Magyarország egyoldalúan felfüggeszti a Dublin III. rendeletet, így a továbbiakban nem lehet visszatoloncolni azokat a menekülteket, akik rajtunk keresztül jutottak el Ausztriába, Németországba vagy az EU más tagállamába – írja a Die Presse-re hivatkozva az Index.

Ezt ma, kedden délután közölte Perényi János, Magyarország bécsi nagykövete az osztrák külügyminisztériummal. A hírt megerősítette Perényi János és Kovács Zoltán kormányszóvivő is az újságnak. Kovács azt is elmondta, az intézkedés csak átmeneti, viszont Magyarországnak 2500 menekült befogadására van kapacitása, és már így is 3000-et fogadtunk be, az ország befogadóképessége nem bír el többet.

A Die Presse úgy véli, a magyar lépés láncreakciót indíthat el és az olaszok is követhetik a példát. A lap azt is hozzátette: Magyarország így akar nyomást gyakorolni a csütörtöki EU-csúcsra.

Míg Kósa Lajos június 4-én azt mondta: potenciálisan már 160-200 ezer menekültet toloncolhatnak hozzánk, a Helsinki Bizottság szerint például Németországból valójában csak 42 embert küldtek vissza.

Az Index azt is megjegyezte: tavaly az uniós tagállamokból összesen 827 menedékkérőt küldtek vissza hozzánk, idén eddig pedig az első négy hónapban összesen 522 visszavétel történt.

466 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Orbán megtette az első lépést az Unióból kifelé és a diliházba befelé. Egészen röhejes az az elképzelés, hogy ő fogja sarokba szorítani az Uniót. Azt gondolom, a teljes fideSS-kdnp rálépett az ellehetetlenülés felé vezető útra és már nem a nyugat lesz a legnagyobb ellenfelük, hanem Orbán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Ha a szerbek és románok meglépik ugyan ezt, jól benne leszünk!
Anna Mária
Klassz, csak gratulálni lehet a nagy észhez: Magyarország lépked kifele az Európai Unióból.
iskolakerülő
Csak valagba rúgják most már a Cigánybárót...
keresztapa
A liberális megmondók szerint, nincs itt semmi probléma, csak ezek a magyarok finnyáskodnak az emigránsoktól,
lvasói levél: katasztrofális állapotok Bicskén – a menekültek napi 6 ezer forint „ellátmányt” kapnak
Megosztás:
2015.06.22

A napokban Bicske mellett elhaladva gondoltam, megállok egy kicsit. Ez a katasztrófaturizmus. A helyzet elkeserítő. A befogadó állomás telt házzal működik, a helyiek kétségbeesése érthető – írja a Privát Kopó magazin egyik olvasója. Alább a teljes levél:

A Tescóban meghallottam egy beszélgetést, hát odamentem és feltettem néhány kérdést. Elmondták, hogy mindennaposak a lopások, a legnépszerűbb termékek a whisky és az óvszer, de gyakorlatilag mindent lopnak. Záráshoz közeledve, amikor már vevő szinte nincs az áruházban, tömegestül lepik el az ápolatlan, erős testszagot árasztó, piszkos ruházatú menekültek az üzleteket. Nem érdekli őket, hogy félig le vannak húzva a rácsok, lerohanják a boltokat.

bicskemenekultek_biKülönösen felháborítónak tartják a napi 6 ezer forintos ellátmányukat, amiről egy magyar család csak álmodni mer. Minden másodig menekült a drága okostelefonját nyomkodja. A pénzváltót egész nap ellepik, a magyarok szinte oda se férnek, lökdösődnek, kiabálnak. Mint megtudtam. Liberálisok beolvadását tervezik a Bicske menekültekhez megtapasztalás végett, hogy a valóságos élet közelséget ne csak szajkózzák hanem, éljék is meg. Tapasztalatukat a Bicske menekült tábor fenntartójához címezzék!
justhpeter
Orbán megtette az első lépést az Unióból kifelé és a diliházba befelé. Egészen röhejes az az elképzelés, hogy ő fogja sarokba szorítani az Uniót. Azt gondolom, a teljes fideSS-kdnp rálépett az ellehetetlenülés felé vezető útra és már nem a nyugat lesz a legnagyobb ellenfelük, hanem Orbán.
szandokan
@keresztapa: Nem véletlen, hogy az olaszok is követik majd, és szerintem egyre több ország rájön, hogy valamit tenniük kell.
gazdag dezső
Nagyon nagyon szomorú dolog,hogy még mindig sok ember nem érti ezt az egészet!!!Az országnak azok a nagy ellenségei akik befogadni akarják,és nem kiutasítani az ide bejövő emigránsokat.Javasolom nézzenek szét a határok mentén ,tájékozódjanak mielőtt ilyen kormányellenes írásokat tesznek.Ebben helyesen cselekszik most a kormány.A napi ellátmány 6000,ft. jó lenne a Magyar éhező gyermekeknek,kis jövedelemmel élő betegeknek,öregeknek!!! Azokat kellene támogassák ,és ne az emigránsokat!! Hogy lehetnek ennyire félretájékozódva emberek !!!
postás
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
glorianna
@keresztapa: "A Tescóban meghallottam egy beszélgetést, hát odamentem és feltettem néhány kérdést. Elmondták, hogy mindennaposak a lopások, a legnépszerűbb termékek a whisky és az óvszer, de gyakorlatilag mindent lopnak. Záráshoz közeledve, amikor már vevő szinte nincs az áruházban, tömegestül lepik el az ápolatlan, erős testszagot árasztó, piszkos ruházatú ..." ugyanezt mondják az egyik Pest közeli kisváros Tescójában is, pedig legalább 50 km-es körzetben egy fia menekült sincs.
A menekültellátáshoz hozzájárul az EU. Saját állampolgárainkról nekünk kell gondoskodni. Ha most azt mondanám, hogy minden munkanélküli kapjon naponta annyiszor 6000 forintot, ahányan vannak a családjában, akkor azért kiabálnál, h "az én adómból a mihaszna lustáknak ne".
Tudomásul kellene venni, hogy a menekült is ember.
keresztapa
@szandokan: Az országuk népük megvédéséért felelősséget viselő országok vezetői igen és követni is fogják, mert más lehetőségük egyszerűen nincs. De sehol nem vetődik fel az a kérdés, hogy kik a felelősek a menekült áradatért. Kik robbantották ki a helyi háborúkat, kik látták el fegyverekkel, a harcolókat. Miért is? A nagy testvér háttérből röhög Európa, afrikai sorsra jut, és gyarmatának jó lesz! A helyi háborúk kirobbantása ezt a célt szolgálta, amivel elérte célját a menekültek európára özönlésével. A vén Európa Afrika menekültek táborává válik. Ehhez a liberális maffia segítő kezét nyújtja!
keresztapa
@glorianna: Igaz de a csavar ott van, hogy az Afrikai menekültek nem EU államok polgárai!
glorianna
@keresztapa: javaslom figyelmes olvasásra: index.hu/gazdasag/2015/06/19/menekult_statisztika_menedek/

Egyébiránt az EU-tól menekültellátásra kapott pénz címzettjei értelemszerűen nem EU-polgárok.
bencemacska
Orbán a világ első számú bajkeverője.
Csak akkor érzi jól magát, ha egymásnak uszíthatja az embereket! Most érzi jól magát!
1magyar
De miért jönnek vissza az osztrákoktól? Talán azok sem bírják vagy akarják őket eltartani?
Pedig Ausztria kicsit gazdagabb mint mi.
Anna Mária
Most olvastam az osztrák sajtóban a magyar lépésről tudósító cikket. Az osztrák belügyminiszter telefonon beszélt a bécsi nagykövettel, aki közölte, hogy menekülteket "technikai okokból" nem engednek vissza Magyarországra.
A cikkhez egy aranyos komment: valaki javasolja az Európai Uniónak, hogy Magyarország ne kapjon többé egy büdös vasat sem, az EU hivatkozzon bátran "technikai okokra".
Ez most ugye még vicc, de hamarosan valóság lesz. Az az ország, amelyik egyoldalúan nem tart be EU-egyezményt, számíthat a búcsúra.
Anna Mária
@1magyar: Olvass utána, mit jelent a Dublin III rendelet. Akkor majd nem teszel föl csacsi kérdéseket.
Mi lenne egyébként, ha legalább egy kicsit tájékozódnál az országot érintő dolgokról?
1magyar
@Anna Mária: Amennyire engem érint annyit tájékozódok.A többire meg ott vannak az agyonfizetett politikusok és egyéb vezetők.
De te nem magyar vagy csak magyarul beszélsz.
Anna Mária
@1magyar: Miért mondasz megint szamárságot?
Ugyanolyan magyar vagyok, mint bárki más.
Miért jó neked rólam kijelenteni egy valótlanságot, hogy nem lennék magyar?
Egyébként magyarnak lenni nem érdem, csak egy egyszerű állapot.
1magyar
@Anna Mária: Valóban egy állapot, de egy bevándorló sosem fogja magáénak érezni az anyaföldet, ahogyan te sem értékeled, hogy őseid ezt hagyták rád, ha rajtad múlna rászabadítanád az országra az elnyomókat,élősködőket.
paolo006
A cigó mindent megtesz az ország elszigetelődéséért. Mondom én, hogy nekünk építi a kerítést, de nem hisztek nekem!!!
Anna Mária
@1magyar: Engem valóban nem izgat az anyaföld, bár lehet, hogy csak azért, mert az őseim nem hagytak rám egy négyzetméternyit sem. :)
Nem tudom, miért zavar az téged, ha egy bevándorlót sem érdekel az ország földje, nem fog tőle meghatottan sírva fakadni, hanem az ilyesmit szívesen rád hagyja.
Tudod, ha egy ország különböző nemzetközi egyezményeket ír alá, akkor azokat be is kell tartania, mert ha nem teszi, annak nagyon súlyos következményei lesznek. Jelen esetben az országnak kutya kötelessége lenne menekülteket befogadni, ehelyett kerítésépítésbe fog.
Nem gondolom, hogy a menekültek élősködők lennének. Ugyanolyan emberek, mint te vagy én, ők is csak békében szeretnének élni, eltartani, nevelni a gyerekeiket.
Az elnyomókon nem tudom, kiket értesz.
Anna Mária
@paolo006: Persze, hogy az országot akarja bezárni.
Be ne hussanjon egyetlen értelmes gondolat se.
Majd megint lehet nyugatról tilos könyveket csempészni, és a magyarok hű, de fognak örülni egy-egy színes nyugati magazinnak...
Aki Én
@szandokan: @keresztapa: Na ki ne találjátok már, hogy orbán ostoba, sokkal inkább a saját aljas ügyeiről való elterelés szülte kamu megoldás nyitotta ki a nyugat szemét bevándorlás ügyben.
Ez egy sok éves probléma, amivel eddig érdekes módon elfelejtettünk foglalkozni. Hogy miért? Mert nálunk messze nem akkora probléma, mint hazudják. Nálunk sokkal inkább a kivándorlás a probléma. Semmi más, mint jelenlegi kormányérdek a bevándorlás orrvérzésig sulykolása. Egy darab menekülttel sem marad itt több, mint mondjuk öt éve. Eddig nem is tudtatok róla, de most a nemzeti beteg szólt, és nincs más témátok. Olvassatok már cáfolatokat és magyarázatokat is, mert qrvára megvagytok vezetve. Jó reggelt!!!
Apropó, mi van Quaestor ügyben,Paks 2 ügyben, gáz mutyi ügyben, bevándorlási kötvény ügyben, ingatlan ügyben, milliárdos matolcsy ügyekben??? NA ez lenne a mi igazi problémánk.
volvós
@postás: Na ezek ellen kellene a gyöngyöspatai rendfentartó erö...
géppiszollyal felfegyverkezve !
soljanka
@1magyar: Olyan oktalan ez a " te nem vagy magyar" duma.
Ha kifogytok az érvekből - általában elég hamar-, megunjátok az értelmetlen, jelentés nélküli "libsi-bolsi-kommunista-gyurcsány-libás-bajnai" szlogeneket, akkor jöttök ezzel.
Ami egyébként csak a ti megnyugtatásokra szolgál.
Mert amúgy tök leszarom, hogy X. vagy Y. akarja eldönteni rólam vagy bárkiről, hogy magyar-e vagy sem.
Van egy kérdés sok-sok köziraton: állampolgársága. Oda nekem magyart kell írnom, akár tetszik neked akár nem.
Hogy én ezt miként élem meg, arról meg fingod sincs.
Így okafogyottá válik a hülyeséged. Akár magyarnak tartasz valakit akár nem.
soljanka
@1magyar: És idéznék még pár mondatot egy szintén magyar embertől:

"Többmillió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét."
"Magyarország akár 14 millió embernek is tud megélhetést biztosítani"
"A gazdasági növekedés fenntartásához többmillió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak"

Ezt a magyar embert úgy hívják, hogy Orbán Viktor.
kkalman
Orbán lassan, de biztosan kiírja az országot Európából. Csak azt nem tudni, kinek jó ez?
szandokan
@1magyar: Anna Marival ne vitatkozz, mert megkapod tőle mindjárt azt, hogy náci vagy, meg nyilas. Ez a rögeszméje, hogy ha valaki nem osztja a nézeteit, akkor az már rasszista, holott itt él ebben a "kurva" országban annak ellenére, hogy három állampolgársága van, bejárta a világot, barátai vannak az iszlám államokból, no meg a fene nagy roma szeretetét de felejtsük ám el, ha csak kitérünk az ezzel kapcsolatos problémákra, akkor máris kapjuk a fasiszta jelzőt. Neked nem furcsa, hogy csak a magyarokat tartja bűnösnek, a roma gyilkosságoknál meg kitér a válaszok elől, vagy megvédi azt is, aki baltával támadt a rendőrre, az meg lelőtte?
bencemacska
@soljanka: Ő mindig azt mondja, amit az ő érdeke diktál! Mi meg le vagyunk...
Jozefina
"A most felmondott Dublin III.uniós rendelet lényege, hogy abban az országban kell elbírálni a menekültkérelmet, ahol azt benyújtották. Aki tehát Magyarország területén lép be az EU-ba, menekültkérelmet nyújt be nálunk, de azonnal továbbutazik Ausztriába vagy Németországba, azt visszaküldhetik ide az eljárás lefolytatására."
Ha orbán sorra rúgja fel az EU-s megállapodásokat, szerződéseket, akkor az EU-nak igen keményen és példamutatóan kellene reagálni. Pl.: az EU-s források azonnali lezárásával, Magyarország EU-s jogainak csökkentésével, stb.
Magyarországnak mindenképpen rossz lesz, de ezt a "háboruzó" őrültet valahogy féken kell tartani és rákényszeríteni a törvények betartására!!!
soljanka
@kkalman: Neki, a sleppjének, meg - egyelőre- a szavazóinak. Akik remélem élvezik majd a földesurak kertjében való kapálást közmunkában.
Víz, gázművek már államiak. Jó szokás szerint nem lesz lé karbantartásra, tök buli lesz az ellátás akadozottsága.
Végre megszabadulnak a mocskos multiktól. Élmény lesz a sorakozó a boltokban.

