Minden háztartásba levél érkezik a kormánytól, melyben a "jóléti intézkedések hatásait" ismertetik. A feladattal Orbán Navracsics Tibort bízta meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Ha már érezni, látni nem tudjuk, legalább olvassunk róla :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Hagyjatok békén a kurva leveleitekkel már! A hülye konzultációkat se küldtem sehova mert egy baromság! Ez meg ahogy nézem még nagyobb hazug idiótaságnak tűnik. Takarodjatok el a közéletből, az mszp jobbik lmp dk ezekkel együtt nyugodtan, minimálbért a politikusnak aztán meglátjuk ki jelentkezik akkor politikusnak...Az aki tenni is akar valamit az országért!!!
hatlabutyuk
És ha én nem kérem a tájékoztatást, akkor talán nem is küldik el a levelet. Kár a postaköltségért.
kukac50
Kurvára rosszul élnek vidéken az emberek,még a közmunkások is!
Akik 28405-vagy 22500 esetleg,49000,vagy 6 órás közmunkabérért 36500 forintot kap kézhez,netán kikerült minden juttatásból és semmi pénzt nem kap,azoknak ha küldik a levelet, azok elküldik Őket a jó kurva..., És kapnak annyi átkot,ha tudnák biztosan nem
leveleznének,hanem küldenének egy kenyeret helyette,arra nagyobb szükség lenne.
sport50
már megint egy levél,pedig ha tényleg így volna nem kellene levél,éreznénk.de így parancsszóra kell tudni "jobban teljesít"!!!köszönöm nem kérek levelet.áfacsökkentést kérek!!!
bagira
@sport50: Ez nem kívánság műsor kérem szépen! Ha ők azt mondják jobban teljesít tutira úgy is van. Hogy képzeled te, hogy a saját szemednek hiszel és nem nekik?
Nálam nem is érnek fel ezek a levelek a lakásba. Azonnal iktatom őket a kukába, miután apró fecnikre téptem.
puki
B+ erre honnan van pénz? Valaki mondja meg nekem. Gondolom mi fizetjük majd ezt is az adónkból. És valami have meg zsebre vágja majd a zsíros megbízatási díjat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.