Lemondott fejlesztések, visszavont üzleti tervek, elbocsátások - a Bloomberg hírügynökségnek nyilatkozó magyarországi cégvezetők szerint ezek a következményei a különadóknak és a gyorsan változó szabályozásnak. A külgazdasági hivatal ezzel szemben növekvő kínai és arab befektetői érdeklődésről beszél.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DogAdventures
Átrajzolják a térképet ,mert Magyarország a csodával határos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
diktátor
Egészen pontosan: 1920. június 4-én.
kukac50
@coyote3: Vesztettünk a háborúban,nem nyertünk.
Ideje lenne kaszára kapára kapni,hogy megnyerhessük a háborút.
kkalman
Na, kedves fanok, fannék! Lehet magyarázni a bizonyítványt! Várom a véleményeket, hogy miért is jó nekünk, ha a multik nem fejlesztenek, csökkentik a termelést, sőt, ide sem jönnek, amelyik itt van, az is az elmenetelt fontolgatja, dolgozókat rúgnak ki.
Nem leszek morcos, ha építő véleményetekkel holnap estére tele lenne az üzenőfalam. Ígérem elolvasom az összeset!
entero
@kkalman: Na igen, ez valóban egy érdekes téma. Amikor ugye itt vannak a multik, akkor mindenki őket szidja, mert olcsóbbak mint a kisboltok, megölik a kisboltokat, nevetségesen alacsony fizetést adnak, felveszik a munkanélkülieket próbaidőre hogy pénzt kaphassanak, majd elküldik őket, és újabbakat vesznek fel, zsebbe fizetik a bér egy részét, stb. Tehát szidás a jutalmuk, meg hogy adózzanak többet, és különben is takarodjanak ki az országból. Amikor meg azt fontolgatják hogy nem maradnak itt, mert nem tudnak egy évben csak teszem fel 100 millióval kevesebbet kimenekíteni az országból, mert keményebb adó sújtja valamivel őket, akkor meg értük harcol a nép és attól félnek hogy nem lesz munkahelyük. Nincs ebben egy kis kettősség?
kkalman
Folytatás: "Elkerülik a kínai befektetők Kósa Lajos városát." Már ők is/se...
Hát, ezt is lehet magyarázni...!
kkalman
@entero: Ki mondta, hogy nincs kettősség? A baj az, hogy nincs helyettük alternatíva, köszönhetően 22 év rombolásának. A kkv-k nem olyan erősek, hogy a multik által foglalkoztatottakat alkalmazni tudják, ha azok lehúzzák a rolót. Persze, hogy akinek van, félti a munkahelyét. De az is hozzátartozik, hogy a multi a profitjának jelentős részét hazaviszi, amitől Magyarország nem fog fejlődni. Ez indok arra, hogy sokan a fenébe kívánják őket. Ezt a kettősséget nehéz, talán nem is lehet feloldani, mert mindenkinek igaza van, de senkinek sincs igaza. Megoldásnak marad a Dárius kardja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.