A Dunakeszi Kinizsi 8 tagja, illetve segítője tölt be pozíciókat a Szijjártó Péter vezette külügyben. Nézze meg, ki honnan jött, mit csinál, és mennyit keres.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@coyote3: A legszégyenteljesebb viszont az, hogy Orbán környezetében nincs egyetlen EMBER sem, aki szólna neki, hogy miniszterelnök úr, állítsd már le magad és a talpnyalóidat, amíg jó dolgod van!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Szijjas pajtás jól teljesít...Ezért már meg-és kiérdemelt egy ánusz-fényesítő brigádot,,saját használatra..oszt jó napot.
Toby
Aha, szóval a csókos haverok miatt lesz itt még nem a zemberek fizetik meg című adóemelés dömping...
coyote3
Nem ezek a pasik a szégyenteljesek, hanem hogy ez a szemüveges orvosi hülye lehet külügyminiszter...
m.macskosz
@coyote3: A legszégyenteljesebb viszont az, hogy Orbán környezetében nincs egyetlen EMBER sem, aki szólna neki, hogy miniszterelnök úr, állítsd már le magad és a talpnyalóidat, amíg jó dolgod van!
hetöndöe
Mit mondjak,bicskanyitogató az egész ügy.
A "plebejusok",akik luxuskormányzásról és bankárkormányról hablatyoltak egykor,két marokkal rabolják szét az országot.Pitiáner felkapaszkodott bűnözők.Gyurcsány,Bajnai,Kóka anno már gazdagon érkeztek a politikába,ezek a patkányok meg a politikából gazdagodtak,látszik is a viselkedésükön.
almosd
@m.macskosz: amíg egy kőrt alkotnak és egymást kényeztetik addig nem is lesz aki szóljon.
Senara
Itt a lista: Ki, mennyit keres Szijjártó futsalcsapatából az államigazgatásban? ... ! A hallgatás ára ?
nemjoezigy
@hetöndöe: ma, 09:47 "Mit mondjak,bicskanyitogató az egész ügy.
A "plebejusok",akik luxuskormányzásról és bankárkormányról hablatyoltak egykor,két marokkal rabolják szét az országot.Pitiáner felkapaszkodott bűnözők.Gyurcsány,Bajnai,Kóka anno már gazdagon érkeztek a politikába,ezek a patkányok meg a politikából gazdagodtak,látszik is a viselkedésükön."

Ezzel egyetértek, de ne legyen szerecsen mosdatás. Gazdagon jöttek, de (idő arányosan) megmagyarázhatatlanul gazdagabban távoztak. + igénybe vették a végkielégítés intézményét és egyéb juttatásokat is = ezeknek se lenne elég az Isten pénze se.
Tehát semmivel sem különbek mostani rablóbandától.
Ráadásul szocialistának, baloldalinak mondják magukat, mégis 'remek' népnyúzók voltak.
hetöndöe
@nemjoezigy: Nem mosdatok senkit,csak tényeket közlök,ráadásul ők nem vezettek be 38 új adót,nem "reformálták" meg a munka törvénykönyvét a dolgozók kárára és a sort még folytathatnám sokáig.Ők sem voltak szentek de akkor egy kicsit könnyebb volt kisembernek lenni.
magyarbakancs
@Horizont: "Orbán körbevette magát a kollégiumi szobatársakkal. Petike meg a futsal társakkal! Hasítunk is mint a rossebb!!!"
Hungarikumok ezt is felvehetnék a listára.
www.hungarikum.hu/
magyarbakancs
file:///D:/Let%C3%B6lt%C3%A9sek/orbanmaffia1.jpg
Gyuri Géderről
Idézet: Valahol Európába című műből, (ha jól emlékszem): "kérlek, akasszuk fel őket".
Ha nem jól idéztem, elnézést.
volvós
@Horizont: tegnap 19:30

A kép magáért beszél...
Csodálkozom a felesége ízlésén !!
De ugye van az a pénz...
nemjoezigy
@hetöndöe: Tóbiás a pártértekezleten arról is beszélt :"Önkritika kell annak kimondásához is, hogy milliók élték meg előtte is krízisként a hétköznapokat."
