A Népszabadság szombati számában megjelent cikk szerint a társaság a csoportos létszámcsökkentést elkerülendő kisebb, harminc fő alatti csoportokban küldi el dolgozóit, összesen félezren kerülhetnek az utcára. A Népszabadság úgy tudja, az állami vállalat sokuktól igyekszik közös megegyezéssel elválni, ezzel is elkerülve a bejelentési kényszert. Az elmúlt hetekben több mint 250 postást már elküldtek, és a vezetőknek és a szakapparátus dolgozóinak egyaránt van félnivalójuk.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Kutyafüle: Hát ezt már kár magyarázni!! Ebből nem gyüvő ki !! :-)))
ila51
és akkor ki hordja széjjel a siker leveleket ?
nusika
Mit mondott Orbán Viktor ?
"Márpedig, tisztelt Hölgyeim és Uraim, a gazdasági válságból kikecmeregni akaró Európának szembe kell néznie azzal az ősi igazsággal, hogy valódi értékteremtő munka nélkül nem fogunk kijutni a kátyúból. Nincs olyan technológia, tudományos-technikai fejlettség, nincs olyan pénzügyi trükk és manőver, ami a munkát és a termelést kiváltaná."

2013. április 24.
...és szép csendben rúg ki a Posta 500 dolgozót!
Pálinkafőző Rézüst
@ila51: majd a szél..:) itt már lövik a madarakat, mert azok is fideszes baromságokat csiripelnek... Micsurin madarak...:)
ila51
@Pálinkafőző Rézüst: ...csak próbálnának mást csiripelni , majd megkopasztanák azokat is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.