Drámaian visszaesett a forgalom, több a csempészcigaretta. Alkotmánymódosítás jöhet a rezsi miatt, a bankok egyoldaló lépéseire hiába vár a kormány. Ez volt a hét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Éljen a fideszes trafikmutyi...tönkrebaszták a cigikereskedelmet, nőtt a feketepiac, csökkent a cigiből a bevétel, ráadásul a kiosztott trafikok is sorra mennek csődbe! Nagyon megérte akkor mutyizni úgy néz ki!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gala2cse
Nem tudom sajnálni őket. Még így is van mit aprítaniuk a tejbe. Palcsó Tompikának is például olyan ráfizetése lett, hogy az 5 db trafikjából egyet be kellett zárni. Tiszta szívemből remélem, hogy a többi 4 is így jár.
Azt hitték, hogy hülyék az emberek. Hogy mindent beszoptak eddig is a Fidesztől, hát majd ezt is be fogják.
Nem tanultak a történelemből. Volt valaha Amerikában alkoholtilalom is. Na, az sem jött be.
vukkocska
Az a baj, hogy több milliárd bevétellel számoltak. A 40 %-os bevételhiányt meg majd pótolhatjuk mi, mint valami újonnan kitalált adót.
Tootsy
@human: Az ellatatlansagot eleve bebetonoztak a palyazatok odaitelesenel: amikor egesz lakokorzeteket kozpontositottak ugy, hogy a kistelepuleseken megszuntettek az arusitast (a helyi kis elelmiszerboltban, kocsmaban betiltottak, hogy a jo nehany 10 kilometerre levo nagyobb telepulesen is csak kizarolag trafikban lehessen dohanyt venni, amiert a dohanyosoknak naponta hosszu utat kellett megtenni, bebiciklizve a szomszed telepulesre, es akkor most meg nincs is tel!!!), szoval, a sok hulye megszoritassal eleve halalra is iteltek az egesz dohanykereskedelmet. De tudod, ugy kell nekik, en csak azokat a szegeny dohanyosokat sajnalom, akiknek mar csak a dohanyzas maradt meg egyetlen oromkent az eletben. Mert leszokni tuti, hogy nem szoktak le, csak szidjak az egesz dohanyellatasi rendszert - ennyi...
human
@vukkocska: Na az be is tenne, ha még nekünk kellene megsegíteni a trafikokat állami támogatással, közpénzből, adóforintokból, a zsebünkből.
human
@Tootsy: Azok a területek maradtak ellátás nélkül, ahol helyben morgolódnak egyet az emberek, de ha kell hóban is átbicikliznek, vagy sétálnak a szomszéd településre. Azaz nem kell velük foglalkozni.
A nagyvárosokban pedig egymást érik a trafikok.
Tootsy
@vukkocska: Ez akkora felelotlenseg volt a kormany reszerol, mintha vennek egy lottoszelvenyt, es azt mondanam, hogy tuti, hogy megnyerem vele a masfel milliardos fonyeremenyt, es azt elore el is koltom... Mert megint a hulye statisztikusokra szamitott, akik olyan messze allnak a valosagtol, mint Mako Jeruzsalemtol...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.