A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint Bajnai Gordon volt miniszterelnök és az Együtt 2014 gazdasági programja csak nagyon súlyos lakossági megszorításokkal lenne megvalósítható.

Rogán Antal szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a választói mozgalom a különadók és a bankadó megszüntetését, valamint az adójóváírás újbóli bevezetését ígéri, aminek költségvetési egyenlege mínusz 771 milliárd forint lenne.

A büdzséből hiányzó pénz pedig még úgy is 600 milliárd forint körül alakulna, ha Bajnai Gordonék az évi négymillió forint feletti jövedelműek esetében beiktatnának egy második, 25 százalék körüli adókulcsot - tette hozzá a kormánypárti frakcióvezető.

A politikus szerint ezt a hiányzó 600 milliárd forintot csakis lakossági megszorításokból pótolhatná Bajnai Gordon.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Rogán tóni--lézerdzsoni, kósalali, no meg a püffedt pávatáncos a tipikus példa arra, hogy belebújtathatják őket a legdrágább öltönybe, a tapló az tapló marad.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
töky
Tóni gyerek ! Te már annyit hazudtál , ki a szar vesz komolyan téged. Miért nem köpöd magad szembe? (Vagy otthon magányodban néha megteszed? )
rokker33
Antal te baromarcú Bajnai mondta hogy nem lesz eltörölve se a bankadó se más adó csak Európai szintre csökkentik a mértékét mert ti mocskos kapzsik a duplájára emeltek mindent és azt se tudtátok bevallani hogy az 1 kulcsos adó csak a gazdagoknak kedvezett a szegényeknek kevesebb jutott és nagy hiány keletkezett miatta amit más adókból kellett pótolni !Lesz megszorítás 2014 után is de ez a 2010-2014 közötti rossz kormányzás miatt lesz és van olyan sejtésem hogy ennek a trehány vezetésnek megint mi isszuk meg a levét!!!
tarhonya
mert ti honnan veszitek a pénzt ?
a lakosságot a kis pénzből élőket nyúzzátok
hazug banda
Gabika most ugasson a nyugdíjvagyon elsíbolásárol!
XXI. század
Ajaj, megszólalt a hazudozás nagymestere (ja, bocsi, az Orbán,... na nem baj, Tónikánk az első segéde), nagy baj van a FideSS háza táján!
világlátó
Miért? Talán ha marad a fidesz kormányon nem ugyanez a helyzet várható? Nevetséges és durva, megalázó, megszégyenítő az ilyen ijesztgetés, mert visszaél az emberek alapvető óvatosságával, félelemérzetével. Ez a nap mint nap alkalmazott ócska módszer már annyira unalmas, hogy remélhetőleg azokra sem hat, akiknek szánják. A lecsúszott, kisemmizett alsó rétegek százezreit már eléggé megijesztette ez a kormány is. A rezsicsökkentés ostoba kitalálmánya nem jön be, kár tovább bolondítani az embereket. Ez is csak azt mutatja, milyen tájékozatlannak, tudatlannak tekintik a társadalom érintett rétegeit. Szánalmas, ugyanakkor félelmetes ez a kormányzási gyakorlat.
coyote3
Tehetné magával. Mint elrettentő példával. Hogy legyen valaki Kisz titkárból egy zsarnok kiszolgálójává
buboska
@XXI. század: Röviden, FOSNAK!! Mem kicit,nagyon!! Fogy az idejük szépen,lassan!! És közeleg az elszámoltatás napja!!!
buboska
Rogán,másra már képtelen!! Rágalmazni,hazugságokat terjeszteni,szervereket feltörni,csalni, lopni!! Erre képes!! Hűen fideszi esküjéhez!!!
human
Orbán meg Matolcsyval riogatja az embereket és a gazdasági szereplőket. Azért ez sem semmi.
coni
Magánál ijesztőbbet úgysem talál. Nem értem, ha ilyen jól tud számolni miért nem segít Matolcsynak a költségvetést összerakni és akkor nem kéne 13 x módosítani évente.

