Aztán tett pár érdekes tudományos megfigyelést.

Trump ismét a szárnyai alá vette Orbánt: „Egy nagyon megbecsült ember, valószínűleg a legkeményebb egész Európában, akár azon túl is”

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Donald Trump (b) találkozója a korábbi amerikai elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán 2022. augusztus 2-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Donald Trump, az előző amerikai elnök, Mason Cityben rendezett gyűlést, melyen számos érdekes kijelentést tett – hozta le a Telex.

Először is hangsúlyozta, hogy Orbán Viktor megbecsült személyiség Európában, sőt talán az egész kontinensen a legkeményebb vezető lehet.

Ezzel veszekedni természetesen lehet, de mivel Trump szubjektív véleményéről van szó, a valóságalapjába nehéz belekötni. 

Másodszor, egy kuszának tűnő monológot követően arról beszélt, hogy a mágnesek nem működnek víz alatt.

Viszont az már azonban tudományosan bizonyított tény, hogy a mágnesség a vízben is érvényesül. A Telex hozzáteszi, hogy pontos kontextust nehezen lehet visszafejteni a rendelkezésre álló videók és sajtóbeszámolók hiányosságai alapján.

Trump utalt a „mágneses liftekre”, mely állítólag milliárdokba került valakinek – feltehetőleg az amerikaiaknak – majd a John Deere nevű mezőgazdasági gépgyártó céget is belekeverte a történetbe valahogy.

Végül arra a következtetésre jutott, hogy saját tudása szerint, ha egy mágneses poharat vízbe dobunk, az nem fog működni.

Forrás: Telex

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: @Pegero: 0rbán buta,alja proliajai fényeskedjetek! :) - egy kupac szarban több az értelem mint bennetek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sakk Matt
...és ő nyal legjobban Putyinnak.
csak úgy....
a szöszke és a mágnes...,szegény usa!
colibri
Azért nem csak azt kell figyelembe venni, hogy mit mond, hanem azt is, hogy ki mondja. Mert trampli nem kizárólag egy idióta barom, hanem egy bíróság elé állított bűnöző! Ezzel együtt már teljesen érthető orbánc magasztalása, szárnyai alá vétele, hiszen a bűnözők összetartanak, meg zsák és a foltja... és így tovább.
jesz
amilyen szerencséje van(lesz) Orbánnak, Trumpot megválasztják...
...na akkor lehet nagy mellénnyel járni-kelni Brüsszelben...
persze valószínű ennek ára lesz
csak úgy....
@KisTehen: @Pegero: 0rbán buta,alja proliajai fényeskedjetek! :) - egy kupac szarban több az értelem mint bennetek!
FLETÓ
@Pegero: Úgy akartad írni, hogy @nem csak húgy hanem egy rakás szar is...: ???
Nyírfa
@csak úgy...: 19.50

Mennyire lehet tisztában az európai politikai helyzettel, ha Orbánt megbecsült személyiségként említette?
Egyáltalán emlékszik rá, hogy melyik ország miniszterelnöke? Hogy miniszterelnök, és nem golfozó?
Trump és Biden...komolyan mondom, nem lehet az USA-t komolyan venni.
Cherry
Szemetek egymás között,,,, hányinger
Clavigo
Egy zsebbe recskázó, szájnyalinkázó muszkaszopó Szartartály.. semmi több.
Sztyepospista
A fotójukat elnézve... nem tudom, miért.. de a Zámbó Jimmy dala jutott eszembe, a " Bukott diák "
Yoda69
Tudjuk trumpli. orban Törökország miniszterelnöke.
Kb. ennyire kell trumplit komolyan venni. Óriási a tudása.
A legkomolyabb az volt amikor azt mondta a tornádót úgy kell megállítani, hogy atombombát dobunk rá. Es meg komolyan is gondolta, ez a szörnyű benne.
Péter2
@Maccska: Még esélye sem volna , 2 okból ,mert cigány azokat nyugaton nagyon nem szeretik , a másik nyugaton valamennyit adnak a külalakra is !
Sziszifusz
@colibri: Similis simili gaudet. (Hasonló a hasonlónak örül.)
human
Vicces mikor valaki arra büszke, hogy egy Trump megdicséri :)
Ilyen akarnokokkal én egy képen sem szerepelnék szívesen.
balos
@Maccska: Az agyar nemzet maguknak való,mert az 1 bitjüknek könnyű a megértése!
Péter2
@Maccska: A 2 ne keverd , a cigányokat utálják a világon mindenhol , a természetük miatt , génjükben van a lopás ,pusztítás , többsége élősködik , mert büdös nekik a munka , és betegek szellemileg és fizikailag is , lásd gazdátokat ,és a fidesz cigány tagjait , kovács , lázár deutsch , stb , 1000 néger mint egy cigány , ha egy utcába beköltöznek a cigányok ingatlan árak már béka segge alá kerülnek .
kereső
@Maccska: @Maccska: Talán a cikkel vitatkozz, érvelj, bizonyitsd be, hogy az állitásai hazugok- és nem trump irta a 2025-ös tervet.
De, erre nem vagy képes "tanár úr"- igy kérlek szépen, hanyagoljál. Nem vagy "komilfó"- mert nem látsz tovább, mint orbán viktor "örökbecsú" primitv mondatai.
Nyírfa
@kereső: 08.22

