Az EB-selejtezők utolsó körében Wales válogatottja könnyedén győzte le 2-0-ra a magyar csapatot, ezzel biztosítva saját kijutását a kontinenstornára.

Ezért kellett a csodastadion? Szánalmas játékkal kapott ki a válogatott

A magyar csapat ötlettelen játékkal, komoly veszélyeztetés nélkül kapott ki a wales-i válogatottól. Így az EB-selejtező csoportunkból mindössze Azerbajdzsánt sikerült megelőzni, míg Szlovákia, Wales és Horvátország – mindhárom, Magyarországnál kisebb, szuperstadionnak híján lévő nemzet – hagyta állva a magyar válogatottat.

(Kép: MTI/Kovács Tamás)

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez valóban egy helytálló gondolat,

de sajnálatos módon sokkal komolyabban és komolyabb területeken is igaz

„FEL KELL FOGNIA MINDENKINEK MAGYARORSZÁGON, HOGY KÉPESSÉGBELI HIÁNYOSSÁGOK VANNAK, EZT ELÉG EGYÉRTELMŰEN KI KELL JELENTENÜNK.”!

Igaz ezt a szövetségi kapitány mondta, a két gyors megalázó vereség után, de sajnos az a helyzet, hogy egyre több területen kell hasonló konzekvenciákra bukkanni!
Egy friss hír szerint: „Sokkal egyszerűbb feltételekkel kerülhetnek be a tudományos elitbe az eddig erre alkalmatlannak tartott, de a kormánnyal együttműködni kész emberek. Az új szabályozás kifejezetten hátrányosan érinti a fiatal kutatókat.”! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ittott
ha a kupi szarul működik, akkor nem az ágyakat kell cserélni. de még a madam is maradhat. DE ha a kurvák nem kellenek senkinek. akkor ... ez van.
namihami
""Tudsz úszni (focizni)?--És ha megfizetem?""
Ezek még akkor se, ha megfizetik. Mert meg vannak fizetve és mégse...
luiz
Majd megírják a fa*zpajtások, hogy a román bíró...
Nessy
Ejnye, pedig még fel is lett szentelve! Lehet, hogy Isten nem focirajongó?
Nessy
@Szeparepa2: ne kiabálj! És háromszor csak a komplett hülyéknek kell elmondani valamit, mi egyszer is megértjük, kis bötükkel is!
Yoda69
Remelem jo nagy szuperbonuszt kapnak a jatekosok, mert NEM az utolso helyen vegeztunk.
"Aze az is valami, nem?" (Hofi)
Mellesleg orulok hogy nem jutunk ki, nem kell nezni a szenvedesunket.
RonaGyuri
@Pegero: ha már itt matyarkodsz ezerrel: megtanulhatnál legalább érteni a matyart kicsike!!! =))
RonaGyuri
Ez valóban egy helytálló gondolat,

de sajnálatos módon sokkal komolyabban és komolyabb területeken is igaz

„FEL KELL FOGNIA MINDENKINEK MAGYARORSZÁGON, HOGY KÉPESSÉGBELI HIÁNYOSSÁGOK VANNAK, EZT ELÉG EGYÉRTELMŰEN KI KELL JELENTENÜNK.”!

