Az MTI által megkérdezett elemzők szerint Orbán Viktor október 23-i ünnepi beszédével saját tábora megerősítését célozta meg, Bajnai Gordon visszatérését viszont eltérően látják a szakemberek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Hellcat: Rossz nyelvek szerint anno Verescsagin, a híres orosz csatakép festő, a festményen lévő ellenséges hullák darabszáma után kapta a cártól a tiszteletdíjat: Valószínű, hogy Rákay elvtársat hasonképp díjazták Fityiszék, a lelkes tömeg létszámát illetőleg!:-)))))))
batukán
@Csizmás Kond: Ők körbe tapsolták, más diák meg körbe röhögte...
Csizmás Kond
@batukán: ...csak mert én nem sokat láttam belőlük...:)
batukán
@Csizmás Kond: Úristen! Annyira kicsik voltak?:-))
Dr. Felipe
Nemzeti ünnepünkön a zorbánc külföldi fizetett zsoldosokkal tüntet maga mellett. Ennél már nincs is szánalmasabb. A Milla tüntetésén legalább igaz magyarok voltak akik saját pénzen és saját akaratból mentek fel tüntetni és üzenni a rohadék pávatáncosnak hogy már nincs sok vissza a hatalmából. Az hogy melyik tüntetésen hányan voltak az meg senkit nem érdekel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.