Sokkal jobban illik hozzá hogy valamelyik kisvárosi szappanoperában mellékszereplő legyen, minthogy a kormányban az egyik főszereplő.
profon
Bejön az ordas farkas és ráfogja piroskára ,hogy meg akarta dobálni gombával ! :)
Anti megint megnevettettél :))
imrepapus
Tóni menj ki az erdőbe és ott mesélj a fáknak talán ők bólogatni fogak a hülye szövegeden , de nem biztos mert vannak keményfák is ja és vidd magaddal a többi eszement társaidat is...
DR Eric CARTMEN
Rogán tóni--lézerdzsoni, kósalali, no meg a püffedt pávatáncos a tipikus példa arra, hogy belebújtathatják őket a legdrágább öltönybe, a tapló az tapló marad.
amaramaistanna
Én meg Rogántól,Matolcsytól,Orbántól és a többi fideszes tündérrémagyútól riadok fel.
keresztapa
Minden eszközzel fenn kell tartani a bizonytalanságot, és széthúzást Magyar és Magyar közt, mert a hazug, politikai pártoknak, egyetlen ellensége az összefogó Magyar közösség
lehet! Egy megvásárolt országot, csak ez a politikai maffia, képes állandósított széthúzással bizonytalanságban tartani, ezáltal uralkodási pozicióban tartani. Minden párt
A megvásárló kényét, kedvét keresi, kivétel az esetleg a jobbik. és a munkás párt!
Mobil123
Ti meg magatokkal riogatok, fenyegetőztök!!!
kukac50
Bajnai azt sem érti miről van szó, Ő mindent másként lát. Ha egyszer saját eszével gondolkodna nem mondana ekkora baromságot, mint amit ki adnak neki parancsba,hogy ezt kell mondani.
outsider
@keresztapa: Utolsó mondatot leszámítva: Tetszik
profon
@kukac50: Már csak ilyenek az egyetemi tanárok akik több nyelven beszélnek és ráadásul még miniszterelnökök is voltak ! Hol van ennek az IQ-ja ? A mennyezet alatt ? :)
darwin
Óvatosan a riogatással.Úgy ne járjon,mint édesanyám a fiammal.Mivel féltette,azt mondta neki,hogy ne menjen a kút közelébe,mert benne van a mókár.A gyerek ,mivel még nem hallott ilyenről,állandóan a kútnál leskelődött,míg rá nem jöttem,hogy miért.
És mi van,ha a nagybetűs népet is felvilágosítja valaki,hogy a mókár nem létezik?
rézfánfütyülős
@kukac50: Mondja csak kolléga, ön szintén bennfentes információval ellátott makróközgazdász?
Mert ha nem akkor állításoddal csak a hozzá nem értésedről kiabáltál jó hangosan!
Nem szeretem a bankárok ügynökét, Bajnait, de el kell ismerni a szaktudását.
sport50
meg vannak ijedve,sokat fordítanak arra,hogy lejárassanak mindenkit aki nem az ő emberük!!ha biztosak lennének abban,hogy tényleg minden szép és jó itt,nem kéne bizonygatni ennyire!!!
adrenalink
@darwin: Nem tudom, ki lenne az a valaki, de jöhetne már!!!
Pisti271
@kukac50: tegnap, 20:30 Olvasd el mit írtál!
Szerintem az első szó nem stimmel. Ugye Rogánt akartál írni, nem Bajnait?
bretagne
Gyurcsány Ferenc végre kipihenheti magát. Van másik: itt a Bajnai!
no mercy
@Pisti271: Én bízom benne, hogy nem tévesztette el kukac50, habár az eddigi hozzászólásai alapján váratlan fordulat lenne azért...:-))
darwin
@adrenalink: Most mókárnak jó a Bajnai,mert fideszék úgy félnek tőle,mint ördög a szenteltvíztől.Az összes többi jelölttől is klasszisokkal jobb.
A magyar mentalitásom ettől sokkal jobbat szeretne,de tudod a ló meg a szamár...
harmatos55
Azért riogatnak a Bajnaival meg a Gyurcsánnyal mert félnek Tőlük ők a fidesz mumusai!Csak attól fél az ember akitől van félnivalója,és ezt ők nagyon jól tudják!
coni
Az MTV-ben Szöllősi szóról szóra idézett Bajnai előadásából, hogy nem lehet azonnal és teljesen kivezetni a bankadót mert lyukat ütne a költségvetésen

Következő kép:Rogán eltorzult arccal mondja, hogy Bajnai el akarja törölni a bankadót és helyette a lakosságot akarja megsarcolni

