Abszurdnak és rosszindulatúnak tartja Szájer József, a Fidesz EP-képviselője azokat az elméleteket, amelyek szerint titkolóznának az alkotmányjavaslat szövegével kapcsolatban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@eric cartmen: Majd azt is ráfogják az intergalaktikus szoclib összeesküvőkre.
51kacsa
@KláriMedgyesi: Hurrá! Én benne vagyok!

Szerintem pokoli kínos, ha egy kormány ennyi baromságot elkövet külföld felé! Tökre idiótának nézik Őket! De mikor fogják Ők maguk is észrevenni, hogy összeröhögnek a hátuk mögött?????
Dr. Akula
@51kacsa: ebben tévedsz. Ezek nem baromságok. Ezek tudatos hazugságok, ferdítések, és csúsztatások. És ez a szomorú. Ezentúl nem csak lopósnak, hanem hazudozónak is fogja nevezni Európa országunkat.
51kacsa
@brumi58: Sajna igazad van! S valóban ennek az egésznek az ország , vagyis mi isszuk meg a levét.
Csak az foglalkoztat, hogy ezeknek az embereknek mi van a fejükben? El is hiszik vajon, amit mondanak? Holott nyilvánvaló a hazugság, a csúsztatás a félrevezetés? Hogy tudnak reggelenként a tükörbe nézni?
Dr. Akula
@51kacsa: teljes nyugalommal néznek tükörbe, hidd el. Ezeknek nincs se lelkük, se hitük.
vukkocska
Össze vissza hazudnak. Idáig a fordításra fogták, most a kíméletre. Ilyen gátlástalan, hazug bandával még nem találkoztam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.