Aki egy új adót bírál a Facebookon, az a szekszárdi polgármester szerint nagy nyilvánosság előtt rágalmaz. Hogy hivatásos portálok kommentelőit feljelentik a szabad véleménynyilvánítást nehezen toleráló honatyák és polgármesterek, ahhoz már kénytelen volt hozzáedződni a magyar nyilvánosság. Ám, a jelek szerint nem elégszenek meg ezzel a hatalom emberei, és már a civil szféra közösségi oldalain is tisztogatni akarnak. Példának okáért Szekszárd polgármestere most Facebook-bejegyzések miatt szeretné a szerzők torkára forrasztani a szót, megsértve ezzel a közszereplő bírálhatóságának és az egyenlő hozzáférés szabadságának elvét.

Forrás: eszon.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klara Erdelyi
@soljanka: azért csinálja ugy a fidesz, mint ahogy a békát is ...beteszik a hideg vizbe és lassan melegítve észre sem veszi szegény pára - hogy közben szépen megfözték - és belepusztult ... ezt a fidesz már 3 éve csinálja a demokráciával, a szólásszabadsággal, médiával, alkotmánnyal - meg mindennel ami csak az eszükbe jut, és véleményük szerint a hatalmuk megörzését veszélyezteti ... ez a béka - vagy birka - nép, meg hagyja magát nyirni, és hagyja magát puhára és élettelenre fözni a fidesz kondérjában ... mert közben meg azt kommunikálják a királyi köztv-ben, hogy csak azt csinálják a néppel - amit a 2/3 is akar...és hogy ez milyen jó is lesz a népnek ... (csak éppen nem élik túl - de ezt már nem mondják nekik el) ... Nagy baj a népi vakhit ... ettöl már csak az össznépi hitetök a rosszabbak ... csak azokat nem lehet megváltoztatni (csak majd alkalmilag leváltani) ... A vakhit ellen meg mindenki maga tudna tenni már most - hogy "higyj, de nézd meg kinek" ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soljanka
Horváth Pityu is addig jár a kútra, amíg el nem törik..
Persze úgy kell a városnak,hisz megszavazták.
lópicigáspár
Közmunka program része! Nem csak stadionokat, de börtönöket is kell most már építeni, mert a jelenlegiek kapacitása nem lesz elég. Így viszont nem lesz gond jövőre a választásokkal, hisz a aki ellenség, mind ülni fog.
Dr.luigilongo60
@soljanka: Oszt majd elcsodálkozik, mikor egy szép csillagfényes nyári estén jól agyba-főbe verik.
Sede
Tele van a gatyájuk a "fiúknak".
Még egy év...
soljanka
@Dr.luigilongo60: Nem mer egyedül járni szerintem...
Én mondjuk már jó 10 éve nem élek Szekszárdon, de járok sokat vissza.
A boltjaiban csak az eladók vannak/voltak, abban vevőt nem látsz. Mégis megy/ment a szekér.
A Tündik bündije
Horváthspityu, aludj lóval; tudod a dolgod...
Csizmás Kond
a szekszárdi polgármester szerint nagy nyilvánosság előtt rágalmaz., szerintem meg nagy hülye ...nyilvánosság előtt.
soljanka
Most még egyszer elolvastam, és már nem is értem.
Mivel bevezette az ingatlanadót, így senki nem rágalmazta, hanem leírta a tényeket.
Ez benne is van a cikkben,ott a 179§.
Akkor mit akar? Éljenzést,tapsot, kézrázást,üdvözítő mosolyt?
Ellenszenves figura volt már nem polgármester korában is...
silber13
@Dr.luigilongo60: Háát..abbizon lehetőséges lészen, mert tuggya kigyelmed, ottan valaki bégorombula ,oszt akkor felkapja vagy a sirítőt, vagy a faragottságos agyabugyát oszt eldöngetik. Mert jogos leszen az felháborodásuk nekijek...
bundi
@Csizmás Kond: és akkor most magad, minek tekinted?
