Olyan ember képviseli Magyarországot Margaret Thatcher volt brit kormányfő temetésén, aki sokak szerint nem érdemes erre - írtja a Guardian, amely nemrégen az Orbán-kormány politikáját védő anyagot közölt. A cikk szerint a Fidesz vezette Magyarország gyorsan süllyed vissza a múlt század 30-as éveibe - írja a Napi.hu.

A Margaret Thatcher temetésén részt vevő állam- és kormányfők között lesz egy, aki sokak szerint jobban tenné, ha nem képviselné országát. A részvétel azonban kiskaput nyitott Orbán Viktor magyar miniszterelnök előtt, hogy ne vegyen részt az új magyar alaptörvény európai uniós vitáján, ne nézzem szembe annak bírálóival, köztük José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével - írja a Guardianban megjelent cikkében George Szirtes.

A cikkre hivatkozva a Napi azt is írja, hogy mint minden más kormány, Orbáné is elődeire mutogat, ám ennek ellentmond, hogy 2010 óta megugrott a fiatalok elvándorlása. Félmillióan kerestek külföldön munkát, közülük becslések szerint százezren Nagy-Britanniában. Horthy Miklós, akinek vezetése alatt Magyarország szövetségre lépett a náci Németországgal szobrokat kap - az ellenzék létezik ugyan, de egyre fogy körülötte a politikai-kulturális levegő. A kormány gyors ütemben süllyed vissza a múlt század 30-as éveinek világába.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a Pepita
Az angolok udvarias népség, nem teszik szóvá, hogy nem kívánatos személy, legfeljebb kényesen odébb húzódnak. Az Európai Bizottság előtt viszont kemény kérdések várnak rá, amire válaszolni kell...Vajon melyik megoldást választja ez a köztudottan gyáva ember?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
A rendőr hazaérkezik a tememetésről a felesége faggatja.
Mesélj már mivolt?
Ááááá mindenféle bunkónépek voltak ottan.
Feleli.
Mikor megszólalt a zene csak egyedűl én kértem föl az özvegyet táncolni.
spu00
A 30-s évek M.o-a, csodás lenne, pl. a magyar fizető eszköz az egyik a legjobb volt europában, az ipari fejlődés nagyon jó volt, kifizették a a magas háborús jóvátételt, az oktatás szárnyalt stb. stb.,
kkalman
@kedwes: A tegnapi 13:08-as beírásodra válaszoltam.
sport50
nem azért megy oda,hogy fényképezkedhessen az ismert emberekkel???ezt ,mint tudjuk szereti!!!jobb,mintha elmondaná az eu-nak amit itthon hangoztat!!!???mert azt nem meri!
bakegya
Nagyon közönséges gondolatokat generálnak nálam a heti órarend eseményei.
-Úgy bánnak velünk,de most már egyértelmű hogy a szövetséges nemzetek közösségével is mint felcsuton annó a malacokkal.Eszik, nem eszik nem kap mást.
És megintcsak időnyerésre játszanak.
bagira
@sport50: Csak az ismert emberek nem nagyon szeretnek vele fényképezkedni. Láttad már, milyen légüres tér keletkezik általában körülötte? Aztán meg csak ténfereg, mit az a bizonyos madár ürülék a levegőben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.