Ezen a napon született Andy Vajna volt hollywoodi producer, 2011 óta a filmipar megújításáért felelős kormánybiztos

Vajna András György 1944. augusztus elsején született Budapesten, 1956-ban családjával együtt hagyta el Magyarországot. Kaliforniában folytatott tanulmányokat, mielőtt belevetette magát a filmiparba, amelynek rövid idő alatt tekintélyes vezéregyéniségévé vált.

A világ Andy Vajnaként ismerhette meg, amikor számos film producere volt (Terminator, Die Hard, Elemi ösztön, Rambo, Angyalszív, Total Recall, Dredd bíró). 

Jelenleg az etyeki Korda Filmstúdió társtulajdonosa, 2010-ig az InterCom Zrt. elnöke vol, 2011 januárja óta pedig a filmipar megújításáért felelős kormánybiztos.

2013-ban Los Angelesben feleségül vette Palácsik Tímeát, akinek társaságában a bulvár lapok és közösségimédia mindennapos szereplőjévé vált.

Ezen a felvételen a 70. születésnapi megelepetését örökítették meg Andy Vajnának:

Cikk- és címlapkép: Facebook/Timea Vajna

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ha nem lenne benn az a 2-3 sör, most hánynék! De nincs pazarlás, szóval benn marad!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Olyanok ezen a képen,mint nagypapi,és unoka,de szerintem akár a dédnagyapja is lehetne az aranyásó biodíszletnek.
vladimir putin
Nagyon sármos.
Nem is csodálkozom, hogy belezúgott a Timike.
ila51
válogatott cigánygyerekek ...még azok is fessebbek
Eladott Ország
Nincs kétségem afelől, hogy Vajna Andrew számára pillanatnyilag Magyarország a legszabadabb ország a földgolyón. Ahol a kormány jóvoltából ajándékba kapott kaszinópiac, az állam tulajdonában lévő bank hiteléből megvásárolt médiabirodalom, az offshore cégeken keresztül kilapátolt milliárdos profit, és a magas adók elkerülése okán külföldön bejegyzett vállalkozások birtokában, a baráti kormány és kormányfő lábnyomát csókolgatva, kubai szivarral a szájában, a tehetséges kormánybiztos úrnak egyetlen feladata van: meghálálni azt a sok jót, amihez úgy jutott, hogy valójában a kisujját sem kellett mozdítania érte.
Őszinte hányingerem van ettől a kalandortól, aki fél évszázados távollét után hazalődörgött Amerikából és azzal az összetéveszthetetlenül idegesítő akcentussal, de legalább melldöngetve és arrogánsan osztja az észt a nem remélt állami megbízások árnyékából. Ha jól sejtem, Amerikában legalább valamit le kellett tenni az asztalra, talán nem is volt mindig kolbászból a kerítés, miközben itt a puszta szervilizmusból meg lehet élni. Nagylábon, mások lábára taposva. Tímeástól.
volvós
Remélem pár terrorista migráns is megjelenik a bulin...
aztán ez a sok(k) f...s...ó mehet a 3,14-chába !! Kurvák és stricik !!
desiro57
Ez a hír csak a timi(Qurvána)nek jó, mer csak a száját kell tátani...
Fradigege
Szerintem Timike nem küzd már löttyedt farka újraélesztésében.
papa.49
A cikkben írva vagyon ,,hatalmas,, karriert futott be ÁMERIKÁBAN, oszt. miért is nem ott kamatoztatja a ,,hatalmas tehetségét,, a PARÓKA KÉSZÍTŐ IPAROS ???
Mert kitiltották onnan adócsalás miatt, itthon meg a csutigörény jóvoltából közel került a tűzhöz (hogy égne), és tudjuk aki közel van az melegszik !!!
CsipkeRózsa
@papa.49: " a csutigörény jóvoltából közel került a tűzhöz (hogy égne), és tudjuk aki közel van az melegszik !!! "