Micsoda örömködés lesz itt. :)
szandokan
@soljanka: Te most kissé félrebeszélsz szerintem. Senki nem akar megszabadulni a multiktól, és nem kellene jó ellenzék módjára riogatnod senkit olyasmikkel, amik eleve csak kitalációk.
soljanka
@szandokan: Eszem ágában sincs riogatni.
Az áramszolgáltatók, gázszolgáltatók kiléptek a lakossági szolgáltatásból. Ők multik.
A kereskedelemben még vannak, de már nem fejlesztenek.
Van még autóipar, meg ráépülő beszállítók. Elszigetelődés következtében rosszabb kondíciókkal nem fognak maradni.
Bankok leléptek, vagy eladták magukat a magyar államnak.
Anna Mária
@szandokan: Elkerülte a figyelmedet, hogy óriási baj történt: Magyarország egyoldalúan nem tart be egy nagyon fontos EU-rendeletet, aminek rettentően súlyos következményei lesznek.
Jó hazafiként érdekeljen inkább az ország sorsa, mint az én személyem.
szandokan
@Anna Mária: Elolvastam, de igazából csak azt láttam, hogy ott is kiosztottál minden kommentelőt, aki nem a te véleményedet osztotta. Nagy bajok vannak ám nálad, csak még nem jöttél rá. Én nem tartom magam hazafinak, csak egy magyar embernek, ami rólad már kevésbé mondható el.
szandokan
@soljanka: Szerintem még mindig van itt elég bank, multi, és az állam kezében olcsóbb lehet a gáz és az áram is. Szerintem ez sokaknak számít, habár Mészáros lisztjét akkor sem vennék meg egyesek, ha éhen halnának, bármennyire is olcsó. Hát, ez is egyfajta felfogás...
Anna Mária
@szandokan: Nem érted.
Az ország rettentő nagy bajban van, a kormány hajszolta bele.
Irreleváns, hogy rólam mit gondolsz.
Gondolj a cikkek témájáról valamit, az a feladat, nem pedig, hogy itt kiéld a személyiségzavarod okozta véleménynyilvánítási kényszeredet más emberekről.
Desischado
@paolo006: Én sajnos, hiszek, mert én is úgy látom, hogy orbán miatt rohamosan szigetelődünk elfelé. Idemásolok egy levelet, amit ma kaptam, olvassátok el mind!





Levél minden magyarok miniszterelnökéhez

by Ille István

"Tisztelt Magyar Miniszterelnök!

Mi, magyarok 2010 óta úgy tapasztaljuk, hogy semmilyen fontos kérdésben nem hallgat meg bennünket, mielőtt döntéseket hozna. Álságos leveleket kapunk Öntől, és ezen mániájára milliárdokat költenek el közpénzből.

Kamu és színjáték az egész nemzeti konzultációja. Sem az alaptörvényről, sem mindannyiunk szociá́lis biztonságáról, sem a a nyugdíjasok helyzetének javításáról nem született érdemi intézkedés, kizárólag az történik ebben az országban, amit Ön és idomított kollégái akarnak.
Ahelyett, hogy a demokráciában szokásos valódi párbeszédet választotta volna a szakmailag érintett szervezetekkel, civilekkel, megint elbújt egy förtelmes iromány és kérdőív homályába. Most nemzeti konzultáció címén a megélhetési (?) bevándorlás kérdéséről faggatózna. Ebből világosan kiderül, hogy minden magyar baj forrását a nyakukba akarja sózni a szerencsétleneknek.

Ön képtelen emberségesen és igazan gondolkodni, ezért veti elénk szétmarcangolásra azoknak az embereknek a sorsát, akikről nem is tud semmit.
Miután számít a véleményekre, íme:
Magyar Miniszterelnök!

Nem a bevándorlók miatt lopták el a magánnyugdíjunkat.
Nem a bevándorlók miatt nő az államadósság.
Nem a bevándorlók miatt esik szét az oktatási rendszer.
Nem a bevándorlók miatt haldoklik az egészségügy.
Nem a bevándorlók miatt vándorolnak el százezrek az országból.
Nem a bevándorlók miatt zavarják el a rokkantakat dolgozni.
Nem a bevándorlók miatt alázzák munkatáborokban a közmunkásokat.
Nem a bevándorlók miatt születik kevés baba.
Nem a bevándorlók miatt szakadozik demokráciánk.
Nem a bevándorlók miatt nincs működő Alkotmánybíróság.
Nem a bevándorlók miatt kreáltak maguknak törvényeket.
Nem a bevándorlók miatt tojik önre Európa, Amerika...
Anna Mária
@Jozefina: Ezt a háborúzó őrültet valóban féken kellene tartani, csakhogy az nem az EU feladata, hanem a magyar választópolgároké.
Ha a magyaroknak ez a háborúzó őrült kell, az EU tehetetlen.
soljanka
@szandokan: Jó múltkoriban is hitetlenkedtél, amikor az elbocsájtott dolgozókkal "riogattak"a vasárnapi bezárásokkal kapcsolatban. Mert te nem hallottál egyről sem.Tényeket, adatokat kértél.
Aztán ma megjelent a KSH elemzése.
Macskaszem
@szandokan: Bizony olcsóbb lehetett volna a gáz, ha az Ausztriából behozott olcsó gáz hasznát nem a MET-nek játszotta volna át az állam. Kérdezd meg orbánt, eme szar üzlet fejében hány % az ő sápja.
szandokan
@Anna Mária: Rendben van, de akkor sem értem, ha ennyire szar ez az ország, akkor miért is élsz itt? Három állampolgárság mellett meg pláne...
paolo006
@Desischado: minden szava igaz. Hálistennek nem vagyunk egyedül az elveinkel, de ez még nagyon kevés. Mindenképpen meg kell szabadulni ettől a fasiszta elmebetegtől. Nagyon meleg a pite. Amit ezek a szemétládák csinálnak nem lehet tovább tűrni. De nem kell ez a gyáva sunyi ellenzék sem, a jobbik meg főleg nem.
verőce21
Olcsó poén lenne azt mondani, előre megmondtuk, hogy Mo. szívja meg legjobban ezt a bevándorlási ügyet.
De nem kell károgni, ezért nem fogják országunkat kizárni az Unióból, mert akkor átengedjük a "menekülteket" regisztráció nélkül, mint Szerbia.
szandokan
@soljanka: Igen, ez igaz, de erről is megírtam már egy másik cikknél a véleményemet. Ha annyira tragikus volna a helyzet ebben az országban, akkor már régen felkelés lett volna, lázadás tört volna ki, stb. Sorry, de én még egyszer sem hallottam azt, hogy x y éhen halt a nagy szegénységben, pedig nálam ez komoly szempont a megítélésben. Én éppen az ellenkezőjét látom, zsúfolt üzletek, zsúfolt városok, haladni, parkolni nem lehet autóval, szálloda foglalás már az idén nyárra is alig lehetséges, ennyi nagy értékű új autót még nem adtak el, mint tavaly. Lehet, én járok mindig rossz irányba...
Anna Mária
@szandokan: Nem dolgod azzal foglalkozni, hogy ki hol él és ne csodálkozz azon, ha a személyeskedő kérdéseidre nem kapsz választ.
Fideszesként, a kormánypárt támogatójaként fontos feladatod lenne a közélettel foglalkozni és azt véleményezni, amit a kormány tesz.
Ehelyett itt bohóckodsz bármiféle értelem és cél nélkül.
paolo006
@Anna Mária: hát lehet azt már én sem várom meg. Az a baj itt nincs kivel összefogni. Minden tetü csak a saját pecsenyéjét sütögeti a söpredék meg az ilyen férgeket követi mint a cigó. Ők, az agyatlanok amúgy is használhatatlanok.
szandokan
@verőce21: Jól mondod, az pedig nem hiányozna az EU - nak. Magyarország meg már azóta van az EU képzeletbeli "várólistáján", amióta Orbán bejelentette, hogy persze, EU tagok vagyunk, maradunk is, de nem leszünk rabszolgák, akikkel bármit meg lehet tenni. Azt se felejtsük el, hogy az oroszokkal való megállapodás csak még jobban rátett a lapátra náluk, de az amerikaiaknál főként kiverte a biztosítékot, még álbotrányt is képesek voltak kreálni.
szandokan
@paolo006: Ne cigózz Anna Marinak, mert mindjárt lenáciz...
Desischado
@paolo006: Nagyon "egy húron pendülünk", kedves barátom!
soljanka
@szandokan: Aha, tehát ha meghal a nagy szegénységben, akkor az komoly szempont a megítélésben. Amíg éhen nem hal, addig nem.

www.borsonline.hu/20150615_napokig_nem_jut_etelhez_a_miskolci_tinilany

"Nincsenek nagy igényeink, csak azt szeretnénk, hogy minden nap egyenek a gyerekek. Szörnyű, de van, hogy napokig semmit, vagy csak rántott levest tudok adni nekik"

Szokás szerint nem látod. Ha pedig te valamit nem látsz, akkor az nem is létezik.
szandokan
@paolo006: Csak most látom, söpredéknek nevezted azokat, aki Fidesz pártiak, meg használhatatlan agyatlanoknak. Mond, te eddig mit tettél ezért az országért, vagy emberekért, hogy ezt csak így kiráztad magadból?
Anna Mária
@verőce21: Azt ne felejtsd el, hogy az osztrákok mindig is észnél voltak ellentétben a magyarokkal: a határvédelmük most is kiváló. Ha az osztrákok nem akarják, nincs császkálás az osztrák-magyar határon, nem repül át a légy sem.
szandokan
@soljanka: Nincs igazad, mert a szegénységet azt én is látom, elvégre pedagógus a nejem, viszont azt is látom, hogy ezen szülők jelentős része egészen jól elvan a családiból meg egyéb támogatásokból, miközben nem is dolgoznak (gyereket reggel fél hétkor be az oviba, ha beteg, ha nem, utána piac, műköröm, stb.), a gyerek ugye ingyen étkezik, és kétszáz forintot már nem hajlandó befizetni egy múzeumra, a lényeg a műköröm meg a cigi. Összetettebb ez a kérdés annál, minthogy itt megvitassuk.
Anna Mária
@paolo006: Igen, ezek a maradék fidesznyikek már tényleg csak a legalja, akiknek nincs egyetlen értelmes gondolatuk se.
szandokan
@Anna Mária: A városomért elég sokat teszek, meg a gyerekekért is, szóval ez most nem talált. Mindenre azért nekem sincs napközben időm...
szandokan
@Anna Mária: Na de éppen most cigózott, vagy aki ezt a Fideszre vagy Orbánra mondja, az nem náci? Kettős mérce? :-))
Anna Mária
@szandokan: Persze, persze.
De itt most nem arról van szó, hogy te milyen jó ember vagy, hanem van néhány cikk, ami Magyarország nagyon súlyos problémájáról szól, amiről neked a jelek szerint nincs véleményed, egyetlen gondolatod sem, a dolog nem is foglalkoztat. A kommentelés lehetőségét arra használod, hogy az én személyemmel foglalkozz.
Neked, a fidesz szekértolójaként ez fontos. Vérciki.
soljanka
@szandokan:" Én éppen az ellenkezőjét látom, zsúfolt üzletek, zsúfolt városok, haladni, parkolni nem lehet autóval, szálloda foglalás már az idén nyárra is alig lehetséges, ennyi nagy értékű új autót még nem adtak el, mint tavaly. Lehet, én járok mindig rossz irányba..."

