Érdekes jelenet került fel a Youtubera.

A felvétel még az olimpikonok szerdai fogadásán készült, és az látszik rajta, hogy Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Szabó Tünde egykori úszó, újabban pucér képeiről elhíresült államtitkár felváltva egy-egy virágcsokorral köszöntötték a sportolókat: amelyikük éppen nem csokrozott, az csak kezet fogott a következővel. A sor végén álló Hosszú Katinkának azonban a virág mellé csak Borkaitól jutott puszi és kézfogás, Szabó addigra odébbállt, amit láthatóan Hosszú sem tudott mire vélni.

Szabó Tünde közleményben reagált, és cáfolja a vádakat:

Még a feltételezés is messze áll tőlem, hogy ne gratuláljak Katinkának, akivel közvetlenül dolgozhattam az Úszó Szövetség főtitkáraként, mellett nagy tisztelője is vagyok neki és családjának!

A színpadon (amit szerencsére a képernyőn nem lehetett észrevenni) az egyik bajnoknőnk (Szabó Gabriella) rosszul lett, én az ő virágcsokrát fogtam éppen, azt neki kellett volna átadnom. Ezért mivel Katinka a legvégén állt a sornak, mire visszamentem volna Hozzá, már ezt a kamerák előtt a színpadon nem tehettem. Természetesen az esemény előtt és után, – de szerencsés vagyok –, és e mellett minden egyes olimpiai száma és fantasztikus eredménye után személyesen gratulálhattam neki Rióban is!

- írta az államtitkár.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Kedves Katinka!
Nem azt kell nézni, hogy nem fogott veled kezet, hanem azt, hogy ki az, aki nem fogott veled kezet. Szerintem egy senki.
Kedves Katinka! Egy ország fog veled kezet a pucér nő helyett is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
perfekt
Katinkának lennék, az államtitkár nőnek küldenék egy szép csokrot ,és néhány elektromos örömszerző vibrátort!
Levendula
Kedves Katinka!
Nem azt kell nézni, hogy nem fogott veled kezet, hanem azt, hogy ki az, aki nem fogott veled kezet. Szerintem egy senki.
Kedves Katinka! Egy ország fog veled kezet a pucér nő helyett is.
Mangu
@vadnarancs: Kinek nem tetszett a véleményed? A moderátorok maguktól nem lépnek. Válogatás nélkül közzétesznek minden közönséges, trágár, eszement véleményt, ajánlott "hírt".
Csizmás Kond
ismét egy butaság. szerintem Tündi ott hibázott amikor a már csokrot és puszit is kapott sportolót újrapuszilta, de az is lehet ismerte közelebbről és azért adott pluszpuszit amúgy mindenki annak adott puszit akinek a csokrot is adta nem végigsmárolta az egész sort.
...zarkavarás...
Béla333
És Tündike bekötötte Katinkának a cipőjét?
Arra alkalmas biztosan!
Hari
Kérdem én H.K. annó gratulált az államtitkárnőnek ? Egyébként ez az "államtitkár"-t minősiti elsősorban !
leszúrt rittberger
@Csizmás Kond: Nézd meg akkor jobban videót. Látszik, hogy a többi lánnyal mindketten kezet fognak.
Csizmás Kond
@leszúrt rittberger: ...katasztrofális vagy...visszafelé puszilódznak de előre üres kézzel nem. Tünci ugyan megvárhatta volna hogy hozzák a csokrot de akkor az lett volna a baj, hogy a pusziért sunnyog.
...mégegyszer mondom, ez az egész csak szarakodás semmi más.
leszúrt rittberger
@Csizmás Kond: Te vagy katasztrofális, egyben kurva sötét: nem kapott senki sem 2 csokrot. 1 csokrot kaptak, de mindenkit köszöntött mindkét tálentum. Kivéve Katinkát, mert őt csak a MOB-os csávó.
Csizmás Kond
@leszúrt rittberger: ...csőlátásod van...
Clavigo
Semmi baj ,Katinka,...,,legalább tiszta maradt a kezed.!!!
Ludmilla
nem fog kezet,nem vesz emberszámba?Miért érdekes?
Perwool
Katinka!
Aki téged l@szar, azt hatalmas mély szeretettel sz@rd le te is!!
namihami
Szegény Katinka! Veled vagyunk és átérezzük azt a hatalmas csalódást és törést az életedben, amiért egy ilyen ""szellem- és címlapóriás" nem fogott veled kezet.
A dologra talán egyetlen magyarázat adódhat: egyszerűen nem ért fel hozzád. Sem szellemi, sem fizikai nagyságban.
Kovács Gizella
Nem csak úrnak, de úri nőnek is születni kell.
Ez csak egy egy pitiáner parvenű spinkó.
Grumpycat
Nem gratulált Hosszú Katinkának az államtitkár

Mert Katinka nem fideszes.
Mert Katinka nem focista.
Mert Katinkát nem támogatta ez a kormány.

