt nem a szexre gondolok...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Nem a "gyűlöletpropaganda" terjeszti, Guterres efftárs, hiába hazudod, hanem az általad "pozitív fenoména"-ként aposztrofált migráció!
teuton
@ómió: Latszik, kinel hatasos a propaganda. Az ilyen egybiteseknel, mint te, mindenröl ugyanaz jut eszükbe, es itt nem a szexre gondolok...
ómió
@teuton: Na! Találkoztál a valósággal, nyomika, és ettől fröccsent fel az aljasságod, vagy eleve abból állsz?
CsipkeRózsa
@Shikari: Az antiszemiták keveslik a kárpótlást, vagy akik a gyűlöletpropagandát űzik?
teuton
@ómió: Kicsit beszel magyar? Mert amit befirkalsz, annak semmi ertelme! Hasznalj jobb forditoprogrammot, vagy kerdd kölcsön a durrfingtol! Mert ugye a sok hülyesegert nem fizetnek sokat, hogy abbol valamire fussa...
ómió
@teuton: Te meg "nagyot beszél" csak semmit se ért? Ja, úgy könnyű!
teuton
@ómió: Ahogy a -nemletezö!- lajkjaidat elnezem, teged csak a durrfing meg a hascsikari ert, esetleg ha nyavogsz, akkor a gumicsizmas kandur is...
Nyírfa
"Hála " Orbánnak, Magyarországon is. Milyen jó, hogy a hazánk megint fel fog kerülni a történelmi szégyentáblára. Fel fog?
Nem. Már ott van.
ómió
@teuton: A ti bolsizombi miliőtökben a lájkok - néhány kivételtől eltekintve - csak az azonos térfélre jutnak! Ha engem a bolsi tetübandád lájkolna, akkor én is közéjük tartoznék! A valósággal, viszont, jól elvagyok bolsilájkok nélkül is. Sőt! Csak úgy!
Eriksson
A muszlim bevándorlók nem azért jönnek Európába, mert annyira szeretik a zsidókat, hogy velük akarnak élni.. Jó lenne, ha ez mindenkiben tudatosulna.
csak úgy....
buta,butább,legbutább-@ómió: @Shikari: @Eriksson:
ómió
@csak úgy...: Legkreténebb = csak úgy...
ómió
@Shikari:Ahogy mondod, cimbi! A türelmedet, azért, néha csak bámulom, ahogy időnként "részletesen osztályozod" őket!
teuton
@ómió: Nem ertem, akkor mit keresel itt a " bolsi miliöben"??? Miert nem a pestiprostiknal, vagy mas hasonlo szemetdombon kapirgalsz? Illetve nem csak hogy MIT, hanem MENNYIT keresel itt a mocskolodasokkal??? Meg miert nem mersz valos reggel, fent mocskolodni???
Nyírfa
@kereső: A kádéenpé mint a náci propaganda terjesztője, s az alaptörvénnyel együtt történő megjelenítője...
Lassan tényleg elfogynak a szavak.
csak úgy....
@ómió: azért majd a képedre kíváncsi leszek,mikor nagy sokára rájössz,hogy évekig hagytad magad átb..ni! ...na meg a "cimbid" ábrázatára!
teuton
@Shikari: Mostmar nem csak O1G-nek nyaltok be, hanem egymasnak is? Gyülnek am a lajkjaitok, lett 1!
csak úgy....
@Shikari: oszt dógozni mikor voltál utoljára tibim? :)
csak nem a koronavírustól fosol és azért vagy otthonülö ,már évek óta?:)
teuton
@Shikari: Vedd mar be a gyogyszert! Mar remlatomasaid vannak! Esetleg mehetsz Orbannal Grazba kezelesre... Egyebkent pelenka felkötve? 14 oras müszak lesz ma is neked!!!
kokopelli
@teuton: ómió = Shikari...1./ néha u.a. a kifejezés, 2./ egyedül nem lehet valaki olyan hülye! 3./ Európát
véli a háta mögött,amelyik felébred!... Európa leß@rja le Pohost mint azt a közelmúlt bizonyította! (;-))
csak úgy....
@Shikari: állítólag a hideg ...,-20-30 fok a koronavírust is legyözi! de te maradsz otthon,mert a hülyeségeid ellen még a hideg sem használ..
Jozefina
Az antiszemitizmust és a gyűlölet keltést legfőképp orbán hordájának kellene befejezni!!!?? Akkor talán megbékelne ez a maroknyi népség is!!! De addig??!!
csak úgy....
@Jozefina: föleg egy országban,hol már alig van magyar csak úgy hívják,hogy magyarország! ezzel nem a nemzetiségek érzelmeibe akartam beletiporni,akik szintén könnyes szemmel éneklik a Himnuszt! orbánék bolondériát csináltak magyarországból.
csak úgy....
@csak úgy...: ...mint a jugóknál,anno a milosevics! lesz ennek még böjtje,mikor majd az államilag kreált ellenséget halomra köll löni,hogy végre "beilleszkedjenek" ,
na elmentek ti a pétschába! a magam szemével láttam,hogy jugó háború elött az ottani kollégák,hogyan viselkedtek egymással és azok után...
Rockxy
@Jozefina: Rosszatálmodtál?
A kövessomló ésa zorbán puszi pajtások, sőt a jahu is nagy haverje,
Eladott Ország