én tudomásul vettem, több mint 20 éve, hogy nem vagyok normális, ergo semmi újat nem mondott a cikk, de ahogy elnézem, te elég komolyan veszed magad. ennek a fényében is?
szepwilly
@lópicigáspár: ne agodj jönnek meg a munkataborok is!
Csizmás Kond
@bundi: ...magamat minek tekintem ???...kihez viszonyítva ?
..kérlek az önbeismerés akár nyugtató hatású is lehet de nem biztos hogy mindig jó fényt vet a kimondójára.
Amúgy itt a vélemények helye van és én azt mondtam el...előbb is most is.
bundi
@Csizmás Kond: tehát ha netán mégis eltűnne, a fidesz 2014-től, és a következő, ugyanilyen vehemenciával harcolna, és vadászna a komentelőkre, akkor te természetesnek vennéd, hogy vegzálnak, és a véleményed miatt meghurcolnak? (tudod akkor te lennél az ellenzék szócsöve) mert lehet, hogy sokan vallják ezt a nézetet"Amúgy itt a vélemények helye van és én azt mondtam el...előbb is most is.", azok közül, akik most kerültek a célkeresztbe. vagy ez a jó ügyet szolgálja, de ha téged pesztergálnak, akkor az csakis a gonosz megnyilvánulása lehet?
Csizmás Kond
@bundi: Mielőtt valami maszülöttnek képzelnél, nekem mindig volt véleményem még a múlt rendszerben is, de soha egyszer sem vegzáltak oly módon, hogy törvényre kerüljek, mert azt mindig úgy fejeztem ki, hogy illő és igaz legyen.
A vélemény nem föltétlen kell egyezzen a valósággal de sose szabad állítmány legyen...szóval nem mindegy ha azt mondod, hogy szerinted és hülye vagyok vagy csak szimplán kijelented, hogy hülye vagyok...
Nem kell folyton önmagadat üldözd vagy valaki önüldözése után világgá szaladni...
bundi
@Csizmás Kond: pedig hidd el, nem mindenki olyan halvérű mint te, és ha elkapja a hév az embert, néha kijelent olyan dolgokat is rólad, vagy másokról, ami szerinte nyilvánvaló, míg te vitatod a helyességét. de ha jól értelmezem a cikk tartalmát, akkor itt nem valószínű, hogy önüldözés, folyna. de ha továbbgondolod a dolgot, mondjuk, ha a későbbiekben, magánbeszélgetésben, valaki valami véleményt mond valamiről, és erről valaki titokban jegyzeteket készít, és jelentést ír, (nem ismerős ez valahonnan?) és ez alapján meghurcolják a vélemény alkotóját, ezt minek neveznéd? mert szerintem ez csak egy lépésre van attól, hogy mi itt a fórumon, egymásközt cseverészünk. nem gondolod?
Csizmás Kond
@bundi: Mégegyszer...véleménye bárkinek lehet bármiről és az akár helytelen is lehet mert a vélemény mindig intelligencia és ismeretfüggő.
Tehát ha én valamiről véleményt alkotok az nem kell sem igaz legyen sem megtörtént csak azt nem szabad úgy feltüntetnem mint egy szemtanú...remélem így megérted.
A véleménytől nézhetnek balféknek, butának vagy akárminek de azért nem büntettek soha...némi diktatórikus esetet kivéve.

A vérmérséklet pedig csak élőben bizonyítható...
bundi
@Csizmás Kond: és ha emiatt a vélemény miatt beperelnek, feljelentenek, megrágalmaznak meghurcolnak? akkor azt minek lehet tekinteni? illetve azt a rendszert, és annak vezetőit?
"A véleménytől nézhetnek balféknek, butának vagy akárminek de azért nem büntettek soha...némi diktatórikus esetet kivéve."