Valóban, a beszéd jó, hatásos, van mozgósító ereje, De az idézett mondatnak a második felével nem vagyok kibékülve.
" „A demokrácia továbbra is szent ügy, és nincs a világon olyan ország, amely alkalmasabb lenne a világ vezetésére, mint Amerika.” "
telegdilaci
Két futóbolond,Tramp annyira tisztában van azzal hogy Orbán egy erős kezű vezető és Európában tiszteletnek örvend hogy szóba sem állnak vele Tisztességes Demokratikus Országok vezetői,annyira jól ismeri hogy azt mondta Orbánról hogy Törökország erős kezű vezetője,a valóság az hogy Törökország erős vezetője Erdogán és nem Orbán,Trump is megéri a pénzét amikor az USA-elnöke volt azt mondta meg kellene támadni az Oroszokat,és ráfogni Kínára! egy ilyen valakitől reméli Orbán hogy ha Ő lene az USA-elnöke békét teremtene,vagy nem is lenne háború,két bolond egy pár!
izéke
Mekkora szerencse a tudományra nézve,hogy ez az idióta nem kutató. Még a kőbaltát se találta volna fel,viszont simán ellopná a mások ötletét
Nyírfa
@kereső: 08.17

Egyelőre csak egyetlen szavam van rá: szörnyű.
Kovács Máté
Trump már tudja,hogy Törökországot nem Orbán vezeti,igazi demens sárga haj.
izéke
@Maccska: akkor ott is a bevándorlók az okosabbak ha az eredeti usa polgár ilyen hülye
kereső
@kereső: Ez a válasza a trumpi"great Amerikára"- belföldi használatra. Remélhetőleg.DE még mindig jobb, mint trump /putyin/orbán tervei.
kereső
@Nyírfa: A 11:03 Neked válasz, nem magamnak: ))))))))))))))
Peller Anikó
Ezt a trumpet nem lehetne folyósítani?
Pusztai
@Peller Anikó: liofilizálni!

De juttatod eszembe anno - kb 30 éve, ekkor kezdtem lógni a szAeren - 2,4 kbájtos betárcssázós net segédprogjamfa a trumpet kis progi volt.
Nyírfa
@kereső: @kereső: Értettem. :))
kereső
@Nyírfa: Kicsit "szétszórt" vagyok..., vagy inkább" szét-szórt"???
Nyírfa
@kereső: 11.30