Közben 21 zsidó szervezet kéri az orbánista állami rádió új főnökének, a rasszista és antiszemita megnyilvánulásokban gazdag múlttal rendelkező Siklósi Beatrix felmentését, a Sajtóklub neves fröcsögő gárdája Bayerrel az élen pedig Niedermüller Péter ellen szervez tüntetést csütörtökre. Erzsébetváros polgármestere egy televíziós adásban szerintük a „rémisztő képződményeknek” nevezte a fehér keresztény heteroszexuálisokat. Nem vagyok én senkinek a védőügyvédje, és nem akarom megfejteni, hogy ki mit akart mondani. Ennek ellenére Niedermüller nézetem szerint – bár kétségtelen, hogy idiótán fogalmazott – pusztán megpróbálta összeszedni a fideszes gyűlöletpropaganda ellenségeit – nem magyarok, mások, migránsok, romák – és rámutatni arra, hogy mi marad. Vagyis kik azok, akik nem ellenségei a rezsimnek. Ettől függetlenül olyan mértékben puskaporos a közéleti levegő, hogy nem lenne baj odafigyelni minden kiejtett szóra, mert itt már egy-egy eltévedt szó is pusztítani képes.
csak úgy....
@csak úgy...: egy fiatal jugó kollégám kérdezte tölmem abban az idöben,hogy mit tennék ha a nagyanyámat mert horvát volt ,azt a szerbek ölték meg a nagyapót a horvátok mert az meg szerb volt és én az unoka ...,ezt nem lehet leírni, hogy min ment keresztül az a gyerek...,ez talán azért jutotott az eszembe , mert elképzeltem,hogy mire jut majd a gyülölet magyarországon és hova vezet!
Eriksson
@Eladott Ország: Niedermüller egy szarházi.
Eladott Ország
@Eriksson: Elmész te a qrva anyádba te faszszopó fideszes geci. Nektek csak egy célotok van, a gyűlöletkeltés, az állandó szarkeverés, a társadalmi feszültség fenntartása, miközben koldussá tettétek és szétloptátok az országot. De ezért és a többi bűneitekért börtönben rohadtok meg! A fidesz célja a totális diktatúra kiépítése, a statárium kihirdetése, a választások korlátozása, illetve felfüggesztése! De ez nem jön össze, mert megbuktok!
csak úgy....
@Eriksson: ezt tapasztaltad vagy csak mondod? te egy nagyon buta,párton kívüli embörke ...
nem veszed észre,hogy a másokról ,akiket nem is ismersz, alkotott baromságaid jogosítanak föl mindenkit arra,hogy hülyének nézzenek? föleg ha nem is pénzért és pártérdekböl csinálod...
neked nem passzol a többpártrendszer, ezzel a rákosi elvtárs is így vót...
Eriksson
"Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. "Mondja Niedermüller"
Niedermüller egy szarházi.
Tiltakozom az ellen, hogy a magyarok jelentős részét valaki rémisztő képződménynek nevezze.
Eriksson
@Shikari: A zsidó mindenkit gyűlöl, aki nem zsidó. Cserébe elvárja a tiszteletet.
csak úgy....
@Shikari: azt csípem benned tibim,hogy te,mint évek óta munkakerülö,és mersz nyilatkozni másokról! néked kijárna a farkas flóris féle,csak a dadéknak osztogatott lovagi térdszalag rend...,jól mutatna a bocskorodon!
különben szeressük a tibit,nem ö tehet róla,hogy má megint zizi..
Eriksson
@Shikari: Én nem vagyok antiszemita, mert vannak rendes, tisztességes, együttműködésre képes zsidók is, de ami sok, az sok. Ha nem tetszik a rendszer ennek a Niedermüllernek, költözzön ki Izraelbe, bár még talán ott sincsenek olyan rémisztő képződmények mint ez a szarházi.
Az ilyenek miatt nő az antiszemitizmus szerte a világban.
Eriksson
@Shikari: Minimum egy bocsánatkérés kellene maga és a pártja részéről.
csak úgy....
@Eriksson: a szívem szakad meg a hihetetlen értelmetektöl! tibi-tibi,menté vóna dógozni,talán okosabb maradtál vóna...,ebbe az utolsó hülyeségedbe még az @Eriksson: is beleremeg..., különben "beszédes",hogy te sem jársz dolgozni...
csak úgy....
@Eriksson: ezt a gestapós vagy az ss es a nagypapától tudod,aki ezek után lett komcsi?
Nyírfa
@Eladott Ország: Még csak nem is fogalmazott idiótán. A náci társadalmi modell magját mutatta fel: mi , fajtiszta fehérek .
Totál igaza van .
Vérlázító az a gátlástalan gonoszság, ahogy a kormány nyomul a már nem is fasiszta, hanem náci propagandával.
csak úgy....
@Clavigo: szerintem tisztában van vele,csak az a szar,hogy azért nem kap pénzt... OK! most kicsit túlértékeltem a gyereket mert szerintem is hülye..
Nyírfa
@Eriksson: Őszintén mondom, hogy többet láttam benned. Sajnálom, hogy ennyire alulmúlsz minden várakozást.
Niedermüllert csak az nem érti, aki vagy már mérhetetlenül ostoba, vagy annyira fanatikus, hogy a nappalt is éjszakának képes hazudni, csak találhasson valami ürügyet az ellenfél gyalázására.
Szívesen láttatod magad mérsékelt jobboldalinak, de itt most megmutattad, hogy ennek a fele sem igaz.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Ne zsidózz!

