Az Otthonvédőkhöz fordult segítségért az a 11 fős család, amelyet június 11-én akarnak kilakoltatni kőbányai önkormányzati bérlakásából. A családanya, Faragó Ferenc Mihályné vasárnap azzal a kéréssel fordult Simó Endréhez, a Magyar Szociális Fórum (MSZF) szervezőjéhez, hogy álljon ki, és vegyen részt családja és otthona megvédésében - jelentette a szervezet vasárnap.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
Szerintem a két gyerekes ugyanolyan rosszul éli meg a kilakoltatást, mint a tizenegy gyerekes. Ráadásul itt már felnőtt kereső emberek is laknak a lakásban. Eddig ment az élősködés. Agyő! A gyerekek közül három az eltartott ahogy olvastam, a többi fiatal felnőtt. Ráadásul 250 ezer forint havi jövedelemmel rendelkeznek. Ezek szerint a szocik agymenése miatt tudtak védendő fogyasztóként 3 millát felhalmozni. Ha már liberálisoknak hívják magukat, abba az is bele tartozik ám, hogy szabad menni a híd alá. Nem sok dologban értek egyet a Fidesszel, de ez most pont az.
entero
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero
@nyanya001: Mert valószínűleg gazdag család voltak, azért vállaltak ennyi gyereket, nem igaz?
nyanya001
@entero: Sajnálom, hogy nem érted !
A gyerekek bűnhődnek mindenért !
Mindig a gyerekeket nézd !
kkalman
2009 óta halmozták fel az adósságot, 3 millió Ft-ot. Az eltelt négy évben mit tett az önkormányzat, hogy valahogy fizetésre bírja őket? Akárhogy is nézem, ehhez az önkormányzat hathatós segítségére is szükség volt.
A rokkant ellátást meg csak akkor nem folyósította a NYUFIG, ha a felülvizsgálaton nem jelent meg a behívott rokkant. Akkor elvesztette a jogosultságát, amit egy év elteltével lehetett újra kérelmezni. Nem kívánom, hogy az utcára kerüljön ez a család, egyet se lakoltassanak ki, de az nem megoldás, hogy csak élősködnek, és semmit nem fizetnek
nyanya001
@entero: Szíves figyelmedbe ajánlom !
"Molnárné Lukács Andrea vagyok Eger város polgára. Ez az én történetem" – így kezdődött annak a 40 éves, háromgyermekes anyukának a levele, akinek a családját a kormány egy éven belül most másodszor készteti újratervezésre.
hvg.hu/gazdasag/20130511_ketszer_kuldott_padlora
A szerencsejáték szervezéséről szóló törvény módosítása tavaly ősszel egyik napról a másikra küldte padlóra a játékgépek szervizelésével és hiteleztetésével foglalkozó családi vállalkozásukat. Majd amikor kikecmeregtek a cégük romjai alól, és kitalálták, hogy trafikot nyitnak, szakértő bevonásával készített profi pályázataikat is elutasította az állami pályázatkezelő. Csupán véletlen, de mind a szerencsejáték-törvény, mind pedig a trafiktörvény szabályozása mögött Lázár János államtitkárnak a kezdeményezése állt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.