"Nincs igazad, mert a szegénységet azt én is látom, elvégre pedagógus a nejem, viszont azt is látom"
Kb. 16 perc van a két hsz-od között.
Holnap meg feladok egy lottót. Biztos voltam benne, hogy jön a " segélyen élnek és mégis van telefonjuk, cigi, műköröm, meg ...variációk"
Én a szegényekről beszélek. Akik nem tudnak enni adni a gyereküknek.
Vagy arról a leszázalékoltról, akinek 8 ezer forintja van egy hónapra. És a gyógyszerét ki sem váltja.
verőce21
@Anna Mária: (00:15) Meglehet, de ez csak az osztrák határra igaz! :)
verőce21
@szandokan: Azért él itt, mert itt a nyugdíja többet ér!
bakegya
@Anna Mária:00.15 ez így van.Érezheti az ember,hogy otthon van.Rend is van,nyugalom is van-nem úgy mint itthon,minden bokor alól csakkk a sárga csekkolással léphet még kettőt is a törvénytisztelő pógárnak való is.Lézer blokkolnak és aztán le kell menni bunkóba ha megnézi az ember a pénzéért mit kap és mit nem fog megkapni sosem ,mert már a MÁSÉ AZ IS,aki JOGOS TULAJDONOSA LENNE a MAGYAR FÖLDNEK-A SZÜLŐHAZÁJÁNAK!!!
paolo006
@szandokan: de cigózok, ha lenáciznak is. Igazán nem az etnikai hovatartozására gondolok, hanem a mentalitására. Egyébként pedig nevén kell nevezni a dolgokat. A magyar az magyar a német az német a cigó pedig cigó. Mi ebben a rossz. Ha franciát franciának hívom akkor náci vagyok?
keresztapa
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
paolo006
@szandokan: így van. Söpredéknek tartom őket. Az, aki egy fasiszta diktátort támogat az söpredék. Aki ezt nem látja vagy nem akarja látni az agyhalott. Hogy mit tettem ezért az Országért? Semmit. Nem csinálok úgy minth politikus lennék és nem lopom szét az Országot. Nem csapom be a polgártársaimat azért, hogy meggazdagodjak és nem támogatom az ilyen szemétládákat. Már ez is sokkal több mint amit az általad csodált nagy hazafi valaha is tenni fog ezért az Országért.
Anna Mária
@verőce21: Az osztrák határért az osztrákok a felelősek, mily meglepő. :)
paolo006
@Desischado: nekem is az az érzésem. Jó lenne ha sokkal többen lennénk.
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@keresztapa: Megint ittál már kora reggel.
A hazád nevét pedig ez alkalommal sem sikerült helyesen leírnod.
1magyar
@Anna Mária: 22.05-re: akkor szerinted akár el is törölhetnénk a határokat. Miért nem a saját szülőhazájukban akarnak dolgozni,gyereket nevelni miért itt, ahol már elértünk egy színvonalat?
Könnyű a kész házba beköltözni, mintsem építeni.
Freewolf
@keresztapa: Látod! A bozgor mindig házhoz jön a pofonért! :-)
1magyar
@szandokan: Engem nem érdekel ki és mi,de az én nyakamba ne varrjon se menekültet, se bevándorlót amikor sok millió magyarnak annyi sincs naponta mint amennyit egy menekülttábor lakójára költenek az én befizetett járulékaim és egyéb adóterheimből.
Az más, hogy a kormány sem igazságosan osztja el az uniotól kapott pénzeket.
Mindenki a saját farkával verje a csalánt.
Anna Mária
@1magyar: Sajnálom, akkor nem tudunk beszélgetni, ha azzal az alapvető ténnyel sem vagy tisztában, hogy a menekülők szülőhazájában háború dúl, ahol éppen lehetetlen dolgozni és gyereket nevelni, állandó az életveszély, éppen azért indulnak útnak, hogy a puszta életüket megmentsék.
1magyar
@Anna Mária: Nem útnak indulni kell hanem a saját értékeiket kellene megmenteniük.
Azt jobban el tudom képzelni, hogy ebben ott segítsünk valamilyen módon.
okina48
@paolo006: Teljesen egyetértek!Csak az háborog a cigányozás miatt,aki nem lakott még a közelükben!
Hellcat
Ebből nagy faszulás lesz...ha ez elindít egy láncreakciót ami miatt a végén kizárnak az Eu ból akkor cseszhetjük a nettós tagságunkat...Eu-s pénz nélkül qrbáni vezetéssel tuti a csőd. csak gratulálni tudok...a fidesznek meg az idióta szavazóiknak is.
dr. prédikátor
Már megint tépitek egymást! egymás torkának estek,de az igazi okról senki nem beszél!!!Arról hogy a sok menekült miért hagyja el a hazáját, miért kényszerül elvándorolni egy jobb élet reményében!!!Arról kellene beszélni hogy milyen okok állnak a háttérben.Egyszer már leirtam: emögött az újkori népvándorlás mögött egyértelmüen az amerikai kormány és politikusai állnak!Amelyik országba a jenki betette a lábát ott csak káosz keletkezett.Afrika majd minden országában helyi háborúkat robbantott ki,létrehozott különböző szervezeteket/ IÁ.ISIS,/.De idővel ezek fölött elvesztette a kontrollt.Most meg teli pofával harcot hirdet ellenük.Ez lenne az amerikai demokrácia???Afganisztán, Líbia, Irak, és a többi ország ahol csak káoszt és szenvedést okoztak.Beavatkoztak Ukrajna ügyeibe, az eredmény? több száz halott.Vegyétek már észre hogy ezek az emberek többsége a nyomor , a halál elől menekül!!!Persze biztos van köztük nemkívánatos elem is, de ezeket kiszűrni nem is olyan egyszerű!!!Vajon mi mit tennénk ha nálunk is helyi háborúk lennének a kormány jóvoltából? Mi nem menekülnénk más országba???
GONDOLKODJATOK MÁR EL!!!

A viktor szopkin és bandája pedig most kihasználja a helyzetet és olcsó népszerűségre törekszik.!!!
paolo006
@okina48: ja. Az anyósom szomszédjába is cigókat költöztetett az önkormánzat. Vettek nekik házat az adófizetők pénzéből. Elképesztő amit művelnek. Pokollá teszik a környezetükben élők életét. Pont olyanok mint Hazánk nagyjai.
Freewolf
@paolo006: Szerinted hogy viselkedhet egy szuahéli oroszlánvadász, vagy egy afgán ópium termelő?
soljanka
@paolo006: Sajnos ez valós probléma sok helyen. De pont erről lenne szó: a bevándorlóktól elvárjuk, hogy betartsa a törvényeinket, tisztelje a normáinkat, a cigányul viselkedő, zajos, dologtalan, másokat zavaró emberektől meg nem. Illetve nem képesek megfékezni őket. Vagyis alkalmatlanok. A mások életét pokollá tévő cigányok a közzösségi életre, a kormány meg a vezetésre.
De azért, mert vannak undorítóan viselkedő cigányok - nálam ez a viselkedésre vonatkozik - még nem ítélhetem el az összes romát. Csak a munkáját becsületesen végző, önmagát a közössági társadalomba integrált kisebbség csendben van, ezért nem hallunk róluk.
Minden részvétem anyósodéké.
verőce21
@Anna Mária: (09:39) Fölösleges olyat bizonygatnod, ami jelenleg irreleváns és nem is olyan biztos, hogy meg tudnák védeni az osztrákok az országhatárukat. Mert odamegy egy feka az átkelőhöz iPhone 6-ossal a nyakában és azt mondja, "Menekült vagyok, kérem a befogadásomat."
Erre kötelesek beengedni a határaikon. Mert ilyen az EU-s törvény!
verőce21
@Anna Mária: Az újabb hazugságot pedig kár terjesztened, hogy kizárnak bennünket az Unióból. Mert erre nincsen mód, ha az adott állam nem egyezik bele. Mert ilyen is az EU-s szabályzat.
bundi
@verőce21: @Freewolf: most hogy dől a paksi mogyorógyár...és egyre jobb helyeket ér el az állam az antidemokrácia listáin, ha jól sejtem egyre vadabbul fogtok cigányozni bevándorlózni...
emlékeztek még? amikor volt a manyup lenyúlása...ezerrel ráizgultatok a mocskos hazaáruló gyerekekre, aki,k kimennek tanulni...ja meg az egyenruhásokra, akik korkedvezményes nyugdíjba mennek...most hogy egyre nagyobb a szar kell a terelés ezerrel...nem?
okina48
@paolo006: A mi utcánkban dettó.Meg is felezték az ingatlanok értékét! Három család,jó esetben évi egy szaporulat.Szeresd felebarátodat! Jó is lenne megfelezni őket!
JAJMÁR
Siralmas mennyi ostoba ember él ebben az országban. Megérdemli a sorsát hát, legyen! Szélmalomharc itt bármit is mondani :(((
Abba is hagyom.
www.facebook.com/photo.php?fbid=10205940986517167&set=a.1631401238301.81423.1634755389&type=1
bundi
@verőce21: nem kell kizárni...elég csak felfüggeszteni a tagságot...ja és a támogatások folyósítását...emlékszel, a beruházások 95 százaléka uniós támogatásból épült...ami nem mint például az m4-es autópálya, meg a m3 metró azt meg felfügesztették...nem építik...és utána hova lesz a száguldó gazdasági fejlődés...
paolo006
@soljanka: én sem ítélem el az összes romát. Csak azzal van bajom amelyik nem tud emberhez méltó módon viselkedni. Sajnos az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nagyon kevés van közöttük. Ez van.
paolo006
@okina48: nagyon nehéz humánus megoldást találni. Szinte lehetetlen. Egy olyan néppel amelyik egyáltalán nem fogékony a haladásra, kultúrára, fejlödésre, tanulásra nagyon nehéz.
Freewolf
@bundi: Tegnap hallgattam a Klub Rádiót, Drága Bolgár Úrral. Böszen bólogatott egy betelefonálónak, az az energetikai hivatal volt dolgozója. Szerinte Paks II kell és helyes döntés, csak az ütemezésével van baj. Drága Bolgár Úr is egyetértett. Akkor hogy is van ez a szélerőműsdi, meg az atom?
bundi
@Freewolf: múltkor eljátszottuk...fussunk neki mégegyszer?
olvasgasd el ez energiaklubb cikkét...
hvg.hu/gazdasag/20150623_Megkapta_a_kegyelemdofest_Paks_II
hvg.hu/gazdasag/20150623_Itt_a_model_amivel_kiszamolhatja_mennyibe
ez a jobb itt képek is vannak...
ez energiahivatal meg csak merne ne bólogatni...
Freewolf
@bundi: Oké, ez is egy vélemény! Gyakorlatilag arról van szó, hogy állami támogatás kell az áram árába, ha a túltermeléssel nem tudunk mit kezdeni. Könyörgöm, ez meg üzletpolitika! Tán csak el tudják adni azt a rázós dolgot!
bencemacska
@szandokan: Javaslom olvass Orbán Viktor összest!!!
bencemacska
@szandokan: Csak az ÁFA csalási körbe tartozó tömegtermékek ára alacsonyabb lényegesen a többinél!!!
Anna Mária
@Freewolf: Hogy viselkedik egy ócska fideszjobbik-troll?
Freewolf
@Anna Mária: Hogy viselkedik egy liberáltébolyult bozgor?
bencemacska
@dr. prédikátor: "A viktor szopkin és bandája pedig most kihasználja a helyzetet és olcsó népszerűségre törekszik.!!! "

Ez pontosan végig követhető, ebben tökéletesen igazad van!
Anna Mária
@verőce21: Ausztria egészen biztos meg tudja védeni a határait, remek hadserege van és semleges országként igencsak jól fel van készülve az önvédelemre. Dolgoztál ott állítólag évekig, érdekes módon mégsem vagy tisztában alapvető dolgokkal Ausztriával kapcsolatban. Nem figyeltél.

Az osztrákokat nem kell féltened, ők 1956-ban is kiválóan megoldották a 200 ezernyi rájuk zúduló magyar menekült problémáját és természetesen 2015-ben is teljesítik a menekültügyi egyezményben foglalt kötelezettségeiket. Ausztria nem az általad említett menekült elől fogja lezárni a határait, hanem például a magyar fasiszták elől.
Megint félreértettél valamit, mert azt hiszed, hogy Magyarország Európa része, és összekevered az európai gondolkodást a piti, önkörös magyar gondolkodással.
Nagyon fogsz te csodálkozni, amikor Magyarország kívül találja magát az Unión.
Nem lesz az olyan soká, és nem kell hozzá magyar beleegyezés, ugyan, szamárságot beszélsz, ugyanakkora szamárságot, mint amikor arról tárgyalsz szandokannal, hogy én nyugdíjas lennék.
szandokan
@bencemacska: Már mindet elolvastam...:-)
szandokan
@dr. prédikátor: Hiába is írod le még egyszer az igazságot, nem hiszik el neked. Pedig így van.
szandokan
@paolo006: Látod ez az, én viszont már annál többet. Nem szapulni kell másokat, meg siránkozni a saját életünkön, hanem tenni érte. Nem minden a kormányoktól függ, az ember életét saját maga irányítja. Roma kérdésben meg azért írtam neked, mert van itt egy nagy iszlám és roma védő, aki szerint nincs az országban cigány bűnözés, csak rasszisták.
bencemacska
@Freewolf: Nem OV-től kellene érdeklődnöd? Ő talán tud válaszolni! Ő volt a Liberális Internacionálé alelnöke!

Csak tiszta forrásból!!!
verőce21
@Anna Mária: (12:39) Hamarosan szüksége is lesz rá Ausztriának, hogy újra bizonyítson menekültügyben, mert akik itt átjutnak mégis a zöldhatáron, ott akarják regisztráltatni magukat. Mégiscsak más, ha Ausztriába toloncolják vissza őket.
Válogatósak ám ezek a "menekültek.", hogy ki fogja el őket. :)

(Kiválóan vizsgázhat az osztrák határőrség, önként jelentkeznek a iPhone-sok.)
Anna Mária
@verőce21: Ó, igazán nagyon klassz, hogy nem maradtál Ausztriában, hanem szépen hazakocogtál gyűlölködni és ocsmánykodni. Nem is vagy te való a szabad világba, de sajna már az egész ország sem.
keresztapa
Azért csak van egy két személy aki az okokat felismerve gyakorlatiasan gondolkodik, nem ül fel a baloldal menekült hisztériájának akik csak az ország jó hírének lerombolására a menekültek befogadásának kötelezettségére hegyezik ki mondandójukat, lejáratás célzattal. Hogyan tovább? egy szavuk elgondolásuk sincs.
Az igazi okról senki nem beszél! Arról hogy a sok menekült miért hagyja el a hazáját, miért kényszerül elvándorolni egy jobb élet reményében. Arról kellene beszélni hogy milyen okok állnak a háttérben.többször írtam már le, hogy : emögött a népvándorlás mögött az amerikai kormány és politikusai állnak! Amely országba a drogos jenki beteszi a lábát ott csak káosz keletkezik. Afrika majd minden országában helyi háborúkat robbantott ki,létrehozott különböző szervezeteket/ IÁ.ISIS,/.idővel ezek fölött elvesztette a kontrollt. Most meg áll szent módon harcot hirdet ellenük.Ezt nevezik amerikai demokráciának? Szíria, Líbia, Irak,Afganisztán, és a többi ország mindenhol csak káoszt és szenvedést okoztak. Most az európai térségre vetettek szemet, nehéz fegyverzetüket telepítik Európa országaiba, Ukrán demokrácia védelmére áll szenteskedve. De a lényege az lenne, hogy káosz és kibékíthetetlen ellentéteket teremtenének Európa térségében. A baloldal híven követi elgondolásukat az amerikai háborús köröknek, mert itt engedik őket hatalom közelbe! Érezhetik hatalmi törekvésük célját megvalósulandónak. Ezeknek semmi, de semmi nem drága, ha hatalom van a kezükben vagy azt hiszik, hogy hatalomra kerülhetnek! De ezzel egyetembe Európa megszűnik, Európának lenni, lenne egy új neve háborús ütközési zóna! A menekültek ezt az állapotot már megszokták tudni fognak vele élni, de Európa népe menekülésre lesz kényszerítve mehet Afrikába!
eugen4402
@Anna Mária: Már elfelejtettem, melyik császárunk és királyunk mondta azt, hogy Európa a schönbrunni palota kerítéséig tart? Vajon most mit mondana?
szandokan
@Anna Mária: Na persze, csak neked kellene a világban élned a mindent tudó nagyszerűségeddel, a tökéletességeddel. Mindenki hülye rajtad kívül. Ismerem ezt a típust...
verőce21
@Anna Mária: (14:11) Szép volt, jó volt, hívtak is vissza, de én itthon is megtaláltam azt a szabad világot. És ha külföldre költöznék (ami nem elképzelhetetlen), nem Ausztriát választanám. Számomra megfizethetetlen. Nekem sokkal jobban tetszik nyáron Riga, télen Siracusa. Most viszont a Duna mellett kell laknom, mert ideköt az egyik vállalkozásom.