Igaz ezt a szövetségi kapitány mondta, a két gyors megalázó vereség után, de sajnos az a helyzet, hogy egyre több területen kell hasonló konzekvenciákra bukkanni!
Egy friss hír szerint: „Sokkal egyszerűbb feltételekkel kerülhetnek be a tudományos elitbe az eddig erre alkalmatlannak tartott, de a kormánnyal együttműködni kész emberek. Az új szabályozás kifejezetten hátrányosan érinti a fiatal kutatókat.”! =))
Clavigo
@Shikari: Jó reggelt te pöcs..Szolgálatba helyezted magad.,te pöcs ?
Clavigo
Gondolom ezért a szánalmas vergődésért is jár a prémium...Szarházi falábú zseléreklámok.
simmering73
@Pegero: SZÉGYELLEK IS FIAM! BÁR NYELTELEK VOLNA LE!
Aki Én
@Pegero: lájkoltam 00:07-es őszinteséged.
Mellesleg a csodastadionban is kikapott a csapat.
Továbbra sem ertem, miért vagytok felháborodva azon, ha valaki szóváteszi, hogy erre a pocsék focira több közpénzt szór el a nemzeti beteg, mint mondjuk az eü-re vagy az oktatásra.
Például neked személyszerint ebben mi a pozitívum?
kakambuki
@Szeparepa2: "KURVA ANYÁD NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNGECI CSICSKA KURVINCSGECI" A tiédet drága "KURVINCSGECI" hogy egyem azt a moslék sza.os pofádat. Miért ide jársz sz.ni a netre, miért nem otthon a budiba? Mert hogy még az sincs neked, nemcsak stílusod és mondanivalód mi???
Nyírfa
Megint kikaptak? Egy újabb szeg Orbánia koporsójába.
kakambuki
Szerintem a stadion nem a mostaniaknak készült, hanem a jövőnek, a jövő csapatainak. Bármilyen meglepőnek is tűnik egyeseknek de az is lesz. Jövő a jövő csapataival együtt, amelyek már nem a mostani szintet hozzák mindig. Egyébként meg kikaptunk, lehet intézkedni az illetékeseknek és az szerintem hasznosabb lesz, lenne mint mocskos pofájúskodni a neten helyette. Kíváncsian várom!
Málna
@Aki Én: Dehogy szór el több közpénzt a focira, mint az oktatásra, pláne az egészségügyre...Honnan veszed ezt a hülyeséget?
Aki Én
@Málna: ...nézz utána, mennyi közpénz, TAO, egyéb címszóval közpénz ment focira és járulékaira az elmúlt 9 évben. Szólj ha nem megy, segítek. Megint előbb támadsz, utána informálódsz.
Málna
@Aki Én: Segíts már...És akkor már az egészségügyi kiadásokat is add össze kérlek, hogy össze tudjuk hasonlítani a kettőt.
Málna
@Aki Én: Te állítottál butaságot, várom az adatokat.
Aki Én
@Málna: ...szóval buta. Nem jársz utána, de osztod az észt. Kérek 4-5 percet, szerintem ennyi elég lesz ebben a digitális világban. Persze a szándék sem árt...
Aki Én
@Málna: 2018: ...bocs, kicsit elhúzódott.
,,Háromszor annyit költött a Fidesz stadionokra, mint kórházakra"
,, Ebből kiderül, hogy a kormány 2010 óta 114,45 milliárd forintot költött kórházfejlesztésekre (természetesen túlnyomórészt uniós forrásokból, csakhogy a Fidesz
2010 és 2020 között összesen legalább 360 milliárd forint közpénzt költött, illetve költ el Orbán Viktor hobbijára: vagyis a stadionépítésre.
Az arénák legdrágábbika, az új Puskás Stadion egymaga majdnem kétszer akkora összeget – bruttó 200 milliárd forintot – visz el, mint a büszkeséglistán szereplő összes kórházi beruházás együttvéve."

zoom.hu/hir/2018/03/06/fideszes-ongol-a-stadionepitesre-szant-osszeg-harmada-megy-korhazfejlesztesre/

g7.hu/kozelet/20190420/kertek-170-milliardot-a-magyar-focira-a-kormany-negyszer-annyit-adott/

444.hu/2018/04/04/1500-milliardot-koltott-az-orban-kormany-sportra

alfahir.hu/2018/03/06/nemzeti_stadionfejlesztesi_program_orban_viktor_egeszsegugy