Ezek szerint nem csak én mondom...
Miért nem javult abban a 4 évben a dolgozó szegények és a szegények helyzete, amikor pedig sorra születtek a milliárdosok?
Pedig ők baloldaliak, szocialisták, legalább is annak mondták, mondják magukat!
Emlékezzünk vissza: a 4 éves hatalmon levésüknek köszönhetjük a fideszkdnprablóbanda ámokfutását.
propeller.hu/itthon/3034051-tobias-kitalalta-mit-kellene-csinalnia#v1224984
hetöndöe
@nemjoezigy: Én saját tapasztalataimról beszélek és nem a más véleménye a mérvadó számomra.Az elszegényedők száma rohamléptekkel növekedett az utóbbi években,ez is tény és nem csak az én véleményem.A fidesz horda meg populista kábítással,mások besározásával és rengeteg hazugsággal a háta mögött került hatalomra.Emlékezzünk csak a Fitelina-ügyre,Sukoróra,Hagyóra,Hunwaldra,a tábornokok perére stb.Szinte kivétel nélkül felmentés született az ügyekben,vagy már kezdetekor elhalt ügyek lettek.Persze nagyon megfeleltek a céloknak,hiszen alapvetően a hívek etetése volt a cél,mely be is jött rendesen.Attól,hogy a Fidesz patás ördögnek állította be Fletót,még nem biztos ,hogy az volt,legalábbis a tapasztalt tények nem ezt mutatják.A dolgozók megnyomorítása csupán a Fidesz kommukiációjában létezett,ráadásul már ellenzékből is médiafölényben voltak.Szijjártó szinte naponta okádta a szart a baloldalra különböző sajtótájékoztatókon,persze most azt is letagadják,hogy nő a szegénység,sőt az ellenkezőjét mantrázzák a népnek.Ezek a tetvek még a devizatartalékainkat is lassan felélik,vagy azt nem a Fletóék hagyták itt nekik?Nem építettek jóformán semmit a stadionokon kívül.A több száz kilóméter autópályát kik építették,kik vásárolták a falubuszokat?A 4-es metró oroszlánrészét kik építették?
qxy
Orbán féle törvény alapján, ez mind, legális.
miért nem nyelték le ezeket annak idején...
KERKA
@volvós: 11.23 Szijjártó ezen a fényképen úgy néz ki, mint egy kakadú, A taréja felborzolva, a ketrecben pipiskedik a hintázón:))

Na látod a külügyben-a diplomáciában nem követelmény a nyelvvizsga. Ezen most azért dühöngök, mert tervbe van véve, hogy felsőoktatási intézménybe csak nyelvvizsgával lehet a jövőben jelentkezni.
volvós
@KERKA: Pedig ennek a véglénynek speciális
"NYELV"-vizsgája van !!
Senara
Április 1 ? mno.hu/ahirtvhirei/szijjarto-nem-kuldi-haza-goodfriendet-1263244 teremfocista eldöntötte ..Nem akarja hazaküldeni André Goodfriendet a magyar külügyminiszter. Szijjártó Péter P8 című műsorunkban azt mondta: a jelenlegi helyzetet sem a magyar kitiltással, sem pedig az amerikai vádaskodással nem lehet i..
m.macskosz
@volvós: ma, 11:23
Bizony, van az a pénz, amiért vállal valaki egy kamu házasságot,
sőt akár gyereket is szül...és vice versa: hűséges feleség, férj...
m.macskosz
@Senara: -- Tehát van a minisztériumokban az a stabil létszám, amelyik ért a munkájához,
>>>na, őket rúgták ki első körben.
-- Van egy stabil létszám, amelyik nem ért ugyan semmihez,
de hajlandó lefeküdni a rendszernek.
-- Vannak továbbá a futsalosok.