De kérlek, ne terjessz valótlanságot az Uniós kitiltással, mert ettől röhögögörcsöt kapnak itt az értelmesebbek. És még azt hiszik rólad, a Senkiházi, nemzetellenes csürhéből való vagy, a rosszabbik fajtából!
kata53
Orbán előbb utóbb nagyon ki fogja húzni a gyufát. És ennek mi fogjuk meginni a levét!
Anna Mária
@verőce21: Nem költözöl te külföldre, képtelen lennél meglenni a kismagyar gyűlölködés nélkül, neked ez adja az otthon érzetét.
Az értelmesebbek pontosan tudják, hogy én nem vagyok a fideszjobbik híve. ;)
Abzug62
Hát, hallottam ma Kósa "elemzését" az RTLKlub híradójában! Hűha...
okina48
@gazdag dezső: Én már feladtam .Lassan kezdem azt hinni,hogy én látom rosszul a dolgokat,és azoknak van igazuk,akik szerint örömtüzeket kellene gyújtanunk.Kaptam én már hideget,meleget.A legnagyobb szájuk azoknak van,akik maguk is külföldön élnek!
okina48
@Anna Mária: Te éjjel nappal itt mondod a magadét?Vagy ezért fizetnek?Úgy látom,nem sok újat tudsz már mondani!
gazdag dezső
Hát igen ! Sajnos itt a legtöbben olyanok támadják a bevándorlás ellenességet akik maguk is valamilyen módon érdekeltek,és nem itt élnek !Ugye miért is kellene ,hogy mi befogadjuk a már Ausztriában lévő menekülteket akik nem is innen mentek oda,mert Görögországon keresztül jutottak el odáig.Mi legyünk az ellátója az UNIO-nak? Mi legyünk az áldozata a menekült ügynek?Nem érti meg senki sem ,hogy Magyarország nem képes ezt a problémát megoldani akkor sem ha az Unio teljes mértékben kifizetné a költséget!! Persze nem elég felére sem ráadásul a kvóta! Feladom a dolgot ,mert itt az igazi Magyarság ellenes szavakat hallani többségében .Magyar ellenes írások vannak többnyire,tisztelet a kivételeknek! Ezt az ügyet nem szabad a kormány rosszaságára betudni !Ez az ügy nem a kormány hibája,és ők csak próbálnák menteni a menthetőt! M
okina48
A sok "humanista"legalább venné a fáradtságot,hogy meghalgassák,elolvassák azoknak a szakértőknek a véleményét,akik nálunk a témában ezerszer jártasabbak.Egyszerűen lehetetlenség a két kultúrát összeegyeztetni!Lehet nem emberséges,de engedtessen már meg nekünk,hogy európaiak maradjunk,mert ha megvetik itt a lábukat,nem ők fognak asszimilálódni,hanem mi.Mehetünk Putyinhoz menedékjogot kérni!
gazdag dezső
Szervezünk egy kis adakozást a menekültek javára,és ígérem nem nyúljuk le a pénzeket mint sok más helyen !! Szabad adakozni mostantól.Kérem a menekülőket befogadó,támogatókat adakozzanak !! Kíváncsi vagyok kik adakoznak,mert itt sokan támogatják a menekülteket!! Adakozzanak a támogatók !!Akik segíteni akarják őket adakozzanak a saját zsebükből !!!
okina48
@Anna Mária: Az,hogy nem cseréltél gatyát napok óta,és csavarja az orrom a szagod!A szemem meg az csípi,hogy folyamatosan gyalázod a magyar embereket,Magyarországot!
Anna Mária
@gazdag dezső: Azt nem érted, vagy nem akarod megérteni, hogy Magyarországnak, mint EU-tagállamnak vannak fontos kötelezettségei. Ezek közé tartozik például a Dublin III rendeletben foglalt, minden tagállamra vonatkozó kötelezettség, mely szerint a menekült visszaküldhető abba a tagországba, ahol az Unió területére lépett, az az ország illetékes a menedékkérelme elbírálásában.
Már országok természetesen olyan menekülteket nem küldenek Magyarországra, akik pl. Görögországban léptek az Unió területére.
A magyar kormány összevissza beszél menekültügyben (is) - igyekszik félelmet kelteni a lakosságban, teszi mindezt azért, hogy más, sokkal fontosabb ügyekről elterelje a figyelmet.
Magyarországon igen kevés menekült él, mégis a legnagyobb félelem a menekültektől, és az irántuk megnyilvánuló gyűlölet itt a legkifejezettebb, köszönhető a kormány és egyes csoportok gyűlölet- és félelemkeltésének.
okina48
@gazdag dezső: Az EU arra akar most is használni bennünket,amiért befogadtak bennünket.SZEMÉTLERAKÓNAK!
okina48
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@okina48: Ehh, de szerencsétlen ez a szöveged is... a témához nem tudsz hozzászólni, mert nem is érted, mi történik, de a személyeskedő fröcsögés viszont megy. Igen, nagyon sokan vannak ilyen szellemi szintűek a magyarok között, mint te, éppen elég sajnálatos. És még közszemlére is teszitek az ostobaságotokat.
Anna Mária
@okina48: 19:59
Megint sikerült megcsillogtatnod a mélymagyar intelligenciát, gratulálok.
gazdag dezső
Hát nem !! És nem is akarom megérteni,olyan dolgot amit ránk erőszakolnak,és nem tudjuk,de nem is akarjuk felállani!! Akkor ezeket az ügyeket még nem lehetett tudni előre! Ne kívánja tőlünk senki ország ,hogy mi tartsuk el a sok bemenekülőket!Félpénzért,vagy még annyira sem elég az a kvóta !! Kedves Anna Mária ! Te ugye nem is igazi M
gazdag dezső
Magyar ember vagy,és nem a haza érdekét képviseled !! Szomorú,hogy ennyi belső ellensége van az országnak ! Szarni a Dublin III -ra ,ha ez tönkreteszi az országot,és mentesíti a gazdag országokat alamizsna fejében !!Ráadásul még azokat is ideküldenék akik nem itt hanem Görögország felől mentek Németországba!! Azt az egyezményt újra kell tárgyalni,mert nem lehetünk annyira vesztesei ennek az áradatnak !
libellle
@gazdag dezső: ma 20;29 Mindenkinek jogában van hülyeségeket irni és magát embertársai elött nevettségessé tenni. Ellenben nem árt ha az ember elösször gondolkodik.
A gazdag országok több százezer menekültet fogadnak be. Ide csak azokat küldik vissza akiknél valamilyen magyar papirokat találnak, vagy tolmácson keresztül elmondják, hogy magyarországon keresztül léptek be az EU-ba. Nyugaton nem uralkodik a fejetlen kaosz mint itt, tehát ne abból indulj ki, hogy itt mi van. Ellenben mit tesz ez az ország ha ausztria is lezárja a határt. Nem tud bemenni a több mint százezer magyar munkás. Akkor mi lessz a hazával? Ezenkivül ha igy folytatjátok kivág benneteket az EU. Akkor kifelé az 5-600 ezer magyarral Akkor ki képviseli a haza érdekét?
okina48
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
verőce21
@Anna Mária: (19:40 Kaján és irtózatos örömöt érzel minden Mo.-ot ért nyomorúságtól? Vagy inkább káröröm? Elferdült lelkületre vall.
Tévedsz, mert a görögöket jól felmentette az Unió a befogadási kötelezettség alól. Így aztán zömében rajtuk keresztül áramlik hozzánk a sok feka.
Anna Mária
@gazdag dezső: Jó, nem kötelező a világ dolgait értened.
De akkor könnyű belátni, hogy a véleményed nem vehető komolyan.

Nem, én egészen biztosan nem vagyok hajlandó olyan magyar emberek érdekeit képviselni, akik arra nem veszik a fáradságot, hogy a körülöttük zajló eseményeket legalább megpróbálják megérteni és csak ostobaságokat kajabálnak. Szerintem ők megérdemlik a sorsukat, bármi is legyen az. Ha vesztesek lesznek, hát maguk keresték maguknak a bajt.
libellle
@okina48: Hm azon a szón, hogy "szemétlerako" elgondolkodnék a helyedben. Mert meglehet ezt forditani is 5-600 ezer magyar él és dolgozik az EU-ban. Nem akarom a szót leirni amit te használtál, ellenben jó lenne ezen elgondolkodni. Ezenkivül évente az EU adófizetöinek 4,4 milliárd €-ba kerültök befizetni pedig 920,2 milliot fizettek.
okina48
@Anna Mária: Ne magyarozz,te szerencsétlen!Mást sem csinálsz napok óta,csak a magyarságot gyalázod!Tedd hát ki a képed,hadd lássam milyen magyar vagy! Rejtett erőforrás?
Anna Mária
@verőce21: Neked fogalmad sincs arról, hogy mit érzek én. Tehát ezt a témát kár is feszegetned.
Gondolom, fekete bőrűekre gondolsz, amikor "fekákat" emlegetsz.
Undorító.
libellle
@gazdag dezső: 20:08 HAHAHAHAHA ennyi hülyeséget
Anna Mária
@okina48: Egyre gusztustalanabbul viselkedsz.
Kár, pedig az ember azt hitte volna, hogy a magyarok legalább minimális intelligenciával rendelkeznek, hiszen az országban létezik közoktatás.
libellle
@okina48: Oh ezerszer pardon egy tetsziket nyomtam pedig abszolut nem tetszik amiket és ahogyan irogatsz.
verőce21
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
libellle
@gazdag dezső: tegnap 20:03 ja és ha erre nem költenek akkor majd ez a kormány az éhezö gyermekeknek jutatt több élelmet vagy az idösebbeknek vagy a disznóól korházakat épitetti át?? Eddig sem tett ilyeneket és ezután sem fog. A pénzek kellenek a stadionokra és azok fenntartására ezenkivül a Schweizi bankszámlákon jobb helyük van.
Anna Mária
@verőce21: Sajnos más beszélgetőpartner után kell nézned. Nekem nem felel meg a rasszista stílusod.
verőce21
@Anna Mária: (21:36) Kár, pedig egy kis hazugságot még meghallgattam volna tőled. Te kerestél ma is, az osztrákok nagyszerűségével.
JAJMÁR
@okina48: Ki akadályoz meg téged abban, hogy európai legyél? és mit gondolsz, milyen egy európai?

Tényleg érdekel a válaszod, mert az a meglátásom, hogy neked fogalmad sincs erről.
soljanka
@gazdag dezső: "Magyar ember vagy,és nem a haza érdekét képviseled"
Ez így önmagában oktalanság. Magyar emberként képviselem magam, és a hazát.
Bármit teszek, azt magyarként teszem, bárhol. Mivel az anyakönyvembe, az igazolványimba ez van írva. Ha lopok, csalok, akkor is azt teszem. Ha dolgozom az országban, ha vállalkozom, akkor is. Ha gyerekeket nevelek úgyszintén.
Hogy ki szerint épp mi a haza érdeke, az megint más kérdés. Most az a módi, hogy turulozzunk, pöttyös-seggezzünk. Én soha nem majmoltam a divatot.
Viszont sem te, sem én, sem más nem rendelkezik olyan jogosítvánnyal, ami alapján bárkinek a magyarságát megkérdőjelezhessük.
Említetted fentebb a külföldön élőket. Nos ők a becsületes, kemény munkájukkal, tudásukkal csak viszik a magyarok jó hírét.
Ha meg még nyelvet is tudnak akkor közvetítik a magyar kultúrát is világszerte.
Ideje lenne már belátni, hogy elsősorban emberek vagyunk. És ha emberként viselkedünk, akkor bárhol a világban erősítjük azt az országot, nemzetet, ahova születtünk.
okina48
@libellle: Nem vettem észre,nincs is jelentősége,nem akarom elnyerni senki tetszését!Sajnos itt nincs opció a változtatásra,de tudomásul vettem?
okina48
@verőce21: Pont azt néztem.Megnyugtató látvány volt!
okina48
@libellle: Stadion,stadion,stadion!El van már csépelve,lejárt lemez!Valami új?
Pl. Kerítés? Olimpia rendezése?
szandokan
@Anna Mária: Te beszélsz rasszizmusról, miközben iszonyatosan gyűlölöd a magyarokat, meg ezt az országot. Mégis mit akarsz ezzel elérni?
Anna Mária
@szandokan: No, akkor ismét:
egy kis finomításra szorul a megállapításod. Azokat a magyarokat, akik a jelenlegi rezsimet tevőlegesen vagy hallgatólagosan támogatják, mélységesen megvetem.
szandokan
@Anna Mária: Én pedig azokat a romákat gyűlölöm, akik bűnözők, agresszívak, lopnak, betörnek, stb. Valami kivetnivaló ebben?
Anna Mária
@szandokan: Ezek szerint a nem roma bűnelkövetőket nem gyűlölöd.
szandokan
@Anna Mária: Hihetetlen, mennyire ki tudod forgatni a másik ember szavait, csakhogy ne kelljen konkrétan válaszolnod. De igen, azokat is gyűlölöm. Mindenesetre téged bedobnálak egyszer a mély vízbe, mert még valószínűleg nem tapasztál a nagy jólétedben atrocitást soha, egyszer sem kötöttek még beléd az utcán. Szerintem messzire elkerülöd őket, mert titkon azért te sem szeretnél egy tíz gyerekes roma családot szomszédnak, csak itt véded őket, hogy másnak tűnj, mint a többi ember. Ezt hívják feltűnési viszketegségnek.
Jozefina
Szerintem orbán stadionját nyugodtan meg lehetne nyitni a menekültek részére!!! Másra úgy sem jó!!!
okina48
@keresztapa: Azt nem tudom,hogy ezt mások valóban nem látják,vagy csak nem akarják látni?
Amúgy egyre jobban nem értem az egész menekült dolgot.Ma második alkalommal futottam bele egy hatalmas , számomra ismeretlen nációjú tömegbe a debreceni vasútállomáson.Most nem lepődtem meg annyira,így jobban szemügyre vettem őket.
Száznál biztos többen voltak.Egyetlen nő,egyetlen gyermek sem volt köztük.
Furcsa mód szinte mindegyiken egyforma sötétkék póló volt vékony piros csíkkal.Nem volt köztűk 30 évnél idősebb.Szinte mindegyik telefonált,és az okostelefonok is láthatóan egyforma márkájú és színű volt.Érdekesnek találtam!Ezek nem menekülő családok voltak.
Ha nem ilyen tömegben jönnek,inkább kiránduló diákoknak néztem volna őket.
Anna Mária
@szandokan: Akkor a rasszizmusod kényszerít arra, hogy a roma bűnelkövetők elleni gyűlöletedet kifejezd.