index.hu/gazdasag/2018/04/04/eddig_1475_milliardot_koltott_sportra_az_orban-kormany/
Aki Én
@Málna: ...ha valami recept kellene hátvégére, szólj, megkeresem azt is.
Macskaszem
Ezeknek nem csodastadion kéne, hanem motiváció. Amíg a szar focival is milliókat keresnek, 40 millás autókat kapnak, addig nem fogják kidolgozni a belüket, mert minek, ha így is jó. Az akadémiák nem nevelnek ki tehetségeket, vagy ha igen, akkor jól titkolják. A csapatok tele vannak migráncs focistákkal. Egy rakás szar a magyar foci, a focigánnyal együtt kéne őket ledarálni kutyaeledelnek.
kokopelli
@Aki Én: Már a rómaiak tudták,hogy kenyér és cirkusz kell a buta népnek!A "magyar vezetők"" jobbak ill.
ravaszabbak! Ők csak a cirkuszt adják a néptek,...akkor is ha szinvonal a bányászbéka valagánál van! (;-))
Aki Én
@Eriksson: És akkor most már minden igazolva van? Rendben, hogy focira 3x annyit költ orbán?
Ezt már idetoltad, és akkor is mondtam, hogy annak jórészét a fidesz költötte el, ráadásul Gyurcsányék megkapták a választ, le lettek váltva.
sokanvagyunk
Egy kis idő kell még, hogy a libalegelőhöz és a rongylabdához szokott focistáink szokják az újat - mint ahogy a több tízmilliós járgányokat is gyorsan megszokták.
Eriksson
@Aki Én: Jó, akkor azt mondd meg, hogy Gyurcsány hány kórházat építtetett? És hányat záratott be?
Mert mása kellett a pénz!
Aki Én
@Eriksson: ...kevered a dolgokat.
Egyrészt én nem védem Gyurcsányt a bűnei miatt, mint te orbánékat.
2008-ban gazdasági világválság volt, ma viszont állítólag a fél világ minket irigyel a fejlődésünk miatt.
Gyurcsány idejében működött az egészségügy, de mindenképpen jobban, mint ma.
Hiába mutogatod a Puskás stadiont, senki nem vitatja szükségességét. Azt kifogásolják teljes joggal, hogy kétszer drágább lett, mint mondták (ez fidesz óta természetes, lásd pl. úszó vb.), úgy, hogy még egy rekortán pálya sincs benne, és azt, hogy általában indokolatlanul sok közpénzt költenek focira. Tudod, prioritás! Még a határon túlra is tízmilliárdokat.
Téged megkérdezett bárki, hogy akarod-e? Vagy te ezért fizetsz adót?
Ezt is majd évtizedek múlva fogod megérteni, mint Gyurcsányt?
Meddig lehet még Gyurcsányozni orbán eszetlen herdálására?
Aki Én
@Eriksson: ...és akkor még nem is említettük, hogy a gagyi focisták azért vannak megfizetve (száz milliós fizetések!!!), hogy ne menjenek el mondjuk egy osztrák másodosztályba. És az orvosok miért nincsenek itt tartva magasabb fizetéssel?
csodálkozom, hogy ez neked így rendben van. Vagy az kell, hogy ezt is Gyurcsány tegye, akkor tudnátok a helyén kezelni ezt a felfoghatatlan bűnt?
Eriksson
@Aki Én: @Aki Én: Nem az Orbánékat védem, hanem elmondom, hogy én emlékszem még Horváth Ágnes doktornőre és Molnár Lajos fülész főorvos úrra, akik úgy lopták ki a pénzt az eü-ből, hogy azt egyetemeken lehetne tanítani.
Hogy a Puskás Aréna mennyibe került igazából nem releváns, mert legalább épült valami, sőt épültek kézzelfogható magyar létesítmények, amelyekre méltán lehet büszke az ország. Ellenben a szoci párt inkább túladott vagyontárgyakon, külföldi kézre játszott stratégiai létesítményeket.
Nem lehet mindent a pénzügyi válsággal magyarázni, és annak ürügyével még a dugi citromot is kifacsarni a nép hűtőjéből. Holott azt tették.
Lehet emlegetni a Mészáros vagyont, hogy ezt is megvette, azt is megvette, de senkinek nem jut eszébe, hogy ezek a szocik által külföldieknek elkótyavetyélt, elprivatizált létesítmények visszaszerzése. S ezek mind mind itt vannak az országban, s nem külföldi cégek bukszáját vastagítják.
Aki Én
@Eriksson: ...ezzel a felfogással lehetetlen vitatkozni :(
Eriksson
@Aki Én: A focisták díjazása nem rám tartozik, biztosan nem úgy van mint régen. Régen a sportolóknak és a focistáknak is volt munkahelyük ahonnan a fizetésiket kapták. Viszont bejárniuk nem kellett, a saját dolgaikkal foglalkoztak.
Az orvosok egy része igen jól meg van fizetve, s pont az ők érdeke, és tesznek is azért, hogy a többiek ne legyenek. Ez helyi hatáskör. Ez így van ha rendben van nekem, ha nincs.
Ezekre a dolgokra semmi ráhatásunk nincs, akárhogy tépjük is a magunk és egymás idegeit itt, egymás közt.

