Az Utolsó nyílt nap címmel hirdetett szerda délutánra demonstrációt Hallgatói Hálózat (HaHa) a felsőoktatás szétrombolása és a drasztikus keretszám-csökkentés ellen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cadmagician
tanuljatok inkább, ne háborogjatok. mi a turonak termeljük a sok humán segédmunkást? olyant tanultak, amivel nem tudnak elhelyezkedni, majd tök más szakmában dolgozik. azért mert amit tanult, ott igazán nem kellett tanulni. amire meg szukség lenne, ott tanulni kell, az meg budos.
bundi
kedves cadmagician
ahogy elnézem azért még te is tanulhatnál egy kicsit, vagy ha gépelsz ne kapkodj. vagy kapcsold be legalább a helyesírás ellenőrzést, ha csodákat nem is tud művelni, de sokat segít.
cadmagician
@bundi: helyesírásba belekotni nem menő. azok kötnek bele, akik már másba nem tudnak. pont leszarom hogy gépelek. más meg helyesen tud írni, de segghülye. örvendek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.