és a cikkből az idézet:
"Figyelemreméltó, hogy a negyedik alkotmánymódosítás ugyan szűkíti a közszereplő bírálhatóságát, amikor azt mondja, hogy az ő személyiségi jogait is csak "méltányolható közérdekből" lehet korlátozni, illetve csak "szükséges és arányos mértékben, az emberi méltóság sérelme nélkül". De ez még a kormánypárti értelmezések szerint is azt jelenti egyelőre, hogy például politikai ügyben lehet keményen keményen kritizálni, családi életének visszásságai viszont tabunak minősülnek. Következésképp Horváth eljárását még a legfrissebb alkotmánymódosítás sem indokolja, nem beszélve arról, hogy a most említett ügy még tavaly indult, vagyis az alaptörvény negyedik átírása előtt.

Horváth István egy szeptemberi poszt miatt jelentette fel a bejegyzés íróját, és annak egyik kommentelőjét, mondván, a becsülete csorbítására alkalmas közleményt és fényképet tettek közzé, amely számára sértő, és jelentős érdeksérelmet okoz."
honeykiss
Akkor most jaj jaj mi lesz?...KUSSSSSSSSSSS???
Csizmás Kond
@bundi: Ember, én ha azt mondom, hogy véleményem szerint bolond vagy mit tudsz te tenni a visszabolondozáson kívül ?
bundi
"Horváth István egy szeptemberi poszt miatt jelentette fel a bejegyzés íróját, és annak egyik kommentelőjét, mondván, a becsülete csorbítására alkalmas közleményt és fényképet tettek közzé, amely számára sértő, és jelentős érdeksérelmet okoz."
most ezzel arra akarsz rávenni, hogy fideszes példát követve jelentselek fel?
mivel: a becsületem csorbítására alkalmas közleményt tettél közzé, amely számomra sértő, és jelentős érdeksérelmet okoz.
erre akarsz burkoltan felszólítani?
aremy
Szekszárdiak ugye ti akartátok lehet sóhajtozni
alfás
talán úgy kéne dolgozni,hogy ne legyenek ilyen éles kritikák,bírálatok. vagy,erre még nem is gondoltak?
tivoli
Jól is teszik! Ez tarthatatlan állapot!!! Begyűjteni mindet és jól elverni, ha már az apjuk nem tanította meg a tisztességre. Némelyik azt hiszi, hogyha tud írni és van számítógépe, már mindent megengedhet magának. Szégyen az országra és a jóérzésű állampolgárokra nézve.
bundi
@Csizmás Kond: szerintem igen. ha magadra veszed.
bundi
@Csizmás Kond: te tudod. ha így érzed akkor ez is egy vélemény
Csizmás Kond
@bundi: Nem veszem magamra mert itt sem ismerem a részleteket...
Pálinkafőző Rézüst
@alfás: "...vagy,erre még nem is gondoltak? "
Mivel???
bundi
@Csizmás Kond: bocsika, de akkor ezt most "Nem veszem magamra mert itt sem ismerem a részleteket..." értsem úgy hogy itt is és más cikkeknél is a részletek, és a tények ismerete nélkül alkottál véleményt? úgy, hogy utána sem olvastál az előzményeknek? ejnye bejnye.
Mobil123
@alfás: Miért?? Tudnak gondolkodni?? Talán csak addig, hogy lehet az embereket b@sztatni, nyúzni, beperelni stb.
honeykiss
@Mobil: egy pénzbevételi forrás lehetősége
zipper
Nem bánom ! Befoghatom a pofámat...de helyette aktivizálom a kezeimet, barkácsolok, Éppen most olvasom Vjacseszlav Molotovtól a "Tisztítótűz" c. verseskötetet...mennyi most egy lityi benzin ?
tűzróka0919
Nem fűzök ezek után semmihez sem véleményt oszt nem lesz bajom :) . Így állok bosszút a fidesz feljelentgetős bandán :) . Ha kell félelmemben önmagam feljelentője leszek csak azért, hogy drága vezírem a kedvedre tegyek :)
Mobil123
@honeykiss: Hát ha van miből?! Ha nincs akkor dutyi? Akkor kinek lesz ez bevételi forrás?
honeykiss
@Mobil123: dutyi? már lassan ott is teltház van...
