A Magyar Nemzet szerdai számában azt írja, hogy Simon a zárkatársa előtt bemártotta Gyurcsány Ferencet és Mesterházy Attilát, és erről a napilap is tudomást szerzett.

A Magyar Nemzet szerdai számában arról ír, hogy a nyomozók olyan iratokat foglaltak le a Simon Gábor volt MSZP-s elnökhelyettesnek az ügyében, amelyekből azt gyanítják, hogy egy XVIII. kerületi ingatlanügyletből származik a Simon Gáborhoz köthető külföldi és magyar bankszámlákon fellelt pénzösszegek egy része.

A lap szerint 2001-ben az akkor még szocialista vezetésű XVIII. kerület 40 millió forintért adott el egy földterületet az Auchan Magyarország Kft. egyik érdekeltségének. Mint írták, a szóban forgó ingatlanon pakuratavak voltak, a területet kármentesíteni kellett. A kárelhárítást egy vállalkozó 100 millió forintért hajtotta volna végre, erre szerződést is kötött az önkormányzattal, amely később ismeretlen okokból elállt a megállapodástól. A kerület ezután az Auchan leánycégével szerződött le a kármentesítésre, ezúttal azonban már 950 millió forintért, a visszaléptetetett vállalkozóval pedig peren kívül megállapodtak. A lap szerint az iratok arról tanúskodnak, hogy a 950 millió forintos "kármentesítési" pénz egy része az Auchantól a Szociál Fókusz Kht.-n és az R&S 2002 Consulting Kft.-n keresztül egyebek között különböző alapítványokhoz és egyesületekhez is vándorolt.

Megjegyzik azt is, hogy a nyomozók által lefoglalt iratok között találhatók olyan későbbi megállapodások is, amelyeket Mesterházy Attila pártelnök vagy Simon Gábor elnökhelyettes írt alá. A Magyar Nemzet úgy tudja, a nemrég elhunyt Welsz Tamás beszámolt a hatóságoknak arról, hogy Simon Gábor legalizálni szerette volna vagyonát, és ehhez az ő segítségét kérte.

A Magyar Nemzet cikkének legérdekesebb része az, hogy Simon Gábor a zárkában elfecsegte a besúgási céllal mellé ültetett cellatársának, hogy Mesterházy Attila jelenlegi és Gyurcsány Ferenc volt MSZP-pártelnök is tudott az ő százmillióiról, és a zárkaügynök jelentéséről a napilap is értesült.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Mindennapi Simon számlát add meg nekünk ma -
megbocsátani úgysem tudunk, szeretni pláne.
Mocskolódásban viszont sikeresek vagyunk.
Koncepciós perekben meg még-inkább.
Félelemből vagy jutalomért bárki bármit mond.
Egy biztos- Simon tuti nem beszélt a zárkatársával
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nil
Mindennapi Simon számlát add meg nekünk ma -
megbocsátani úgysem tudunk, szeretni pláne.
Mocskolódásban viszont sikeresek vagyunk.
Koncepciós perekben meg még-inkább.
Félelemből vagy jutalomért bárki bármit mond.
Egy biztos- Simon tuti nem beszélt a zárkatársával
Hellcat
Nem véletlenül van ám tele az MNO honlapja helyreigazításokkal...lenne az több is csak nem mindenki megy perre, de aki ment az kb meg is nyerte. A Magyar Nemzet az a mocskolódás megtestesítője...jó kis fideszes szardobáló propagandagépezetben egy fogaskerék.
nezelodo
Ezeknél az ingatlanügyeknél nem H.vásárhely volt az eredeti helyszín és most átjavították, ami még a Rapcsák idejében zajlott, amit a táskahordozója ütött annak idején a gaz multikkal nyélbe egy helyi sportügyekben utazó barátjával? Mert biza' nagyon hasonlít az ott megtörténtekre, és persze az makulátlanul törvényes volt!
tavaszi
...régi-ősrégi nyomozati trükk, hogy téglák vannak a bőrtönökben, és pszihés állapottol függően ,kifinomult módszerekkel tudnak információkhoz jutni...
semmin nem csodálkozok...akár még hihetném is amit a cellatársnak mondott. ------végül is zushlág, nem cellatársnak hanem egyenesen könyvalakban boritotta ki a szart.
