Nem törölték Bajnai Gordon kommentjét Orbán Viktor kormányfő Facebook-oldaláról, hanem az fennakadt a spam- és trollszűrőn – közölte Kaminski Fanny, a miniszterelnök Facebook-oldalának szerkesztője.

Az oldal szerkesztője arra reagált, hogy az Együtt-PM korábbi közleménye szerint Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője pénteken a Facebookon kommentálta Orbán Viktor csütörtök esti videoüzenetét, azonban azt törölték, "a posztot cenzúrázta Orbán Viktor, vagy azok, akik a nevében facebookoznak".

Kaminski Fanny szerint ezzel szemben azt történt, hogy Orbán Viktor oldalának felhasználói közül olyan sokan jelentették levélszemétként (spamként) a Facebook felé Bajnai Gordon hozzászólását, hogy azt a Facebook a levélszemetek (spamek) közé helyezte át, így a volt miniszterelnök kommentje automatikusan eltűnt Orbán Viktor oldaláról. A szerkesztő a közleményében mellékelte az oldal adminisztrációs felületének képernyőképét is.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Aha. Ez is egy magyarázat.
A milliárdjaikból futja, hogy egy ember ott üljön, és havi párszázezerért nyomkodja a spam gombot a bíráló kommentekre. Aki ugye csak egy mezei látogató, erről nem tehetnek. Ja. Civil, fideszfüggetlen, mint a CÖF.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Aha. Ez is egy magyarázat.
A milliárdjaikból futja, hogy egy ember ott üljön, és havi párszázezerért nyomkodja a spam gombot a bíráló kommentekre. Aki ugye csak egy mezei látogató, erről nem tehetnek. Ja. Civil, fideszfüggetlen, mint a CÖF.
bencemacska
Végeredményben mégis törölték. Hogy ezt az automata tette meg beállítás és troll-tevékenység alapján, az tökmindegy!
Tipikus esete a :" Nem sz...a tányérba, csak a szélére!" mondásnak.

Elnézést a durva hangért, de idegesít ez a magyarázat, amivel hülyének néznek!!!
Vizual
Tehát ! Mindenki tudhatja, hogy nem Orbánnal chetel.
csikknorisz
@Brother Louie: Igaz. Ez egy másfél éves cikk (többek között) Kaminskiről ( hvg.hu/itthon/20120828_Fideszes_hatteremberek_akik_Orban_feltett ), már itt is ezt írják:
"Bár hivatalosan Kaminski a felelős Orbán Facebook-
oldaláért, a szerkesztői munka
egy részét az a 29 éves kommunikációs szakember végzi, aki hosszú évek óta bedolgozik a pártelnök-miniszterelnök szövegíró csapatának is."
Szóval már akkor is többfős stáb kezelte a miniszterelnöki fészbukot, azóta meg valószínűleg még tovább gyarapodott a létszám, ezekben a vészterhes időkben minden narancsbőrös pötyögő kézre szükség van a Miniszterelnök Úr népszerűsítésére.
Brother Louie
@csikknorisz: gondolom beleszámítanak a 4 millió dolgos munkavállalóba amivel a szeretett Vezető reggel büszkélkedett.
kkalman
Hogy merészel Bajnai a "szeretett" miniszterelnökünk faßbókoldalára csak úgy odaírogatni? Megérdemli, hogy töröljék, vagy meg se engedjék jelenni a firkálmányát. :-)))
tavaszi
@Vizual: mert szerinted más dolga sincs ugye??? csak várja libajnai levélszemetét??? ennyire nem lehetsz naiv.
tavaszi
nem oly régen (dokumentáklva van) libajnai-metreházival ott pöffeszkednek pakson..és a libás pofámba mondja,hogy paksot meg kell duplázni!!...és 2014-re a húgyagyú tüntetést szervez Paks ellen!! normális???...tényleg zakkantak , ezek egyszerűen nem találják saját magukat. ...egy ilyen féreg...egy hazudozó patkány...és van pofája komentet irni? bárkinek a facebookjára? tényleg teljesen szétestek...mamár ujra egymásnak estek az adókulcsok miatt. ...nagyon jól csinálják...szerintem direkt...készitik a feszkót, nehogy kormányozni kelljen...
Hellcat
Így vagy úgy mind1...nem bírták kezelni a valós tényeket...
Hellcat
@tavaszi: tavaszi koma olyan kis feledékeny vagy...de várj segítek emlékezni...5 éve a fidesz azt mondta paks bővítésre és az orosz nyitásra, hogy hazaárulás. Szépen kérlek nézzél már körbe mielőtt itt égeted magad. Csak neked akarok jót.
joopapa
@A Tündik bündije: Miért nem banán alakú? Na most egy világ omlott össze bennem!!DD
joopapa
@tavaszi: Beee birka beee! Menj birka legelni! Ugyan annyi joga van, Bajnainak írni a kedvenc segged fb oldalára mint neked! Csak annyi különbséggel hogy a Bajnai nem azt írja amit a viktorkád hallani akar. Te meg ezt írod, szeretlek viktor, veled vagyok, csak így tovább, lopd el a havi nyugdíjamat és lopd ki a szememet én akkor is szeretlek.
szaboria1
Orbán nyilatkozta egyszer nincs oda a számítógépért az már a fiataloknak való.
bukfenc
@Hellcat: ma, 00:41