Fogalmad sincs az életem részleteiről, tehát teljesen fölöslegesen próbálkozol annak a kitalálásával, hogy én mely helyzetben mit teszek, vagy mit tennék.
okina48
@Anna Mária: Oszt Mária!Melyik rezsimet kívánnád,amelyik kényes ízlésednek megfelelne?Van most választék bőven!
Mert az egész magyarság szeretné a megvetésed elkerülni!Csak szólj,és az egész nemzet hever a lábaidnál!
Esetleg nem alapítanál egy új pártot.Ekkora ésszel,erénnyel tömegeket vonzanál!Végre kihúzna valaki bennünket a fertőből!
Anna Mária
@okina48: Titeket, az ostobákat, soha senki nem fog kihúzni a fertőből, ne is reménykedj.

Talán az utódaitoknak lesz esélye majd egy olyan rendszerben, amelyik jó közoktatást fog biztosítani kivétel nélkül mindenkinek.
okina48
@Jozefina: A magyar válogatott meg szórakoztathatná őket,mert ők sem jók másra!DD
szandokan
@Anna Mária: Te tényleg nem vagy normális. Egyik ismerősöm azért adta el a szép új házát, mert a szomszéd házat az önkormányzat odaadta egy 6 gyerekes roma családnak, akik lényegében lehetetlenné tették azt, hogy ott tudjanak élni, mert vagy ordítoztak egymással éjjel nappal, vagy dobálták át a köveket az udvarukra, és még sorolhatnám. Természetesen rájuk a jog nem vonatkozik, így kénytelen voltak feladni, és inkább eladták a házat, persze lényegesen áron alul, hiszen egy ilyen család mellett nincs értéke egy ingatlannak. Tudom, te ezt sem látnád be, még akkor sem, ha veled történne meg. Azért az érdekes, hogy a legtöbb ember attól fél, ha a szomszéd eladja a házát, csak nehogy romák vegyék meg. Biztosan nincs alapja, ugye?
szandokan
@okina48: Amerika pénzeli az embercsempészeket, és így jutnak be az országba, Európába. Az USA kezdi elveszíteni a hatalmát, és egyszer csak azon kapjuk majd magunkat, hogy ezek a "bevándorlók" fegyvert kapnak, és kiirtanak mindenkit.
szandokan
@Anna Mária: Na persze, mert az oktatás az oka annak, hogy Lakatos Vendel kezelhetetlen, meg verekszik az iskolában, és ha a tanár rá mer szólni, a család hozza a fejszét a tanáriba...
Anna Mária
@szandokan: Azt az egyszerű dolgot nem érted meg, hogy nem minden roma él mások számára elviselhetetlenül.
Sokan vannak közöttük, akik teljesen normálisan, másokat soha nem zavarva élnek és dolgoznak, például külföldön, egyetemi ösztöndíjjal.
A fehér bőrű magyarok között is szép számmal vannak olyanok, akik szomszédságában lehetetlen a nyugodt élet, akik végletesen elhanyagolják a gyerekeiket.
szandokan
@Anna Mária: De igen, pontosan értem, hogy nem minden roma bűnöző, és ezt már ezerszer elmondtam. Te nem akarod azt felfogni valamiért, hogy nem véletlen, hogy a romákkal szemben alakult ki ez az előítélet, mert kivívták maguknak a viselkedésükkel.
Anna Mária
@szandokan: 23:44

Jaj, bocs, de csak nevetni lehet rajtad, innentől kezdve komolyan venni egy pillanatig sem.
:DDD
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
okina48
@Anna Mária: Egy világ omlott össze bennem,hogy ezt mondod!Márpedig,ha te mondod,biztos így van!Iszom szavaidat!
Azt igazán sajnálom,hogy a közoktatásunkban csalódnod kellett!
A szegregációtól szenvedtél,vagy képesek voltak egyenesen kisegítőbe dugni?
Nem tudom,de te biztos kisegítesz!Aggódom a leszármazottaim miatt,mivel már befejezték a tanulmányaikat.Akkor most dobják ki a diplomájukat,mert ebben a rendszerben, a semmirevaló közoktatás
keretében szerezték.Kétségbe ejtették!
szandokan
@okina48: Hiába írsz neki bármit, lekezelő stílusával csak felbassza az ember agyát, ráadásul szándékosan. Már én is többször megfogadtam, hogy levegőnek nézem, de sosem bírom ki...
Anna Mária
@szandokan: 23:50

És azokról a romákról mit gondolsz, akik például egyetemi ösztöndíjjal külföldön tanulnak, akiket a szüleik mindenben támogatnak?

De tudod mit? Igazat adok neked, hogy az előítéletek a rossz tapasztalatok alapján alakulnak ki. Én sem vagyok mentes ilyesmitől: ezután én minden felnőtt férfit, aki magát enterónak, vagy szandokánnak nevezi, még mielőtt két szót beszéltem volna vele, hülyének fogok nevezni és kiröhögök.
Anna Mária
@szandokan: 23:58