Mobil123
@honeykiss: Majd a Közgép épít szép, kényelmes dutyikat. :-)) (padlófűtés, házimozi a cellákban, és legalább 3 szobának kell jutnia 1 főnek.)
tűzróka0919
@Mobil123: Én kérek bent alvó bejárónőt is :) .
bundi
@Csizmás Kond: miért nem te írtad, hogy itt sem ismered a részleteket?
vagy ezt mire írtad? adnál egy értelmező szótárat magad mellé, mert kissé kezdesz szétcsúszni.
Mobil123
@tűzróka0919: Kérésed a vezír számára parancs!!:-DDDD
Csizmás Kond
@bundi: ...nem tudom ki csúszkál jobban...azt írtam mivel nem ismerem a részleteket ezért nem tudok érdemben hozzászólni. Amihez meg hozzászóltam azért vállalom a felelősséget...mit nem értesz ?
bundi
@Csizmás Kond: oké, csak, hogy tisztán lássak, te most akkor egyetértesz azzal, hogy valakit, egy blogon, fórumon...stb-n hangoztatott véleménye miatt feljelentenek, vagy sem?
mert úgy igazából csak az jött le nekem, hogy lehülyézted elég konkrétan, a kommentelőt, de ezen kívül semmi ezért akarod a felelősséget vállalni?
Csizmás Kond
@bundi: A vélemény miatt nem lehet senkit feljelenteni mert mint mondtam az nem mérvadó...az függ az illető képességeitől stb.,
de ha valaki rágalmaz vagy hamis állításokat tesz azért gondolom lesz aki perelni fog.
Január
@Mobil123: 15:17-re ... és koszt, kvártély, wellness biztosítva még pénzbe sem kerül a delikvensnek...
coyote3
Ezek szerint mégsincs szabad vélemény nyilvánítás? :)))
craven
Hogy lenne már szabad vélemény nyílvánítás??? csak arról beszélhetünk amit megengednek!
soljanka
@aborisz: egyelőre még nem, de a birkákat is csak addig tartják életben,amíg nyírhatják őket...
Dr. Felipe
Oszt hogy képzelik ezek a félázsiaiak ezt a gyakorlatban megvalósítani? A fél országot a bíróság elé citálják és börtönbe zárják vagy hogy is lesz ez?
soljanka
@aborisz: pontosan. a szomorú ebben az,hogy sokan majd csak akkor veszik komolyan,mikor már a levesben vannak. Még a kondérban forró víz sem téríti őket észre.
Pedig minden egyes nyírásnál egyre közelebb kerül hozzá, de megnyugszik,mert utána kiengedik legelészni,meg mehet a karámba aludni akár 5%-kal olcsóbban,és már boldogan béget is.
Dr. Felipe
@Csizmás Kond:" A vélemény miatt nem lehet senkit feljelenteni mert mint mondtam az nem mérvadó...az függ az illető képességeitől stb.,
de ha valaki rágalmaz vagy hamis állításokat tesz azért gondolom lesz aki perelni fog."

Akkor libásozni sem lehet? Vagy azt azért gondolom megengedi a hatalom. Vagy a HVG újságíróit is lehet továbbra is senkiházi tollforgató terroristáknak nevezni lőrés szemű csapajev elvtárs útmutatásai szerint.
aborisz
Én azért reménykedem hogy gerincesebb a fidesz mint az mszp a dk ról meg ne is beszéljünk!
soljanka
@aborisz: hát a remény hal eléggé elszaporodott az utóbbi időben...
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Minden a kifejezéstől függ...