Teljesen rendben van. Megmondták: folytatjuk. :(
Senara
@m.macskosz: Bizony ! Rettenetes aljas dolog leépítés címén , Zselé kirúg embereket és feltölti a " haverokkal " . Erre már csak annyi , már a látszatra sem adnak .
eszegfu
@nemjoezigy: Én általában azt hiszem el, amit látok. Kóka és Gyurcsány valóban
gazdagon "jött", és kormányzásuk idején kb. 50 %-kal több vagyonuk lett.
Szijártó vagyona 2004-ben 18,7 mill. Ft, mig 2013-ban 78,7 mll. Ft, ez kb. 4x növekedés. Lázár vagyona 32,8 mill. volt 2006-ban 2013-ban 124,9 mill, ami kb. közel szintén 4x növekedés. Nem néztem az ingatlanok, gépkocsik, nagyértékü tárgyak értékét senkinél sem. Szerintem ez az igazi "kettős mérce". Félreértés ne essék soha senkitől nem irigyeltem semmit, de hogy "ész" nélkül, teljesitmény nélkül igy meg lehessen élni, az már nagy pofátlanság.
nemjoezigy
@eszegfu: én meg nem csak azt hiszem el amit látok, régen rossz lenne.
Azt tudom, hogy a rendszerváltás után egyetlen kormány sem a nép érdekében tevékenykedett. Sok aljas dologról nem tudunk, ami a közös pénzből egyének zsebébe jutott. Én nem tudom elfogadni a bajnai magyarázatát sem a libás ügyben, de a gyurcsány féle privatizálást sem: a gránit céget leültetni, úgyhogy gyártanak csak gyártanak és nem adják el, tehát nincs bevétel, ami = a csőddel és sz@rért, h@gyért megvette. Talán még mindig az akkor termelt mennyiséget árulják. Stb.
Nyilván sok ilyen van de csak hallomás, mert aki bizonyíthatná, az nem bizonyítja.
Ilyen olyan érdek miatt, pl váltógazdálkodás a két párt közt. Mert hiába ígértek elszámoltatást, nem lett belőle semmi. Na miért?
És még egy, gondolom szerinted ez sem igaz: www.sokkaljobb.hu/content/gyurcs%C3%A1ny%C3%A9k-indon%C3%A9zi%C3%A1ban-avagy-indon%C3%A9ziai-ember%C3%BCnk
nyanya001
Igazuk van a tüntetőknek, amikor azt skandálják, hogy mocskos Fidesz !
eszegfu
@nemjoezigy: Kösz. a "szemelvényt". Valóban nem hiszem el, mivel ez számomra
nem bizonyiték. Itt is és még számtalan esetben "aki bizonyithatná, az nem bizonyitja". Sőt én sem voltam ott, hogy láthattam volna. Abban viszont 100 %-ban
egyetértünk: "sok aljas dologról nem tudunk" és valóban a pártok közötti elszámoltatást mindegyik csak "taknyolja".
wagabund
abba ia hagytam a futsalt... így, hogy Canberra betelt, már nem is érdekel...
kukac50
Azért olyan rossz a Magyar foci mert politizálnak a focisták nem a focizásra figyelnek.
vagy úgy játszanak,hogy fogadáson nyerjenek a politikusok.
sentinel216
"Ki, mennyit keres Szijjártó futsalcsapatából az államigazgatásban?"
A kérdés inkább az, hogy egyáltalán MIT KERESNEK az államigazgatásban?
Juhász István
A Dunakeszi Kinizsi új neve ezentúl, legyen, pl. " Külügyi SE " Szijas P. vállalja el a kapitányi tisztséget, a csapattagok fizetését ezentúl épittesse be a költségvetésbe, mert államilag kiemelt feladat a sport, ép testben, ép lélek... nemde??? A sok nyavalyás polgárnak meg már korábban megmondta petike, hogy olyan munkatársakatvesz maga mellé, akikben tökéletesen megbizik...Anno, az első választásokkor egy bizonyos Orbán Viktor is néhai kollégiumi társaival vette körül magát, bennük megbizott. Ja?...Mára már mind kiemelt állami tisztségben van. Peti gyerek, megvan az új csapat, állásuk már van, még poziciókat kell nekik találnod...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.