Katinka gerinces.
Katinka ember.

Az államtitkár és az egész fidesz, valamint a szavazóik bekaphatják azt a libsi faszomat.
nemethfamily3.
Az államtitkárnak vannak hivatali kötelezettségei ilyen esetben, azt követi az a dolog, hogy ő is emberből van! Következik ebből ő nem ember és nem is hivatalnok, egy nagy szar senki, szégyelje magát! Én lennék a miniszterelnöke, mint a nagyfőnöke úgy rugnám picsán hogy évekig kereshetné a fejét!
X-ray
@Veleda: A pic1949787.jpg milyen fanszőrzete van a hölgynek? Melyik stílust képviseli ez a függőleges forma szőrzet?
vadnarancs
@Mangu: Fogalmam nincs mit találtak sértőnek és hogy ki talált egyáltalán sértőt benne... No comment...
papa.49
Nem szép ilyet nőre mondani de a spiné egy méretes TAPLÓ!!!
gulyasgyula
@Grumpycat: ..MEG MERT KATINKA NEM DOBTA BE A NYEREMÉNY EGY RÉSZÉT KÖZÖSBE ENNEK A TOLVAJ BANDÁNAK ..MERT EZÉRT A NAGYON SOK ÉREMÉRT NAGYON SOK PÉNZ KAPOTT ÁM KATINKA kb 1.2 mill dollár ...JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKI ..
Mangu
@papa.49: Légyszíves ne sétsed meg a Taplót!
wagabund
www.blikk.hu/sport/egyeni/milliokat-keresett-hosszu-katinka-ket-nap-alatt/813qnev?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso

érdemes elolvasni.

amíg az államtitkár a nemgratulálással volt elfoglalva, addig Katinka felkészült...hogy Párizsban pénteken-szombaton hét(7)aranyat gyűjtsön, plusz apró...összesen 3,8 millió forintot számoltak le kezecskéihez...
...majd elrepült a következő verseny színhelyére...
kkalman
Egy örök második, aki nem tud túllépni a saját árnyékán.
karma1
@Veleda: 19.43-ra: Atyaisten! EZZEL A FEJJEL??? Semmitmondo lo'arc.
karma1
@wagabund: mangalicalorinc egy nap alatt 8 millat keres, allitolagos zsenialitasaval... Naja, rola viszont nem keszulne Playboy kep, legfeljebb az elrettento oldalon...:o)))

