Jelentős esésen van túl a héten a Brent olaj árfolyama, ennek megfelelően a finomított termékek dollárban kifejezett áraiban is nagymértékű csökkenés történt. A hazai fizetőeszköz eközben azonban...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Hát a személygépkocsis magánautósoknak -akik csak kisebb utakra és néha mennek-nem túl sok megtakarítást jelent. 60 literes üa. tartály esetében 4 ft.-os csökkenés 240 Ft. Közben előtte meg 15-20 Ft-al emelkedett.
SELIG
"a hazai fizetőeszköz eközben azonban gyengült a dollárral szemben, ami miatt ezen termékek forintban kifejezett ára jóval szerényebb mértékben csökkent"
Ez így is fog menni még nagyon sokáig. Ezért a környék legmagasabb benzinára.

Sehol sem vagyunk, ez a baj!
berkabela
Hát 4 Ft.nem nagy durranás!Lidérces álmaimban még fölbukkan az 1960.év. amikor -.70 FT. azaz hetven fillér volt egy l gázolaj.A Békés-Mezőberény közötti halastavat épitettük 40 földmunkagéppel.Könnyen kiderülhetett volna ,hogy a beirt üzemórák mögött nincs teljesitmény,de mi egy gödörbe kieresztettünk 2500 l gázolajat,hogy a norma szerinti fogyasztás igazolható legyen.Mea culpa,mea maxima culpa. Ámen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.