A Blikk megtalálta a teljes titokban elutazó Lagzi Lajcsit Mexikóban, egy luxusszállodában. A mulatós zenész elárulta, hogy bár van visszafele repülőjegyük, még korántsem biztos, hogy hazajön.

Nem biztos, hogy hazajön Mexikóból Lagzi Lajcsi

Van visszafelé repülőjegyem, és természetesen a családomnak is, igaz, legfőképpen azért, mert így olcsóbb volt a vásárláskor. De nagyon jó itt nekünk, és ahol az embernek jó, ott szívesen marad. El fogjuk dönteni

- mondta Lajcsi, aki azt is elárulta, hogy jelentkezett már vevő a boldogasszonypusztai birtokára.

Több jelentkező is van, hála a médiának még Ausztráliában is olvasták, hogy elakarom adni az ingatlanomat. Éppen onnan hívott fel egy komoly érdeklődő hölgy, lehet, hogy végül az övé lesz.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igen, nem veletlenul utazott titokban, es oda, ahova...Nem hibaztatom, es nagy szerencseje van, mert ott a szakmajaban nagyon jol meg fogja talalni a szamitasat... A zene nem ismer hatarokat, nyelveket, mert a zene mindenkie
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
archive
Ezt már a múlt héten biztosra lehetett tudni (mármint hogy nem jönnek haza)
karma1
Igen, nem veletlenul utazott titokban, es oda, ahova...Nem hibaztatom, es nagy szerencseje van, mert ott a szakmajaban nagyon jol meg fogja talalni a szamitasat... A zene nem ismer hatarokat, nyelveket, mert a zene mindenkie
TASzSz
Amit lehet Jupiternek, nem lehet a kisökörnek!!!
dr. prédikátor
Eddig se érdekelt a trombitás geci,most meg már pláne nem érdekel ez a szarkupac !!! Egy jellemtelen moslék!!!
wagabund
höhöhö... kisbandi is hazajött, illetve nyomatékosan megkérték jöjjön haza mexikóból...az is igaz, hogy egy kanyilója nem maradt a lenyúlt pénzből.