Köszönjük a szerkesztőnek.
buboska
@Mobil123: Fosol,mint a pártod és kormányod!! Még 400 nap, és elszámoltatás!! Oszt jó napot!!
buboska
Súlyosan téved a szerverfeltörő hazudtóni!!! Amit elloptak,elherdáltak, ofshorizáltak, szépen vissza fogják adni!! És utána mehetnek ebből az országból Azerbajdzsánba,Kínába,É.Koreába stb...!!Oroszországba be sem tehetik a lábukat a vezérük hüjjeségei miatt!!
nemsemmi
Elfelejtette közölni, hogy a fidesz eddigi megszorításai mennyibe is kerültek a lakosságnak. Azt is elfelejtette közölni, hogy mi az alternatíva. Amennyiben a fidesz marad, úgy milsen megszorításra számíthatunk.
Egyébként bármit mondhatna, nem szoktak igazat mondani.
jobb és balközép
Nem tudom, ki hogy van vele de Én Bajnait sokkal vonzóbb férfinak tartom, mint Rogánt.
nemsemmi
@coni: Lehet,hogy nem sokáig lesz már szerkesztő.
Mobil123
@buboska: Na ezt most magyarázd meg amít írtál Nekem , mert vagy Te nem érteted amit írtam , vagy Én nem amit Te. (Én rogánra és pártjára írtam amit írtam!!)
rézfánfütyülős
Ha bajnaiban van egy picurka BI hajlam, akkor megengedhetné Tóninak, hogy egy jót szivarozzon!
Mert amúgy a cipőjét sem pucolhatná akkora a tudásbeli különbség közöttük!
Állítom úgy, hogy rühellem ezt a bankárokat kiszolgálót! (Bajnai)
töky
@Manno István: Látom Pittám megjöttél ! Kellene már valami újabb dologgal előálljál, mert ez már nagyon szar.
Manno István
@töky: Kell, hogy valaki gondolkodásra birjon benneteket!! Mit szólsz Meseházi hazaárulásához?
Manno István
Csak az idióták felejtik el Bajnainak a libaügyet!!!
rokker33
@Manno István: Hát igen szokásos Fideszes fikázás!!Már egy ideje csak ennyit tudsz gágogni de mást nem nagyon tudsz felhozni Bajnai ellen és ez a libázás se teljesen igaz mert végül felmentették a bíróságon is és ő is megmondta hogy nincs köze a csődhöz már akkor halálra volt ítélve a Hajdú Bét mikor még ott se volt csak kellett egy bűnbak aki elviszi a balhét az igazi tettesek meg a mai napig vígan élik az életük a milliárdokkal de ez a rohadt narancs pártnak mennyi a bűne ???Hány embert tettek tönkre az elmúlt 3 év alatt hány új adót hoztak be mennyivel lett alacsonyabb a kisemberek fizetése hol marad a sok ígéret az 1 millió munka hely a 2 hét alatt rendet teszünk az 1 kulcsos adó ami megint csak a szegényeket sújtja és a gazdagoknak kedvez de még sorolhatnám a Fidesz mocskosságait jó Bajnai se egy szent de a Fidesznél csak jobb lehet és nem az egyedüli véleményem úgyhogy nyugodtan befejezheted ezt a rágalmazást mert semmi alapja sincs !!
Don Quijote
@Manno István: hogy te milyen ostoba gyökér vagy!! Az ilyeneket vezeti a dakota az orránál fogva:-))))
Manno István
@rokker33: Mit csinált Bajnai? Gyurcsány gazdasági minisztere volt és úgy csinál mintha a Velencei-bussiness-ről nem is tud. Azután Gyurcsán teljesen szabájtalanul neki adta át a miniszterelnökséget és mit csinált elfogadta az IMF előnytelen feltételeit, soroljam!!!
marlin
Nem csak aRogánS, hanem (már) minden félművelt niemand is!!
Dr.luigilongo60
@Manno István: Velencét nem történt az ég világon semmi, sőt Sukorón sem, csupán a fütyeszes aljadékok rágalmai hangzottak el, ez ma már bebizonyosodott feketén-fehéren.

"szabájtalanul"

