Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője és az államadósságot vizsgáló albizottság alelnöke politikai bűnnek nevezte az államadósság mértéknek növelését 2002 és 2010 között. A jogi felelősségre vonás lehetőségének vizsgálatával az alkotmányügyi bizottsághoz fordulnak.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Szegény Peti! Most akkor nagyon nagy szarban vagytok4 Nyakig vagytok a Cloaca Maxima-ban!!
csutak
Az a gond, ha hoznak törvényt akkor azt CSAK rajtuk lehet elkezdeni!
Ehhez meg olyan gyávák, mint a nyúl...
kiscserkész
És a köztes adósság kinek a bűne?????
KöBüKi
Mi is történt???? - a maszop-szadesz megcsinálta az adósságot, és aztán a fütykösökkel közösen ellopták!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feraj49
A saját bűnét mindenki nehezen,vagy egyáltalán nem vallja be!Nálunk Mo.-on nagy divat a másra mutogatás !
kinyílt a bicska a zsebemben
Ha egy tolvaj bemegy az áruházba, ellop valami nagyon értékeset a biztonsági őr szeme láttára, kit kell felelősségre vonni, ha a biztonsági őr sem tesz semmit, vagy még segít is a lopásban? Tolvaj=kormányzó párt. Biztonsági őr = ellenzék. Szerintem a vásrálók a hibásak! Vásárlók = jövedelemadó fizetők, ÁFA fizetők, jövedéki adó fizetők, Ingatlan adó fizetők, Lóerő adó fizetők, Chips adó fizetők, Bank adót átvállaló fizetők, Eb adó fizetők, vagyon szerzési illeték fizetők, ajándékozási illeték fizetők, Autó pálya díj fizetők, és még lehetne sorolni, ilyen adó, olyan illették fizetők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.