A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének jogásza arra hívta fel a csökkentett fizetésű pedagógusok figyelmét: nem kötelesek aláírni a bérpapírjukat. Az óvatosság most bőven megtérülhet.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Olyat is lehet tenni, hogy nem aláírni?
Na, ezt próbálja megtenni egy nem közszférában dolgozó ember!
Nem is kettő, hanem 3 lábbal fogják kirúgni!
darwin
@Levendula: Mivel nem tetszik,így írom:sajnos így van.De nem csak a közszférában.
A bérlap egy nagyon komolyan ellenőrzött nyugta.Ha valaki nem írja alá,a munkaadót megbüntetik.A munkaadó nem fogja eltűrni az ilyen fegyelmezetlenségeket.Sőt,nem is kapja meg a fizetést senki,amíg a bérlapot alá nem írta.Kinek van annyi tartaléka, ,hogy a munkaügyi per végéig ,ami egy -két év,kibírja fizetés nélkül?
Brother Louie
@Levendula: @darwin: köszönjétek meg Gaskó elvtársnak, meg Cser Ágnes elvtársnőnek, meg a többi szakszervezeti vezetőnek akik aláírták a Munka Törvénykönyvének módosítását.

Azoknak a vezetőknek akiket meg lehet venni két mozijeggyel meg egy szezon utáni siófoki üdüléssel.
darwin
@Brother Louie: Ezt a két embert,és azokat,akik kidolgozták a törvénytervezetet,jobb esetben bíróság elé kell állítani népellenes bűntettek miatt.A rosszabbik esetet is részletezzem?
Levendula
@Brother Louie: Ne is említsed őket, ma még szeretném finomakat ebédelni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.