Magyarországnak és a magyar embereknek több tisztelet jár még a svéd Európa-ügyi minisztertől is – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára annak kapcsán, hogy egy svéd miniszter beszólt Orbánnak (teljes nevén Magyarországnak és a magyar embereknek, sk.).

A svéd kormány EU-ügyekért felelős minisztere, az Aftonbladet című újság vitarovatában bírálta az Orbán-kormány politikáját. Birgitta Ohlsson azt írta, "Orbánék Oroszországot tekintik politikai modellnek, a liberális demokrácia helyett az illiberális államot és munkaalapú társadalmat kezelik értékként, a jogvédőket és civilszervezeteket pedig akadályként kezelik és idegen érdekek kiszolgálóinak nevezik őket".

Szijjártó Péter elfogadhatatlannak nevezte, hogy Svédország Európa-ügyi minisztere szerdán "színtiszta hazugságokat állított Magyarországról és a magyar emberekről". Az államtitkár arra hívta fel a figyelmet, hogy az európai polgárok joggal várják el az európai politikusoktól, különösképpen pedig az Európa-ügyi miniszterektől, hogy az európai értékek mentén tegyék dolgukat.

Szijjártó Péter szerint Svédország Európa-ügyi minisztere szerdán durván rágalmazta (na még egyszer) Magyarországot és a magyar embereket, figyelmen kívül hagyva az egyik alapvető európai értéket, a tények tiszteletben tartását.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
"színtiszta hazugságokat állított Magyarországról és a magyar emberekről".

Úgy látszik már hülyén fogok meghalni, mert akárhányszor elolvasom a svéd miniszter által mondottakat, az idézett szöveget alátámasztó mondatokat nem találom meg.

Semmit nem állított Magyarországról és a magyar emberekről. Azt állította OV-ről, amit az posványoson állított saját magáról és elveiről.
Szíjjártótól meg - magyar emberként - még jobban undorodom, mint eddig!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
"színtiszta hazugságokat állított Magyarországról és a magyar emberekről".

Úgy látszik már hülyén fogok meghalni, mert akárhányszor elolvasom a svéd miniszter által mondottakat, az idézett szöveget alátámasztó mondatokat nem találom meg.

Semmit nem állított Magyarországról és a magyar emberekről. Azt állította OV-ről, amit az posványoson állított saját magáról és elveiről.
Szíjjártótól meg - magyar emberként - még jobban undorodom, mint eddig!
tivoli
Nem is értem. Egyes szóvivőknek az a fixa ideája, hogy Magyarország azonos a magyar miniszterelnökkel, aki őt bírálja az a magyarokra támad. Ez pedig távolról sem igaz, már csak az érdekeiket tekintve sem.
tivoli
Miért lenne a svéd miniszter jó kapus Orbán focicsapatában?
Mert jó irányba vetődik, s véd, s véd.
pbalage
volt az a vicc, hogy egy ürge autózik az autópályán, bemondják a rádióban, hogy "Kérem vigyázzanak, mert egy ürge szembe autózik az autópályán!"
Az ürge is hallja, és felmordul: "A rádió hülye! nem egy ürge autózik szembe, hanem száz!"
(most nincs valami jó kedvem, nem dolgoztam ki jobban, úgyis ismeri mindenki)
Hellcat
@bencemacska: Egyébként mindig ezt csinálják...a qrbánt nagyon sokszor bírálták már külföldről...az Eu parlamentben is...és mindig átterelték arra hogy az országot és annak lakosait bírálják...pedig ez nem igaz mert a viktátorral van a baj nem velünk. Mocskos patkány banda.
karma1
@Hellcat: Csillagom, a sved ujsag a vilagon semmi mast nem csinalt, csak idezte orbanBAN posvanyosi-tusvanyosi beszedet szo szerint, es elmondta a velemenyet rola, mint ahogy mi is tesszuk ezt ezen az oldalon.

A baj csak az , hogy mar mindenki rank nez ugy, mint totalis hulyekre, nem pedig orbanra, szijjartora, koverre, meg a tobbi niemandra...

Ha politikus letere szijjarto azt mondta, hogy "hazudik" a sved ujsagiro,- miniszter, vagy akarki- ezugyben, akkor ennek meg komoly nemzetkozi diplomaciai kovetkezmenyei lesznek, mert az ember meg a maganeletben sem nevezi hazugnak a masik embert, eloszor is azert, mert ez egy sulyos va'd, amit igazolni kell, masodszor azert nem, mert NEM ILLIK, politikusok, miniszterek kozott aztan meg vegkepp nem!

Mit fog mondani ez a bajgunar, ha a sved miniszter azt fogja mondani, hogy "en nem hazudtam, csak ideztem a magyar miniszterelnok tusvanyosi beszedet!" hulyepetike bocsanatot fog kerni? Vagy megis, mit kepzel, mit engedhet meg maganak a nemzetkozi nyilvanossag elott ?