Galambos még fickándozik...
human
Haza fognak jönni, mert elfelejtették elzárni a gázt!
human
Kislányom - mondta az anya a lányának - most biztos szégyenled, hogy ez történt apuval, hogy börtönbe kellett mennie.
- Ugyan anyu. Ez tök vagány.
És ezt az anya mondta el első interjújában. Milyen szülők lehetnek ezek, hogy a gyerekük menőnek tartja, ha az apja börtönbe kerül?
nyanya001
Mondjuk egy ilyen nagy összegű csalás, lopás esetén hogy engedte meg a hatóság,
hogy elhagyja az országot ?
Na ez az ami nekem folyamatosan gyanús ...
karma1
@nyanya001: Egy rakas furcsasag volt az egesz eljarasban, nyomozasban,... Most meg abban, hogy kinyitottak a kalicka kapujat, amin kirepult a kismadarka, meg kendermagot is csomagoltak neki... Ugy laccik, valakinek nagyon koll az a megurult kalicka...:o)))))
nyanya001
@karma1: Ráadásul mélyen kussol a hatóság !!
nezelodo
@nyanya001: Persze, hogy gyanús, ha lopta a gázt meg a villanyt, elutazhatott, a vízlopás ugye meg úgy bizonyítható, mint szeretett maffiózóink olajszőkítése.
Csak halkan jegyzem meg a kisfogysztónál meg leszerelte az a szemét cég a mérőt, mert a légyszart a mérő megfúrásának látják a rettegő alkalmazottai. Én is pont annyit fizettem egy ilyen vizsgálatért, ahol megállapították, hogy nem loptam azt az évi 15 köbméter gázt, mint a rezsicsökkentés összesen ennél a szolgáltatónál. A karcolást meg a mérőn a keletkezéskor bemutattam a szolgáltatónak, adtak igazolást a szemléről, de mára már nem számít, kifizettették a lejárt hitelesítésű órát, meg a meg nem történt többszöri kiszállást. Köszönjük vezérünk, és köszöni gondolom a Lajcsi is, ha volt olyan hülye, hogy nem adakozott a nagyobb tolvajoknak.
bundi
miért is térne haza?...klíma jó...hangulat jó...oké a kartellek irtják egymást rendesen...de nincs terrorkészültség...
pan
és ki a f@szt érdekel, hogy mit csinál lagzi "elb@szott tolvaj" lajcsi?
Haza jön?
Úgy is jó... vagy rossz?
Nem jön haza?
Úgy sem érdekel.
Én soha semmit nem hallgattam meg lagzi lajcsitól és erre büszke vagyok.
Igazából abban sem voltam biztos sokáig, hogy l. lajcsi egy élő személy, és nem egy kitaláció, egy ufó.
Tuti, hogy lopott, csalt, hazudott, vagyis egy gazember, és innentől kezdve magasról leszarom!
Aki Én
Mától ne keressétek Galambos Lajost. Ő már Papagájos Lalító.
Slade
Akinek van egy csepp esze elkerüli ezt az agyhalottak által lakott, birtokolt országot.
magyarbakancs
Mindig az rejtőzködik kinek vaj van a füle mögött.
Tuti ,hogy sáros az áram,és gáz lopásban.
Atha
@Szeparepa2: Úgy látom igazi szakértője vagy a témának! :-)
Az eleje tisztára olyan volt mint valami fasza forgatókönyv, még izgultam is mi lesz mikor a kislányt betámadja a rendőrfőnök 'tekilagőzösen', Lajos meg ráront mint valami dúvad.
Vége főcímnek a 'Kilenc kis gólya'-t tudnám elképzelni.:-)
soljanka
@karma1: Azt azért ne feledjük, hogy Lajcsi nem egy nagy művész. Mondjuk azt, hogy egy jó iparos. meg ügyeskedő üzletember, aki meglovagolta a lehetőséget - eladta a gatyit éveken át.
Bevallom, én tényleg nem szeretem azt a műfajt, de ezért nem hallgattam-néztem. Akinek tetszett, az meg odakapcsolt. Ez ízlés kérdése. A trógerség viszont nem.
Lajcsitól mindig rosszul voltam. A képernyőn keresztül is sütött a butasága, és a linksége.
wagabund
nem jön haza? áááá...az ki van csukva... ugyanis megígérte, hogy nemsokára visszajön, csak picit pihen..
...különben is retúrt vett...tehát ez biztos jel.
human
Elbizonytalanodtam. Biztos nincs köze a birtoka környékén talált áldozathoz?
human
@Horizont: Hát én nem vagyok benne biztos, hogy balf@szságból engedték el. Orbán is a baltás gyilkos elengedésekor hogy "meglepődött" (semennyire), hogy hősként fogadták és kitüntették. Pedig a külügytől kért szakvélemények egyáltalán nem javasolták a kiadatást.
