Idén 132 milliárd forintot költenek a közmunkaprogram megvalósítására. Idén az állam összesen 132 milliárd forintot fordít a közmunkaprogram megvalósítására, amiből mintegy 200 ezer ember megélhetését...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Inkább a járulékokat kellene csökkenteni,hogy a valóban dolgozni akarók munkába állását segítsék.Hogy normális munkát rendesen fizessenek meg.A jelenlegi közmunkások nagyobbik része 2 forint értéket nem hoz létre.Ez a közmunka program csak a cigányoknak jó ,akik árok takarítás címén kilesik,hogy hová törhetnek be.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
@QQCSI: 15:32
...há' a bankban! Terhes volt és most fial...
QQCSI
@Disznópofa: "Terhes volt és most fial..."
:)

Kinek fial?

Csak nem a zembereknek?!
Disznópofa
@QQCSI: Dehogyis! Nekünk Erzsébet fial, nekik a forint...mi szórakozhatunk Bözsivel...a Coopban meg a CBA-ban... Na de ezt nekik, /egy bányászjelvény!:-)))
overdose
Nem közmunkát rendes munkahelyet kell teremteni de ezek csak a harácsoláshoz értenek.500-ezer munkahely szünt meg
overdose
Közmunkát a politikusoknak 4 órában 28000ft-ért!
esdi
@overdose: Teljesen egyetértek a rendes munkahely teremtéssel. Ez egy iszonyú összeg, ami teljesen értelmetlenül tűnik el megint! Ennek így, úgy mint a cigánytámogatásoknak a világon semmi értelme. Eredmény?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.