Miert ekkora taplo bunko minden politikus, KIVETEL NELKUL???
Hellcat
@karma1: Hmmmm. Sehogy se jó ez...Az amit én írtam azért is lebőgés meg azért amit te írtál azért is lebőgés...
tivoli
@karma1: ma, 12:06
" hulyepetike bocsanatot fog kerni?"
hulyepetike azt fogja mondani, félreértették amit mondtam, vagy tévesen fordítottak, de bocsánatot kérni? Ő nem olyan családban él.
karma1
@tivoli: Sajna, nagyon ugy nez ki, hogy ez fog tortenni,... Mikozben orban meg mindig a tiszteletet koveteli maganak meg a nepenek mindenkitol...
Senki nem mondta meg neki, hogy a tiszteletet nem kikovetelni kell, hanem kierdemelni...Mondjuk, ezt o mar a budos eletben nem fogja megkapni...
JAJMÁR
"Az államtitkár arra hívta fel a figyelmet, hogy az európai polgárok joggal várják el az európai politikusoktól, különösképpen pedig az Európa-ügyi miniszterektől, hogy az európai értékek mentén tegyék dolgukat. " - tükörbe nézett vajon? Azzal kellene kezdeni, mert ott a "bibi".
bencemacska
@karma1: Na, most képzeld el, hogy ez a ... lesz a magyar diplomácia feje!!!
bencemacska
„Orbánék Oroszországot tekintik politikai modellnek, a liberális demokrácia helyett az illiberális államot és munkaalapú társadalmat kezelik értékként, a jogvédőket és civilszervezeteket pedig akadályként kezelik és idegen érdekek kiszolgálóinak nevezik őket”. -

Hol ebben a hazugság, és hol sértegetnek engem, mint magyar - nem gyorstalpalós! - állampolgárt???

Én a svéd miniszter helyében csak bíróság elé citálnám!
hear
@bencemacska: Orbánék magyarok. Mi meg leszakadt kurultájék vagyunk.
csikknorisz
Kapásból lehazugoz valakit anélkül, hogy tételesen cáfolná a mondandóját, továbbá azt állítja, hogy Magyarországról és a magyar emberekről írt negatívan Ohlsson, holott a kormányt bírálta. És még ő vár el tiszteletet.
nyanya001
Ami a hazugságot illeti, a Szíjjártó összetéveszti a svéd minisztert a magyar miniszterelnökkel, aki folyamatosan hazudik a sleppjével együtt !
Don Quijote
"Az államtitkár arra hívta fel a figyelmet, hogy az európai polgárok joggal várják el az európai politikusoktól, különösképpen pedig az Európa-ügyi miniszterektől, hogy az európai értékek mentén tegyék dolgukat. "
Mi is ezt várnánk tőletek!!!
nyanya001
Szíjjártó te macska jancsi jobb ha befogod azt lepcses pofádat,
volna mit tanulnotok a svéd kormánytól !

www.svedasztal.com/svedmunkapenz/mi-jar-a-sved-kepviselonek-70149.html
bencemacska
@hear: Mi a bizonyíték Ov magyarságára?
Láttad a családfáját? (Szerintem azzal verte az apja, és mindig a fejét, hogy meg ne sántuljon!-:)))))))
karma1
@bencemacska: Dragam, a s@ggfej is fej, ... ha nem is olyan okos, de majdnem olyan szep...:o)))
bencemacska
@csikknorisz: Hát az én tiszteletemre várhat! Örökre várandós marad!!!-:)))))
Hellcat
@nyanya001: Ilyen pitiáner dolgok miatt REPÜLTEK a politikusok...Itt meg...6x módosítja a vagyonbevallását...többet tesz félre mint amennyit keresett...meg a többi...aztán NEM TÖRTÉNIK SEMMI!!!
pbalage
itt be is mutatnám a fideszesek kommentjeit a témában, nem bánod meg, az alkoholos cikket csak később olvasd el, miután ezt lelkileg feldolgoztad!