Manócska ez azért nagyon dúrva.
Te maximum csak a lepkefing szagából doktorálhattál.
torok sultan
Szerencsétlen arrogánstónival meg riogatni sem lehet,csak két kis szarv kellene a hömlökére és háromágu villa a kezecskéjébe,azután irány a pokol,vigyázni a fütyögős főző üstökre.!
Pisti271
Bizalom. A jó kormányzás gazdaságpolitikája
www.hazaeshaladas.hu/ftp/20130218_jokormanyzas_gazdpol.pdf
Ha valakit érdekel miről is beszélgetünk itt.
kukac50
@Pisti271: Igen tévesztettem Rogánt akartam írni.
Dr. Felipe
Én meg a tonyóval szoktam riogatni a seregélyeket és a vadgalambokat.
buboska
@Mobil123: T Mobil! Igazad van!! Elértettem a hsz-odat amiben rogánnak válaszoltál!! Kérlek nézd el nekem e tévedésemet!! Üdv.
buboska
@Manno István: Látom,benőtt a fejed lágya pistabá!!Kapiskálod,hogy Bajnai gordon bizonyított mégpedig EU szerte elismerten 2009-2010 között a válság leküzdésével!!orban a hatalom elbitorlásának másnapján ország világ előtt a sajtómikrofonokba,kamerákba mondta bele: ""MO. gazdasági- pénzügyi helyzete stabil,köszönhetően elődöm kormányának erőfeszítéseinek!"" És most a vezéred a bandájával együtt újfent "nyócévezik"!! De láthatóan kezded feladni a bírka szindrómás viselkedésedet is!! /remélem,hogy nem csak egy lenge köpönyeg fordítás!! / Gratula érte!!Csak így tovább,a balra vezető úton!!
buboska
@nemsemmi: Valószínű!! Az m1 terrorcsatornán senki nincs biztonságban,csak a barna nyelvű, plagismicivel bratyizó obersovszki félék!!
buboska
@töky: A szerveres tóniéknál a tükör ki van tiltva!!
buboska
@rokker33: 2014 után az "elmúlt négy" év felül übereli az eeeeeeemúúúúúúúút nyóóóóóóóóóóóóóc évet!!
buboska
@Manno István: Nono pistabá!! Már megint forog az a fránya fideszes köpeny??
mariaberta
Mindegy kivel riogatnak, fő, hogy ne fideszes legyen.
rokker33
@Manno István: Igen át kellett adnia de Gyurcsány csak jót tett azzal hogy Bajnainak adta át és az igaz hogy elég előnytelen feltételekkel vett fel hitelt de akkor nem volt más választása mert Fecó igen elkúrta nem kicsit nagyon és valakinek az ő balf*szságukat kellett helyre hozni de azt ugye pénz nélkül nem tudta volna teljesíteni és akkor itt lépett az IMF aki egy nagyon sz*r feltételekkel adott pénzt de ez se Bajnai hibája mert megint csak a 2002-2009 közötti rossz kormányzás okolható nem Bajnai úgyhogy még agyalj egy kicsit hogy miben hibás Bajnai de én 10* annyi hibát sorolok fel Orbánról meg a bandájáról!
coni
Több mint 20 éve jobb és bal oldali oligarchák gazdagodnak az ország rovására, az utóbbi időben felfokozott tempóban.
Bajnai az egyetlen akinek egészen konkrét elképzelése van arról, hogyan lehetne átláthatóvá tenni a mindenkori hatalom gazdálkodását/garázdálkodását. Ha nem lopnának annyit már önmagában csökkenne az államháztartási hiány, ha végre az ügynököket is kiemelnék a vezetők közül valóban megtörténne a rendszerváltás.

