Újra belevágna a politikába, semmit nem bánt meg. Nem győzte dicsérni magát a Sport plusznak adott interjúban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
En meg Napoleonnak... Es??? Mindenkinek lehet valami dilije, nem?...:o))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soljanka
Hoffmann Rózsika beszélt anno az erkölcs és helyesírás párhuzamáról...:)
simmering73
A rinocéroszbőr babapopsi a mipalink arcbőréhez képest.
Dr plágium
A vezír meghálálta a gojóstollnak minden aláírását! Jövőre majd megalapítják az igazi elismerést nyújtó "szelektív emlékezettel rendelkező helyesírásbajnok " címet, amit természetesen szintén plagibá fog megnyerni.
bundi
és enteroék tapsikolnak hozzá...
egyébként tényleg erre kaptak felhattalmazást...mármint hogy az egész ország a homokozójuk lehet, és azt csinálnak benne amit akarnak... akár oda is szarhatnak a közepére...mert ők az urak...
dr. prédikátor
Skiccpali !!! nemzet szégyene!!! Felülmúlhatatlan vagy a gerinctelenség , beképzeltség terén!!!Senki voltál és az is maradsz!!!
sokanvagyunk
Jobb lenne ha arra figyelne - igen sokan!, okkal-joggal -, kinek-minek tartják őt.
köhögő bolha
Pali batya! A wc ajtóra ki van írva,hogy uraknak ,de azért mert voltál bent,nem biztos hogy az is vagy!
Senara
„a politikában sikerült egy új stílust”bevezetnie ... ""Első álamfői látogatásom első álomásán. Köszönettel: Schmitt Pál, 2010. szept. 7."" Köszönjük mi is ezt a stílust
karma1
En meg Napoleonnak... Es??? Mindenkinek lehet valami dilije, nem?...:o))
Clavigo
Smitt elvtárs,,mindenkinek hiányzol,,mint egy falat cc@r...
sentinel216
Schmitt "Újra belevágna a politikába, semmit nem bánt meg."
... és amennyi agyatlan birka van még ebben a kis hazában, be is választanák valami zsíros pozícióba. Mert jár neki!
magyarbakancs
Schmitt Pál még mindig doktornak tartja magát.
Az ország nagy többsége meg csalónak tartja önt Schmitt úr.
Fehér inges ,nyakkendő gazembernek.
Főlökött
Tisztánlátás kedvéért :

Schmitt Pál kapja : - az 1.750.000 Ft fizetését!

Kapja nyugdíját, ez csak : 432.000 Ft

A tulajdonát képező 3 ház kiadásából kb. 500.000 Ft bevétele van.

Makray Kati, a felesége szintén kiemelt magas nyugdíjat kap.

Ezen kívül az állam vett 180 millió Ft-ért házat Schmittnek, melyben élete végéig élhet, nem kell rezsit fizetni!
/Te mennyit fizetsz a gáz, villany, víz és szemét szállítási számládért?/

Gépkocsi, vezetővel együtt jár neki.

Ezeket Orbánék közpénzből fizetik neki!

A nagy hazafinak lányai Amerikában élnek!!! És hogy a repülő jegy ne terhelje Schmitt saját pénztárcáját, ezért el akar vállalni valami állami tisztséget, és akkor ingyen utazik lányai meglátogatására Amerikába.

Természetesen ez is közpénzből történik.

A zongorát, amit 8 millióért vettek neki, viheti az új házba.

