A rendszerváltás sajtótörténet egyik legcikibb terméke a Magyarországot sújtó stadionbezárós FIFA-büntetésről szóló dupla oldalas összeállítás - olvasható a Cink.hu reagálásában.

A rasszista felhangok miatt a jelenlegi állás szerint zárt kapus meccs lesz a magyar-román világbjnoki-selejtező mérkőzés. A súlyos döntéssel a Nemzeti Sport csütörtöki két oldalon foglalkozott. A Cink.hu szerint az anyagnak már az alcíme megfújja a harci kürtöt és megadja az alaphangot: "Amit szabad más nációknak, nem szabad a magyarnak". Vagyis szegény magyarok nem Auschwitzozhatnak és mocskos zsidózhatnak kórusban? Igen. Óriási kibaszás, ezzel a strasbourgi emberi jogi bírósághoz kéne fordulni!

Szinte hihetetlen, hogy a Sportnak annyi jött le az egész botrányból, hogy a szemét óvónéni a mi csengős mozdonyunkat vette el, pedig a többi kisfiú is rosszalkodott.

A keretes írás arról szól, hogy a FIFA fellebviteli bizottságában, amelyik végül dönteni fog a magyar fellebbezésről, buta, kulturálatlan, a focit ugató négerek ülnek, akik hogy jönnek ahhoz, hogy egy európai ország ügyében döntsenek. "(...) nyilván kétség sem férhet a hozzáértéséhez, mert hazájában, Bermudán ugyanolyan intenzitással űzhetik a futballt, mint kontinensünkön" - írják például. Klasszikus európai megoldás valakinek azzal gyilkolni a karakterét, hogy abstart nem lehet hozzáértő, hiszen X. országból származik! A teljes cikk ide kattintva érhető el >>>

Közben a cikkből származó keretes írás is:

A Nemzeti Sport a suttyó ultrák szócsöve lett

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csiga0771
Szily László ! Nem vagyok suttyó ultra, azonban minden nap olvasom a Nemzeti Sportot mint Magyarország egyetlen sport napilapját. Ha a fifa minden országot, nemzetet, kisebbséget, vallást, egyforma mércével ítélne meg, akkor most nem lenne miről írnod. Mást kívánok, de inkább csak annyit : életed végéig ránduljanak görcsbe az ujjaid... Ha már engem, mint a sportot és a politikát szerencsére szinte mindig kerülő újságot, és olvasóját, aki igenis magára veszi az álltalánosítgatásodat /pedig nem ultra/ csak egy magyar állampolgár, suttyónak mersz nevezni, akkor személyed csak egy hülye kis köcsög!
csiga0771
ÁÁÁÁÁÁ... Tudnám hogy kell belépni az oldaladra te f... Irogathatnánk egymásnak te szemellenzős b@rom. A görcsberándult ujjaiddal... twitter, facebook, valahol csak megleszel... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.