Simonnak erre már ideje nincs...lehet hogy kottyantott...még az is lehet hogy a cellatárs megsem szólalt...csak a lehalgató készülék működött...egyébként ez már lényegtelen...("a kabátot ellopták")
Hellcat
@tavaszi: Megnyugodhatsz ez a hír kb annyira igaz mint a cúslág könyve...ez a hír a rágalmazás és helyreigazítás mesterétől jött...a fidesz nagy szardobálójától...a Magyar Nemzettől...tapasztalatból a hírértéke egyenlő a nullával. A cusit meg megvette a fidesz kilóra, kezébe nyomtak egy előre megírt könyvet...tessék itt van add hozzá a neved és kapsz a jogdíjból...ő meg letérdelt nekik. Ennyi év fideszes mocskolódás, rágalmazás, uszítás és indulatkeltés után már rohadt könnyű átlátni a szitán...de már nem is érdekli őket...a diktatúra alapjait lerakták...a választásokat elcsalják...tudják hogy nyernek így már csak leplezni se nagyon leplezik a gaztetteiket...ha bárki szaglászott akkor hoztak rá törvényt hogy ne lehessen...vagy egyszerűen csak eltették láb alól aki útban volt. És ti ezeknek tapsikoltok...válaszolni nem kell, tudom mekkora köpönyegforgató vagy, a fröcsögésed hiteltelen.
whatthefuck
Állítani mindent lehet akkor is ha semmi ilyesmit nem mondott. Gondolom ennyire nem hülye, hogy ne tudná hogy ügynököt raknak be mellé. Amíg hangfelvétel nincs róla, addig csak a szokásos narancsos kacsaként kezelendő!
Senara
Beszélgessünk ,- jó te miért vagy benn .- én a piszkos komcsik koncepciós pere miatt , -és hogy történt - tudod csak a szokásos , elvtárs majd egyszer kérünk valamit . Na jó szia megyek elszívok egy cigit .Nemzetközeg körözött okirat hamisító és egy másik sittes vallomása annyira hitető , hogy valakinek az életét is felmerném tenni rá .
nehogymá
annak idején, az inkvizició is sok minden beismerésére rátudta venni az embert. ha igaz(!),hogy az mszp nek köze volt a pénzhez ,nyilván bizonyitani is tudni fogják. de most már jó lenne,ha nem AZÚJSÁG irkálna vélelmezett dolgokat. egyik oldalról a nyomozás érdekei sérülnek ha mondanak valamit ,ez a propaganda lap meg azt ir össze amit akar,gátlás nélkül. persze nem cáfolnak de nem is erösitenek meg semmit. térjünk már vissza a törvényes utra,mert kezd a dolog félre csúszni. ha valaki vét a törvénnyel szemben azt sziveskedjenek már jogszarüen számonkérni,mert jogállamban élünk,ugye? nem érzelmek alapján gyanusitgatunk vagy itéltetünk el valakit?
Hellcat
@nehogymá: pont ez a fidesz szardobáló propaganda lényege...rágalmaznak össze vissza, az megmarad a fidióták fejében, a cáfolásról meg a helyreigazításról meg már senki nem beszél.
bretagne
Árulja már valaki: hogy van az, hogy mostanában ilyen jól értesült a Magyar Nemzet?
Ki szivárogtat nekik? Vagy csak a hasukra ütnek? Jó lenne, ha ezt kinyomoznák az illetékesek!!!