Tardi
meggyőződésem, hogy minden fideszes politikus talpig becsületes, hatalmukkal még véletlen sem élnek vissza,a közpénzekre úgy vigyáznak, mintha a sajátjuk volna, puritán erkölcsös életük láttán még a pápa is megnyalhatja mind a 10 ujját. de ezen nincs is mit csodálkozni, hisz ott előttük az élő etalon, aki felvirágoztatta, elismerté és irigyelté tette az országot a művelt világ szemében. csak azt kívánhatom nekik, hogy történjen velük mind az a sok nagyszerű jó dolog meg, amit ők cselekedtek, örökké hálás népükkel,
Dr. Felipe
Talán kurmányozni kellene ezeknek a rohadék félázsiaiaknak és nem az állampolgárokat üldözni.
aborisz
@Csizmás Kond: rendszer váltás óta minden átlag állampolgár a levesben van !! Csak nem mindegy hogyan tálalják!!!
abacs62
Nem sokáig kell már a kritikáktól "rezegni" a fittymás seggnyalóknak. Jön a választás. Az elkövetkező időkben kell fosni nekik. A "zemberek" nem felejtenek "fittymás" banda. Aki így fenyegedőzik, mint ez a polg,,mester, kinek kell a bukta után? El gondolkodtak már ezen a dölyfös, gőgös lenéző modorú rablóbanda?
Boli
Az volt már, hogy ha orvosi igazolást hoznak róla, hogy nem fertőző a kedves narancsbolsevik ettársak nyelve, akkor kinyalhatják???
NEM???
Akkor pont ideje...
Az össze bolsi kinyalhatja!
Mindegyik oldal bolsija! :D
lemma
@Dr. Felipe: volt már rá példa a múltban egy párszor - de ... most talán hamarabb kifullad a dolog ...
lemma
@tűzróka0919: amit magad választasz meg ... hadd segítsek...
tűzróka0919
@lemma: Na ki vele ! Ki lenne a társam ? :)
dömdödöm
én amit leírtam vállalom bármikor ,bárhol , bárkinek .
sasi1115
@Dr. Felipe: Kiket lehet még szidni?
Bajnait, Gyurcsányt lehet, ez eddig stimmt. A zsidókat (ahogy mostanában látom) lassan kötelező. Az EU-t dettó (kivéve mikor pénzt ad, amit le lehet nyúlni). Eddig OK. :)
A románokat még lehet szidni (beleértve az áttelepülteket is (természetesen a talpig becsületes 47 ezerből élő Zsiga Marcell fideszes képviselő úr kivételével))?
Waqtik
@aborisz: Lárvának mióta van gerince?
amaramaistanna
A gyávaság és a félelem újabb bizonyítéka.
Klara Erdelyi
@soljanka: azért csinálja ugy a fidesz, mint ahogy a békát is ...beteszik a hideg vizbe és lassan melegítve észre sem veszi szegény pára - hogy közben szépen megfözték - és belepusztult ... ezt a fidesz már 3 éve csinálja a demokráciával, a szólásszabadsággal, médiával, alkotmánnyal - meg mindennel ami csak az eszükbe jut, és véleményük szerint a hatalmuk megörzését veszélyezteti ... ez a béka - vagy birka - nép, meg hagyja magát nyirni, és hagyja magát puhára és élettelenre fözni a fidesz kondérjában ... mert közben meg azt kommunikálják a királyi köztv-ben, hogy csak azt csinálják a néppel - amit a 2/3 is akar...és hogy ez milyen jó is lesz a népnek ... (csak éppen nem élik túl - de ezt már nem mondják nekik el) ... Nagy baj a népi vakhit ... ettöl már csak az össznépi hitetök a rosszabbak ... csak azokat nem lehet megváltoztatni (csak majd alkalmilag leváltani) ... A vakhit ellen meg mindenki maga tudna tenni már most - hogy "higyj, de nézd meg kinek" ...
amaramaistanna
@Klara Erdelyi: Valójában ez csak(és sajnos)parlamenti 2/3-ad.A választók kb.1/3-a szavazott rájuk.Többek között ezért is tisztességtelen erre hivatkozni!
amaramaistanna
@aborisz: Miről beszélsz ?Hol vakultál meg.A fidesznek már csak a gerince nyomai maradtak meg,de már nem rekonstruálható.