Niedermüller Péter nem a zsidósága okán, nem azzal összefüggésben beszél, hanem politikai beállítottsága mondatja vele.

Ő egy személy, nem pedig "a zsidók".

Amikor Bayer Zs, vagy a többi gyűlölködő, uszító jobboldali szélsőség említi a más csoportokhoz tartozókat, akkor ő "a keresztények"? Ők is politikai okból beszélnek, ráadásul pénzért.

Minden hozzászólásodban a zsidókat emlegeted, méghozzá nagyon utálatos módon.
csak úgy....
@Eriksson: ismersz zsidókat vagy csak mondod? semmi közöm hozzájuk ,ugyan úgy mint a cigányokhoz, szerencsémre hozzád sincs semmi közöm...,ti mind a hárman veszélyesek vagytok a nemzeti cucializmusba,arra azért ügyelj,hogy a veres csillagot ne találja meg senki,majd ha jönnek a volt elvtársak..
CsipkeRózsa
"A kifogásolt rész így hangzott: „... hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés."

Niedermüller Péter a családelképzelésről beszélt, nem emberekről. Igaz, egy ideig eltartó balhézáshoz elegendő, a készakarva máshogyan való magyarázás" a kormánypárti és a szélsőjobboldal részéről.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 19.31

Szeretem a tiszta beszédedet.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: miért ne cigányozhatna vagy zszidózhatan? minden sehonnai bitag embernek jogában áll,hogy kimondja a véleményét másokra, még ha csöppet sem különb a szerinte ,akikröl fingja sincs és nem ismeri öket csak mondták neki,hogy óvakodj ..
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Köszi, de szeretnék úgy fogalmazni, és írni, sőt, akkora tudással rendelkezni, mint Te. Tőled sajnos ebből a szempontból is távol vagyok.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Csak azért nem nyomom a tetsziket, mert nem értek egyet azzal, amit írsz. Én néha téged irigyellek, hogy milyen röviden, de lényeglátóan teszed le az asztalra a gondolataidat.
grincss
Ha megnézzük, h a ZSIDÓK (igen, nagybetűkkel) hol tartanak hozzánk képest, a f@szban sem vagyunk!
Náluk már 5780-at írnak, míg mi 2020-at!
Több, sokkal több tiszteletet érdemel az a nép, aki ennyi ideig fenn tud maradni, különösen ennyi támadás után!
Mi hol leszünk már ennyi idő után?
Több tiszteletet nekik!
Nyírfa
@grincss: Kalap emel, grincs.
És még igaz is.
grincss
Köszi, Drága!
Az igazság az, h így is érzem, nem csak üres fecsegés!
Eriksson
@Nyírfa: Niedermüller szaralak. Ő maga bizonyította.
S ha em érted felháborodásom okát, intelligenciahiányban szenvedsz.