Látod, milyen gyenge legény vagy! :D
szandokan
@Anna Mária: Hogy mit gondolok? Minden elismerésem az övék, meg a szülőké (már ha nem bodzaszedésből gazdagodtak meg). A baj az, hogy ők csak cseppek a tengerben.
okina48
@szandokan: De mások miért nem látják a nyílvánvaló tényeket,hogy minden a fegyverbizniszről,meg az olajról szól?
Nem egy fórumon próbálkoztam ezzel,és a legfinomabb reakció az volt,hogy elvakult Amerika ellenes vagyok.Szó se róla,ki nem állhatom őket!
szandokan
@Anna Mária: Gyenge legény lennék? Azért ezt megnézném szemtől szemben is...Egyébként meg Cozma gyilkosai is nagyon jól éltek, csak nem tudtak elszámolni a vagyonukkal.
Anna Mária
@szandokan: Igen, nagyon gyenge vagy.
Te sem tudsz elszámolni bizonyos dolgokkal, még a kezdetek idejéről.
szandokan
@okina48: Nekem évek óta közöm van az USA - hoz, elvégre a társam amerikai (na jó, Amerikába költözött magyar), és már akkoriban is az olajról szólt minden. Persze amíg egyedül uralkodók voltak, könnyen megoldották a konfliktusokat, de most, hogy a hatalmuk gyengül, semmitől nem fognak visszariadni. Obama pedig természetes, hogy fellép a bevándorlók mellett, csak rá kell nézni...
szandokan
@Anna Mária: De igen, én eltudok. Most Cozma gyilkosait védted meg éppen. Azt hiszem, ez mindent elmond rólad.
Anna Mária
@szandokan: Sajnos hazudsz ismét, egy szóval sem védtem meg Marian Cozma gyilkosait.
okina48
@szandokan: Én mostmár kiszekálom,mert felhúzta az agyam!Amúgy az a sanda gyanúm,vagy inkább meggyőződésem,hogy itt lapul valahol egy szocpolos házban,azért útálja így a gádzsókat,miközben istenít mindenkit,aki nem az idén barnult le!
Anna Mária
@nyanya001: Húúú, ez kőkemény! :)))
Egyébként Ruanda, ahol az iszonyatos népirtás történt 1994-ben, nem Közép-, hanem Kelet-Afrikában van.
nyanya001
@Anna Mária: A Kósa azt sem tudja ő hol van egyáltalán ! :)))
okina48
@Anna Mária: Most mellélőttél,mert közép!
guglizz rendesen!Mármint Ruanda!
Anna Mária
@nyanya001: És vajon Kósa minden megnyilvánulása után összeül a kommunikációs kupak-tanács, mégis miféle módszerrel lehetne Laját legközelebb jobban felkészíteni? :)))
Anna Mária
@okina48: Ne fáradj, jártam Ruandában. Kelet.
okina48
@szandokan: Most olvastam egy tanulmányt. 4,2 billió dollárral tartozik Kínának./420 000 000 000/ha jól emlékszem így kell leírni.DD
Amíg az amcsik háborúkra költi a pénzt,addig Kína GDP-je 15 év alatt 1000 azaz ezer %-al nőtt.Szép csendesen itt a sárga veszedelem!Lehet,hogy nem is a feketékkel kellene foglalkozni?Ez állítólag
a Bibliában van megírva.Nagyanyám sokat emlegette.
szandokan
Közép...Kongótól keletre. Fenéket jártál te ott.
okina48
@Anna Mária: Közép!DD Rossz volt az iránytűd,mikor épp átugrottál Ruandába egy kis népírtásra!
Ha meg kelet,akkor intézkedj légyszi a guglinál,hogy ne írkáljanak hülyeségeket!Elvégre mibe tellik az neked?DD
okina48
@szandokan: Dehogynem!Mariska mindenhol járt már!DD
szandokan
@okina48: Éppen ez a lényeg. Kína, Európa, már a fejére kezdenek nőni. Szarban van az USA, és ezért semmitől nem fognak visszariadni. Szerintem világlátó Mariskát meg próbáljuk meg hanyagolni, mert csak akkor veszi majd észre, hogy mennyire fárasztó jelenség. Ha meg tényleg volt Ruandában, akkor kár, hogy nem 1994 - ben:-))
szandokan
@okina48: Csak ott nem, ahol kellett volna neki:-)
Anna Mária
@okina48: Nyilván nem a Google-ra, hanem a Wikipédiára gondolsz. A magyar Wikipédia-cikk hibás.
Egyébként többféle földrajzi vagy geopolitikai behatárolás létezik, de a mérvadó mindig az, amit az ország a saját elhelyezkedéséről hivatalosan közöl.
Ruanda Kelet-Afrikához tartozónak tekinti magát.
Bocs, de hidd el, hogy ehhez véletlenül jobban értek.
okina48
Amúgy okafogyottá vált a hír,mert a kormány csak megkéri az érintetteket,hogy egyenlőre ne küldjenek több embert,mert nem tudunk gondoskodni róluk!
Úgyhogy Magyarország nem függeszti fel a Dublini III.rendeletet!No para!Nem hergeljük a nagytesókat!
okina48
@szandokan: Volt ő a jófenéket!Én ritkán keveredek ide,de minden harmadik hsz.az övé,minden témában.Éjjel,nappal!
Jó éjt!Ebből most tényleg elég volt Ruandástól,mindenesetől!Amúgy Szíriában is volt.DD
Anna Mária
@okina48: Igen, Szíriában is, jól tudod!
gazdag dezső
Sajnos az ország ellenségei itt vannak köztünk nagyon sokan !! Persze a válaszásoknál kiderült ,hogy nincsenek ők sokan ,csak nagy felhajtás amit csinálnak,és itt is amiket írnak!! D
gazdag dezső
A belső ellenség a Dublin III egyezményről beszél ami akkor egy elenyésző jelentéktelen dolognak tűnt!! Azóta akkora változás lett ,és naponta nő a bevándorlók száma,úgy hogy hatványozódik.Biztos vagyok benne ,hogy ezek az emberek nem a halál elől,népírtás,háború elől menekülnek.Ha úgy lenne ,akkor valóban segíteni kellene őket,de most egyáltalán nem erről van szó! a Szerbek ,Horvátok miért engedik be hozzájuk a túloldalon,és küldik tovább hozzánk ??Ez a baj hogy náluk nem tartják be a határátlépési törvényeket!! Te nem mehetnél be hozzájuk útlevél nélkül Szerbiába !!Az UNIO miért nem a Szerbeket okolja a nagyszámú bevándorlásért? Miért kell ezt a hatalmas létszámot Magyarországnak ellátni??Ez az! SZÓ SZERINT AZ ORSZÁG TÖNKRETÉTELE A TÉT!!A BELSŐ ELLENSÉG MIT SZÓL EHHEZ? TÁMOGATJA ŐKET A PÁRTJUK PÉNZÉBŐL?
gazdag dezső
Ha az a tét,hogy UNIO-s tagság ,vagy a befogadás,akkor nem kérnénk ebből !!! Nem kell az UNIO AZÉRT,HOGY ENNYIRE KIHASZNÁLJANAK BENNÜNKET,ÉS TÖNKRETEGYÉK AZ ORSZÁGOT!! AZ UNIOCSAK AZOKNAK JÓ AKIK HATALMAS VISSZANEMTÉRÍTENDŐ SEGÉLYEKET KAPTAK,DE NEM AZ ÁTLAGPOLGÁROKNAK!!!Mi csak azt látjuk ,hogy Magyarországon vagyunk,de több a külföldi cég itt ,mint a Magyar.,és nem ettől lett a foglalkoztatás magas!! Apolitikusaink eladták az országot a népet cselédnek adták külföldi vállalkozásoknak!A Magyar vállalkozókat kellett volna segíteni úgy mint a külföldieket !Adómentesség, foglalkoztatásra segély...stb.Az UNIO-NAK MI CSAK AZÉRT KELLETTÜNK ,HOGY IDEHOZZÁK A VÁLLALKOZÁSAIKAT A SOK ÁRÚJUKAT,A KÍNAI BÓVLIT KÜLDI MÉG AUSZTRIA IS.!!A TÖRTÉNELEM ELÉG BIZONYÍTÉK ARRA HOGY HOGYAN VISELKEDIK PUL AUSZTRIA A MAGYAROKKAL SZEMBEN ! 48-ASSZABADSÁGHARC,ARADI VÉRTANÚK,HAJNAÚ...
Anna Mária
@gazdag dezső: "Biztos vagyok benne ,hogy ezek az emberek nem a halál elől,népírtás,háború elől menekülnek." - írod.
Honnan vagy ebben olyan biztos?
okina48
@justhpeter: Idáig rendben,de kit-mit képzelsz utána?
Anna Mária
@okina48: Szíved joga, hogy ragaszkodj a magad butaságához, tájékozatlanságához.
okina48
@gazdag dezső: Elfelejtetted,hogy mi azért kelletünk az EU-nak,hogy legyen a szemetüket hova hordani?Igaz sok fel is szívtak tőlünk!Sokan önként elmentek sz@rt takarítani utánuk,mert nem volt elég megalázó itthon rabszolgáskodni nekik!Átsotoltunk lassan a gerinctelenek csoportjába!Nem csak az EU törli belénk a lábát,hanem a kínaiak is.Vérlázító ahogy csicskáztatja a kis porbafingó fószer az alkalmazottait.Télen max.16 fok fűtés,talán még a mosdóban is kamera,vigyázállás,ha megjelenik a boltban.Naponta látom,mert közel van hozzám.Ha éhen besznék sem hagynám magam így megalázni!
okina48
@Anna Mária: Mondtam már,hogy csinálj egy mindentudók pártját,indulj a következő választáson,húzd ki ezt a csökött magyart a slamasztikából! Te vagy a megváltónk Marcsa!
Anna Mária
@okina48: Sajnos a csökött, buta magyarnak senki nem tud segíteni, mert tanulni, gondolkodni nem hajlandó, csak arra képes, hogy valami idióta vezért kövessen vakon és primitív módon ordítozzon. Tehát nincs remény, ebbe bele kell nyugodnod.
okina48
@Anna Mária: @Anna Mária: 01.30.Láthatod,hogy iszom szavaidat!hogyne jegyeztem volna meg,hogy jártál Szíriában IS!Egyszerűbb lenne felsorolni,hol nem jártál! Te szerintem az ISIS-el is pertuhaver vagy!
Anna Mária
@okina48: Elég sok olyan magyar van, aki a világ sok országában járt. Sőt, magyarok a világ minden táján élnek. Sajnálom, ha eddig erről nem tudtál.
A véleményed pedig, kivel s mivel lennék "pertuhaver", szerencsére lényegtelen.
Ne is fáradj egy ismeretlenről való véleményalkotással, értelmetlen.
magyarbakancs
Magyarország úgy viselkedik mint egy elmebeteg.
Mindig elmegy a falig ,és pofával nekimegy ,majd szabadkozik nem is látta a falat.
okina48
@Anna Mária: Ne keseríts! Neked biztos sikerülne,hisz te vagy az alfa és az omega!
Ráadásul még alvásre sincs szükséged,Duracellel működsz,és ontod magadból a megcáfolhatatlan igazságot!Ne mondj le erről a kis szerencsétlen népről,hisz te országokat tudsz eltölteni a helyéről!Kár itt pocsékolni hatalmas eszed!
Anna Mária
@okina48: Nem egészen világos, mit akarsz mondani: "országokat tudsz eltölteni a helyéről".
De végül is mindegy.
okina48
@Anna Mária: Mert hát ugye ismeretlenekről véleményt alkotni kizárólag a te privilégiumod,hisz te vagy maga a tökély!Mutass hát utat! Azon kívül,hogy öleljünk a keblünkre minden kétes szándékú embert!
Anna Mária
@okina48: Sajnos nem tudok neked segíteni.
Esetleg csak annyit, hogy a kínzó kisebbségi érzésedtől nem fogsz megszabadulni a személyeskedő, buta kommunikációval sem. Válassz inkább más módszert, hatásosat.
bundi
@Freewolf: "Oké, ez is egy vélemény! Gyakorlatilag arról van szó, hogy állami támogatás kell az áram árába, ha a túltermeléssel nem tudunk mit kezdeni. Könyörgöm, ez meg üzletpolitika! Tán csak el tudják adni azt a rázós dolgot!"
sajna nem erről van szó...ha a jelenlegi árakat nézzük, akkor kb duplájába fog kerülni a termelt áram ...és nem csak a túltermelés...és ebben még nincsenek benne azok a hitelek amiket a szivattyús tározóra, a dunai duzzasztóra, és az atomtemetőre kell emiatt felvenni...ja és a kamataikat sem számolták bele...és az áram ára pár évig még emelkedni fog, amíg a mostanában telepített megújuló erőművek kitermelik a költségeiket...de utána emiatt esni fognak rendesen...tehát ha egy erőmű a hosszú távon várható csökkenő energiaárak mellett előre láthatóan az akkori árak két háromszorosáért termel akkor az nem kicsit gáz...
de oké gondolkozz el azon...ha a te általad kifizetett energia ár, amit felhasználsz összege x de ezt a szolgáltató( tudod ami állami lesz nemsokára ) 2x ért szerzi be jobb esetben...akkor ő bukik rajta x-et...de mivel ez a szolgáltató állami emiatt ha ezt az összeget be akarja hajtani azt egy új adó, vagy a meglévők átirányításával teheti csak meg...és ezeket ti fogjátok fizetni...
tehát amiért azok a buta nyugatiak fizetnek mondjuk x-et az ő y fizetésükből...azért az okos magyarok fizetnek legalább 2x-et (x amit fizetnek és másik x amit adóban fizetnek érte) természetesen az ő y/3 fizetésükből...
na ennek a fényében is csak legyintesz? mert tudod azok a buta nyugatiak, ha az árat túl soknak tartják másik szolgáltatót keresnek...mert a piacon más is jelen ven...de ti?...most tapsikoltok az államosításhoz...ti kifizetitek azt a 2x-et vigyorogva mert nagyon okosak vagytok...és mástól úgysem lehet venni...ja és a többi járulékos beruházás költségét sem a télapó fogja hozni...azt is az okos adózók kalapozzák majd össze...és ez akkor lesz így, ha a költségek tényleg csak a tervezettek lesznek...ennyi...
verőce21
@okina48: (10:27) Ne írogass ennek a trollnak, még ideszoktatod. :)
bundi
@keresztapa: @okina48: @szandokan: @verőce21: @Freewolf: oké..legyen nektek igazatok...az imf az eu az amcsik a zsidók együttes erővel tönkre akarják tenni az országot és odatolják a sok buta menekültet...akik ezért vagy azért elhagyták az országukat rokonaikat házukat, ...stb csak hogy a magyar ellátórendszer nyakán héderezhessenek menekültbefogadó szállásokon...
de ha utánanéztek...mert azt mondjátok értelmesek vagytok, tehát megtehetitek...
akkor láthatjátok, hogy azt a sok millió menekültet igazából afrikai ázsiai közel kelet dél amerika kína...és csak kismértékben európa fogadja be...
tudjátok mániám, hogy nem csak szövegelek, hanem hivatalos forrásból származó tanulmányokkal adatokkal próbálom megtámogatni azt amit mondok...tehát...
unhcr.org/54aa91d89.html
ha jobban belegondoltok, akiket ti vizionáltok megélhetési bevándorlónak...tudjátok a büdös bunkó tanulatlan kecskepásztorok, azok max a szomszéd országig menekülnek, mert erre van csak keretük...illetve még erre sincs..de ezt megtehetik...
akik megtehetik, hogy nyakukba veszik a világot, azok azok, akik ki tudják fizetni az 1000-5000-10000 eurókat a csempészeknek, meg akik kérnek pénzt a segítségért...ők nem azok akik a falu határában piszkálják az orrukat...és kecskéznek...és miután átkeltek sivatagon mocsáron fél világon családostul gyerekestül, csak hogy a ti kegyeiteket kereshessék, hm...kicsit szaglanak...ti nem ilyenek lennétek?most őszintén...melyikőtök menekülne úgy egy bombázás után, hogy megkeresi a nagykövetséget beáll a vízumigénylők sorába megvárja a bírálatot és vízummal a kézben menne magyarországra törvényes módon átlépve a határt hogy beadja a menedékkérelmét...erre mondják hogy na ez nem életszerű...de tudom ti ezt tennétek és ezt is várjátok el a menekültektől...nem igaz?
bundi
@keresztapa: @verőce21: @okina48: @gazdag dezső: @Freewolf: de nézzük másik oldalról...az ország nagy szószban van, ha ilyen durva módon akarja terelni valamiről, vagy valamikről az emberek figyelmét...okok kifogyhatatlanok, és a lista csak bővül folyamatosan...de mondjuk az egyik fő ok, amiről nem nagyon esik szó, hogy a nyugdíjakat jelenleg is csak úgy tudják fizetni, hogy a szocho (ami a tb-t váltotta, csak általa nem keletkezik az állam részére társadalombiztosítási kötelezettség..mivel ez csak hozzájárulás)...kb 95 százalékát a nyugdíjkasszába tolják...és ha így folytatódik, jó eséllyel kb 5-10 év mólva igencsak bedől ez a kártyavár...
de most a mikulás hozott nektek egy csomó ajándékot... aminek legalább fele munkaképes, kb 30 százaléka diplomás...és nem hülyébb az átlagmagyarnál...
na de ti...nekiálltok vergődni, hogy majd jól elveszik a munkátok...ami kissé fura, mert ha lejjebb görgettek a következő hírek között szerepel hogy a balatonra már takarítókat sem találni, nem hogy normál staffot...mert ugye elmentek az országból...a műkörmös, nagymama újgenerációs földbirtokos mezőgazdász réteg már a közmunkások közül követel napszámost mert normál úton már nem talál...mert elmentek az országból...az autógyárak, a gépipari cégek, és úgy általában a piaci szféra csak sopánkodik, hogy már a fejvadász cégek sem lelnek képzett munkaerőt...de még képzetlen betaníthatót sem...mert ezek is elmentek...az eü szféra, panaszkodik hogy elfogytak az ápolók orvosok, csomó település körzeti orvos nélkül maradt mert ugye már az erdélyiek ukránok sem állnak meg az országban...és ugye a magyarok...na azok nagyon elmentek...a kormány meg?...mást nem is halani mint hogy csökken a munkanélküliség dübörög a gazdaság(ide hallom a moraját) szárnyal a gdp az unió az országot irígyeli...és mit is hallok tőletek? gőgicséltek sopánkodtok, hogy a menekültek ne jöjjenek mert elveszik a munkátok...hogy is van ez?
bundi
@keresztapa: @verőce21: @okina48: @gazdag dezső: @Freewolf: tehát ha elfogadjátok a ti fogalmaitok szerint egy libsibolsi bérrettegő ...és a rám aggatott jelzőitek még lehetne sorolni...tanácsát...talán meg kéne vizsgálni azt az emberanyagot ami most oda özönleni...és élni a lehetőséggel hogy ti vagytok az első szűrő a németek az osztrákok és az unió előtt és kiszemezgetni a javát...diplomásokat szakembereket, és úgy általában ...és élni a lehetőséggel...van egy olyan érzésem aki életben el tudott jutni odáig, az nem szemét ember hulladék tanulatlan tömeg...ti meg tudnátok ugyanezt tenni? kezeket a szívre...őszintén...ha már egy kicsit megtanulna magyarul szedhetne almát segíthetne a műkörmösnek a mezőgazdaságban, betanulhatna a gyártógépsorok mellé...az orvosok elláthatnák az évek óta betöltetlen praxisokat...mert ugye az orvosok átlagéletkora is bőven 50 fölött van...tehát kb 10 év és ott is lehet jajveszékelni...
www.origo.hu/itthon/20140819-kevesebb-orvos-megy-kulfoldre-de-meg-mindig-nagy-a-baj.html
www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy/kevesebb-es-idosebb-orvos-393254
ezek pár éves cikkek...
mert ugye a menekültek között akik eljutnak oda sok a diplomás is ..sőt van orvos, fogorvos...éljetek vele...
