Újabb részletek szivárogtak ki Lázár „őszödi beszédéből”, melyet június 8-án tartott Szekszárdon. A miniszter elismerte, hogy lobbicsoportok érdekei szerint születnek a törvények, ezért átláthatatlan a magyar jog.

Berkecz Balázs blogján tette közzé a Miniszterelnökséget vezető miniszter beszédének részleteit, mely az Együtt képviselője szerint felér Gyurcsány Ferenc egykor nagy port kavart „őszödi beszédével”. Berkecz blogján olvasható, hogy Lázár János bevallotta, hogy a kormány felkészületlen és kapkod, a jogszabályokat pedig a lobbicsoportok érdekeihez igazítják.

"Nehogy azt gondolják, hogy ez a jogszabály tömeg, amiben élünk az véletlenül jött létre. Én azt tanultam meg egy év alatt, amióta miniszter vagyok, hogy ezeken a jogszabályokon keresztül érdekcsoportok érvényesítik a saját maguk szempontjait.”

Lázár János: „A pofámról égett le a bőr és kinyílt alattam a talaj, hogy ilyen pofátlanságra képesek vagyunk”

„… amikor föláll egy építész Kecskemétről, és megkérdezi tőlem, hogy – és a pofámról égett le a bőr és kinyílt alattam a talaj – mondjam már meg azt, hogy kistéglából miért nem lehet kéményt építeni, három éve miért hozott a Fidesz-kormány olyan szabályt, hogy csak két meghatározott típusból lehet kéményt építeni ebben az országban? Hogy ez miért van? És kétnapi nyomozás után megtudtam, hogy ki volt az a két külföldi cég, akik ezt a jogalkotásban elérte. A pofámról égett le a bőr, a föld kinyílt a lábam alatt, hogy ilyen pofátlanságra képesek vagyunk.”

„Az államapparátusból egy értelmes gondolat nem jött ki, hogy mit kellene csinálni” az építésügyi bürokrácia leépítésének érdekében – mondta a miniszter, majd hozzátette, hogy „tulajdonképpen egy puccs szervezésén” dolgozik ennek érdekében. A nyugathoz való felzárkózást pedig még évtizedekig elképzelhetetlennek tartja.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az olyan vastag, hogy nem ég le, hiszen már a
NASA űrkutatási hivatala is érdeklődött iránta !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
a nyugathoz való felzárkózás?...

jééézusom...nagy összegbe fogadnék, hogy az a kéménytéglát gyártó, törvénymódosítást kilobbizó két cég nyugati...méghozzá a gazdagabbjából..

nos, zárkózunk, zárkózunk...csak hát mi nem kellünk senkinek..
Senara
Lázár önkritikát gyakorol ...NA ? , na azt nem hiszem .Pont kis tégla miatt :-)))
pistapapa
Van bőr a képén,közpénzen vinni a lotyóját Európa luxushoteljeibe lepedőt gyűrni. Undorító féreg.Neki elsősorban maga miatt kell szégyenkezni.
nyanya001
Az olyan vastag, hogy nem ég le, hiszen már a
NASA űrkutatási hivatala is érdeklődött iránta !
A Tündik bündije
És az M1-en egy szó nem esik róla... biztos csak elfelejtették közölni a nagy hírdömpingben :-)
Dr. Felipe
Csak hát ezeket a férgeket nem idegen hatalmak küldték a nyakunkra hanem a keményen dolgozó kisemberek választották meg.
volvós
Janika, ezt beszéld meg a 2 " barátoddal",
Viktorral és az orosházi szandokánnak !!!
Egyik sem fog megdicsérni a fekete humorodért !
Toby
Ja, a téglaügyben két külföldi cég érte el ! És mennyit értek el a hazai csókosok ?
szandokan
@volvós: Háááááát ez tényleg kemény...
picike
olyan a kis tégla mint a burgonya attól függ kié azt kell megvenni ennyi
Főlökött
@nyanya001: Tényleg - komolyan nem értelek !

