Több száz vagy ezer visszavett autónak keresnek új gazdát a bankok. Ahogy a svájci frankban eladósodott autótulajdonosok közül egyre többen kerülnek lehetetlen helyzetbe, nő a visszavett autók száma is. A pórul járt adósok pórul járt finanszírozói sokszor potom áron igyekeznek megválni a nyakukba szakadt autóktól, vagy kereskedőkön, aukciós oldalakon keresztül vagy pedig saját honlapjukon üzemeltetett webáruházakban, aukciós oldalakon. Sokat elárul a visszavételek miatt gyűlő autóhad méretéről, hogy az OTP-csoporthoz tartozó Merkantil Bank honlapján a képernyő bal felét foglalja el a vásárlásra biztató autó-hitelkalkulátor, s a teljes jobb oldal a visszavett autók közötti keresést ajánlja. A cikk készítésének időpontjában a Merkantil Bank 342 autót kínált megvételre, egy 75 ezer forintos szakadt, kulcs nélküli 1996-os Renault Mégane-tól a 3,8 millió forintért kínált esőszenzoros bőrkárpitos, fűthető tükrös Nissan X-TRAIL 2. 0-es terepjáróig.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Nincs olyan kár, ami valakiknek nem hozna hasznot.
kukac50
De nem azoknak akik nem bírták fizetni a hitelt.
A lányoméknak a hitelük induláskor 33 ezer forint volt,tegnap amit befizettek 55820 forint volt. Messze jár dolgozni kell az autó.
qxy
nekem ott van ismerősöm ahol rendezik kitől és honnan kell el hozni a kocsit és mennyi lesz az ára . Na ki tudja elöbb?de nem mondom meg senkinek.
ezért
annyira nem jó, mint ahogy sokan gondolják.
4 és fél éves Suzukitól akar a gazdája megszabadulni, még havi 56 ezret kell fizetni 5 és fél évig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.