Ezt a mondatodat nem tudom értelmezni: "Vagy az kell, hogy ezt is Gyurcsány tegye, akkor tudnátok a helyén kezelni ezt a felfoghatatlan bűnt?"
Mit kell Gyurcsánynak tennie? Mi az a felfoghatatlan bűnt?
Eriksson
@Aki Én: Nem felfogás kérdése, hanem tény! Aki nem élte át, az nézzen utána. Vagy kérdezze meg szomszédját, ismerősét. :)))
Málna
@Aki Én: Az egészségügy neked egyet jelent a kórházfelújításokkal? Na ne szórakozz már...És még rám mondod, hogy buta vagyok? Ejnye.
verőce21
Pedig mennyi lélegeztető gépet lehetne venni egy-egy focista fizetéséből! :)
Aki Én
@Málna: Látom nem olvastad el a cikkeket. Egyébként nem jelent egyet. Sőt, semmi köze hozzá. Meggyőztél, orbánék nem költenek többet a focira, mint az eü-re, minden a legnagyobb rendben. Fantasztikus az érvrendszered, nem is csoda, hogy fideszes vagy.
Húúújjjjuuujjjúúúúújjj...
KisGenyo2
A magyar foci egy kurv@ drága és nagyon rossz vicc.
Málna
@Aki Én: Örülök, hogy meggyőztelek. Bár ennek magától is egyértelműnek kellett volna lennie, ha gondolkoznál is, nem csak utálkoznál.
Aki Én
@Málna: ...számomra több minden egyértelmű, mint gondolnád.
fahrenheit451
Nem vesztettünk, csak hagytuk nyerni a Wellsieket.
Rossi, sok millióért az ujjabb alázásról meg azt momdta, amit a magyarok hallani akartak.
Rossi a megfeleló ember - mert jól meg tudja magyarázni.
fahrenheit451
Vígasz ág? Ki volt az a húlye, aki ezt kitalálta?
Ha kiestél, kiestél, mi a faszom ez a vígaszág?
Kaptál esélyt egyenes ágon, ha kiestél kiestél!
Szállj magadba.

Hány elutísított munkás jut vigaszágon mégis munkához?
a kurva anyád!
SystemError
Visszaesnek az EU támogatások, a gazdaságok lassulnak... Nem lennék a geci helyében, amikor felkopik az ország álla és közintézmények helyett egy rakás rohadó stadiont meg térkővet tud majd felmutatni...
solidedge
Megoldás lenne ha a válogatottat fél év pihenőre küldenék, aztán végleg feloszlatnák őket.
Aki Én
@Pegero: ...én úgy értem, ahogy írtad, hogy mi járt közben a buta fejedben, az lényegtelen.
De nem kell másnak világgá kürtölni, megteszed azt magad.
Mondtam már, a buta, semmitmondó, gyermeteg, kényszeredett, önállótlanságodat igazoló faszságaidra már nem kattintunk.
advocat
Nem azért! Mert Hadházi és Lőwy Árpád szép szava jut az eszembe. L...t. Kellett a pénz a haveroknak. Ezért meg valamit kell tenni. És ez még jól is látszik.
advocat
@Szeparepa2: Gyönyörő! Ilyen szép szavakban benne van minden!
Málna
@Aki Én: És a focira hány százalék lett költve?
Aki Én
@Málna: ...ott vannak feljebb a számok, erőltesd meg a csepp agyad.
Ja, hogy ostoba propagandistaként ez nem dolgod...
kereső
Megy itt a vita, hogy mennyit is költ orbán=kormány a focira. és vele szemben az egészségügyre. Egy alapvető dolog azért elsikkad a nagy polémiában. A fociklubok MAGÁN kézben vannak- a legtöbbje kft!formában működik- tehát még csak nem is nonprofit egyesületi formában. Tehát a magyar adófizetők pénzéből a kormány magántársaságokat finansziroz,és juttat a magyar dolgozói átlagot messze meghaladó jövedelemhez.
Az egészségügyi ellátásért meg mi fizetünk mindannyian- adó, járulék formájában. Igaz, hogy kivették a társadalombiztositást az alapizéből, de az ellátás minél magasabb fokon történő megvalósitása az állam feladata-mint közösségi szolgáltatás, amiért még egyszer leirom FIZETÜNK!
Szóval igy tessenek ezen gondolkodni.
Ami meg a számokat illeti- százalékot nem tudok. Nominál összeget igen: Az orbán kormány 2012-2018 között 791 milliárd Ft-ot forditott a focira, + a TAO 450-500 milliárdja stadionra.
Szép!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.