Nem olvastad az óriásplakátokat ? Ott írták-az egyiken, "Felcsúton épül a legkorszerűbb űrbázis" - nagyon tetszett ! Így-ezek szerint a NASA - alkalmazza már. A lobbi ereje :))))) Na meg a csúszópénz, ami dominálóbb :)
Tehát már az érdeklődésen rég túlvannak, több szintel :)))

Lehet, hogy a NASA építi a Déli - 4m magas kerítést is, melynek a tényleges költségéből egészen a holdig mehet az építés!
Az más kérdés viszont, hogy a megmaradt anyagból és pénzből - 'okosban', a stadion mellé egy kilövőállást is összehoznak, Felcsúton. Tudjuk kinek :)
volvós
@szandokan: Ezt vártam Töled, hogy ez már Neked is megfekszi
a gyomrodat... Hát változik a világ ...Ha már Lázár igy kipakol,
akkor nagy a baj a Fidesznél...bár én csak az elöadás egy részét
látom, ki tudja, ...majd meglátjuk !!!
nyanya001
@Főlökött: Nem olvastam, de jó, hogy felhívtad rá a figyelmemet ! :))
Toby
@Főlökött: Hamarosan érkezik a qrmány magyar hangja azzal, hogy a 4 m.-es kerítés, tulajdonképpen egy vadfogó...az alacsonyan repülő fáczánok miatt...meg hogy be ne jöjjön a zebola...még a demokráczia ennyire veszélyes...az ellen is véd !
Senara
Mutyik ezereiről és egy fiatal lány értelmetlen haláláért égjen le , idézem " pofádról a bőr "
szandokan
@volvós: Puccsot akar...Lehet, hogy tényleg baj lesz itt? Ha egymásnak mennek párton belül, akkor vége lehet a Fidesznek, és jöhet a Jobbik...Nagyon rossz alternatíva.
volvós
@szandokan: Na látod, ettöl félünk mindannyian !!!
Hellcat
Ez simán elmegy fidesz féle öszödnek...egyértelműen beismerte, hogy olyan törvényeket szavaztak meg ami még csak nem is magyar érdeket támogat...ebből a kistéglás dologból is valami külföldi cégek jártak jól...na most legyen nagy a pofátok fidesznyikek, most gyere ugatni freewolf...az ilyen cikkeket patkány módjára messziről elkerülöd te gané...
jancsipapa
Nem hallottam ,hogy a " harcos " miután átlátta a dolgot szót vesztegetett volna tégla-ügyben. ( sem ) Úgyhogy kussoljon ,a k...a anyját...
lópicigáspár
És a töketlen baloldal birkamód tűri, se egy tüntetés, se égő tv székház, se semmi. Szánalmas brigád! :-(
Dr. Felipe
"A pofámról égett le a bőr" -mondta lézer elvtárs.

Bizony lézer elvtársék már annyit loptak hogy leégett a pofájukról a bőr pedig jó vastag rinocérosz bőr van rajta.