Ha én, mint mérsékelt jobboldali így gondolom, elképzelheted mit gondolnak a népek.
Nyírfa
@grincss: Gondoltam, hogy ilyen nyílt deklarációt nem üres fecsegésből írsz. Csak tetszik ez a kiállás akkor, amikor fújják a zsidóellenes harci kürtöt.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Melyik az a kifogásolható rész, amelyik nem igaz?
csak úgy....
@grincss: nem köne reklámoznod a zsidók tehetségét,még kitör a pánik!
a sok hülye tudós meg filmcsináló ,akik ha nem lettek volna zsidók!? pld. ott a @durbincs elvtárs is,aki a volt zsidó vonalain érvényesül a propelleren,mesélj nekik durbincs muki a dob utcáról...
grincss
@Nyírfa: Drága!
Volt (már csak volt) egy nagyon jó zsidó barátom, aki megjárta a haláltábort is és ő mesélt, tanított a ZSIDÓK tisztelésére még huszonéves koromban!
Sok mindent mesélt, ami megtanított arra, h SOHA ne említsem, illessem ŐKET negatívan!
Nagyon hálás vagyok Neki!
www.es.hu/cikk/2006-09-24/porscht-frigyes/nehany-szo-meg.html
(akinek nagyon sokba került egy nyamvadt betű) :-)
grincss
@csak úgy...: Az előző Neked is szól! :-)
grincss
@grincss: @Nyírfa: JA!
Az utolsó mondat a lényeg! :-)
Nyírfa
@Eriksson: Mondd, hogy utálod az ellenzék minden képviselőjét, az becsületesebb, mint lehazudni a napot az égről. Mondd meg, hogy a színünket sem akarod látni, az hihetőbb annál, amit a szemellenzőid és a fideszpajzsod ( vagy vadhajtások?) mögül előadsz.
Az intelligenciát, pedig, könyörgöm, ne vedd a szádra, hiszen azt sem tudod, eszik-e vagy isszák.
Úgy replikázol, hogy közben nem is figyelsz mások mondókájára: nem azt mondtam, hogy mérsékelt jobboldali vagy, hanem azt, hogy szereted ilyennek láttatni magad. Ne erőlködj tovább, kiestél a szerepedből.
Ahogy az itteni szövegekre nem figyelsz, mégis véleményezed őket, úgy nem tudod, miről szólnak a közéleti események, politikai megszólalások. Ha valaki bizonyított valamit, akkor az Te vagy, mégpedig az abszolút hiteltelenségedet.
Eriksson
@Nyírfa: Egyem azt az érzékeny lelkedet, én nem érezhetem magam sértve?
S ha kijelentem, hogy valami nagyon nem tetszik nekem, akkor jön az ócsárolásom és a gyűlöletáradat? Hol tettem én ilyet?
Az alaptémához szólva: Egy vezető politikus miért engedhet meg magának ilyen gyűlöletbeszédet? Erre válaszolj az én minősítgetésem helyett.
Nyírfa
@grincss: Az utolsó mondat a háláé. Van egy könyvem. Abban van egy kitétel a szeretet - ami még csak nem is hasonlít ahhoz, amit mi a hétköznapokban szeretetnek nevezünk - megéléséről: - "Légy hálás- szól az intés, de ne hálálkodj, hanem tudd , hogy amit kaptál, akár jónak, akár rossznak ítéled, érted van." Először csak néztem, aztán újra és újra elolvastam. Kellett idő,nem kevés, amíg megértettem, hogy alázat nélkül a hála nem érthető. Az ego tiltakozik az alázat ellen, mert fél az irányítást kiadni a kezéből. Pedig, ahogy a szabadságnak nincs köze a szabadossághoz, úgy az alázatnak sincs az alázatoskodáshoz. No, megint elkezdtem filózni, aztán nem tudom abbahagyni.
Nyírfa
@Eriksson: Hajtogatod a magadét, de nem figyelsz, nem figyelsz, nem figyelsz! Unom.
csak úgy....
@Nyírfa: szegény @Eriksson:,ezek után nagyon szarban lehet magával,már úgy értem,hogy nem kendel csak magácskával! falrahányt borsó típus a gyorsan lepereg falytából,kár a gözért...szerintem az ösei keze benne lehet abban,hogy anno 130 évig heppeningelt a terek magyarországon.
csak úgy....
@Nyírfa: ennek az @Eriksson: nak oregamizni köne...,persze ott is oda köll figyelni!
Nyírfa
@csak úgy...: No, ez nekem sem menne. Türelemjáték, kézügyesség, nem az én asztalom. :)
csak úgy....
@Shikari: tibim,ott van a rosenberg házaspár,felölem azokat is kritizálhatod vagy a metro-goldwyn-mayert csak néha ha használnád az eszed...,kincs ami nincs!?
Eriksson
@Shikari: Én alapból, ok nélkül nem bántok senkit. Sőt túlzásban elnéző vagyok mások, akár negatív véleményével szemben is.
Ez a hungarofóbia viszont kivágta nálam a biztit.
fahrenheit451
Amíg nem ismered a zsidók történetét napjainkig, addig csak lelkes amatőr antiszemita vagy.
Elterveztem, hogy megírom a zsidók rövid történetét, hogy mindenki lássa, mindenki tudhassa, mindenki értse.
Én, amikor "zsidózok", tudom miről beszélek.
Viszont te úgy "zsidózol", hogy nem tudod miről beszélsz.
A tudás hatalma... :)

De a viccet félretéve, kő komolyan leírom a frankót.
Nem lesz benne sok köszönet.
De lesz benne csavar... nos, csak egy csavar lesz benne, mert valójában a zsidók igen földhözragadt egy nép.
Szeretik túlbonyolítani, hogy látszódjon mennyire okosak, de valójában egyszerűek, mint a faék.

Ha valaki nagyon okos létére nem látja a nyilvánvalót, azt te minek neveznéd?
Minek nevezzelek?...
csak úgy....
@Eriksson: nálad más veri ki a biztosítékot, nem a "hungarofóbia",ami eredetileg nem is létezik,ezt is csak nektek IQnukiknak találta ki a fidesz...
fahrenheit451
@Shikari: Románia a románoké!

