Mindenképp Orbán Viktor házához vonulnak a devizahiteles tüntetők, akik délután egy óra körül kezdtek gyülekezni a Kúriánál.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@verőce21: Arról az apró momentumról elfeledkeztél, hogy az általad köpködött politikusok regnálása alatt tudták fizetni a hiteleket, a bedőlések egyértelműen Qrbánék alatt kezdődtek de ez a lepkefingnyi tény téged ne zavarjon a nyáltermelésben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@verőce21: én az Orbán tökéletlenségének hatását fogom érezni, elsősorban most, amikor bevezette ezt az iszonytatóan magas útdíjat. Vagy beledöglenek a szállítók, vagy feladják. De mindenképpen mi fizetjük meg, mert átruházzák a költségeket. A 13. havi jövedelmet már nagyon régóta nem kalkuláljuk be. Szerencsénk volt, hogy kaptuk, s a világválság elvitte. Ezt nagyon sok ember megértette.
verőce21
@Dr.luigilongo60: (13:15) A mai Galambos Lajos és Szilvásy György ítéletről ezek szerint nem hallottál? :)
verőce21
@vukkocska: Nagyon besültél ezzel a devizahitellel! :)

Akkor most jön az útdíj, stb.?
Dr.luigilongo60
@verőce21: Ezt az egyetlen ügyet tudtad felhozni ellenpéldaként a több ezerből, amivel a népet hülyítették?
Ez nagyon gyengus haver!

Egyébként ez is csupán elsőfok.
Még bármi lehet.
vukkocska
@verőce21: nem sültem be semmivel, csak Te szeretnéd. Most is csak kötözködsz. Szerinted nem növekedett az útdíj? Egy vállalkozó mondta a tv-ben, hogy eddig fizetett havonta 23-29 ezer útdíjat, most meg félmilliót. Azért örülök, hogy ilyen mindenre kiterjedő tudásod van. :)
bakegya
@vukkocska: elege lehet!-de ez a típus egyébként is egyformán és gyorsan öregszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.