F_Viktor
@bretagne: Utóbbi, hasukra ütnek, esetleg ők, lapjukon keresztül irányítják az ügyészség munkáját.
dömdödöm
Jó akkor egy fotót mutasson valaki a welszről ahogy a pinyóban fexik
mert én már azt sem hiszem el hogy halott .
tavaszi
@Hellcat: válaszolok, mert köpönyegforgató nem vagyok...MDF-szimpatizáns voltam mint mondjuk Havas Henrikckhk...és Fidesznyik birka lettem szemedben. viszont ha te ennyire tudod már a végerdményt is akkor mire ez a nagy fröcsögés???---szájtépés, Neked nem hiányzik Welsz Tamás özvegye ??, nem szólalttatja meg sem bal-sem jobboldali orgánum. ugyan miért nem???,-------vakok vagyunk? ...vagy csak szólásszabadságból irogatunk itt egymásnak???
világlátó
Lassan kiderül minden. Türelem. Ahogy túlleszünk ápr.6.-án, elrendeződnek a dolgok. Ami itt folyik , az minden eddigi képzeletet felülír. Számlát nyitni egy bankban úgy, ahogy itt erről írnak? A cellatárs és a Magyar Nemzet bizalmas beszélgetése? Itt most minden féle rágalom elhangozhat gátlástalanul, a lényeg, hogy minél sötétebb árnyék vetüljön a szocialistákra. A népünk pedig mindent bevesz, elhisz, mert éjjel nappal ezt hallja. Az mszp korábbi regnálása korrupciós ügyei, akár igazak voltak, akár nem mély nyomot hagytak, van mire építeni a politikai ellenfeleknek. Ehhez a Simon ügyhöz mindent ami legális, de ami illegális, mindenféle titkosszolgálati eszközt és módszert bevetettek, lám sikerrel. A politikai marketing legaljasabb napjai ezek. Kíváncsi vagyok, hogy számoltatják el ennek az egész cirkusznak a szereplőit, a Magyar Nemzetet, az ügyészségeket, a titkosszolgálatokat,a fidesz ügynökeit, de mindenkit. Úgy tűnik, valami kis Simon féle svindlire rátaláltak és felépítették erre a Welsz féle leszámolási koncepciót. Megszabadultak a potenciális veszélyforrásoktól. De ha ez ilyen sikeres újj gyakorlat volt, mi várható a jövőben? Bármikor, bárki ellen, totális sikerrel. Szép kilátások. Valóban meg kell gondolni ezentúl minden lépésünket, minden gondolatunkat ??
Hellcat
@tavaszi: Nem tudom a végeredményt csak sejtem, meg azt látom, hogy a pártod ott csal ahol csak tud...mindent megtesznek, hogy még 4 évig lophassanak. Gondolod meg mer szólalni az özvegy azok után, hogy a fidesz eltette láb alól a férjét? Te kis naív...
gibgab
Ehhez a szennylaphoz csak úgy áradnak az (ál)információk.
jancsik68
Az un magyar nemzet cimet viselő förmedvény,még azt is megirja,ami egy évmulva történik.Ugy is mondhatnán,a csökkent .elme álapotuak "ujsága"Még saját anyjukat is képesek mocskolni,ha igy kell kinyalni viki valagát.Igazi krisztusi keresztények!!
bretagne
@F_Viktor: Nekem is az az érzésem, hogy ők írányítják az ügyészséget. Nem felháborító?
joopapa
Ez mennyire életszerű! Van egy előzetesben levő volt politikus mellé raknak egy idegent aki állítólag valami beépített akárki, és ez a dörzsölt politikus egyből elkezd mesélni! Ja és pont kiről? Hát naná hogy a Gyurcsányról és Mesterházyról, még véletlenül sem egy fideszesről! És ha netán mesélt is azt honnan tudja meg ez a szennylap?! Ez nem titkos adat amíg tart a nyomozás?
mariaberta
Arra azért kíváncsi vagyok, honnan tud ez a Magyar Nemzetnek nevezett újság ennyi mindent naprakészen, vagy ők is tagjai a vizsgálóbizottságnak?