"A mai Erdély középső és nyugati részén (Erdélyi-medence, Partium, Bánság) élő magyarok mellett külön csoportot alkotnak a székelyek és a moldvai csángók"

A székelyek nem magyarok, az egy külön csoport.
Azonnal levenni az iszlamista szimbólumokat tartalmazó székely zászlót Magyarországon minden közintézményről !!!
csak úgy....
von prof. shikari tibor! "Abból van elegem, hogy bele szólnak a történelem értelmezésünkbe. ":)"Pedofilozzák a papokat.":) "Ideje már pontot tenni az állandó érzékenységükre és tanusítsanak tiszteletet.":)"Meddig kell tűrni még ezt a pofátlan agresszivitást és követelözést?" :) "Most első körben lehet a keresztény magyaroktól bocsánatot kérni!!! " ;) eszem a bányás értelmed tibim,majd be pisáltam a röhögéstü...,kössz!
fahrenheit451
@Shikari: De magyar vagyok. Sajnos. Szerinted, ha a születésem előtt megkérdezték volna hová akarok születni, Magyarországot választottam volna?
Ha lett volna választásom, Magyarországot választottam volna?
Régen sem, most meg főleg nem!

Itt dobott le a gólya. De nem leszek mindenáron magyar.
Egy vér-kommunista-náci-nyilas eszményű diktátor felemelkedésében résztvevő magyar, biztos nem leszek!
fahrenheit451
(Ne virrasszál. Nem ma írok a zsidóság rövid történetéről. Azért, mert rövid, még némi előtanulmányt, és pontosítást igényel, hogy teljesen képben legyél.
Régen volt, hogy hazudtam, hogy szépítsek, de már nem hazudok.
Rosszul hangzik a valóság?
Már nem hazudok, hogy szebbnek, valóságosabbnak tűnjön a valóság.
Egyszer azt mondták rám, hogy kemény vagyok, mint az orosz tél, pedig csak pár sort írtam a valóságról megjegyzésként.
Most viszont bele tolom az arcodban a zsidóság múltját, jelenét, és a te jövődet.
Furcsa kombináció, furcsa dolgok ezek mi?

Stranger Things)
fahrenheit451
Sajnálom, vízöntő vagyok.
A vízöntők ilyenek.
Milyenek a vízöntők?
ilyenek!
(Természetesen nem minden fehér heteroszexuális férfi vízontó ilyen, de én ilyen vagyok)

A hülye Bayer meg azért tüntet, hogy a fehér heteroszexuális férfiak tovább üthessék a nőket, meg legyenek antiszemiták, kirekesztők, mindent, ami nem ők gyűlölők.
Mert mindenki tök hülye a foldón, és égen, csak Orbán a helikopter.