hogy te milyen rendes vagy ezzel a "tavaszi fingharmattal!!" :))))
Még "leolt", oszt- fidess-patizáns leszel!! :))
szablyafűrész
@tavaszi: Nofene ! Orbán-szombat van, hogy unatkozol a munkaállomás előtt ?
Vizual
@tavaszi: Szokásod szerint megint fordítva ülsz a lovon. Bajnai nevet mindenki felismeri, még a facebookot kezelő valaki is. Innentől tuti, hogy "jelentette" a főnökének. Így az eljutott Orbánhoz is. A többit már tudhatod. Bár ahogy olvasgatlak...
szablyafűrész
"Kaminski Fanny szerint ezzel szemben azt történt, hogy Orbán Viktor oldalának felhasználói közül olyan sokan jelentették levélszemétként (spamként)..."

ezek: az összes minisztérium és más főhatóság, aztán az önkormányzatok, a fidesz.hu-n unatkozók, kormánytagok,államtitkárok, megyei nyaloncok...
kopatika
Tavaszi ! Te nem vagy normális. Hát hiába oktatnak annyian,mégis állandóan eldurran az agyad és eszetlenségeket írsz le ? A legutóbb is a" kötéllel " kapcsolatosan exponáltad magad / nem tudom tudod e, hogy mit jelent/ oszt tessék a Hir tv manipulálta a felvételt. Most meg Bajnaival kapcsolatosan írsz le mélyen szántó ökörségeket. Mit szólsz hozzá a bíróság Bajnainak adott igazat Zsigó Róberttel szemben. Az eredmény fizethet meg kérhet bocsánatot. De hát tudom nem fogja megtenni, mint ahogy Kósa Lajos sem tett eleget a bírósági ítéletnek. Hát ilyenek vagytok ti fideszesek.
Hellcat
@bukfenc: Nem bírom nézni ahogy égeti itt magát szegény...:D
nahát
A propi a facebookon nem működne! A két oldal egymás hozzászólásait jelentené spamnak, mindet le is törölnék automatikusan. lol
salamander
@bencemacska: nem így van! Az egyik egy szándékos magatartás, Orbán Viktor és stábja részéről, a másik pedig hozzájuk nem köthető "külső személyek" magatartásának nem összehangolt csak véletlenszerű cselekvéssorozatának eredménye. Nagyon nem mindegy!
coyote3
Édes istenem, hogy ezek milyen szemérmetlen mód hazudnak ...
Fradigege
Ez aztán fontos feladat. Még egy csicskás. Kemény meló lehet egy facebook oldalt irányítani. És ezért fizetnek ba'meg. Annyi legyen a fizetése ennek a kis fannykának, mint az én végkielégítésem. Szép ősmagyar neved van, tündérkém. Mint a vajdád gyerekeinek. Ráhel, Sára...ájájáj.
bencemacska
@salamander: Olyan véletlen, mint a CÖF és az ő tevékenysége?
evacica
@tavaszi: Te azt se tudod mit beszélsz. Unalmas ez a folytonos libázás Bajnaival kapcsolatban! Jó valakit mocskolni aki a "szeretett vezér" kritikusa, baj csak az, hogy ez a libázás így nem igaz. de ilyen kicsiségre te nem adsz akár csak a fidesz papagályok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.