Ez keresztezi a Fidesz és az MSZP érdekeit, ezért mindkettő támadja, bár az MSZP nem nyíltan.
rokker33
@buboska: Sajnos az elmúúúút 24 év elvan b*szva és ezt a kárt márt nemigen tudják egyhamar kijavítani amit az Mszp meg a Fidesz okozott.Most gondolj csak bele ha 1990 ben az Mszp vagy Mszmp azt az elvet követte volna amiért megalakult amit ígért most mennyivel másabb lenne Magyarország színvonala ha nem is Svájc de azért a közelébe lennénk arra mérget mernék venni de 24 év az sok idő sajnos kb ugyan ennyi időre lesz szükségünk a helyre hozáshoz mert ezek a patkányok nem kevés kárt okoztak!!!
samuel
T @rokker33: Nem illik kihagyni a GENGSZTER váltást követő kormányt,amelyiknek sikerűlt tönkretenni egy jó színvonalu mezőgazdaságot és élelmiszer feldolgozó ipart. Felszámolt egy müködő Orosz piacot, ahhelyett, hogy kölcsönös előnyökre helyezve fejlesztette volna .. Szinte kabaré,hogy az idén bor importra szorúl a ország.A kárpótlásból a csirkefogók gazdagodtak elsősorban, a károsultaknak jelentős része nem.Nem sorolom azt a sok visszaélést amit a demokrácia leple alatt elkövettek,az vitathatatlan tény hogy mindíg a lop-lopott többet aki a hatalmat bitorolja-bitorolta.
Pisti271
@buboska: "MO. gazdasági- pénzügyi helyzete stabil,köszönhetően elődöm kormányának erőfeszítéseinek!"
Ez volt az a rendkívüli alkalom, amikor igazat mondott.
buboska
@rokker33: Igazad van,de csak részben! Másképpen látnád,ha utánanéznél annak,hogy kik is ülnek ma a fideszben,kdnp-ben és a kormányukban!! Nos elmondom: azok ülnek,akik annak az MSZMP-nek és a KISZ-nek voltak a tagjai amelyek padlóra vitték az országot!! Ez a garnitúra Antallal kezdve / Hornék voltak a mindenki által ismert MSZ(M)P reformerei és ez tény!!/ A fidesz '90-től egy ideig megpróbálta a politikai jobbközépen keletkezett vákuumot kitölteni és ez,az akkor még liberális töltetű "fodor platformos" pártnak,többé kevésbé sikerült is! DE!! A fidesz,egy idő után konzervatívvá lett,átvéve a borossi attitűdöt! Azóta már radikalizálódot némi szélsőjobbos felütéssel! Az egészben az a tragédia,hogy ma MO-on nincs egy igazán tiszta ,zsarolhatatlan alakulat akik megfelelő hitelességgel rendelkeznek! Egy nemzedék kell ennek felnövéséhez!! Ezért a nagy bizonytanság,félelem és közöny a politika iránt!! És ezeket a rizikófaktorokat fordította,fordítja és fordítani akarja a saját politikai hasznára a fidesz!! És bizony sikerrel /remélem '14-ben nem jön be nekik!!/
buboska
@Dr.luigilongo60: És azt is plagizálta!!
buboska
@Pisti271: Ezért is mazsoláztam ide!! Persze ez a manó pistabának nem fog tetszeni,mert ez az igazmondás értékesebb mint általában a többi!! Ez egyben elismerése is volt A Bajnai kormányzás helyességének!!
buboska
@Manno István: Nem veszed észre,hogy persona...vagy?? Hadd adjak egy jó tanácsot!! Húzz vissza a kuruc infóra!! Ott megtapsolják a te szinvonalbeli firkálásaidat!!Ott nem moderálnak,hanem úszítanak,és az pont a te értékrendedbe illik bele!! Corpo di bacco!!
buboska
@Manno István: Oszt milyen hazaárulást követett el Mesterházy Attila??
buboska
@Pisti271: Átnéztem a linket!! Érdekes programajánló! Javaslom másnak is elolvasásra!
Manno István
Kedves Ballibesek! Gondolkodás céljából ezt nézzétek meg. Igaz
nem árt az angol ismerete:

www.youtube.com/watch?v=lmTHhGChVKM

Okuljatok, ha képesek vagytok rá!!
nemsemmi
@Manno István: Mi köze ehhez Bajnainak?
Dr.luigilongo60
@Manno István: A FIDESZ-KDNP-ét illetve a jobboldalt is össze lehet mosni a nácizmussal, csak semmi értelme.
Zsuga
@buboska: A fehér holló ritkaságával ér fel azon politikusok száma, akik valódi meggyőződésből harcolnak tűzzel-vassal a politikai hatalomba való jutásért. Ez mindig is egyéni és anyagi érdekből történt. A szocializmusban is csak úgy lehetett érvényesülni, ha KISZ vagy MSZMP taggá vált valaki. A fiatalabbak, ha kihúzták addig, míg nem érződött a rendszerváltás szele, csak a szülők volt tagságával dicsekedhetnek, de vannak a középkorúak között is szép számmal, akik a piros könyvecskét eltűntetve azonnal narancsra váltottak, hiszen a zsírosbödön mellől kár lett volna elsodródni. Jól tudjuk, hogy az a gyönyörű épület, az Országház valójában a nemzet színháza. Tele van jobb-rosszabb színésszel, akik nekünk, illetve velünk játszanak, míg mi elvitatkozgatunk arrról, melyikük tehetségesebb.
samuel
@Zsuga: Rossz a megfogalmazás :Nagy az Isten állatkertje,kár hogy a magyar parlament a kifutója.Ne sértegessük a szinészeket és ne hozzuk egyszíntre Lázár János/lézeres/-sal. Üdv.
Zsuga
@samuel: Nem, nem! Én ezzel nem a hivatásos színészeket bántom! Nekik semmi közük ehhez a színjátékhoz. Ők a kész irodalmi műveket betanulva játszanak a közönségnek, szórakoztatás céljából, míg a parlamentben mindenki a maga kreálta produkcióval hergeli, vagy éppen buzdítja a hallgatóságot, ráadásul sokkal vaskosabb honoráriumért. Ezzel szemben az állatok sokkal több megbecsülést érdemelnek, különösen az állatkerti rabságban élők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.