A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szinte biztos abban, hogy ismét győzni fog a kormánypárt jelöltje abban a bajai szavazókörben, ahol kampánycsendsértés miatt meg kell ismételni az időközi önkormányzatiképviselő-választást.

Rogán Antal hétfői budapesti sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre azt mondta, tiszteletben tartják a bírósági döntést. Hozzátette ugyanakkor, hogy nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget az ügynek, mert az érintett 32-es számú szavazókörben nagy arányban nyert a Fidesz jelöltje. Így szinte biztos benne, hogy újra győznek majd.

A Fidesz frakcióvezetője megjegyezte azt is: ahogyan számos országban – így például Németországban, Angliában vagy épp az Egyesült Államokban – nincs kampánycsend, úgy jövőre már Magyarországon sem lesz.

A politikus emlékeztetett egyúttal arra, hogy a Fidesznek szintén voltak olyan beadványai, amelyek kampánycsendsértésről szóltak.

A Kecskeméti Törvényszék illetékes bírói tanácsa szombaton határozott arról, hogy meg kell ismételni a szavazást a bajai 32-es számú szavazókörben. A bírói tanács végzése szerint kampánycsendsértés történt, mert a választói akaratot befolyásolta az, hogy szervezetten szállították az embereket a szavazásra – mondta akkor Ócsai Beatrix, a Kecskeméti Törvényszék szóvivője.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyember
Tóni már tudja.
Él a B-terv: nem egy szállít százat, hanem száz szállít egyet-egyet!
mariaberta
Miért is? Már tudja, hogy ismét szállítani fogják a fidesz szavazókat?
mátmar
Ez a köcsög már tudja, hogy hogyan fognak újra csalni?
szablyafűrész
@mátmar: Legalább kiderül, hogy milyen aljasságokat terveznek 2014-re !
szaboria1
@SwordFish: Láttad a végzést mert az a döntő a videó felvétel volt az egyik és a szórólap vasárnap reggeli bedobálása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.