propeller.hu/itthon/2970965-csodalatos-fideszes-kommentek-tekintsek-meg
mekkelek
@nyanya001: Én is olyan országban szeretnék élni ahol a szabályok mindenkire egyformán vonatkoznak, de mi sajnos egyre messzebb kerülünk ettõl ezeknek a semmire kellõ félisteneknek köszönhetõen...
nyanya001
@pbalage: Összegyűltek a birkák rendesen !
Dr. Felipe
Elég vicces hogy egy köztörvényes bűnöző aki állítólag 12 millából 16 ot tud "megtakarítani", követel tiszteletet.
Jön a "báncsák" a magyart süket dumával meg támadják a zországot. Ezt szajkózzák kitartóan már öt éve, ezzel leplezvén a sok bűncselekményt amit elkövetnek.
Magyarországot nem támadja senki és nincs is rá szükség hogy támadják mert ez a szaros kártyavár összedől magától is. Lehet hogy már a télen.
Hofipisti
Tisztelettel (?) felkérem Szíjjártó "főlefety" urat, hogy szíveskedjen - akár többször is - meghallgatni szeretett főnöke Tusványoson elmondott "illiberalizmusról" szóló beszédét, s ezt követően szíjjártói kifejezéssel élve "pofátlan" közleményét sűrű bocsánatkérések közepette kísérelje meg elfelejtetni.
Még a gondolat is elborzaszt, hogy egy ilyen ember egyáltalán szóba kerül hazánk külügyminisztereként. Magam is több tiszteletet kérek Magyarországnak! Ez alkalommal mindez alatt azt értem, hogy egy ilyen öntelt, felfuvalkodott "szócséplőgép" ne lehessen a külvilág előtt a képviselőnk!
Toby
Pubi a csicska, megint előadta magát ! Amikor érkezik a maflás a gengszterkormánynak, akkor a "magyar embereket báncsák" ! Igyanolyan tulok ez is, mint a szájnyalogatós skzofrén főnöke !
csikknorisz
Szintén Aftonbladet cikk, szintén Ohlsson véleményével, tavalyról:
www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article16406531.ab
A címe: Magyarország egy kis Oroszország
Csak egy mondat belőle: "Az EU-nak nem kellene elfogadnia, hogy Magyarország Putyin Oroszországának egy kisebb változatát fejlesztette ki."
Szóval ebben sem mond túl szépeket a kormányról, meg a fideszes alkotmányról, de ezzel nagyon nem foglalkozott senki.
Pedig hát a kormány jó pénzért alkalmaz sajtófigyelőket, de azok csak olvasnak, nem írnak. Ebből se lett volna semmi, ha a 444 nem dobja be, de bedobta, így már muszáj volt Petikének nyomni egy stand-upot a mundér "becsületéért", csak úgy diplomatikusan.
libellle
@tivoli: Természetesen mindent rosszul fördit mindenki. Mert a véleményük szerint a Magyar nyelvet egyszerüen nem lehet leforditáni más nyelvre. HAHAHAHA Mert Magyarország ebben is jobban teljesit
libellle
@bencemacska: Már minden el van veszve, igy lényegtelen , hogy szijjártó tökfej milyen pozitiot fog a jövöben, vagy bármikor betölteni
csikknorisz
@libellle: Ez a gugli fordítóra igaz, az egy épkézláb mondatot se tud összerakni, ha magyarról van szó. :)
csikknorisz
@libellle: Ez a gugli fordítóra igaz, az egy épkézláb mondatot se tud összerakni, ha magyarról van szó. :)
csikknorisz
@libellle: Ez a gugli fordítóra igaz, az egy épkézláb mondatot se tud összerakni, ha magyarról van szó. :)
csikknorisz
Mifene van már, triplán ment be? Valami zavar támadhatott a térerőben.
1szomjas
@bencemacska: Szíjjártó nem hülye ! ( Hogy ostoba és hazug, az más kérdés .) Tudatosan fogalmaz így, tudatosan mond ilyen dolgokat ! Sajnos ( mutatják a választások is... ) , van is rá vevő, még egyébként értelmes emberek is hajlandók kábulni...
bencemacska
@1szomjas: Ne feledd el, hogy ő a leendő külügyminiszter! A diplomácia feje!
Hasonlítsd össze egy diplomata szövegét az ő általa elmondottakkal. Sose gondoltam, hogy ennyire szégyenlenem kell, hogy magyar vagyok!!!
Tulipánfa
" egyik alapvető európai értéket, a tények tiszteletben tartását."Kéri számon Szijjártó, aki maga és főnöke karierje érdekében folyamatosan hazudik. Ezt nevezi ő politizálásnak.
karma1
@csikknorisz: 21.34-re: Na, probalja meg valaki azt allitani, hogy ez az allitas nem igaz! Hiszen VALOBAN mini Oroszorszagot epit ki, mikozben putyin keblere borul,... Putyin apuska meg hulye lenne nem kihasznalni ezt a helyzetet...
1szomjas
@bencemacska: Már máshol leírtam, hogy a Nemzetmegvezető Viktátor és csapata felbecsülhetetlen károkat okoz Magyarországnak, a magyar nemzetnek . Gazdaságilag is, és erkölcsileg is . Nem véletlen, hogy külföldön is egyre többen letagadják magyarságukat...
csip-csop
màr ez a tokfej is kezd hàboruzni? ezt megtanulta a tanàrurtòl!
kkalman
Petikének gondja van az értő olvasással. Orbán nem egyenlő Magyarországgal.
pensionar
Ha nem vagy szolga, mar nem szeretnek a svedek sem.Mocskold a volt rendszer -NOBEL- dijat kapsz.
Senara
Petya külügyminiszterként veled sem állnak szóba Eu nyugati felén . Azt mivel magyarázod majd ... nem baj az orosz , üzbég , azerbajdzsán , mongol , arab beszélget veled ,
dr. prédikátor
te szerencsétlen szarkupac!!!szófósó!!!vedd már észre hogy nem a magyarokat hanem az agyament vezéredet kritizálják!!! A MAGYAR NÉP NEM AZONOS VELETEK!Ti csak férgek vagytok az ország és a nép testén!!!
mate03
@pbalage: Nem fogadtam meg a tanácsod!El olvastam!Igazad volt ,tényleg berúgtam!
rosalinda57
A magyar embereknek valóban jár a tisztelet, de Orbánnak és holdudvarának nem jár.
( Akár füttykoncert kíséri Orbán nyilatkozatait, akár nem )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.