Elnöki keret, postaköltség, reprezentáció, közfoglalkoztatottak útiköltsége: néhány ügy abból a kilencből, melyek miatt a közelmúltban született feljelentés az Országos Roma Önkormányzat működésével összefüggésben. A színfalak mögött forrnak az indulatok: az ORÖ ellenkeresetet indít, miközben az önkormányzat „belső ellenzéke” ugyanúgy kormánypárti, mint a hatalmon lévő szárny. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Szerintem a "nemzet " Flórááánjáát ki fogják tüntetni.Más nem is lehet az ügy vége.Oszt jó napot.
mariaberta
Nem tagadta meg önmagát, csak most sajátjaitól lopott, nem is keveset.
Arról persze nem beszél, mit lehetett volna tenni ennyi pénzért a miskolci számozott utcák lakóiért, akiknek az önkormányzat " bőkezűen" 2 milliót ad ha elhagyják Miskolcot.
Csak azt felejtették el megmondani, mit lehet kapni manapság 2 millióért. Flórika talán tudja, ezért nem segít. Nos ez egy féreg!!!
eszegfu
Ahogy mondani szokták plasztikai sebész nem vállalná, hogy Farkas Flórián arcáról a vastag bőrt eltávolitsa! Felháboritó: közpénzzel hogy-hogy nem kötelező irásban elszámolni(elég szóban - nyilatkozza a gazdaságis)?! (Nekem saját magam által "megtermelt" bevételem van, mégis számot kell adnom minden fillérről!) Továbbá ha irni, olvasni nem tudna valaki, számolni minden ember tud, tehát ne akarják bemagyarázni, hogy az 500.000 Ft-ot "rosszul értelmeztem", mert az csak 500 Ft! És végül még egy pofátlanság: "méltatlan, igaztalan vádaskodásért" perel Farkas Flórián, és szinte természetesen Futó Barnabással "felvértezve". Ilyen ember egy miniszterelnöki megbizott, de hogy mire, mivel bizták meg, arról sem nekünk, de azt gondolom Farkas Flóriánnak sincs fogalma!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.