A nők társadalmi helyzetét tükröző statisztikák pontosan jelzik, hogy Magyarországon napról napra éri negatív, hátrányos megkülönböztetés a nőket - mondta Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője szombaton a fővárosban, a párt nőnapi rendezvényén.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Józsi! Ezzel a szöveggel 50 évvel ezelőtt sikeres lettél volna. Most viszont csak a vakonddal tudtok haverkodni. Az a jó, hogy az nem szól vissza.
tivoli
Ez a fóbiás fószer mindenáron próbálja magára felhívni a figyelmet. Ezt valami ütős témának szánta?
EcsiAntal
Tóbiás minél többször szólal meg annyiszor veszít a választóikból --miért nem veszi már észre ez a kopasz majom hogy alkalmatlan a párt vezetésére --mi van a jogtalanul felvett 50 millióval Józsika --erről miért hallgatsz ??? itt a baj még elnök sem voltál de már loptál --hát igen fejétől bűzlik a hal és ezt mintha rád találták volna ki !!
keresztapa
Én csak csodálni tudom ezt a személyt, az év 364 napján nem tudja, hogy nőket minden év 364 napján folyamatosan hátrányos megkülönböztetés éri aminek ő is okozója. Ezt ő csak a 365.-ik napon tudja, amikor elfelejti köszönteni a nőt nemzetközi nőnap alkalmából. Helyette a hátrányos helyzetüket ismeri el köszöntés helyett. Született IDEGLÓGUS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.