Új, 10 ezer négyzetméteres gyáregységet nyit a Vas megyei Bükön a Nestlé Purina. A mintegy 10 milliárd forint összegű beruházás 250 új munkahelyet teremt a térségben. A megnyitón beszédet mond...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Ez csak üdvözlendő dolog, de akik tehetnek róla, jó lenne, ha az ország más részeit is ellátnák munkalehetőséggel, mert ha mindent a Dunántúlra telepítenek konzerválják a ország többi részének lemaradottságát/munkanélküliségét, pedig a rendszerváltáskor ezek a részek is a fejlődésre, és nem az lakosság kényszerű - munkalehetőség hiánya miatti -elvándorlására szavaztak.
szaboria1
@Don Quijote: A purina meg úgy tudom kutya kaja. Nem erre kellene 10 milliárdot költeni amikor annak a terméknek az ára igen magas, hanem inkább feldolgozó űzemeket.
Don Quijote
@szaboria1: amíg a Nestlé a sajátját költi, had tegye........
szaboria1
@Don Quijote: Gondolkozz el becsukta a gyárat mert nem volt gazdaságos. Akkor most mitől lett? Navrasicska is ott mond beszédet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.