a maradék... meg ,mehet ..ha akar tovább...de ti tudjátok...állítsatok kerítést...sőt falakat mindenhova...akkor ők mennek romániába, az osztrákokhoz...ott is jobban szeretik ha a munkásaik nem a minimálbér miatt kitántorgott devizaadós megékhetési bevándorló magyarok, hanem tanultabb értelmesebb és nyitottabb emberek messzebbről.akik esetleg hálásak is az uniónak és az új hazájuknak...nem úgy mint a magyarok akik szerint az unió a világ rákfenéje...minden bajnak okozója...kb ennyi...
papa.49
Brüsszel meg egyoldalúan felfüggeszti az Uniós pénzek kifizetését, 1 forintos kérdés ki jár rosszabbul???
bundi
@keresztapa: @verőce21: @okina48: @gazdag dezső: @Freewolf: bocs ezt akartam...egy libsibolsi? video...érdemes megnézni...
www.youtube.com/watch?v=H72yZgrWbxU
bundi
@keresztapa: @verőce21: @okina48: @gazdag dezső: @Freewolf: ja azok a hülya büdös arab megélhetési menekültek innen jönnek...
www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-33266399
gondolom gyerekkel családdal ti is ott maradnátok...
mert csak az eszme számít...
szaboria1
Ma olvastam, hogy nem csak Szerbia felül jönnek. pl. Romániából 28% Ukrajnából 9% Szlovákiából 7% menekült jön.
libellle
@okina48: Olimpia rendezés ??? HAHAHAHA álmodik a nyomor. Nincs pénzetek a polgárok rendes éllátására de oberfocista olimpiát akar. Akkor most te alátámasztottad az én véleményemet mindenre költ ez a nyomorult milliárdokat csak arra nem aminek égö fontossága van. Elösször a gazdaságot kellene rendbe tenni, azon igyekezni , hogy ugy az europai piacon mint a világpiacon versenyképesek legyetek. Szakembereitek voltak csak éppen elementek és elmennek. Nem olimpia és hasonlo hülyeségeket dumálni. Na ja a közmondás " nagykutyákkal járni pisilni csak éppen a lábatokat nem tudjátok felemelni" . Ezenkivül Questor, bankok kifosztása és még rengeteg argumentáciot tudnék ide leirni ezeket kellene rendbe tenni. Nem ülni és a pénz várni az EU-tól.
okina48
@verőce21: OK!Úgyis az agyamra megy már!
okina48
@bundi: Dehogy várunk el tőlük ilyeneket!
Jöjjenek csak csürhe módjára,helyezzék magukat törvényen kívüli ,támadják meg,törjék fel a kamionokat,tartsák rettegésben a határ mentén lakókat,vegyék el amire szükségük van!Mi van,ha elvágják valakinek a torkát?Semmi baj,hisz a szükség nagy úr!
Hááát...nem!Ha a szegényeknek jó a szomszéd falu,legyen jó a gazdagoknak is.Vagy menjenek Ausztriába,épp most olvastam,hogy olcsón eladó egy Mo-nál nagyobb területű marhafarm.Debják összes az árát,pályázzák meg,alapítsanak új ,békés hazát maguknak! Jaaa...hogy Ausztráliába nem engedik be őket?? Vajon miért??Nekem nincs közöm hozzájuk,nem is akarom,hogy legyen.Nem érdekel a nyomoruk,nem sajnálom őket!
Rasszista vagyok?Lehet,de akkor sem kellenek! Ahogy tájékozódom,mert szoktam,a többi EU -s érintett országnak is napról napra változik a hozzáállása!
Kitartok az "összeesküvés elméletem"mellett,hogy a nagy sz@rkeverő USA pénzeli őket,hogy elárasszák,lezüllesszék Európát!Elérik még,hogy rövidesen jönnek ránk az ukránok is!
Én már írom a kivándorlási kérelmemet Putyinnak!
bundi
@gazdag dezső: egyébként gondolkoztál már azon, hogy szerbia nem az unió tagja? csak szeretne az lenni...a másik mivel tudod a schengeni határok a magyar határral azonosak románia ukrajna szerbia horvátország felé...ezért van az hogy az unió 5-10 milliárdokat ad a menekült ügy kezelésére...
www.parlament.hu/irom40/01794/01794.pdf
tudod ez a 2015-ös költségvetés...
a 613. oldaltól hogy hány száz és ezermilliárdot ad az eu az ügy kezelésére...
és hogy a kormány kb 15-20 százalékát adja ennek az összegnek hozzá...
ja itt megnézheted azt a bizonyos határt:
hir.zone/megerositette-a-rendorseg-a-magyar-szerb-schengeni-hatar-vedelmet/
tehát az a 175 km ami most indul csak a kezdet...kb hatoda annak amit meg kell majd építeni ...
bundi
@okina48: orvosnál voltál már ezzel?...nem ártana megnézetni magad, mielőtt te is elkezdesz mészárolni egy templomban vagy iskolában...vagy baltával csapsz szét a családban...
bundi
@okina48: egyébként menj a ruszkikhoz zokogd tele a párnájukat...azt hiszem a meglepetés később fog érni, amikor felébredsz hogy hova is mentél és mit is tettél...
de másik oldalról az általánosításról...az olyan bűnöző sehonnai szemetet mint te vagy aki csak rabolni jár nyugatra és elveszi az ottaniak munkáját..kirabolja őket még a rézkábelt is ellopja a vonatsínek mellől...vagy ha én is általánosítok akkor az rosszul esik? mert tudod az osztrákoknál az a szemét okoz problémát amit a határon átfúj a keleti nyitás szele...tudod ők is zárni akarják a határt...
444.hu/2015/04/24/magyar-bevandorlok-miatt-zarta-le-az-osztrak-magyar-hatart-az-fpo/
és ott írták ki azt is a boltokban, hogy magyar ne lopj...
vagy azok csúnya magyarok voltak te meg szép és okos...na látod hogy milyen szar amikor mások is általánosítanak veled szemben?
okina48
@bundi: Soha ne legyen műkörmöm,gyógyítsanak javasasszonyok,vagy dögöljek meg,de akkor sem kellenek!Írtózom tőlük,félek tőlük és nem vagyok egyedül!
A többi témádat nem kommentálom,mert nem tudom honnan szedted a sok sületlenséget,de ha ránkrogyik a TB,akkor majd megsegít az EU! Baromság !Előbb -utóbb megtudjuk,miről akarja a kormány elterelni a figyelmet-most éppen a menekültekkel!Ez is olyan elcsépelt dolog már! Nem úszom narancslében,de ez már undorító,hogy az ellendrukkerek alig várják,hogy csődbe menjen Magyarország!
Kemény a magyar,kibírta a szocikat,kibírja a fideszt is!Sőt,ha jön a jobbik,azt is ki fogja bírni!Legfeljebb még páran elhúzzák a csíkot!
bundi
@okina48: hvg.hu/gazdasag/20140913_ok_elmennek_de_mi_lesz_a_mi_nyugdijunkkal
a cikk tavalyi
az eu nem fog...a görögöket sem akarja...
ott is a nyugdíj az egyik probléma
egyébként tudod itt kint mi vagyunk ugyanazok mint ott a menekültek...itt mi vesszük el az itteniek elől a munkát az itteni szélsőségesek szerint...tehát az un."ellendrukkerek" talán első kézből értesülnek arról milyen is a gazdasági bevándorló lét...itt is van hiszti miattunk, de hála az égnek az itteniek nyitottabbak mint ti...és akár hiszed akár nem nekünk inkább az lenne a fontos, hogy az ország magára találjon és egyenesbe jöjjön...és ezért is fújunk azokra akik ez ellen tesznek...akik felélnek minden tartalékot, más országok támogatását...tudod nálatok minden fejlesztés jóformán abból épül, amit mi itt befizetünk adóba, és uniós támogatás formájában ti veritek el stadionra, meg minden szarra...tehát talán kicsit több tiszteletet...kolduska... de ha nem tetszik a felállás...lehet vissza postázni az uniós támogatásokat...
bundi
@okina48: egyébként a nyugdíjról...tudod olyan rendszer van..amit befizetsz, abból fizetnek ki...számolj 4,2 millió dolgozóval és átlag 250 000 bruttóval...úgy todom ott ez az átlag...az mivel 10 százalék a befizetés ezért havi 105 milliárd befizetés...az átlagnyugdíj 105 ezer ha jól tudom , és kb 2,9 millió nyugdíjas van...az havi 304 milliárd kifizetés...na érted már hogy mi a gond?
verőce21
@bundi: (13:00) Nincs is migrációs kérdés az MSZP szerint. Miről beszélsz Te?
okina48
@bundi: Kedves bundi!
Én ahhoz a generációhoz tartozom,aki még építette a cocalizmust!Olyan jól sikerült,hogy 25 év kellett hozzá,hogy lebontsák,széthordják./még szerencse,hogy az anyag ugye nem vész el!/Van annyi tapasztalatom,hogy tudjam,semmi nem tart örökké,a világ pedig örök körforgásban van.Nemsokára változnak a dolgok ,mert ez elkerülhetetlen.Lehet nem lesz olyan békés,mint '89!
Idealista vagyok,ezenkívül az elmúlt 25 év alatt kommunista lettem,ezért én még hiszek Petőfinek!" Habár felül a gálya,s alul a víznek árja,azért a víz az úr!
Csak türelem,amíg a maradék szemetet is kifújja a szél! Sok sikert gyüttment-kén,bárhol is légy,örök csavargó maradsz!
bundi
@okina48: megszoktam már...de neked is...és sok szerencsét mert arra azt hiszem szükség lesz...
bundi
@verőce21: és te?...mert ezt nem mondtam egy szóval se...csak azt hogy ti vagytok az elsők, akik kis szerencsével az ottani diplomásokat megtarthatjátok...tudod agyelszívás...most nektek is van rá lehetőségetek...éljetek vele...
okina48
@bundi: Miért kellene azon gondolkodnom,hogy Szerbia nem tag?Amúgy-habár nehéz nem ismerni őket- tojok az adatokra!A véleményemen nem változtat.Betolakodó mindenki,aki elhagyja a szülőföldjét anyagi haszon reményében!
Az meg hazaáruló,aki a könnyebb itat választja,és képes folyamatosan visszaköpködni a hazájára!Arról meg ne felejtkezz meg,hogy amit tudásod van -ha van -azt itthonról loptad ki .Az én és mások pénzén tanultál-ha tanultál -ingyen!
Engem nem támogat az EU,megdolgoztam a nyugdíjamért!Ha meg az sem lesz,akkor megpróbálok másképp élni.Mivel éltem rosszabb időket,tudom hogyan kell túlélni.
okina48
@bundi: 17'15.Kínodban nem tudsz már mit kitalálni?A faragatlanság az utolsó fegyvered?Ez némileg megnyugtató,mert azt bizonyítja,hogy azért nem túl sokat pocsékoltunk a taníttatásodra!
bundi
@okina48: úgy gondolod a megszerzett tudásom az éppen kormányon levőké vagy a miniszterelnöké...esetleg folyton változó határok közötti bármikyen nevezetű országé... Vagy az épp ott lakóké...érdekes vagy...
okina48
@bundi: @bundi: Azt sem tudom,hogy tajtékzásod melyik részére reflektáljak,mert te még annamariskánál is korlátoltabb vagy,ezért próbálok sorba menni.
Az oroszoknál már voltam,nagyon szép ország,szívesen mennék ismét.Az orosz kultúrát meg kimondottan nagyra tartom.
A nyugati országokkal bajban vagyok,mert egy kétnapos úton voltam Olaszországban,és slussz,így nem tudtam lerabolni őket!Az meg,hogy loptak a magyarok? Loptak hát,mit tegyünk?Nekem egy méter sin sem jutott!DD Azért még szeressük őket,mert a mi kutyánk kölykei!DD Számadatokkal ne fáraszd magad,mert ami érdekel,én is meg tudom nézni a gugliban!
bundi
@okina48: egyébként a katonatiszti volt ingyen... Az építészért a tanári3 rt és az egyetemért fizettem...nem loptam...
okina48
@bundi: Jaaa!Kimaradt a bevándorló lét elemzése,de nem olvastam végig,mert abszolút nem érdekel mit szenvedsz!Engem csak az érdekel,hogy innen húzzanak el,mint a vadlibák.Küldeném a sok kicsi kínait is,de azok úgy elvannak tűnve,mintha nem is lennének.
A kirovó-felosztó nyugdíjrendszer rejtelmeivel szintén ne fárassz,mert az a szakmába vág,így újjat nem tudsz mondani!
Mindjárt megnézem mit hagytam ki,de annyira unlak,hogy nem igen fáraszom magam veled!
Ilyeneket tudnék írni neked,hogy
Sehonnai bitang ember...,meg itt élned,halnod kell..!Honnan veszem ezeket,nem is tudom!Valahol mintha hallotam volna ilyeneket!Jaa...meg...mit rákentek a századok,lemossuk a gyalázatot...meg ilyenek!DDD
bundi
@okina48: azt nem a századok kenték rátok...
Anna Mária
@bundi: Tudod, az ilyen okina-félék szerint mindent ők adtak a kezedbe ingyen, te pedig csalárd módon elloptad a diplomáidat és elhúztál nyugatra emberi életet élni, dolgozni, adót fizetni, hogy legyen nekik mit eltapsolni stadionra meg kerítésre. Te vagy a halálos ellenség, akit elmondanak ezek mindennek, kitagadtak: nem vagy többé az "ő kutyájuk kölyke", mert nem vagy hajlandó velük együtt nyavalyogni meg gyűlölködni, rettegni.
okina48
@bundi: Nem!Azt gondolom,hogy az ingyen megszerzett tudásod az országé,meg azoké,akik dolgoztak azért,hogy te tanulhass!Minimum annyi évet dolgoztatnék itthon mindenkivel,aki ingyen tanult,amennyit koptatta az iskolapadot!Ahogy érzékelem,neked nem lenne hosszú idő!
okina48
@bundi: 19'38 Ellenőrízhetetlen állítások,nincs vele mit kezdeni.Tudod...messziről jött ember stb.,de maradj nyugodtan!Nem hiszem,hogy nagy űrt hagytál magad után!
levi
Youtube-ról most töröltek egy videót: Bevándorló nő épp összever egy padon ülő fehér nőt akinek a kislánya az ölében és még ez sem érdekli.
Ez vár rátök is kis libsik.
Anna Mária
@okina48: Az Európai Unióról, az azon belüli szabad munkavállalás jogáról és az egyéni szabadságról hallottál már valamit? Vagy ilyesmivel nem fárasztod magad?
Bemagoltál néhány Petőfi-verset és aztán leálltál mindenféle művelődéssel és tájékozódással?
okina48
@Anna Mária: Meggyüttél lelkem?Szinte már hiányoztál!DD Azt hittem frissítel valamit a szövegeden!De jól mondod,kiloptátok a belétek pocsékolt pénzt,habár nem sok lehetett!
Anna Mária
@levi: Inkább sok-sok bevándorló, mint ti!
Anna Mária
@levi: És tudod, milyen remekül élhet az ember egy olyan európai városban, ahol a bevándorlók aránya 30 százalék fölötti?
Béke, nyugalom, sehol egy kis fröcsögő, idegengyűlölő, gyáva idióta!
okina48
@levi: Provokációóóó!Azok az aranyemberek ilyet nem csinálnak!DD
Lesz ennél még komolyabb hír is,mert mostmár a többi sz@rban levő ország is követeli a megoldást és nem csak itt épül kerítés.Napok kérdése,és úgy eldurvul a helyzet,hogy ihaj!
Anna Mária
@okina48: No, ez jellemző a szellemi szintetekre. Egy youtube-ról törölt videót tartotok hiteles hírforrásnak.
Ne is haragudj, de beléted tényleg kár volt energiát és pénzt fektetni az ingyenes közoktatással.
okina48
Olvasandó irodalom lentebb!
KAOTIKUS ÁLLAPOTOK RÖSZKÉN,A MENEKÜLTEK BÁZISÁN!
aborisz
@Anna Mária: nem jobb lenne ha te költöznél el valamelyik bevándorló országába! így jól jár mindenki ,te is meg én is
varirmag
Semmi gond ! Majd az okoska Annamarik megmondják a tutit, akinek meg nem tetszik azok "idegengyülölök". Ők csak bennünket "gyülölnek",csak azért mert nem azt a nótát fújjuk amit ők vezényelnek.
Csak az az igaz,jó és elfogadható amit az annamarik idehánynak,minden más elfogadhatatlan és punktum.
Anna Mária
@aborisz: Ez egy új magyar szokás: a veletek egyet nem értőket igyekeztek elküldeni az országból. Biztos ez az új "nemzeti érzés".
okina48
@Anna Mária: Mariska!Ne erölködj,leírtalak!Amúgy nem én emlegetem a külföldön dolgozókat egy szinten az országot elárasztó csürhével,hanem ti saját matok!Ámen!
okina48
@Anna Mária: 19'05 Talán téged kellene hiteles forrásnak tekinteni?
Anna Mária
@varirmag: Dehogy gyűlölünk benneteket.
Valahol sajnálunk, hogy nem értitek a világot, nem tudtok ésszerű döntéseket hozni, a hatalomnak bármit elhisztek és hogy kizárólag az érzelmeitek vezérelnek benneteket.
Anna Mária
@okina48: Azt hiszem, egy törölt youtube-videóval fel tudom venni a versenyt! :)
okina48
@aborisz: Mariska utazik!Egyik nap a Déli sarkon,másik nap az Északin!DD
szandokan
@okina48: Elképzeltem, ahogy Mariska ül a gépe előtt a magasan képzett diplomájával, a szomszédnak fogalma nincs, hogy rákapcsolódott a wifi - jére, és kisebbségi komplexusával küszködve próbálja fényezni magát egész nap, sőt alvás nélkül, közben néha rámegy az állás hirdetésekre:-))
varirmag
A sok baromarcú okoskodó , elmondhatná hogy mit kezdjen az ország a menekült áradattal.
Na nem hablatyolni kell hanem megvalósítható,kivitelezhető megoldás.
Mert ostobaságokat dumálni , okoskodni azt lehet , de felesleges.
Az annamarikra meg kár a szót vesztegetni.
szandokan
@Anna Mária: Az a jó, hogy te érted a világot, tudsz ésszerű döntéseket hozni, stb. Az elképzelésemet meg feljebb olvashatod. Ennyi lehetsz te, semmi több.
Anna Mária
@szandokan: Mondtam, gondold meg mindig, mielőtt leírsz valamit, hogy vajon igaz-e. Ami nem igaz, amit csak képzelsz, azt nem kell leírni, mert csak nevetségessé válsz.
szandokan
@varirmag: Valahogy mégis elérte, hogy állandóan a középpontban legyen,mert annyira tenyérbemászó a stílusa, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni.
szandokan
@Anna Mária: Tudod te, hányan röhögnek rajtad már itt? Nem akarom kiadni azt a rengeteg nevet...
okina48
Menekültlázadás Röszkén.Helikopterekkel,20.nál több autóval vonult ki a rendőrség!
Öröm és csokiszirom!Örülünk! Éljen és virágozzék a fekete -fehér barátság!
Anna Mária
@szandokan: Régen meséltél a sikereidről, az anyatigrisről, a cégedről, no meg a daliás termetedről, emberi nagyságodról. Az ember már egész elbizonytalanodik, nem is tudja, mire kellene törekednie.
aborisz
@Anna Mária:Kedvesem nekem jobban tetszik a Marika .mint fatima név ,na meg az a kimondhatatlan afrikai nevek! hidd el több bevándorlóval találkozok , mint te .
Anna Mária
@szandokan: Tudom pontosan, kik azok a hmmm... értelemmel kevésbé felszereltek. Nem lepnél meg, bohóckodtok itt eleget.
Anna Mária
@aborisz: Az afrikai nevek nem kimondhatatlanok, csak meg kell őket tanulni.
szandokan
@Anna Mária: De bizony nagyon meglepődnél, azt garantálom.
F_Viktor
@okina48: @aborisz: @varirmag: Megkérdezem itt is:
Biztos vagyok benne, ti tudjátok, hogy mijaza NEMZETŐRSÉG?

