Három ájult lányt találtak július elején a Balaton Soundon, a DVBBS nevű együttes öltözőjében. A rajongók – egyikük az ismert televíziós bemondó, Bényi Ildikó lánya –  egy gyanús italtól lettek rosszul.

A rendőrségi vizsgálat még nem zárult, de a Bors információ szerint egy másik ügy is elindult: a lányok szülei kártérítés reményében tárgyalnak.

Százmilliós kártérítést kérnek és meg is kapják majd a lányok

– mondta a lap informátora, aki úgy tudja, peren kívül fognak megegyezni, de erről sosem fog hallani a nyilvánosság.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Aztakurva!!!Még pénzt is várnak a kis...vák!Ki a bánat mondta hogy menjenek be? Kényszerítették hogy drogozzon???Dugni akartak csak nem jött össze nekik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Miért is ne...ha már a lányra nem lehet rábizonyítani, hogy önként drogozott legalább hozzon hasznot a családnak...
A drogterjesztőket miért nem zárják be a törvény szerint ?...vagy akkor a celeblányok hozomány nélkül maradnának ?
dr. prédikátor
Aztakurva!!!Még pénzt is várnak a kis...vák!Ki a bánat mondta hogy menjenek be? Kényszerítették hogy drogozzon???Dugni akartak csak nem jött össze nekik!
sokanvagyunk
Felőlem kártérítésnek is lehet nevezni... :)
Hellcat
Na szép kis világban élünk...drogos ringyók perelnek 100 milliókért...pf. Egy kurva vasat nem adnék nekik. Nem áldozatok vagytok hanem ribancok.
namihami
Vannak ""szakmák, sőt hivatások"", amik a jelek szerint nem is fizetnek olyan rosszul.
Ráadásul sem a szükséges termelőeszközök, sem a a hozzátartozó munkaruhák nem kerültek túl nagy összegbe. Rentábilis vállalkozás, elhanyagolható invesztícióval, tanulással és beruházással. Ez a jövő(jük) útja.
Pálinkafőző Rézüst
@dr. prédikátor: mivel az egyik (egyenlőre csak az egyik) csajszi fideszes termék, így ez a fideszes kommunikáció egyértelmű...Hogy mit "csinált" az nem számít...Ha az én lányom ilyet tenne, akkor nagyon, de nagyon elbeszélgetnék vele.. A fideszes elvtársak pedig átgázolnak mindenkin, a következő hasonló feszten pedig ugyanezt fogják tenni a kis vágottjaik...Így van ez, a hatalom árnyékában...
vadnarancs
@Csizmás Kond: Újabb egyetértés. A drogos ribancokat kimosdatták, még pénzt is akarnak... Sejtettem, hogy ez lesz a vége...
justhpeter
Kényszer hatására mentek oda a lányok ?
papa.49
@justhpeter: Igen ,,fegyverrel kényszerítették,, őket, hogy kiválaszthassák a tömegből...
moareka
Néhány nap telt el, mire rájöttek, hogy ebből marha jó üzletet lehet fabrikálni... Úgy látszik a trauma elmúlt...
Az már nem érdekli őket, hogy ha a világ pénzét kapnák a hülyeségükért, akkor sem lehet NEM megtörténtté tenni ezt a balhét...
Tódor
Bassza meg, rossz szakmát választottam!
Január
Aki kér annak adnak... a pasik pedig meggondolják a továbbiakat, egyszer minden véget ér.
batukán
Gondolom, kinyomozták hogyan történt ...ennek fényében tették meg a tétet... a lányok nem drogosak, nem kurvák és nem dugni akartak...egyszerűen boldogok voltak,hogy egy híres csapattal beszélgethetnek és fotózkodhatnak...és ki is fogják nekik fizetni, mert igazat mondanak a lányok ha nem lenne igazuk, akkor nem kapnának egy forintot sem...
namihami
@batukán: Lehet, hogy neked van igazad, bár...dolgozik bennem némi kétely ezen ügyben. De ez legyen az én egyéni véleményem.
Ha hiszel a kommentedben, akkor az a Te meggyőződésed. A hit hegyeket képes megmozgatni, de a jelek szerint a pénztárcák se maradnak intaktak tőle.
batukán
@namihami: Természetesen, mindenkinek egyéni véleménye van és én a leírtakat komolyan is gondoltam...azért ha belegondolsz elég komoly károkat okoztak a lányoknak...hidd el, a pénztárca itt másodrendű kérdés de ha már így történt, akkor igenis fizessék meg a fiúk az árát...megérdemlik... az újságokból értesülünk...ott meg úgy adják elő, ahogyan...attól függ ki írja ...
namihami
@batukán: És, sajnos, ez a ""attól függ ki írja"" dolog a Pintyér-féle rendőrség nyomozási realitására, tevékenységére és elfogulatlanságára ugyancsak igaz, ráadásul a tapasztalatok szerint hatványozottan.
Hiszen az egyik ""szenvedő alany"" az ő kutyafalkájuk kölyke, tehát ""Nem hagyhatjuk az út szélén"", mint a Nagy Gondolkodó oly bölcsen kinyilatkoztatta és közmondássá tette az Ő pórnépe számára. Magyarul egy állítás egy tagadás-ennyit tud a köznép. Ez pedig az eddigi tevékenységük alapján vethet fel megalapozott kételyeket.
wagabund
kérem...vegyük észre a sorok közt az iróniát...
perfekt
A lányokat-kérem kijelölték--ami némi rosszindulattal-úgy is értelmezhető,hogy már előre meg volt dumálva .Kíváncsi lennék,a Bényi lányán kívül ,melyik-celebeknek hozzátartozói a többi kiválasztottak.És azt ne mondja már nekem valaki is-hogy a híres énekesek-bélyeg gyűjteményét megtekinteni látogattak oda a csajok--bizonyítja a szándékot, a nyitás :jó erős itallal, drog,és sajnos felbuktak.Tudták hová mennek, azt is hogy miért-megitták--szerencsés tanuló pénz--viszont pofa kell a kártérítés követeléséhez.Az eset tisztázása nem az ő magánügyük-ez rendőrségi-,és büntetőjogi kategória--nem fű alatti üzlet.!
Jozefina
Nevetségesek!!! Ki kényszerítette őket, hogy oda menjenek??? Azt kaptak, amit akartak!!!??
silber13
Van olyan éérzésem, hogy egy büdös buznyákot sem dognak látni! A srácok sem kispályás kezdők ám! Kilóg a lóláb a hozzátartozók pénzéhsége mindent elárul

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.