(amikor már nem lesz kiemelve védve a 80 éves orbán, akkor, fogom megkeresni, és agyonverni egy rozsdás vascsővel
a koromhoz képest okosabb vagyok, és erősebb is - ha érted, az jó, ha nem érted, az "az első jaj" neked)
fahrenheit451
Még leírom a zsidók rövid történetét (az ígéret szerint), de aztán elegem van ebből örökre.
Semmi hatására nem változtok (ez nyilvánvaló), és nem akarom tudni, hogy mit gondoltok rosszul, a világi (sátánista) vezetők hatására megvezetve, becsapva, amit ti AKARTOK... MERT EZT AKARJÁTOK !!!
fahrenheit451
Hogy értsd: Nem akarom tudni, hogy hol rontottátok el.
fahrenheit451
Még leírom a lényeget, hogy egy kicsit összeszedd, magad, aztán, ha ez sem kell, mész a levesbe.
Az a sok esély, amivel nem éltél...
Hiszel Istenben?
A kevés!
teuton
@Eriksson: A "remisztö kepzödmeny" az te vagy, meg a hozzad hasonlo elvbarataid, a nyaloncok! Csak ra kell nezni a kepedre, meg olvasi az agymeseiteket. REMISZTÖ!!!
ómió
@Shikari: Magam se foglalhattam volna jobban össze!
ómió
@teuton: A mocskolódás, bolsijózsi, a ti "szakmátok"! Még ez se tűnt fel? Vagy hazug önmagatok minden szegmense a másikra hazudandó bolsevik "irányelv"? A "mennyit"-ről meg szintén a hivatásos "véleményező" bolsi csapatodat kéne megkérdezned, esetleg Lackner efftársadat Kispesten! Ő 100 millát "vallott be", per év, bár, igaz, egy kissé eltérő "műfajotokban"! Talán erről is eligazítana - nehogy alul legyél fizetve! Hogy mit keresek a bolsi miliőben? "Gyönyörködöm" az aljasságokkal tuningolt válogatott bolsi hazugságaitokban és - ahol tudom - összehozom őket a valósággal! Tudod: amitől aljasságömlést szoktatok kapni!
ómió
@csak úgy...: Elképzelheted! Már eddig is úgy "átb..tak", hogy ihaj! Elég csak arra gondolnom, hogy már 10 éve nem volt gázáremelés! És én még csak elviselem valahogy, de nálatok, a bolsi tetübandánál ez már jól láthatóan egy kóros hiányszindróma szintjét érte el!
kokopelli
@fahrenheit451: ...én is pedofílozom a csuhásokat,mert az egyik pápa a bátyját is felelősségre vonta akinek a
"kerületében" évtizedek óta nyomták a "csuhábabrunzolók" a mocskaikat!Miért kellene azt pl. elhallgatni!
szegfue
@teuton: jan. 27. 2:36 Bocs., de én pont a "szexre" gondoltam... hogy az ilyeneket miért nem tudta legyőzni a fogamzásgátló?!:))
teuton
@ómió: 10 eve nem volt nalad gazaremeles??? Akkor O1G jol atbaszott teged! A gaz ara ugyanis a vilagpiacon jelentösen csökkent! Az extraprofifot, amit a zsebedböl kihuztak, ki tette el? Melyik offshore ceg adoparadicsomaban van? Te meg meg ehhez is tapsolsz es ujjongsz? Hat eleg nagy birka vagy, valodi egybites...
ómió
@teuton: Ez tőled pont olyan hiteles, mint "gázárjós" efftársnődtől anno, amit lassan mondott, hogy Orbán is megértse, miszerint "nem lesz gázáremelés"! És tényleg! Nem is lett, "csak" 8 év alatt 15-ször! A nemzetközi kereskedelemben pedig a gáz árát nem "világpiacilg" hetente változtatgatják, ahogy a benzinét, hanem hosszútávú keretszerződések rögzítik - bármelyik efftársad, bármit hazudik is erről! Ennyit az "extraprofitodról"! És ez az "emúttnyócévben" is így volt és eftársilag nyilván ez indokolta a 15-szöri emelést! Szóval, átütőbb hazugságotok nincs, kreténkirály? Így nehéz lehet a nyájtoborzó!
teuton
@ómió: Szanalom vagy! Ennyi baromsagot egyszerre csak a gumicsizmas kabdurtol meg a hascsikaritol olvastam, de talan ugyanaz vagy... Minden ertelmes szo felesleg ilyen baromsagokra valaszolni... Annyit azert megjegyeznek, hogy masik orszagokban minimum evente valtozik a gaz ara... Aztan azt aruldd el meg nekem, hogy en miert tudok 1 orai atlagberböl 15 liter dizelt venni, te meg nem??? Kerj fizetesemelest Habony-Takonytol!
teuton
@ómió: Na figyelj te hugyagyu! SENKI nem köt nyersanyagokra hosszabb tavra arszerzödest mint 1 ev! Azonkivül a nyersanyagok a vilagpiacon vasarolhatok, napi aron!
Itt van a gazar vilagpiaci ARANAK alakulasa az utobbi 10 evböl:
www.wallstreet-online.de/rohstoffe/erdgaspreis#t:10y s:lines a:abs v:week ads:null
Ebböl lathato, hogy 2010 ota majdnem a HARMADARA esett!!! Te meg ugyanazt fizeted, mint 2010-ben? Akkor duplan, 200%-kal atbaszott Orbancod, te meg nyalsz neki tovabb!?
Persze tenyek es adatok titeket nem erdekelnek, nem is tudod ertelmezni csak a birkaradiot...
ómió
@teuton: Ne süketelj, idiótája! Tavaly, vagy tavaly előtt írták alá az oroszokkal a több évre szóló gázszállítási szerződést! Amúgy meg ad hoc is lehet venni biztos, csak akkor megnézheted az ellátás-biztonságot meg beállhatsz a hetenkénti árváltoztatásra! Egyébként az itthoni lakossági gázár Európában a legolcsóbbak közt van! Ez tény! Ha pedig - ebből kiindulva - "Orbán átbaszott", akkor Európában az összes kormány "átbaszta" az összes európait! Következésképpen a realitását én nem ennek látom, hanem annak, hogy te itt masszívan hazudozol!
fahrenheit451
Emlékszem ám!
Még tartozom nektek a a zsidók történetével napjainkig röviden.
Egy kicsit várnotok kell rá, mert hosszan könnyebb lenne, mint röviden.

