Bajnai Gordon szerint Magyarország a Kádár-rendszer után "ismét a három T korszakába" lépett. De a három T most azt jelenti,"termőföld, trafik, takarékszövetkezet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@Csizmás Kond: Miért Orbánéknak van programjuk?Csak össze vissza kapkodnak új törvényeket adókat és baromságokat találnak ki minden héten és azon vannak,hogy a gazdag Fideszes cimborákat gazdagítsák és a szegény emberről csak lehúzzák az utolsó mikroszkóppal látható bőrréteget is!A beszédében csak hazugságok hangzanak el a programnak nevezett firkálás is csupa hazugságból és hülyeségből áll!Minek kell a pártoknak a program ha nem teljesítik azokat?!Bajnai csak az igazat mondja a trafik ügyért a földtörvény és a többi mocskos aljas húzásokért csakis Orbán a hibás!Ezért kell 2014 ben váltani
rokker33
@Csizmás Kond: Ez nem sablonos szöveg hanem a színtiszta igazság ami lehet,hogy Fideszesként neked fáj,de ez az igazság!!A törpe vezéred sz@rt se tud felmutatni 3 év alatt vagyis tud,de az nem a szegény és dolgozóembereknek kedvez hanem a csókosoknak!
Csizmás Kond
@rokker33: ...most már propagandisztikus is...:(
ranger47
@Csizmás Kond: Orbánnak talán volt?Mert Bajnainak van éspedig az,hogy 1014-ben el lesz Orbán és bűnbandája számoltatva. 5000 milliárdos rablás miatt.
csa-csa
@ranger47: mindenki mindenkit számoltasson el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.