Ha Lajcsi nem jön haza, akkor még mindig nemzetközi elfogatóparancsot adhatnak ki és el lehet kapni. Kíváncsi leszek, hogy meg lesz-e a szándék az ügyészségben.
justhpeter
@Horizont: Biztos, hogy csak az ügyészség balfa@sága van a dologban ? Mi van, ha elmehet, amennyiben tarja a pofáját ? Fogadjuk el, lopott áramot, gázt, meg vizet. Sok-sok nagyobb gazember is rohangál ebben az országban - most a politikusokat vonjuk le belőle -, aki szabadon járhatnak kelhetnek akár az ügyészség szeme előtt.
human
@Horizont: Tudom, hogy nincs kiadatás, de azért diplomáciai úton kérni lehet az együttműködést a hatóságoktól.
justhpeter
@Horizont: Ja ! Egy élet munkájából állt össze az az ingatlan portfólió, amit most milliárdokért árul. OK.
De akkor nekünk miért nincs semmink ? Én sem vagyok mai gyerek, de 62 év alatt sem sikerült ennyit összeszedni.
Mobil123
Hát ha haza akart volna jönni akkor nem megy a bolygó másik oldalára és nem árulja a kis "tanyáját" . Valami nem kerek vele akkor???
Cicamama55
Számomra ez a mindennapos bejelentkezés már "túlspirázás". Ha nem került volna előzetesbe, semmi hír nem lenne róla.
human
Palik Laciék is gyorsan, szépen, csendben hagyták el az országot. Azokkal mi van?
jancsipapa
@nyanya001: 30 -100 millió Ft közé becsülik ( a hatóságok ) a károkozást . Naponta csalnak ,lopnak el 100 - 500 - 1000 MILLIÁRDOT !!! ,és nincs felelős . ( megsemmisül a bizonyító CD ,nem vizsgálja az ügyészség , elfogadják a darabonkénti egymilliós mikro-sütő számlákat , a másfél milliós KRÉTA -számlát ,a huszonötmilliós irodaberendezési tanácsadó számlát ,minden rendben a letelepedési kötvények körül stb ... Persze ez őt nem menti ,de legyen már arányérzékünk ...
human
@Horizont: A fél világ diktátoraival már lepacsizott Orbán. Akkor Mexikóval miért ne lenne jó viszonya?
versatile
Lajoskám a jó Isten áldja meg azt a réz trombitádat.Ha tei de visszajössz nekedelment a józan eszed.
Ha olyan szar az a mekszicó vagy hogyan hijják , akkor inkább menj át áámerikáába ott még azér ele lehet lenni tapasztalaból tudom de ide visszane gyeremer mer ez egy lepratelep halálos vesztőhely ennek országnak lőttek vége lesz mint a botnak aki tud menekül innen fos szemét trágya geci azegész.Hidd el nekem ,inne sok magyar testvér elhúzna oda ahol most te vagy ha lenne pénzük és lehetsőégük rá.Veled vagyunk tesvér-Áramot ne lopj mer ezek szalonnát csinálnakbelőled.tengeretulon azlényeghogy mindosszeegyszerő minimális játékszabályokat kell betartania egy EU-migránsnak ,akkor ezer évig eléldegélheto dakinnt boldogan .Ez a lényeg többi meg nemszámit.
versatile
@human: Te hüje vagy .ki pacsizik le ezzel
mindehol csak kiröhögik
Ugy kezelik kim dzsong un-t (mint egy debil-t ;-Đ )
justhpeter
@Horizont: Mi nem vagyunk egy szinten Lajcsival, tehát akár hülyének is nézhet. Nem erről van szó. Mi nem vagyunk tényezők, mert nincs semmink. Ebben, bár sértő, Lézer Janinak igaza volt. Pont az ő igaza miatt tart itt az ország.
karma1
@soljanka: Na, ez egy pontos szemelyiseg leiras volt! En is pontosan igy latom, nekem sem volt a szivem csucske, elegge also szintet elegitett ki a "muveszetevel"...:o)))
világlátó
Azt gondolom, a börtönben megmondták neki az erre felbéreltek, jobb ha elhúz és soha nem jön vissza, mert akkor újra itt találja magát. A trombita ő maga lesz, minden nap elfújják rajta a Klapka indulót este pedig az Il silenciót. Ezt pedig csak néhány alkalommal bírná ki.
Hogy mi történt, ma még nem tudjuk. De nálunk minden csak idő kérdése.
human
@versatile: OK. Diktátornak még amatőr, de értékelhetnék, hogy jól fejlődik. Promóciós anyagként vihette volna a kopaszos videót a választási irodánál.