Meine Ehre heisst Treue
Undorító a pártok sárdobálása és koncon való marakodása. Ezek után nem csoda, ha az emberekkel és magával az országgal így bánnak. Ezek a semmirevaló bűnözők fejős tehénnek gondolják a politizálást.
Törölt felhasználó
Érdekes a magyar igazságszolgáltatás, hogy egy kormánypárti politikus vagy magyar nemzet "megtud" dolgokat amúgy egy titkos nyomozásban. Nem hogy egy nyomozatilag lezárt ügyet tud meg, de annak napi friss újdonságait. Amúgy ez is bűncselekmény, de ha csak kitaláció az is jó hírnév megsértése.. Persze mindegy nem lesz következménye, most úgy is a Ráhel esküvőjén eltűnt telefon tolvaját keresi az egész rendőrség...
Törölt felhasználó
@joopapa: Azt hiszem a koncepciós perek előszobájában vagyunk lassan ezekkel az ügyekkel..
Pisti271
Simon helyében folyton csak mesélnék, mesélnék, leginkább az Óperenciás tengeren túlról. Aki nem hiszi járjon utána! :)
Dr. Felipe
Miközben Hagyót és Hunwaldot évek óta vegzálják az állítólagos ingatlanpanama miatt, addig tony rogano az V. kerület keresztapája vigyorogva beleröhög a képünkbe a 300 millás ingatlanmutyi ügyben. Vigyorogva javítgatja a bevallását és senki nem kérdezi meg tőle hogy honnét van a vagyon és ezek a szar alakok fogják újabb négy évig irányítani az országot.
Szégyellheti magát az összes fideSSes agymosott barom akik ezekre a gané emberekre szavaznak.
joopapa
@ziziplanet: Ha nem volnánk az EU tagja akkor itt koholt vádakkal lennének emberek el ítélve, és jól menő cégek lennének haverok kezére átjátszva! Csak az EU-tol kapott pénz kell a szabadságharchoz!
Yoda69
Az MNO keszitheti a bukszat, fizetni fog megint, de most nem keveset.
coni
Már reggel bemondták a hírekbe, hogy a Magyar Nemzet ellen az ügyben nyomozás indult. Azt hiszik bármit megtehetnek, mintha ők lennének az ügyészség sajtóosztálya.
análisdrabális
Az mno-nál gusztustalanabb,visszataszítóbb,vérlázítóbb gennyes moslék nem létezik:
www.atv.hu/videok/video-20140403-nagy-istvan

" Simon Gábor nem tört meg, nem beszélt cellatársainak az ügyéről, egyre jobb állapotban van, egyre jobban bírja, és bízik abban, hogy ebből a történetből ki lehet jönni - ezt Nagy István mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az MSZP volt elnökhelyettesének ügyvédje szerint védence nem beszélt sem neki, sem a fogdában Mesterházy Attiláról és Gyurcsány Ferencről, de arról nem nyilatkozott, hogy ismerte-e Welsz Tamást."
coyote3
Tegnap néztem Kálmán Olgi műsorát , aki Simon ügyvédjével, aki arra a kérdésre, hogy volt-e Simonnak Bissau Guineai útlevele, azt a választ adta: NEM. Úgy hiszem egy ügyvéd nagy nyilvánosság elött nem hazudik, hisz a reputációját kockáztatja. na innentől érdekes a Simon ügy nagyon...
human
Pofátlanul ügyesek. Persze, hogy megér nekik egy helyreigazítást, hogy hatalmon maradjanak. Aprópénz az a milliárdokhoz, százmilliárdokhoz képest, amit a kormány visszaoszt az állami megrendeléseken.
mate03
@bretagne: Tisztességes országban ha igaz a szivárogtatás az ügyészség azonnali belső vizsgálatot rendel el,ha nem igaz az újságot perli be hamis adatok terjesztéséért!
bretagne
@mate03: Jól mondod: tisztességes országban...
Vizual
Egy titkos jelentés a kormány ujságnál. "Na emberek ! Alszanak !"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.