Tessék megmondani, életében mit tett ekkorát ez a 'hazug' ember, amivel ezeket a kiváltságokat kiérdemelte ?"
Főlökött
ui.: Örüljünk neki, hogy nem agysebésznek tartja magát...:)
Főlökött
Bocsika kihagytam a nemzet szégyenéért kapott 500.000.- ft-ot. ezt még hozzá kell csapni az előzőekhez !
levi
@Főlökött: Na ja ,havonta többet keres mint más egy év alatt és csak azért mert volt pofánk lemondatni.
Nem baj, addig lopjon amíg tud, nemsokára úgyis felakasztják hazaárulásért...undorító féreg akiben egy cseppnyi megbánás sincs, nemhogy örülne, hogy ennyi pénzt kap és szépen elkussolna...
silber13
@Főlökött: A tisztánlátás kedvéért az a zongora nem került 8 millióba, hanem 2,5 millióba és nem viheti sehova, mert az állami tulajdon! Az más kérdés, hogy sok minden más mellett azt is el fogja lopni, és a kérdésben igazán illetékesek majd becsukják a szemüket!
Cicamama55
Amnéziás, amolyan Fidesz betegsége van!
joopapa
"Újra belevágna a politikába, semmit nem bánt meg". Ha egy majmot megtanítanék arra hogy a vonalra kaparjon tollal valami kriksz krakszot, a majom is érne annyit mint a nemzet golyós tolla a skicc pali!
kata53
Tedd már takarékra magad te nyavalyás! Senkinek sem kell a te munkád!
silber13
@Horizont: Mit képzelsz? Egy akkora összeget kiadni egy zongoráért? Nem egyszerűbb magánál felejteni? Senki nem fogja keresni Azért a márkájára kiváncsi lennék!
perfekt
Tessék mondani a Pali bácsinak ,állatorvosnak tetszik lenni? igen? de nem plagizált,ugye? akko... jó, mert annyi marha közé kell is.
Szimba
"Dudás Attila facebook:
"csak úgy doktor úr ő, ahogyan én orvos" Dr.Bubó"
m.macskosz
@m.macskosz: Hopp!
Először a neten keresgéltem, végül feltöltöttem a saját példányom, de mit ad a Cenzné meg az ura...
m.macskosz
@m.macskosz: @Szimba: Bocs, csak én voltam béna...:(
Főlökött
@silber13: Bocsika, elírás volt, mint a doktorim :)

De azért a 298 millió forintocskányi felújítás is durva tétel. Egy arany ember :) Remélem az összes bevételét gyógyszerre költi.
Toby
Ugyan már...mindenki annak tartja magát, aminek akarja, pl. orbán értelmesnek, emberközpontú, miniszterelnökök gyöngyének tartja magát .
Ám ezt hiba magyarázta Grácban az orvosoknak...
silber13
@Főlökött: Nem probléma, egyébként létezik olyan zongora, ami jóval több 8 milliónál , de azok a márkák nem ilyen kutyaütőnek valók! Ő csak tárogatózzon, az való neki!
Szimba
Jellemző a fideszre a memóriavesztés:
- Rosszul emlékszik útjára Kósa Lajos www.borsonline.hu/20141127_rosszul_emlekszik_utjara_kosa_lajos
- A 2010-es választásokat megelőzően a Fidesz egyik legfőbb jelszava a korrupció felszámolása, illetve az elszámoltatás volt.Az ígérettel ellentétben azonban nemhogy felszámolni nem sikerült a korrupciót, hanem ellenkezőleg: sikerült azt rendszerszintűvé tenni.
- „Az embereknek elegük van a luxus kormányzásból. A Fidesz szerint az emberek számára fontos döntéseket hozó, a puritán elveket szem előtt tartó plebejuskormányzásra van szükség, és a limuzin-szocialisták helyett felelős döntéshozók kellenek a parlamentbe és a kormányba is” – írja közleményében Szijjártó Péter 2006-ban, aki akkoriban épp a Fidesz szóvivője volt.
- Mert 2008-ban még az internetadó ellen voltak, ma meg bevezetnék. Mert 2008-ban még elmagyarázták, hogy az internetadó akadályozza az internet terjedését: "elzárja az új felhasználókat az internettől". Ma Rogán Antal megpróbálta beadni a hülyéknek, hogy elősegíti.
- A Fidesz a szocialista kormányok idején többször is azt mondta, hogy ha kormányra kerülnek, akkor visszaállítanák a képviselők fizetését a 2002-es bér szintjére. 2006-ban azt javasolták, hogy a költségvetési hiány esetén büntetésként vonják meg a kormánytagok fizetésének egy részét
- “Ha nem tudunk 1 millió új, legális munkahelyet teremteni, akkor nem tudunk kijutni a bajból. Lehet ügyeskedni a számokkal, átverni az Európai Uniót, a Statisztikai Hivatalt, az Állami Számvevőszéket, ettől az élet még nem lesz jobb. Adót kell csökkenteni, a kis- és középvállalkozásokat kell segíteni. Rengeteg dolgozni akaró ember van és vállalkozások is vannak, amelyek szívesen adnának munkahelyeket az embereknek, ha a kormányzat az adórendszerrel nem büntetné őket
-A Fidesz éveken át a tandíjellenes hozzáállást mutatott. Több iskolát akart, a pedagógusok bérének megemelését, az oktatás színvonalának emelkedését ígérte
- A programban a nyugdíjrendszerrel...
Szimba
@Szimba: A programban a nyugdíjrendszerrel kapcsolatban csak annyi áll, hogy a Fidesz nem engedi, hogy az állami nyugdíjak mellett szolgáltatást biztosító magánnyugdíjpénztári rendszer megtakarításai veszélybe kerüljenek.
KERKA
Hogy ez a palimadár mekkora seggfej. Ennél nagyobbat már csak festeni lehetne:))
TASzSz
Nekem csak az ORVOS a Dr !!! A többi csak salakoló...
Nil
senki más nem tartja doktornak
hogy nem bánta meg? hát persze- ennyi lóvéval a zsebében kevesen bánatosak
remélem rövidesen megtanulja hogy Isten nem bottal ver
Szimba
Hogy nem bánta meg? Mit? Ha arra nem emlékszik, hogy elvették tőle a doktoriját, akkor mire? 72 évesen rosszabb a memóriája, mint anyunak 85 évesen.
"vetélytársát, Magyar Zoltánt nagyszerű embernek tartja, aki szerinte szintén megérdemelte volna" - akkor mondj le az ő javára, állatorvosként valószínű, kevesebből él mint te.
nusika
...Schmitt azt mondja, hogy ne azt nézzétek amit csináltam, hanem amit mondok!!!
narancsbirka
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nezelodo
"- A 2010-es választásokat megelőzően a Fidesz egyik legfőbb jelszava a korrupció felszámolása, illetve az elszámoltatás volt.Az ígérettel ellentétben azonban nemhogy felszámolni nem sikerült a korrupciót, hanem ellenkezőleg: sikerült azt rendszerszintűvé tenni."