Ha a koncentráció hiányára utalsz, ami nem lenne csoda a káoszban, akkor szétszórt. Ha elveted azokat a magvakat, amelyek, remélhetőleg megfogannak, akkor szét szórt. :)
A feszültség tapintható, akikkel ebben az évben eddig találkoztam, aggódással és dühvel teliek.
Amire oda kellett figyelnem, az a fejfájás, megemelkedhetett a vérnyomásom, ami a születésem óta alacsony, a fejfájás pedig szökőévenként, ha beköszönt, bár évtizedek távlatában még ez sem igaz.
Van miért szétszórtnak lenni.
kereső
@Maccska: 11:46 Ez igy hülyeség, aki leirta, az nem ismerü az Eu szzerveinek működését. A tagországok miniszterelnökei- az adott ország rotálva, fél évente váltják egymást az ET elnöki székében.Legalább két éve tudott, hogy a jelenleg elnöklő belgákat a magyarok követik 2024 második felétől.
simmering73
@Maccska: Mága Zoltán húzza a talpalávalót, a fedélzeten a NER arisztokratái táncolnak, az alagsorban a nép elégedetten brüsszelezik és ukránozik, az ellenzék gratulál önmagának a sikereihez, s a hajó, amit Magyarországnak hívnak, borzasztóan büszke magára és a teljesítményére, amivel a civilizált világ megvetését kivívta. Nem számít, hogy az Európai Unió pénze menti meg az azonnali csődtől, ám lassan, de biztosan süllyed a tenger fenekére.
Ftomi
Ha ez a MAGYAR NÉP nem ébred fel, akkor itt a FEUDALIZMUS fog kiteljesedni!
exmelós
Nagy barom ez a Trampli.Szellemi fogyatékos amikor azt pofázza,hogy Orbán megbecsült személyiség Európában.Már a normális vezetők szóba se állnak vele csak a szemét diktátorok.
exmelós
@Maccska: Sajnos összejön az ilyen agyatlan segghülye fitymaszpatkányok miatt pedig alkalmatlan.
kereső
@Maccska:" Az EU Tanácsa soros elnökségét a tagállamok látják el a 2030-ig előre meghatározott érvényes sorrendben. A féléves elnöki periódusokat minden év júniusában és decemberében az Európai Tanács rendes ülései zárják le. Féléves periódusokban az Európai Unió Tanácsának megelőző, aktuális és következő soros elnökéből álló Elnöki Trojkák, vagy EU Triók követik egymást."
Te nem érted, és az ujságuró. Van az Európai Tanács elnöke- ezt a tisztet Charles Michael tölti be 2019 óta folyamatosan.
És van a fenti az ET elnöksége- consilium, melyet fél évente más-más tagország tölt be.
Orbán úgy gondolja, ha Michael lemond, és Magyarország tzölti be a féléves ciklusban elnökségek elnöki tisztét, akkor egyúttal ő lesz az ET elnöke- ami közel sem biztos, hiszen az ET elnökét a a 27 tagállam elnöke választja meg, nevezi ki arra a 2 1/2 éves időszakra. Mit nem értek tanár úr??? Ja, ezt az utóbbi a svédek vétózzák a kölcsönös bizalom jegyében.
csak úgy....
@Maccska: Erősen növekszik a fagyhalálban elhunytak száma Magyarországon
hungarianpress.hu/erosen-novekszik-a-fagyhalalban-elhunytak-szama-magyarorszagon/
Aki Én
Mondjuk az már többször kiderült, hogy Trumpnak fingja nincs ki az az orbán.
Egyébként annyira megbecsült ember, hogy saját hazájában is egy buta kisebbség támogatja, és talán ez a legfontosabb, Európában meg szinte senki.
Ettől még Trump imádhatja.
FLETÓ
@Pegero: Kígyók kígyóznak a liberóknál!
kereső
@Maccska: Miért lenne- nincs az eu-ban jogszabály , amelyre hivatkozva ti ezt bevezetnétek. Nem törvényszerú, és még csak a szokásjog sem alapozza meg ezt a "vezércselt"- amelyet ti most elhintetek.
Aki Én
varosikurir.hu/szucs-gabor-robert-hany-orszagban-ilyen/

,,Hány ország leggazdagabb embere analfabéta?
Várjá’, folytatom.
Hány ország kormányfője diagnosztizált elmebeteg?
Hány országban hiszik el, hogy „Brüsszel” folyósítja a tanárok fizetését?
Hány országban fizeti ki a költségvetés a miniszterelnök vejének csalás miatti büntetését?
Hány országban beszélhet következmények nélkül a miniszterelnök a „fajkeveredés” elkerüléséről?
Hány országban nem kell bírói engedély ahhoz, hogy bárkit bármikor bármilyen titkosszolgálati eszközökkel megfigyeljenek?
– milliókat papírzacskóban, a minisztérium kapujában elfogadó államtitkárt és megvesztegetőjét, akik szerencsétlen, fizetőképtelen emberek tönkrement életének roncsain gazdagodnak meg, és még nekik áll feljebb, ha lefoglalják a Porschét? Hány országban lehet első számú Európai Parlamenti jelölt az ezt felügyelő miniszter?
Hány országban hoznak létre a Gestapóra feltűnően hasonlító szervezet, amely „szuverenitást védi”, miközben az ország már régen önként feladta szuverenitásának egy részét az EU-nak (és azóta is abból él), és teljes szuverenitását Moszkvának és Pekingnek (és elitje ebből kapaszkodott fel az uborkafára)?
Hány országban ilyen iszonyúan buta és primitív a gazdasági-poltikai elit?
Hány országban nem felelős egy igazgató az intézményében történt súlyos balesetért, amelyet ő maga okozott?
Hány országban egyenlő a közmédia a pártmédiával?"
Cherry
Olyan szemét patkány mint a barátja a román cigány hahahhahah nevetséges idióták,, egyik kutya másik eb,, szegény kutyusok
Cherry
@Pegero: Mondja ezt egy arab sz@r darab, hihetö a mocskos aljas pofádból Allah szemete !!! Ennyit rólad, jkobb ha kussolsz emberi szenny !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.