A Fidesz közleménye szerint az MSZP-nek és az LMP-nek abba kellene hagynia az ország lejáratását.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Nagyon igaz a Fidesz válasza. Ezt a nemzetközi hajtóvadászatot a médiatörvény ellen ez a két párt indította el. Nincs mese, összenő ami összetartozik. Egy tőről metszett az mszp-lmp. Sajnálom, azt hittem az lmp értelmesebb, a hazát szolgáló párt lesz. Nem az.
szaboria
@furfang: Azért lásd be már a Fideszen belül is vannak kételyek.
Don Quijote
Bagoly mondja verébnek, nem is tudom hogy van pofája a fütyesznek ehhez. Hogy is volt amikor a dakota az mondta " Hazug országnak ne adjanak hitelt" , a lejáratást II. Orsós Kolompár művelte elég magas színvonalon.
dr. prédikátor
A jobboldal az MSZP kormányzását gyakran illette „diktatórikus” illetve „diktatúra” jelzővel. Szerencsére azonban, 2010 tavaszán kétharmaddal győzött a demokrácia… de hogy annak milyen kritériumai vannak, hívjuk segítségül a Fidesz illetékes szaktagozatának egy 2003-as levelét. Szerencsére, ilyen piti demokrácia rombolás már elő sem fordulhat nálunk!

(A most következő közlemény eredetije megtekinthető a fidesz.hu-n)

A Fidesz Kulturális Tagozata megdöbbentőnek és elfogadhatatlannak tartja azt a hatalmi arroganciát, amellyel Medgyessy Péter beleavatkozik a közszolgálati televíziók hírszerkesztésébe. Ezért keddi közleményében felszólítja a miniszterelnököt, hogy a kormányt irányítsa és ne a közszolgálati televíziók híradóit szerkessze.

A Fidesz Kulturális Tagozata felszólítja Medgyessy Pétert, hogy a kormányt irányítsa és ne a közszolgálati televíziók híradóit szerkessze.
A Magyar Televízió híradója szerkesztőinek leváltása után Medgyessy Péter a Duna Televízió híradója szerkesztőinek is közvetlen utasításokat kíván adni - derül ki a Magyar Nemzet mai híradásaiból.

Medgyessy Magyar Televízióban tett látogatása után leváltották a Híradó főszerkesztőjét, mert a miniszterelnök kifejezte elégedetlenségét. A Duna Televízió esetében brutálisabban járt el: magához "kérette" a Duna TV elnökét, s - ki-ki elképzelheti, milyen módon - közölte vele a híradó szerkesztésével kapcsolatos kívánságait.

A Fidesz Kulturális Tagozata megdöbbentőnek és elfogadhatatlannak tartja azt a hatalmi arroganciát, amellyel Medgyessy Péter beleavatkozik a közszolgálati televíziók hírszerkesztésébe. Felszólítjuk a miniszterelnököt, hogy diktatórikus törekvéseit szüntesse be!

Hisszük, hogy a sajtószabadság olyan érték, amelyet minden józan értékrendű politikus és közszereplő alapvetőnek tart, és elfogadhatatlannak tartja a visszatérést a végrehajtó hatalom által közvetlenül irányított sajtó korába.

Kéréssel fordulunk ezért a magyar és a nemzetközi sajtó képviselőihez, hogy a fenti - nézetünk szerint demokráciában elfogadhatatlan - törekvések ellen emelje fel a szavát.
Meggyőződésünk, hogy Medgyessy magatartása az Európai Unió bármely országában a kormányfő lemondását vonná maga után. Nálunk, mint tudjuk, még a titkosszolgálati múlt sem elegendő erre.

Budapest, 2003. október 21.

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség
Kulturális Tagozatának
Elnöksége

fidesz.hu Nem tudom ,lehet hogy ez is az MSZP,LNP koholmánya???
marlin
@furfang: Arra nem gondoltál(!) még, hogy esetleg a Fidesznek kellene abbahagyni hazánk lejáratását??
Don Quijote
Ennyi mocskot külföldi sajtó még nem szórt ránk, tanulni kéne belőle!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.