nyanya001
Egy másik helyen olvastam az entero is lenyomozott már mindenkit ! :))
Dr plágium
Bakker! Akkor gondolom ki is lövik őket/minket...Szerezzünk be golyóálló mellényeket?
nehogymá
attól.hogy nem mondom ki,hogy hazudik,attól igaza lesz?
kkalman
Magyarország a demokrácia, a sajtó és a szólásszabadság bevehetetlen fellegvára. Kár, hogy ez igazán nem látszik.
aborisz
@amaramaistanna: DE azért genetikailag kimutatható!! Vagy nem? Hol vakultam meg rá néztem ildikóra!
aborisz
@Waqtik: Ugy ahogy majomból ember lett ! elöb utób lárvának is lehet gerince? Darvin meg mondta !!!
soljanka
@Klara Erdelyi: vakhitű ismerőseim Ausztriába mennek családostól - a férj már kint van. (mindkettőnek van-volt itthon munkája)
és szavazni jönnek majd, mert jól mennek itthon a dolgok :))).
szjupermen
@aborisz: Te tegnap születtél? Vagy hol éltél eddig, hogy akár csak reménykedni is képes vagy amiről már milliószor beigazolódott, hogy nem létezik. (Mármint a Fidesz gerincessége.)
Nauta
@nyanya001: Nem újdonság!Azért fizetik a Lendvaiban.
sport50
de itt akkor is sajtó,szólás,stb.szabadság van!!!:-)))˙[szerintük!!!]
puki
Hol van itt a rendőrállam?
Hiszen szabadság van Mo.on és demokrácia.
Ezt mindenki tudja, ki van adva (alap)törvénybe.
coni
Nagyon sok helyre nem jut el az ATV, Klub rádió Magyarországon, ezért az internet kellemetlen a hatalomnak, mert ezen keresztül a való világtól elzárt emberek is szembesülnek a valósággal. ezért érezhető a kormány fokozódó ellenszenve az internettel kapcsolatban.
Meglehetősen kicsinyes dolog, hogy vezetőink ezen a szinten olvassák, ellenőrzik a kommentelők véleményét, amikor egyáltalán nem lehet állítani, hogy jelenleg az országban jól mennek a dolgok, azaz az őket ért kritikák alaptalanok lennének.
senkifia68
@coni: Nem coni! Nem az internettel kapcsolatos az ellenszenve és nem csak a kormánynak!
Azokkal a fórumozókkal, akik kihasználva az internet névtelenségét, személytelenségét, nagy nyilvánosság előtt gyaláznak, sértegetnek másokat.
Egy politikus kötelessége elviselni a személyét ért, és politikusi ténykedésével kapcsolatos bírálatokat, rágalmakat, de egy politikus magánemberként is rendelkezik ugyan azon állampolgári jogokkal mint bárki más. Joga van megvédeni a személyiségét, családtagjait ért támadásokat. Legyen jobb, bal vagy független képviselő!
angello
@sasi1115: Ha jól értem"Zs Marcell"át települt Román. Itt a panelban is lakik 1 Román Roma házaspár lehet,hogy ezek is képviselők lesznek ?Az jó lenne akkor elhúznának innen és újra élhető lenne a ház mert mióta ezek itt vannak az állandó ordításuk,trappolásuk,a kitelepítendő Román "kis KURUC leánykák" hurcolkodásától lakhatatlan.
percsi
@abacs62: A fidesz úgy cselekszik, mint aki nem akar még 4 évet hatalmon lenni. Az elmúlt három év azzal telt, hogy kiosztotta az ország vagyonát és elvette a nép pénzét. Idén a MNB van a soron és a még megmaradt föld. Szerinted ezek után lesz valaki, aki szívesen vállalja a kormányzást?