Desischado
@karma1: Nálad a pont, drágám! Épp ezért gyanús nekem is, hogy kamu az egész vád. Ha ekkora bűnös lenne, nem engedték volna sem a börtönből ki, nemhogy az országból! Valakiknek nagyon az útjában lehetett! Vagy megtudott valamit, amit nem kellett volna! És igaza van, én sem jönnék a helyébe vissza! Megvallom, irígylem, bár én is mehetnék innen!
fekete
Lagzi urasag,sok szerencset Mexikoban.Nincs az penz,hogy csak kirandulni is menek Mehicoba.
ahol havonta 90-embert tesznek a mas vilagra. Nincs torveny Mexicoban,
lemeszarolnak akiket csak akarnak.Szerintem meg Iraq is jobb mint Mexico.
human
@Desischado: Te komolyan azt gondolod, hogy kamu az egész Lajcsi ügy? Ebben az országban szerinted nem hagynak valakit meglógni, ha leperkál mondjuk 50 milliót? Ezek még az mszp-s népellenség Simon Gábort sem tudták lecsukni, mert nem is akarták. Itt mindent el lehet intézni csak kapcsolat és pénz kérdése.
eugen4402
Akkor itt az idő, rántsuk le a leplet a Galambos-ügy rejtelmeiről. Még tavaly aláírt egy előszerződést az átalakuló-félben lévő tv2 akkori műsorigazgatójával, amelyben egyéves időszakra heti egyszeri (90 perces) műsor készítését vállalja. Az eddigi hírdömping a reklámügynökség profizmusát dicséri, mert még az is a "botrányhős" trombitaművésszel foglalkozik, aki soha nem hallott róla eddig. A fenti fotó Soroksáron készült, nem is volt drága, mert csak egy kiló zöld festék, és két tyúk kellett hozzá.:-)
versatile
@Csizmás Kond: Előfordulhat hogy haza fog jönni de csak hébe-hóba.Szerintem elintézi a kettős állampolgárságot hogy szabadon jöhessen-mehessen
versatile
@human: gáz az egy dolog...
rajta maradt a villanyórán az állandómágnes ;-Đ
versatile
@human:Elköltöztek anikó rokonaihoz a marsra. ;-Đ
Január
Biztos, hogy Mexikóban van? Lehet, hogy Mexikón csak átutazott, vagy el sem ment odáig.
Csak azért érdekes, hogy esetében nem kellett tartani az elrejtőzéstől, szökéstől? - vagy ez már nem is érdekes, okafogyott?
Desischado
@human: Én azt gondolom, hogy sok minden kamu, amivel megvádolták. Ha tényleg bűnös lenne, akkor hagynák meglógni? Hacsak le nem paktált a fejesekkel.
kukac50
Magyarországon már az élete is veszélyben volt,már csak az a kérdés melyik Fideszes van a háttérbe?
Bercifiu
Lajoskám! maradj, s fújjad nekik, ha már itthon eláztattak.
Yoda69
Nem te leszel az elso migrans, Lajcsi, aki elhagyja a hazajat, de nem is az utolso. A helyedben en se jonnek vissza.
Happy New Life!
Qqberci
@Január: Miután évek alatt sem tudtak ténylegesen semmit rábizonyítani, Ártunk és Qrmányunk úgy gondolta, akkor jönnek ki a legjobban az egészből, ha hagyják eltűnni...
anima
A szépség és a szörnyeteg

A gyökerekkel az a baj, hogy nem tudják értékelni igazából, amiért annyit loptak, csaltak, hazudtak, netán raboltak, öltek.

Egy gonosz embernek a szépség semmit nem jelent.
Persze rá is hat valamennyire - mert ami szép, az szép, és ez még a lelketlen embert is megérinti valamennyire -, de ez a fajta nem a szépséget keresi, nem a szépségtől érzi jól magát igazán, hanem a maga szörnyetegségében.
A maga által teremtett beteg világában.
Mindenki - bármekkora tehetséggel, titulussal is rendelkezzék -, ha felette valónak érzi magát másokon, az egyfajta istenkomplexust rejt.
Ők úgy érzik, rájuk más szabályok vonatkoznak, sőt, rájuk nem is vonatkoznak szabályok.
Ez mindenképpen beteges.
Ezek a maguktól elszállt senkik, valójában kezelésre szoruló elmebeteg emberek.

(Ezt általánosságban írtam, és nem konkrét személyre gondoltam - bár egy konkrét személy váltotta ki belőlem a késztetést, hogy általánosságban konkrét személyekről írjak.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.