Levélben óvja a Fidesz tagjait a baloldali veszedelemtől a párt igazgatója, Kubatov Gábor – tudta meg a Magyar Nemzet.

Nem válogat a baloldal az eszközökben, hogy újra hatalomra jusson, ezért a kormánypártoknak mindenre fel kell készülniük – írta a párt tagjainak küldött levelében Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és Gyürk András kampányfőnök.

A lap közlése szerint: a dokumentumot azt követően küldték a Fidesz tagjainak, hogy Áder János államfő április 6-ra tűzte ki az országgyűlési választás időpontját.

A levél aláírói arra hívják fel a tagok figyelmét: egyértelművé kell tenni, hogy a baloldalhoz tartozó politikusoknak "már volt nyolc évük arra, hogy bizonyítsanak, nem érdemelnek több esélyt". A felhívásban szerepel az is: április 6-án arról döntenek majd az emberek, hogy "végleg lezárjuk-e a posztkommunizmus időszakát" – idézi a lap a levelet. Arról is tájékoztatják a párt tagjait, hogy csak az elmúlt napokban 27 ezren jelentkeztek "az önkéntesek közösségébe, a Magyar Csapatba". Hozzáteszik, hogy a "Gyurcsány-koalíció" újjáalakulásával a jelentkezések üteme felgyorsult.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
- Fosás van van, Dezső bátyám kérlek, fosás van...
- az van Oszi, nagy fosás...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
De hiszen ők a legnagyobb (szélső)balodali veszély!!!
Ja, itt bejön megint a fideszes, Orbán-Finkelstein-Birnbaum hármas stratégiája, és jelszava: "Tedd meg, és fogd másra!"
dömdödöm
Nem gond gyerekek ! Ez kell nektek Kubatov, Orbán és társai ? Nem csak politikai ideologia szerint lehet kettéosztani az országot , földrajzilag is meg lehet csinálni :-( Keleti nyitás ? Legyen . Duna vonalától ukrajnáig Fidesz -Kdnp ( Orosz vámunio ) . Budától Nickelsdorfig (új balközép szövetség), Új Nyugat Magyarország ! (Európai Unió ) Székesfehérvár mint új főváros . De vigyázz harcos üldözési mániás nacionalista Eu -ellenes majomarcú ez esetben felcsút is veszni fog !
mariaberta
A veszedelemre már késő figyelmeztetni Kubatov elvtárs, . negyedik éve élvezzük áldásos tevékenységeteket Nálatok csak jobb jöhet, mert mindenhez, amihez a kezetek ért egy nagy rakás trutyi.
nezelodo
A Kubatov névről nekem tényleg a veszedelem jut eszembe, pedig van esély, hogy visszajönnek Paks ürügyén, de az már nem hazaárulás.
szablyafűrész
@nezelodo: Egy újabb "ideiglenesen hazánkban állomásozó" nanorészecskék - egyenruhában és Orbán pincsi vonyít örömében...
joopapa
Kedves narancs vérűek magyar hazafiak, nertársak és nertársnők, alsó és felső don orbán vittorio üzen rajtam keresztül! A don aggódik hogy a szocik megakadályozzák a nagy mű befejezésében, hogy az összes haverját állami pénzel kitömje. Nekik volt nyolc évük hogy szétlopják az országot, miért nem tették meg rendesen! Mi ebben is jobban teljesítünk, többet loptunk négy év alatt mint a szocik és az szdsz a három ciklus alatt. Ami egy kicsit jól működött az országban azt mi elba..tuk, ami rosszul működött még jobban elb..tuk! Mert a fidess maffia jobban teljesít!! A jól megszokott és bevált cöf mellett, amit a fantasztikus négyes a bajer zsoca, fritz tomika, széles gabi, és csizmadia lacika, az "érdes nyelvűek"irányítanak. Egy új érdekes közösség a "Magyar csapat" aminek semmi értelme, de jól át lehet mosni az emberek agyát és egy újabb lista. Ne hagyjuk hogy a csuti maradona, a választás után valami i idegszanatóriumba kerüljön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.