A birkák meg csak békésen legelnek a réten. Minden a legnagyobb rendben.
simmering73
Hol vannak a békésen levegőző polgárok, akik az égő TV székházat szemlélik? Csak nem attől félnek, hogy kilövik a szemüket?
bencemacska
Ez nem őszödi beszéd, mert ez tényleg hazudott!
Ha megnyílt volna alatta a föld, akkor már nem látnánk, hanem markológépekkel keresnék a maradványait!!!-:)))
justhpeter
Én pedig azt mondom, hogy akkor hiszem el Lézer Jani egyetlen szavát is, amikor az Ismeretlen katona kapcát cserél és a Lenin szobor lenyúl a zsíros kenyérért. Megkomponált műcirkusz Lézer öszödi beszédeként eladni. Ugyanis minden más esetben meneszteni kellene, és a baloldali híveknek felgyújtani a tv székházat, miután körbehugyozták a Kossuth teret.
nezelodo
Ez az egész hazugság! Pont a lézeres ne tudná, hogy így megy? Ki hozta össze pl. a trafikmutyit az érdekeltekkel, még a jogszabályokat is a dohányüzletben érdekelt haverjai írták! Most meg előadja a nagy halált! Na ezért kellene leégni a bőrnek a képéről, de mint tudjuk a csizmatalp nehezen gyullad meg.
paolo006
@Hellcat: naná, hogy elkerüli. Fizetett provokátor, bérenc.
kkalman
A pofájáról nem eléggé égett le a bőr, és a talaj se nyílt meg eléggé a lába alatt, mert még mindig itt van köztünk.
m.macskosz
@pistapapa: ma, 16:23
Még nem derült ki, hogy hím- vagy nőnemű volt-e a külföldi hálótárs,
ezért kérlek, disztingválj! :)
bakurasz
Ez a gerincbajnok csak topog ide-oda mint a fosógalamb! Tudja már, hogy bukta lesz hamarosan és most fészkelődik, hátha maradhat utána is! Hát nem fog szerintem...
m.macskosz
@bakurasz: PÁVATÁNC.
Bár fácánlézerannyitisér látszólag őszödözött,
nem megy a gulágra, nyugi bele!
Ki van ez találva a hülye magyar birkák számára!
m.macskosz
@justhpeter: "finkelstein"mert megérdemeljük...:(
m.macskosz
@volvós: Mert bedőltél sunyikánnak! Ugyan már! Pávatánc. fideszes stílus, fideszes mentalitás, fideszes bosszúálló tempó, fideszes ... ... jó éjt!
szandokan
@m.macskosz: Most tévedésben vagy. Ha a Fideszben háború törne ki, az a Jobbik malmára hajtaná a vizet, szóval nem ártana ha Jani vigyázna arra, mit mond.
Fradigege
Ezt a vak is látja, hogy a saját zsebük szerint tolják-húzzák a jogszabályokat. A pereputtyokra formálják a törvényeket és a közbeszerzéseket. Az ilyenek vért kívánnak. Jancsit teljesen ellepte a trafikganyé. Ő is ott büdösödik a front vonalon. A felcsúti törpe is strómant hozott létre, ha már nem futna olyan jól a szekér. Így lett milliárdos a gázos paraszt. Eu-s és közpénzekkel hízlalják a strómanjaikat.
lópicigáspár
@Mirabilis: Elsüllyedt, de kivetette magából a pokol! :-)
orogordog
@szandokan: Te is sokat voltál a napon, pedig nem is sütött: :) jobbik esélytelen!!! Itt csak annyi történt,hogy Lázár Gyurcsány betegséget kapott a hatalom vágy miatt.
Desischado
@szandokan: Ez az én véleményem is. Puccsot akar a nyomorult, már rég erre készül. aknázza orbánt, mert a helyére akar ülni. Nem a lelkiismerete szólalt meg, ennek a féregnek olyanja nincs. egy gátlástalan, hataloméhes mocsok. És az is igaz, ha a jobbik jönne utánuk, akkor végleg eláshatjuk magunkat. Én nem tudom, ez a banda mit talál még ki, de ha ez az ámokfutás folytatódik, képletesen szólva, az isten irgalmazzon nekünk, mert nagy szükségük lesz rá!
szandokan
@orogordog: Én nem merném egyértelműen kijelenteni a Jobbik esélytelenségét. Persze az is igaz, hogy a koalíció sem kizárt, ha úgy alakulna.
soljanka
Nincs itt semmi látnivaló, kéremszépen. A Vona fijjú eljátszotta a cukipofát, bejött neki, így HabonyGuru úgy gondolta, nekik is kell egy kis nyáladzás.
Lézer Janó nem volt ilyen finnyás, amikor "annyitérszamennyidvan"-ozott, meg hivatali autózott, meg lézerblokkolt. Akkor meg főleg nem, amikor a haver - na meg egy kis százlék- kedvéért végigverte a trafik törvényt.
Parasztvakítás.
Inkább számoljon el azokkal a fránya hotelszámlákkal.
mate03
@nyanya001: Ez a marha azt mondja,hogy külfölditől jött a tipp,a tégla méretéről! Hát persze,Felcsútról Mészáros Lőrinctől! Rengeteg a bontott kisméretű tégla! Miért kellett túl vállalnod magad? Egy várost nem tudtál elvezetni,hát még egy országot!?
kukac50
Lázár szociális temetésbe kezdett! Ássa a Fidesz sírját,csak az a baj,hogy lassan halad!
Anna Mária
Szandokan korábban azzal dicsekedett, hogy Lázár a barátja.
Barátként biztos fogja figyelmeztetni a "Janit", hogy ekkorákat talán már mégsem kellene hazudni, nagyon kilóg a lóláb. :)))
soljanka
@kukac50: Nem ás az semmit! Most épp a jó zsaru - rossz zsaru felvonást láthatjuk.
sentinel216
Az a két külföldi "téglás" cég (a legtöbb nyugati kereskedővel egyetemben) valószínűleg tisztában volt vele, hogy nálunk - kis baksis fejében - olyan törvényt íratnak a gombnyomogató képviselőkkel, hogy piacot találjanak a portékájukra. Arról még nem is beszélt bűnbánó jános, hogy görbe uborkát nem szabad eladni, házi malacnak tilos a moslék, meg ilyen országrengető problémák tömegéről hallgat. Mi lenne, ha név szerint felsorolná mennyit gazdagodtak orbán és barátai, önmagával a névsor elején? Az lenne ám az igazi bűnbánás, nem a terelés a téglával!
bencemacska
@Desischado: Nem hiszem, hogy OV helyére vágyik. Könnyebb OV árnyékában tömni a bukszát, mint kitalálni saját kútfejből azt a sok mocskot, amit most elkövet.
Ha baj van lehet kire mutogatni!
Strong
Persze kisméretű tégla kémény...

