Széles Gábor és ügyvédje végrehajtási eljárást indított Gyurcsány Ferenc ellen – írja a Széles tulajdonában lévő Magyar Hírlap.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Érdekes törvényeket hoztak ezek a fidess-nyikhajoksértett kárait behajtani jogos joggal kiokummlált foglárvadászok!
Akinknek Somogy megyében pl egyben három hektárnyi-aztán számlálhatatlan kulákgyerekek több hektárnyi erdeit tarra ligetre vágták -azokat nem lehet végrehajtogatni-de még lakat alattdolgoztatni sem.Öt év-elévül a bűncselekménye és szabadon engedi orbán vicktor-a baltával gyilkoló mintájára!
Csakkk kérdezem-most gyurcsányi-biszkuval lesz lezárt ügy?-ezért kár volt a Sorosnak a tandíjat állni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@bencemacska: Hát, végülis ez is a jó hírnév megsértése. :)
bencemacska
@nemkati: Hát ha az ügyvédek megegyeztek, hogy utalják a pénzt, akkor két nap múlva csak rosszhiszeműen lehet ezzel ellentétes cikket megjelentetni a végrehajtásról!
Feltételezem Gyurcsányról, hogy - ismerve ellenfelét - nem véletlenül "ment el a falig".
postamester
..." írja a Széles tulajdonában lévő Magyar Hírlap "...

Ja, igy már eredeti a hír !!!
amaramaistanna
@karma1: Nem voltam nyugtalan,bár Gyurcsány tisztességében egyre több kivetnivalót látok.Többek között azt,hogy becsapja a híveit,ahogy Orbán teszi a sajátjaival. Gyurcsány folyamatosan hazudik.Pl."Visszalépek,hogy legyen összefogás,nekem nem fontos a parlament."Na és mennyire lépett vissza és hol ül most?Kíváncsi vagyok,hogy valóban lemond-e az EP választás elbukása után.Kizárt dolog,mert mint mindig ,nyilván ebben is hazudott.Gondolkodj már egy kicsit és emlékezz arra,hogy az elmúlt négy évben hányszor mondott ellentétes dolgokat.Fazontalan ,inkorrekt hordószónok vált belőle.Nem szabad,és nem lehet komolyan venni!Aki komolyan veszi,az önmagát csapja be.
karma1
@amaramaistanna: Azzal, hogy azt mondta, hogy visszalep es megsem tette, elottem nem degradalta le magat, mert ez csak egy formai kerdes, nem tudhatjuk, hogy a belso erok milyen iranyban mozogtak, hogyan valtoztak a belso erovonalak. Ettol meg nem vesziti el a hitelet. De orban nem igy tesz, hanem mond valamit, es szinte azonnal homlokegyenest mast cselekszik, es EZ az irritalo. Ha pedig nem birkozik meg egy osszetettebb problemaval, akkor egyszeruen titkositja 10 evre, fajjon majd annak a feje, aki 10 ev mulva kell, hogy szembesuljon az o, orban aljassagaival. Mert a sajto nem felejt, az fel fogja 10 ev mulva is tenni a kerdest, ha az erdekei ugy kovetelik. Fontos kerdesekben meg mindig hitelesebbnek talalom, mint barmelyik jelenlegi exponalt politikust. (lasd pl. a vagyoni helyzet feltarasat - o tiszta, viszont orban MINDENT elhallgat, es meszaros focsovezeto sem siet elo a kerdesre valaszolni. Rogan a sajat lakasa mereteit se tudja, sem azt mennyi ingatlana van szanaszet az orszagban. Orban folyton az adocsokkentesrol beszelt, aztan latjuk, mennyi uj adot vezetett be, mennyit emelt meg. A legujabb igeretet is latjuk, hogy tartotta be: hromszazvalahany forol 199-re csokkentette a parlament letszamat, fennen hangoztatva, hogy sporolni akar az allamhaztartas kiadasain, es latjuk, hogy ez a 199 fo pont annyiba kerul, mint a regi, ha nem tobbe,...)

Azt sem tudja senki megfejteni, hogy most mire kapott 3 milliardot lezerjanko, mert egy mondattal ezt is "nemzetbiztonsagiztak", igy semmi kozunk hozza...

Szoval akkor most ki a hiteltelen? Pl. konkretan miben tett egeszen mast Gyurcsany, mint amit megigert?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.