De ennyire?!
papa.49
@CsipkeRózsa: Na azért a csuti se hülye (teljesen) a szörcsögő vénembert csak pénztárcának használja, persze csurran, cseppen neki is lé, de a nagy része az 500 milliárdos vagyont gyarapítja !!!
tudode
Andy-kát NEM SÉRTI az, hogy 56-os emigráncsként ugyanolyan LÁBA KAPCÁJA, illetve FEJŐS akármije a "falusi pondrónak", Európa bacilusának, mint Soros, Simicska, Lőrincke és a többiek, akik EL VANNAK KÁBULVA a narancsködben LEBEGŐ LÓVÉTÓLl!
lópicigáspár
Ha nem lenne benn az a 2-3 sör, most hánynék! De nincs pazarlás, szóval benn marad!
simmering73
Csoda, hogy megélte egy ilyen (pénz)fejőgép mellett.
Yoda69
Andy korhazban, Timi meg dorzsoli a markat.
Rovidesen ra szall a milliardos vagyon.
kereső
@Horizont: meg azt,hogy éljen sokáig! de most már kenyéren és vizen-és vissza a luxemburgba kimenekitett lóvét!
tothjani
@simmering73: Az ilyen nőket úgy hívják hogy Aranyásó.
egyvandor
@Yoda69: A fijjuknak van arra forgatókönyve, hogy menesszék a kitartottunkat. Láttunk már rá pédát. Nem egyet. Csak az is a mi közös pénzünket terheli.
babp1982
Mióta élnek a hörcsögök ilyen hosszú életet? 2-3 év még elmegy de hetvennègy egy ilyen kártevő szar alaknak nagyon sok! Rà kéne uszítani egy nagymacskát az le rendezi aztán jöhet a csuti csüngőhasú főfogásnak-:)))
kereső
@babp1982: találóbb lenne, de sok kurva tisztességesebb,mint ez a riherongy.
Grafix69
Már előttem leírta a lényeget mindenki . Azért kíváncsi vagyok ( mert lóképű ezt nyiladozta régen ) mikor születik meg a kis ivadék ? Gondolom már igyekezni kellene , bár ezek jobb ha nem szaporodnak.
moareka
Akkor már nincs gyerekcsinálás a lófejűnek...
babp1982
@Grafix69: milyen ivadék? Már régen le kellett volna kölykeznie de a hörcsög lehet, hogy ràjött nem ő gyártotta a kis hörcsit ezért elvetette . Ennek vén trottynak már fel sem àll az apró farka akárhogy is maszirozza mikroszkóp alatt timike-:)))
Grafix69
@babp1982: Jóvanmána , aszonta Timcsi , hogy szeretnének gyermeket de még korai ezért még várnak és amúgy meg valami távol keleti gyerekre gondoltak ( szülés kizárva ) , amolyan készen vásárolnak egy csík szemű kis fekete kócost .:))
Grafix69
Timike nyiladozta valami tv-nek ,hogy Endit mindig báncsák , pedig Endi jó ember ( meg szép is ) , de ő mármitnt a lúvnya nem foglalkozik a sok bántással , mert a zemberek nem fogadják el ,hogy szeretik egymást. Ezé irigyek rá és őt is sokat báncsák ( mindig ).
papa.49
,,Ezen a napon született,, KÁR VÓT AZ BIZTOS !!!
Yoda69
@egyvandor: Jogos. Ezetleg arra tevedhet egy nyugdijas mercis, amerre Timi jar. Es huss. Volt Timi nincs Timi.
csipetke
@Grafix69: 21:29 Van az a pénz,amennyiért meg lehet szeretni ezt a hörcsögképű dagadt lódarazsat.(fej-tor-potroh) vagy legalábbis lehet úgy csinálni,mintha.És hogy ezeknek gyereket?Minek?Egy bébisintérnek?Különbenis,ez a fajta ne szaporodjon,épp elég ingyenélőt tartunk el így is...
Eladott Ország
Ajánlom Köpcös Hörcsög filmügyi kormánybiztos figyelmébe egy új magyar vígjáték-sorozat elkészíttetését "Lópofa kalandjai Cannesban" címmel. Esetleg egy reality-t: "Ki rántja ki Timikét a szarból?" És talán egy drámát vagy esetleg egy Agatha Christie-féle krimit is le lehetne forgatni, "Dilemma a luxusjachton" címmel. Természetesen közpénzből, hiszen nemzeti érdek, hogy hazánkat a feltörekvő és tehetséges ifjúság eme nemes képviselője testesítse meg a hanyatló nyugati kultúra fellegvárában. Nekünk orgazmusszerű élmény, hogy mindezt finanszírozhatjuk, elvégre megkapjuk, amit megszavaztunk magunknak, a Nemzet Nyerítését.
A Rákóczi téren nem biztos,hogy akadna kurva aki leszopná az amcsi migránst, mert azért náluk is van egy szint.
uploads.disquscdn.com/images/3516af4db6d915782873d1009c56188d2ef1519815119dea547c7ff3fc2b6b56.jpg?w=600&h=451
Eladott Ország
@Gauntlet: A köpcös Hörcsög zápult tojásai ,fonnyadt herezacskója, nyelvművelést kapnak Timikétől.
SystemError
@Gauntlet: Hogy nézheti az oxigénsátorból, ahogy Timikét kúrják..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.