Elszámoltatást kellene indítani, minden szerződést átvizsgálni. Ha csak egy icipicit is korrupt szaga van, elkobozni, büntetni mind a két szerződő felet. Ehhez új, steril kormány kellene, mert azok, akik 25 éve, vagyis évek óta koptatják a parlament képcsőit, erre nem lesznek hajlandóak, gondoljuk, hogy miért!
dubitus
@Tardi: Igazad van!
Talpig becsületesek! No, de attól felfelé...
.
@Boli: Igazad van!
Orvosi igazolás kéne, hogy a nyelvek nem fertőzők, védendő a fenséges s@ggeket!
A diáktüntetés bebizonyította, hogy a rendszer támogatói jelentős mennyiségű savval rendelkeznek (amit ingyen bocsátanának a tüntető diákok pofájába...), békés felhasználás céljából és a nyaló nyelvek gazdái (állampolgárok) védelme érdekében a nyalt s@ggeket azzal kéne fertőtleníteni!
kamazuka
Vadásszatok rám!
Majd én vadászok rátok!
Gyuri Géderről
Én úgy hallottam, a vadak vadásznak a fideszesekre, méghozzá jó eredménnyel. Különben nem menekülnének.
SLAakku
@percsi: A fidesz úgy cselekszik, mint aki nem akar még 4 évet hatalmon lenni. Ezek után nem lesz senki, aki vállalja a kormányzást! Meg hát... választók sem lesznek akik változást akarnának.
rézfánfütyülős
@nyanya001: Nem tudott mindenkit lenyomozni:)
Szegény Géza barátom( bosszants) nem is olyan régen még agyon akarta ütni, ő tudta ki Entero.
Tudott mindent róla, mert Orosházán voltak a gyökerei, de nekünk semmit nem mondott!
Több tartás volt ebben a vén csibészben aki egész életében fogatot majd teherautót vezetett, mint sok kiművelt diplomás ficsúrban.
rézfánfütyülős
@senkifia68: Ezt annak meséld akit hamis váddal feljelentett Lézer János!
De emberére akadt :)
Ha jogász létére nincs tisztában azzal, hogy kontextuságól kiragadva egy mondatot "nem illik" per alapjának tekinteni, akkor feltételezhetően a diplomája is csak annyit ér mint amennyi tiszteletet ki tudott magának küzdeni.
Magyarul zérus!
entero
@rézfánfütyülős: Már bocs, de nem is kutakodtam bosszants után, mivel semmi bajom nem volt vele, nem ő volt az, aki kötekedett folyton. Egyébként miért a múltidő?
entero
@Nauta: Csak tudnám, téged miért fizetnek...
entero
@nyanya001: Ugye tudod, hogy ez nem igaz?
nyanya001
@entero: Te írtad nem én találtam ki
" entero
entero @Dr.luigilongo60:
Gondolod, hogy én az állam pénzét nyúlom le? Szerinted a több mint 20 év alatt kapott egyszeri támogatásból megy a dőzsölés? Amúgy meg én kerestelek meg a net segítségével, senkivel nem nyomoztattalak le. Nem volt nehéz a nick neved alapján. "
Gránit
@entero: Szia! A"kör közepén állsz",azért tartod magad ,látom.Meglep, hogy adatokat gyűjtöttek rólad.Nem semmi---főleg bűnügyileg ,a morálisat,nem akartam említeni mert azt a senkiházi esztergályos, nem tudja mit jelent.
rézfánfütyülős
@entero: Elment :(

*

Egy barátomat Lázár beperelte és megfogadom a tanácsát, nem írok ide,
sem.
Egyszer már hasonlót átéltem amikor a párttitkárunkat nem függetlenítettük és ahol tudott alávágott a párt tagjainak.
Ma persze nagy ellenállónak adja ki magát :(
entero
@rézfánfütyülős: Hát, sajnálom a barátodat, jobb lett volna, ha inkább összefutottunk volna, még ha dühös is volt rám. Nem állt szándékomban őt megbántani, de minden ember más és más, mindenki kitart az igaza mellett, nagy kár, hogy ezért van olyan, aki ölre is menne. Ez már nagy baj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.