De most - életemben először World of Tanks-ozni mentem.
Állat!
Ezek még nem nem tudják kit kaptak az arcukba.
Nintendo 64-el kezdtem, aztán volt mindenféle erősségű játékhoz való számítógépem (amiket én magam raktam össze), játékkonzolom, szóval...
Szóval kérdezte a játék tőlem, hogy akarok-e fejleszteni a tankomon.
Hát, nem akarok!
Egy mosóteknőn gépágyúval végigdúlom a világot, aszt jónapot.
Hülyegyerek!
ómió
@teuton: Örvendetes, hogy az ocsmány acsarkodásodon kívül nincs más, tetükirály! Az évenkénti 2x-i gázáremelést megéltük - nekem speciel bőven elegem volt belőle - de látom, ennek nélkülözése nálad hiány-szindrómát okoz. A talányodra a választ meg racionálisabb lenne az efftársaidtól megkérdezni, hogy 45 év alatt (1945-1990.), még a "magasabbrendű társadalmatok építése" idején miért is maradtunk le 50 évet, gazdaságilag, életszínvonalbelileg a "rothadó kapitalizmus" (eleid így tanították) mögött - hiszen a válasz ebben van! Szólj, ha megkaptad!
ómió
@Shikari: Tudod, mint mindenkinek, nekem is vannak hibáim. Egy ezek közül biztosan az, hogy nem vagyok képes lerázni magamról még a kretén hazugságáradatot se úgy, mint kutya a vizet. Ki tudja, némi értelem talán még a bolsi "opponensbe" is szorult, még, ha kicsi is a valószínűsége. Üdvözöllek!
teuton
@ómió: A fröcsöges es primitiv mocskolodas helyett esetleg nehany adattal tudnal szolgalni? Megnezted a gaz vilagpiaci aranak alakulasat az utobbi 10 evben??? Mellekeltem neked a linket! Majdnem a HARMADARA esett le, te meg ugyannnyit fizetsz meg mindig??? Nagyon vak lehetsz, ha nem latod, hogy mennyire atbasztak!!!
En pl. 1 orai atlagmunkaberböl 261KWh gazt tudok venni, te mennyit? En 1 orai atlagoraberböl 13,8 liter dizelt tudok tankolni, te mennyit? (A benzinkuton az arak orankent 3x is valtozhatnak, 30 ft különbseg is lehet literenkent, ahogy az ar es a kereslet valtozik!) Hogy Orbanc hogy basz at teged meg az összes magyart a Putyin-gazzal meg dizellel, annak meg csak tapsolj tovabb! Mellekesen meg az aram araval is szolgalhatok: en 1 orai atlagoraberert 68 KWh aramot kapok. A korlatlan, minden halozatba letelefonalhato havi telefondij meg fel orai atlagoraberbe sem kerül, a korlatlan otthoni wifis internetert 1,3 orat kell dolgozni, az elelmiszer nekem a NEGYEDEBE kerül, mint neked es kölcsönt a banktol NEGATIV kamatra lehet kapni (kevesebbet kell visszafizetni, mint amennyit kapsz)!!! Ja, akkor meg 1 dolog. Ha bankszamlat nyitok a banknal, nem csak minden abszolut ingyenes, hanem kapok meg a nyitasert ajandekba 16900 ft-ot szamlankent/fejenkent... Ezert van minden csaladtagnak akar 10-12 bankszamlaja is... Na most kezdd el a fröcsögest es Orbanc dicsöiteset, milyen jol megy neked!
teuton
@ómió: onio = hascsikari... Önmagadnak irogatsz es veregeted vallon magad? Mostmar ertem, miert fogalmazol magadrol mindig többesszamban!
ómió
@teuton:A valóság számodra "primitív mocskolódás", idiótája? Ezért tartasz még mindig a bolsi allűröknél! Teszek rá, hogy bolsevizmust sosem szenvedett Tündérországban te mit tudsz venni az órabéredből, amikor bolsevik eleid idehaza hagytak hátra eltakarítandó mocskot eleget! A legmáighatóbb belőle az 50 év lemaradásunk a "rothadó kapitalizmus" mögött, miközben te diadalittasan melldöngetve ezzel hasonlítod össze a "csodák földjét"? Bezzeg hatalmon idehaza csak népzsebelni volt képes a mocskos bolsi tetübandád meg államcsődöt "kivívni", hogy aztán utána azt mocskolhassa, aki mindezzel nem szolgál! Ha a gázár "harmadára esett le", akkor miért nem esett le - nemcsak nálunk, de - egyetlen más országban se harmadára??? Erre válaszolj egy öblös hazugsággal! Mindenhol "átbasznak" mindenkit és egyedül a bolsevik mondja a tutit? Ja! Kb. úgy, mint anno "Gázárjós" Ildikótok! Meg, ahogy te most!
ómió
@teuton: Nem értesz te egyebet, csak a hazudozást!
ómió
@Shikari:De még, ha ló lenne! Viszont bolsi idióta!
csak úgy....
@Shikari: egy munkakerülönek nincs joga másokat bírálni,kategorizálni,rágalmazni! érted tibi?
teuton
@ómió: Ugyanolyan szanalmas a szokincsed, mint a szarospelenkas shikarie. Testverek vagytok testverek gyerekeikentl? Akkor ertem... A durrfing meg tan ikertestver? De neki csak feleannyi jutott ertelemböl, szoval egy dionyi... Egyebkent a bolsevik az többseget jelent, persze neked nem kell minden szo ertelmet tudnod... Szoval akkor ki a többseg? Csak lajkokat szamlaljuk, ok? Ja, akkor tenyleg mi vagyunk a többseg, ti meg a primitiv, de hangos csöcselek? Röhögök rajta, hogy te mit összeszenvedsz itt, majd összefosod magad a fröcsögesben, de kerdesekre valaszolni nem tudsz, csak fosod a mocskot meg a hetvegen is...