Hát meg lehet érteni a dakota pártot, felszámolni csak úgy lehet a korrupciót, ha leásnak a gyökeréig, megismerik a működését, a működtetőket, a lopott vagyon legalizálását, és minden részletre kiterjedő ismereteket szereznek. Ez volt a cél, kezdtek beépülni, de úgy megtetszett nekik, hogy mára már átvették a rendszer irányítását, és profi módon működtetik.
Desischado
Dr Desischado vagyok, plágium pali bá diagnózisát szeretném felállítani. Gerinc problémái sohasem lesznek, mert nincs neki, ezzel tehát nem kell foglalkozni. A gond a rinocérosz és az azbesztnél is vastagabb bőrével van, mert annyira vastag, hogy emiatt nem átall ilyen pofátlanságokat csinálni! Kórisme: Jogtalan pénzek pofátlan felvétele, feneketlen zsebének folyamatos töltögetése közpénzből. Javaslat: több szerénységet, és felírok egy kis szégyenérzetet, és mivel ebben is hiányt szenved, napi 2 000 gr becsületricinust, amit szorgalmasan kell szedni! Valamint segítségül mellé, még napi háromszori szedésre egy nagy adag lelkiismeretet adagoló szert is, mert abban is kóros hiányt mutat! Három hónap múlva visszavárom kontrollra, hátha csoda történik, és valamicskét javul!
Levendula
pali bá! Tudja-e, hogy mit gondolnak Önről az emberek?
Ja, hogy nem érdekli Önt?
silber13
@Horizont: 18:12.re : Valamit tudhat, mert a tv-ben étszotta a " Cickom, cickom..." c. nótát, de nem kimondottan őstehetség! Valahogy azok közé sorolom, akik tűvé teszik a klaviaturát egy értelmes hang után, aztán néha belebotlanak pár összeillő hangba!
Tán jobb lenne, ha megmaradna a tárogatónál. Ami neki van, azt állítólag saját pénzből vette! Na a tárogatóü tudásában sem bízom, hiszen azt sem tudja, kinek köszönhető az a hangszer.
almosd
Most miből plagizált ,virológiából ,mint önismeret !
kukac50
Ő egy beteg ember nem érdemes beszélni róla!
Vasárnapiiskolás
Van rá mód, hogy ezentúl doktorvasárnapiiskolás-ként firkáljak?
evacica
Én meg Nobel díjasnak tartom magam, ha Schmitt dr-nek. Vastag a bőr Pali bácsink képén,én a föld alá süllyedtem volna a helyébe a szégyenembe, és nem virítanék mint ő! Egyébként a Nemzet sportolója címet se érdemelte, mindegyik jelölt jobban megérdemelte volna! Palika a pénz nem boldogít, igaz jó ha van!
slowles27
Zéró önkritika a reggeli tükörbe pillantásnál. (Is.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.