Bajnai Gordon szerint Orbán Viktor "személyesen felelős" azért, ami trafikügyben, valamint a takarékszövetkezeti kisrészvényesek és a földek "lenyúlása ügyében" történik. Az Együtt-PM választási szövetség vezetője a Fejér megyei Felcsút határában tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta: a Kádár-rendszer után "ismét a három T korszakába lépett Magyarország".

A volt miniszterelnök kifejtette: a három T most nem azt jelenti, hogy tűr, tilt, támogat, hanem "termőföld, trafik, takarékszövetkezet". Úgy fogalmazott: országszerte olyan akciók zajlanak, amelyek arról szólnak, hogy "hogyan lehet kifizetni a rendszert működtető zsoldossereget".

Bajnai Gordon Szabó Tímeával, a Együtt-PM elnökségi tagjával és Karácsony Gergellyel, a Párbeszéd Magyarországért politikusával, több újságíró társaságában buszozott Felcsútra.

Budapesten, a busz indulásakor néhány tüntető egy időre elzárta a parkoló kijáratát egy "Együtt a maffiabaloldal" transzparenssel, Felcsúton pedig közel ötven demonstráló várta az ellenzéki politikusokat.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Érdemes megnézni a mai déli híradó m1 műsorát. A zöld nyári egyetemnél tüntetőket és a Felcsúti Bajnaizókat. A Fidelitás szégyene amit csinálnak. Körbe szállítják a Bajnaizó tüntetőket.
kukac50
Azért is Orbán a felelős,hogy sok család él kilátástalan helyzetben.
A szegények juttatásait vette még kevesebbre, a gazdagoknál sok pénzt ott hagy.
csikknorisz
@szaboria1: Igen, a közmédiában megy a kiegyensúlyozott tájékoztatás. A Kossuthon is a tüntetők mondandója volt a fő hír, nem Bajnaié.
szaboria1
@csikknorisz: Nem szoktam csak hallgatni a hiradót a párom szólt nézd már az a nő tüntetett a zöld nyári egyetemnél meg Felcsútnál is. Vettem a fáradságot és vissza néztem a déli híradót bizony úgy igaz mindkét helyen ott van a lepedőre írt szöveggel a nő.Tehát a fidesz utaztatja a tüntetőket. Lehet, hogy tényleg közmunkások?
sport50
@szaboria1: lehet kapott érte már trafikot,és így dolgozza le!!vagy hivatásos nemzeti tüntető:-))!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.