Sz@rd le, Katinka, az irigy ember (???) elobb-utobb a sajat irigysegebe fullad bele.
Desischado
@Grumpycat: Nálad a pont. Nekem is ez a véleményem. De legalább a jó modort elővehette volna, de hát egy fideszesnél az luxus, mint tudjuk!
lampa laz
Tapló, bunkó, irigy qva.
Katinka, a Te nevedet már soha sem fogja elfelejteni senki, még ez a dög sem.
wagabund
valamiért nagyon furcsa a nő (nem őszinte) mosolya...ez sokat elárul...
dr. prédikátor
Ne törődj vele Katinka!!! A TE nevedre mindíg emlékezni fognak De erre a kis senkire már lehet holnap se!!!
Csizmás Kond
és még egyet utoljára...
itt most az egész propibaloldal rinyál, csorgatja a nyálát Katinkáért de amikor aranyat nyert egyik sem vette a fáradtságot hogy legalább egy gratulációt kinyögjön...
,,,képmutató társaság...
propeller.hu/itthon/3234933-hosszu-katinka-ujabb-olimpiai-aranya?all#c1665363
kiscsillag66
Katinka, ne törődj vele, nem fogott kezet, nem fogott. De egy egész ország Veled örült a sikereidnek. Mit érdekel Téged az államtitkár. Ő már régen nem lesz államtitkár, amikor Te még mindig a placcon leszel.
eszegfu
Egy ilyen "kötelező gyakorlatnál", akármilyen egyszerünek tünik is, lehet hibát elkövetni... csakhogy tul a "munkán" én bizony magánemberként sem tudtam volna elfelejtkezni a sor végén álló Hosszu Katinkáról! Alig vártam volna, hogy odaérjek hozzá gratulálni! Vagyis Szabó Tünde elvégezte a rábizott feladatot, csak kissé érdektelenül tette a kötelességét és e közben csak a lélek, az öröm együttérzése veszett el... amit egy "sima" ügyintézőtől is elvárok... Én ezt éreztem.
human
@Csizmás Kond: Ritka egy aljas ember lehetsz te az életben is. Terelsz, csúsztatsz gondolom nem nehéz végighazudnod az életed is. Vagy szimplán hülye vagy, mert előtted 1 órával már tucatnyian gratuláltak neki itt a propiról.
propeller.hu/sport/3234927-hosszu-katinka-100-haton-is-aranyermes
human
@eszegfu: Én majdnem azt mondtam, hogy lehetett akár véletlen is. De gondolom volt előtte protokoll megbeszélés is a virágátadás menetéről. Valamint láthatóan minden korábbi versenyzőnek gratulált és csak pont a legeredményesebb úszót hagyta ki. Szóval keményen benne volt ebben valami ellenszenv.
Csizmás Kond
@human: az már mindenki előtt tudott dolog, hogy mindig a rabló kiált tolvajt elsőre...te is azt teszed...mert sérti a csőrödet ha valaki szembetartja a tükröt.
..most tudsz lapozni ha valakit baszogatni akarsz, de akkor sehol nem voltál még utólag sem..tehát most se azt piszkáld hogy én mit írtam, hanem azon töprengj, hogy te mit hagytál ki amiért ma téped a szád..
human
@Csizmás Kond: Lebuktál, ez fáj neked. De tudom fogsz még próbálkozni másik cikknél más témában, mert ez a lebukás sem riaszt el a hazug módszeredtől. De nem várok mást tőled a jövőben sem. Ilyen vagy, és Orbánnak ez jó, tehát neked is.
Csizmás Kond
@human: ...lebuktál...nyertem..hunyó vagy...az ilyen óvódásmesék nem hatnak meg..
én nem próbálkozásból írok...időtöltésből...ezért nem vagyok érzelgős. :)
eszegfu
@human: Valóban kellett "próbálniuk" előtte, vagyis Neked lehet igazad... csak valószinüleg én még mindig azt szeretném gondolni, hogy ez az egész "tévedés" volt...
Csodálkozó
Mi az a három aranyérem (+ egy ezüst) egy államtitkárnak, aki a Nagy ViktoriÁnust csókolgatja!
Csodálkozó
Mi az a három aranyérem (+ egy ezüst) egy államtitkárnak, aki a Nagy ViktoriÁnust csókolgatja!
human
@Csizmás Kond: Hát, hogy erkölcsi normáid sincsenek az sem lep meg.
Csizmás Kond
@human: ...a vélemények kölcsönösek...csak én nem ismételgetem magam.
ami meg a videót illeti már az magáért beszél, hogy kiszúrták vagyis keresve kerestek egy valami olyan jelenetet ahol szarakodni lehet. te, ti ezt meglovagoltátok, mert a mittudommilyen háttéri vagy magatokból adódó látásmód nem engedi meg a következtetési módot. Katinka a sor végén állt tehát az aki az előzőnek ad virágot üres kézzel nem illik gratulálni és amikor a másik hozta a virágot addig nem állhatott ott és lesse a puszira alkalmas pillanatot...nincs sem fantáziád sem emberi gondolkodásmódod csak egylövetű beállítottság ami gátol mindenfajta más következtetést.
...ja és erkölcsről az beszéljen akinek van...
dr. prédikátor
@human: 9.18 ra.Egy jellemtelen fütyisz seggnyalonctól aki a viktor szopkin seggén ló egész nap mit vársz???Sanyarú gyerekkora és élete lehet neki!!!
papa.49
@Mangu: Rendben, de nem akartam a teljes véleményemet leírni a spinéről, mert akkor 1000 évig kitiltanak innen, ez volt a rövid változat))))))))))
namihami
@X-ray: Mit tehet arról szegény, hogy ilyen nő neki? De (esetleg) az is lehet, hogy erősen hullik és ilyen lesz a maradék.
karma1
@human: Ne etesd a trollt, mert minden hsz-re, amire Te valaszolsz, fog egy ordas nagy hazugsagot benyogni (mast nem is tud).
Az, hogy itt mindenki gratulalt Neki meg a Facebook oldalon, az ot teljesen hidegen hagyja, igaz, a FB oldalunkrol ki lett b@szva az aljas kemkedese miatt, igy azt sem tudja most, hogy mi arrafele mit csinalunk. Pedig jaj de szeretne tudni...
Hagyd, hadd csinaljon magabol meg nagyobb pojacat, itt mar ugyis mindenki ismeri - a velemenyunk is megvan rola, ha nem szolsz hozza, elobb-utobb ugyis meguti a guta...:o))))
human
@karma1: OK. Eddig csak az volt nyilvánvaló, hogy egy vakhitű fideszes, de mostanra nyilvánvaló hogy egy idióta is. Szóval tényleg nem érdemes vele foglalkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok