Az MSZP volt elnökhelyettesének 2012-es bevallásában egy 80 milliós budai luxuslakás tűnt fel a semmiből.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
A Magyar Nemzet az új detektív iroda, egy baja van -persze van több is- de most erről az egyről beszélek, nagyon egyoldalú, csak balra lejt.
Nil
Álljon már ki az emberek elé és mondja el mi van - ki tiltotta meg neki csak nem az MSZP? Ők nagyon nehezen viselik az őszinteséget- lásd mit tettek Gyurcsánnyal is.
öcsibácsi
Azok, akik most a Simon üggyel ordibálnak egész nap, miként az egyébbként becstelen és jellemtelen MNO "újságírói" meg az önmagukat oknyomozó riporternek hazudó seggnyalásból élő riporterecskék tesznek, nem más, mint elterelni a figyelmet a saját mocskos a Simonéhoz képest 100 szoros vagyongyarapodási ügyeikről. No meg a Szíjártó Péter, egykori fő hazugság és rágalom gyártó érdekes vagyonosodásáról, ingatlanairól, éves jövedelmét meghaladó jövedelméről, Orbán és ttsi (tettestársai) Simonét messze meghaladó vagyongyarapodásáról. Az, aki önmagát becsületes újságírónak akarja tartani az vagy minden ilyen ügyet feltár vagy marad az ami. Becstelen, jellemtelen, gerinctelen tollnok. Semmi több.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.