ómió
@teuton: Minden relatív, amiért, akár még szánalmas is lehet, viszont nem hazug, mint a tiéd! A bolsevik azt jelenti, hogy Lenin efftársadék anno a többség (bolsevik) szót hazudták magukra, ami már ab ovo hazugság volt, mert többség soha nem voltak, legfeljebb a hazudozásban! Attól meg, hogy ezt a portált elfoglaltátok és - "ápolt" hagyományaitoknak megfelelően - telehazudjátok, legfeljebb helyi többség (bolsevik tetübanda) vagytok, nem egyéb! Aki itt hazugságokba szorulva erőlködik és nem tud kérdésre válaszolni, az éppen te vagy, nyomika! Fentebb azt kérdeztem tőled, hogy hogyan lehet az, hogy, ha a gáz világpiaci ára a harmadára esett és Orbán "átbaszta" a fogyasztót, Európa egyetlen országában se esett harmadára a fogyasztói gázár és nemcsak nálunk? Kizárásos alapon, ugye, két eset lehet: 1.Európa minden országában "átbaszták" a fogyasztót. 2. Te úgy hazudsz, mint, aki könyvből olvassa! Erre te kussolsz, mint hal a szatyorban, pedig ide egy öblös hazugságot is elővezethetnél. Élsz vele, vagy anélkül nem is létezhetsz? Ha meg nem, akkor úgy fröcsögjed, hogy ki nem válaszol kérdésekre!
teuton
@ómió: Na aki kerdesre kerdesre valaszol, az nagyon okos lehet. Te meg baromi hülye vagy! EN kevesebbet fizetek a gazert, mint 5 eve, TE 10 eve ugyanannyit! Akkor kit basztak at??? Aztan azt is tudni kellene, hogy a nyersanyagar az a fogyasztoiar csak kb. 20%-a, 80% ado! Ezt persze analfabetak nem tudhatjak... Meg azt sem, hogy Nyugat-Europaban a zöldenergiara valo atallas finanszirozasat a többi energiahordozora kivetett adokbol finanszirozzak! Orbanc ezert rinyalt, hogy a "szegenyebb orszagokkal" -ha annyira dübörög a magyar gazdasag es minden evben 2%-kal tulszarnyalja a nyugatit, akkor miert SZEGENY az orszag???- akarjak megfizettetni a klimavaltozas miatti levegöszennyezest. Nyugaton ez nem problema, es megis kevesebbe kerül a gaz, aram, dizel... Na most te vagy a sorom, valaszolj, miert kell neked 27% afat fizetni elelmiszerre, egy nemetnek meg csak 7%-ot??? Miert tud egy magyar minimalnyugdijas 8-10x kevesebbet vasarolni, mint a nemet, holland, norveg vagy osztrak??? Miert fagynak meg az emeberek a sajat lakasukban Magyarorszagon? Miert nincs szocialais halo, miert büntetendö a hajlektalansag? Folytassam?
ómió
@teuton: Én meg 10 éve fizettem többet érte, több, mint negyedével! Na, akkor ki baszott át engem? Hát a bolsi tetübandád! Te most kevesebbet fizetsz, mint 5 éve? De, ugye, csak a harmadát fizeted az 5 évvel ezelőttinek? Mert, ha nem, akkor megint hazudtál! Ja, hogy az "adó"!? Akkor mégse harmada a harmada, csak, amikor bele kell hazudni a kibertérbe? Jellemző rátok! 80% adó? Ha itt annyi lenne - bármilyen címen is (kivéve, ha magatok vetitek ki) - éppen ti bolsik "sarkából fordítanátok ki a világot" a sivalkodástól! Miért szegény az ország? Mert 45 év alatt 50 év lemaradásba taszították az efftársaid 1945-1990. között! De ezt mintha már megírtam volna. Ennyire nehezen tanulsz és ilyen könnyen felejtesz?Az a társadalom meg, amit a kommunizmus anno nem tarolt le és nem oligarchikus viszonyok közt fejlődött, az erős gazdasági bázis miatt alacsonyabb adók beszedésével is képes mihez nyulni, szemben a gyengébbekkel, mint pl. mi is. Nálunk ezért magasak a fogyasztási adók, de nem csak most ám! Pufajkás efftársadék még a 90-es években pl. az élelmiszerekre akkor általános 12% áfát 25%-ra emelték. Ahogy az iparcikkekét is, csak azt 20-ról 25%-ra! De akkor valahogy nem sírt a bolsi pofátok! És ugyanezen okok miatt (tudod: a "kivívott" 50 év lemaradás) képes a magyar átlagvásárló is többszörösen kevesebb fogyasztásra! Persze "legújabban" még amiatt is, hogy Böszme vezéretek az állami szférát illetően lenyult 1 havi fizetést, a nyuggerektől meg 1-2 havi nyugdíjat és 2008-ra! "kivívott" nekünk egy államcsőd helyzetet! Ekkor kényszerült az állam 25-ről 27%-ra emelni még az áfát is.Aki meg büntetendő hajléktalanságról beszél, az simán hazudik! Az életvitelszerű közterületen tartózkodás lett ejnye-bejnye "büntetendő", éppen, hogy a hajléktalan bemenjen a szállóra, ne fagyjon meg, mert van ott már mindnek elég hely! Hogy ne az aluljárókat alakítsák ki nyomortanyának! Bár ez ellen is éppen a te bolsevik tetübandád verte a nyálát a legjobban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.