Valla Attilának 44 dalszöveget köszönhet az énekesnő és férje, mégis szakítottak vele. A férfi azt mondja: nem tudták elfogadni, hogy az ellenzéki tüntetőkkel szimpatizál.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Miután hosszú évek óta írja a dalait, és nívós énekesek éneklik, nem mindegy, hogy Szandi és Csabi kiadta az útját? Szerintem mindegy. Bogdán Csaba és felesége csak saját magukról állítottak ki bizonyítványt. Remélem Valla Attila számait sem fogják énekelni, mert az meg abszolút pofátlanság lenne.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Kíváncsi leszek Szandinak mikor lesz MVM -s koncertje!?
nezelodo
Szegény ürge nem vette észre, hogy az idővágányon már négy éve csak tolatás történik, és Szandika megérkezett a kiindulási pontra, ahol az előrejutás technikáit tanulta. Szandika tudja, hogy csak a kora Kádár rendszerhez hasonló párthűség viszi előre, mást gondolni se szabad a brancs tagjainak.
Levendula
Pintácsi Szandi is szeretne Kossuth díjat???
Sziszifusz
A karrier építésnek ez a módja elég visszatetsző. Egykori barátot megtagadni, azért mert más ideológiának a híve, még ha kifizetődő is, nem vall nagy jellemre.
mariaberta
@Sziszifusz: Most kapott szerepet az egyik, általam nem nagyon díjazott TV csatornánál, ezt meg kell hálálni. Hogy melyik kapcsolat volt vagy lesz tartós, netán felmelegített, az még a jövő zenéje, de nem hiszem, hogy csalódnék, ha a helyzet esetleges változásával a barátság is helyre állna. Legalább is a " hölgy" részéről.
mariaberta
@nezelodo: Gondolod, hogy tudja? A képet elnézve sugárzik róla az értelem. De gondolom őt nem nagyon érdekli, hogy a kormány kikkel tol ki, neki, és párjának meg van a betevő falatja.
Manhattan
SEM FAJI... Mivaaaan? Faji alapon? Tudtommal az emberi faj monotipikus, azaz egyetlen egy faj alkotja: a Homo sapiens sapiens. A sapiens jelzőre nem ártana rászolgálni Szandikám...
vukkocska
Miután hosszú évek óta írja a dalait, és nívós énekesek éneklik, nem mindegy, hogy Szandi és Csabi kiadta az útját? Szerintem mindegy. Bogdán Csaba és felesége csak saját magukról állítottak ki bizonyítványt. Remélem Valla Attila számait sem fogják énekelni, mert az meg abszolút pofátlanság lenne.
libellle
@Mobil123: Ez a nö nem tud énekelni. Egyszer itt volt a Mátrában és mi arra tévedtünk ahol ö vonyitott. Na, gyorsan indultunk az ellenkezö irányba, ugyanis még a dobhártyám is megsértödött.
mariaberta
@vukkocska: Valla Attila helyében én le is tiltanám a dalaimat énekeljék a csak a sajátjukat.
Desischado
Nem lep meg a dolog, Szandika részéről. Annak idején Fenyő fedezte fel, mindent neki köszönhet, mégis hátat fordított neki. Fideszesek? Nem csodálkozom, nekik nem kell nélkülözni, eladták a lelkiismeretüket, ha volt nekik valaha is! Még jó, hogy sohasem bírtam őket!
vukkocska
@mariaberta: ebben tökéletesen igazad van. Nem tudom, hogy szerzőpárosként működtek-e, vagy Valla írta a zenét és a szöveget is, mert - szerintem - csak ez utóbbinál tehetné meg.
lópicigáspár
És holnaptól a Szandika ezt énekli! : www.youtube.com/watch?v=8FKgJFEO9EE&index=23&list=PL3EF956A99617E53D

Én azért szeretem a szandit, mert nem izzad bele a lábam!! :-)
Mobil123
@libellle: Hát ha Fenyő (na ott soha életemben utáltam!) nem tolja (finom vagyok!) akkor ez a csaj soha az életben nem vonyítana. Most se igen láthatod másut mint talán fásy padon:-) Na az meg a másik rettenet:-D
csa-csa
@mariaberta: jó ötlet! remélem megteszi!
orogordog
Szandi csak a múlt. fidesz meg a jelen, de egyiknek sincs jövője. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.