Telefonálni nem lehet kézből, de hamburgert zabálni igen...
A telefonkiegészítők, kihangosítók milliárdos piac...jut belőle "lobbizni". Persze a drive-ok is tárt karokkal várják az autós éhezőket...ja és ugyancsak milliárdok röpködnek...

de ez nem csak itt megy így..
m.macskosz
@szandokan: tegnap, 21:45
Oszt' azt ki tudja, hogy nem ez-e a céljuk?!
Mindegy, kivel, akár az ördöggel is cimborálnak a hatalomért.
bakegya
Ha kibeszélted magad-és még mindíg bajod van-HÍVD A KATASZTRÓFAVÉDŐKET!
wagabund
na kiderült, hogy a kéménytéglás cégek svájciak...de nem mondta meg a cégek nevét...a kérdező újságíró kérdezzen meg bármelyik építészt, azok tudják...

ügyes...nem akarja, hogy perelhessék...
bencemacska
@wagabund: ma, 16:25

Oda meg OV jár hol magánrepülővel, hol vonattal titokban!
Mézike
@szandokan: Leesett az állam... igazad van. :-(
iskolakerülő
"A pofámról leégett,,,," .Ha ránézek mindig azt hiszem hogy a seggét fényképezik.
agnes200
Leég a pofájáról a bőr - de azért nem mond le.
orogordog
@m.macskosz: 14.55- re fidesznek nincs szüksége semelyik pártra sem. Még ilyen az ellenzék, akkor inkább maradjon akinek már tele a zsebe.
szandokan
@orogordog: Igen, a legjobb az lenne, ha a Fidesz egyedül tudna választást nyerni 2018 - ban.
m.macskosz
@orogordog: Szerinted úgy tűnik, hogy már jóllakottak és nem harácsolnak?! Én nem tapasztaltam, hogy bármelyik prominense a jelenlegi fidesz-kdnp-nek felajánlott volna egy komoly összeget jótékony célra, azzal a jelszóval, hogy én már megszedtem magam, többre nem vágyom. Gondolom, ezért veszi fel a nyugdíját is meg a tiszteletdíjakat is turi-kovács béla, harrach péter, rubovszky györgy, ezért van hat állásuk a képviselő uraknak... Nyugodj bele, ezek még tovább harácsolnak, pont az ilyeneknek semmi nem elég. Persze, ha a a jobbikkal kellene szövetségre lépniük, akkor azok is lenyúlnák a lét, nincsenek kétségeim.
papa.49
,,Megnyílt alatta a föld,, kétlem mert még mindig szórja a oltós dumáját, amit szokott, már azt hittem megszabadultunk tőle, pedig dehogy!!!
Ewing
Színjáték, megint az előre megbeszélt SZÍNJÁTÉK!
Abzug62
@orogordog: Értem, tehát ők nyugodtan mutyizzanak tovább. érdekes megközelítés!
Abzug62
@papa.49: Én meg azt hittem, a fiának vett 70 milliós ház, meg a többmilliós titkos kirándulások miatt gyakorol önkritikát. Hát, jól benéztem!:-)
papa.49
@Abzug62: Ez a pali meg az önkritika, egy naprendszerben se férnek el olyan messze vannak egymástól!!!
Lepényleső
Ha ez így van,akkor aki idegen érdeket szolgál,az nem-e hazaáruló? Csak kérdem,mert
ettől kisebbekért végeztek ki embereket,most meg érdem. Igaz ami igaz,disszidenst is
temettünk a bazilikába,s a papok celebráltak hősnek kijáróan.
gibgab
Álságos, felfuvalkodott hólyag. Ez Lázár. Nincs benne annyi erkölcsi érzék, hogy bármilyen viselt dolga miatt égjen a pofájáról a bőr. Ha lenne benne, már szénné égett volna. De szemrebbenés nélkül hazudik, arrogáns, nagyképű és tuskó.
Abzug62
@papa.49: Jól van na, én sem gondoltam komolyan! :-)
Cicamama55
Annyi kapaszkodója lenne az ellenzéknek, hogy határozottan felléphessenek a kormányunkkal szemben...Azt kell hinnem, hogy nem is akarják komolyan a változtatást, csak a szájuk jár. Az meg minek?! A cukkolással akarják az embereket felhúzni? Az nem elég semmihez, egyre kevesebben vevők rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.