Mostanában ilyen nemzetőr díszpintyek találnak meg, már azonnal vágom amint megszólal valamelyik a telefonban, hogy mélymagyarral beszélek.
Ki pénzeli őket, mert állításuk szerint, mint megyei nemzetőr "parancsnok" 400 ezer fölött visz haza. O'szt még iroda, autó, üzemanyag, CB rádiók...

A Magyar Nemzetőrök Országos Szövetsége (mert má'n ilyen is létezik!) oldalán olyan rendfokozatok vannak, hogy csak kapkodom a fejem:
Pl.
lovag Dr. Dohány András nõr. altábornagy
Parancsnok:vitéz lovag Oroszi Marton György nõr. altábornagy

Tehát kérdezem, mijapöcs ez a nemzetőrség játszadozás, ki pénzeli őket?
szandokan
@aborisz: Szerintem ő perfektül tud kínaiul is írni:-)) Semmi nincs, amit ő nem tudna, nincs olyan ország, ahol ő nem járt volna, mindenki hülye, aki nem ért vele egyet, meg náci, rasszista, nyilas, jobbikos...
aborisz
@Anna Mária:Majd Afrikába menekülök megtanulom őket!
levi
@Anna Mária: Majd amikor téged vernek össze akkor is ilyen nagy legyen a szád.
Nem mellesleg több külföldivel találkozok naponta mint magyarral, hidd el, ők sem szeretik a bevándorlókat.
Anna Mária
@levi: Engem, öcskös, nem ver össze senki, ne reménykedj.
Őszintén szólva nem igazán érdekel, hogy kikkel szoktál találkozni és ki kit szeret.
Anna Mária
@F_Viktor: A jobbikosok nyomulnak mindenféle formában, nyilván a fidesz pénzeli őket.
levi
@varirmag: "Ők csak bennünket "gyülölnek",csak azért mert nem azt a nótát fújjuk amit ők vezényelnek."
Igazad van, Marika észre sem veszi magát de nem jobb egy nácinál.
Anna Mária
@levi: Kicsi csíra, ma te voltál a csúcs: ijesztgetni próbáltad a jónépet egy már törölt youtube-videóval, amin állítólag csúnya-csúnya, rossz-rossz bevándorlót látott a szomszédodnak a nagynénikéje! :D
Yoda69
Nem lepodnek meg ha az Unio pedig egyoldaluan felfuggesztene a tagsagunkat. Aztan epulhet a szogesdrot, meg aknazar az osztrak-magyar hatarra.
Anna Mária
@Yoda69: Van rá esély.
Aztán a sok idióta mélymagyar tapsikolhat, hogy hurrá, az országba senki nem teheti be a lábát! Persze az országból ki sem.
F_Viktor
@Anna Mária: Írod:
"A jobbikosok nyomulnak mindenféle formában, nyilván a fidesz pénzeli őket."

Nem tudom, erre délen a külföldiek forgalmának 80 százalékát az orosz és a Közel-Keleti újságírók adják. Igaz, ma csak holland és csehek voltak.
levi
@Anna Mária: www.keptelenseg.hu/durva/bevandorlas-102156
Ide posztolták ki a vidit, de , mint látod már törölt.
Mellesleg nem tudtam, h érinthetetlen vagy. Téged is ugyanannyi eséllyel vernek meg mint bárkimást.
Anna Mária
@F_Viktor: Nem világos, hogy függ össze a nemzetőrökkel, hogy újságírók járnak délen.
F_Viktor
@Yoda69: Írod:
"Nem lepodnek meg ha az Unio pedig egyoldaluan felfuggesztene a tagsagunkat. Aztan epulhet a szogesdrot, meg aknazar az osztrak-magyar hatarra."

Ezeknek a gyomorforgató hazaárulóknak ez a céljuk.
Ők akkor élnek ha félnek tőlük.
S ki fog félni?
A beteg, a rokkant, a mély szegény! Vagyis a fizikailag tehetetlenek. Na, a jobberek csoportosan, velük tudnak "elbánni".
Tehát céljuk, hogy minél több magyar legyen nekik kiszolgáltatott, fizikailag gyenge, tehetetlen.
varirmag
Komolyan nem tudom eldönteni hogy a "szép lelkű" IQ betyárok nem tudják hogy vannak határátkelők ??? Nem a zöldhatáron kell közlekedni ?
Ja ! A Cb rádió már régen nincs forgalomba !
Ha már valaki provokálni akar , legalább nézzen a naptárra !! 2015 van !
Még hogy Cb rádió ! Hahaha !
Hiába, no ! Úgy látszik van az a pénz...!
Anna Mária
@levi: A menekültek nem bűnözők, nem bántanak senkit.
Legalábbis biztos nem gyakrabban, mint a magyarok egymást.
Behülyítitek magatokat meg egymást mindenféle ellenőrizhetetlen forrású, ki tudja, mikor és hol készült videóval.
Egyébként a különböző kultúrák és nyelvek ismerete nagyban segíti a kommunikációt a menekültekkel is. Kevésbé fogsz tőlük félni, ha beszélsz néhánnyal. Angolul biztos tudsz, manapság az alap. Csak próbáld meg.
F_Viktor
@Anna Mária: Nemzetőrség valami szélsőjobb szervezet, állítólag nem a fityesz támasztotta fel.
Felmerült többször a kérdés, hogy a jobbikot külföldről ki pénzeli? Mindig az oroszokhoz és az arabokhoz vezettek a szálak.
Miért a jobbik után érdeklődnek az orosz és az arab újságírók? Toroczkaival fél éve nappali időpontban lehetetlen beszélni, állandóan ezeknek nyilatkozik.
okina48
@F_Viktor: Nem értem ugyan, miből gondolod,hogy tudója vagyok a nemzetőr kérdésnek,de utána néztem! Meglepődtem,mert kapásból valami újabb jobbikos rémálomról van szó,de nem.
Valami fideszes országos gittegylet,amit az 1848-as nemzetőrség mintájára működtetnek.Mindenféle akkori címzetességet adnak egymásnak.Mit csinálnak nem tudom,nem is érdekel, Boldog István fideszes képviselő a fővédnökük,így nem kérdés,hogy ki pénzeli őket!
aborisz
Az UNIO tagságából csak a simlisek jártak jó! @Yoda69: csak egyszerű példát mondok akik a menekült táborban élnek 96 ezer ft kapnak fejenként havonta ja a kaja ingyenes! Akik meg takarítanak rájuk közmunka bért kapnak. megjegyzem a menekültek nem takaríthatnak! Na akkor ki járt jól?
Anna Mária
@F_Viktor: Szerintem lényegtelen, fidesz vagy jobbik. Egykutya. Mind üzletelnek, akivel csak lehet. A szervezetecskéikben meg az elvtárskák várakoznak jó pénzért, hogy bevessék őket.
levi
@Anna Mária: Figyelj, jártam már a debreceni menekülttábor közelében vagy 2 éve...tele volt a környék rendőrökkel, nem véletlenül. Láttam is jópár menekültet, bandákban járkáltak, a környéken meg szemét volt, büdös, betört ablakok...mintha egy gettóban jártam volna.
Szerinted hogy lássuk el őket?
Mit csinálnak majd, letelepednek? NIncs munka az országban, nincs pénzünk.Nem tudnak magyarul nagyrészük angolul se. Tanulatlanok, életképtelenek.
Ez egy népvándorlás és nem is lesz vége egyhamar. És amikor vége lesz a nyugati országok tele lesznek felzárkoztatásra váró menekültekkel, akiket majd az elmaradott tagállamokba fognak kiszorítani, nehogy az ő hírüket rontsák. Magyarorszégnak pedig lesz még több dolgozni nem tudó, nem tanuló, nem beilleszkedő embere akik csak a pénzt zabálják és fosztogatnak.
Ilyen jövőt akarsz te nekünk.
És , ha szerinted nem iylen lesz, kérlek, meséld el mi fog történni ennyi menekülttel, akik csak a pénzre mennek.
Anna Mária
@aborisz: Hamisak az információid sajnos, jobban is teszed, ha hülyeséget nem terjesztesz. A menekültek nem kapnak kézbe egy büdös vasat sem.
F_Viktor
@varirmag: Gondolom nekem szántad, nyomj csak bátran a válaszgombra, hogy véletlen se kerülje a figyelmemet:

Írod:
"A Cb rádió már régen nincs forgalomba !
Ha már valaki provokálni akar , legalább nézzen a naptárra !! 2015 van !
Még hogy Cb rádió ! Hahaha ! "

No, te nyomorék, válogassál a legolcsóbb új készülékek között:
www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=709010

Látod B+ ekkora hülye vagy, ennyire nem érted hogyan működik a világ, az ilyen sz@rkupacok miatt tart itt az ország!
aborisz
@Anna Mária: bocs! akkor meg az ottani dogozók hazudnak.
Anna Mária
@levi: Figyi, Magyarországon egyidejűleg háromezer menekültnél nincs több. Átlagosan 4 napot töltenek az országban,, mennek, ahogy tudnak nem akarnak Magyarországon maradni. Vannak, akiknek nem volt szerencséjük és menekülttáborba kerültek, néhány hónapig kénytelenek ott tartózkodni bármilyen elfoglaltság nélkül,, amíg döntenek az ügyükről. A nagy részüket kiutasítják. Igen, a menekülttáborok nem vidám helyek. A magyarországiak különösen szégyenletesek, az állapotok rettenetesek.
Nem tudod megállapítani hogy ki tanulatlan, azt meg még kevésbé hogy ki életképtelen. Az ilyen dumákat hagyd is.
Ausztriában, aminek a lakossága kb. egymillióval kevesebb, most 30 ezer menekült él, mégsem rikácsol ellenük senki, nem írogatnak az emberek fórumokra, hogy juj-juj, majd jól megverik meg megölik őket, nem gerjeszt senki sem félelmet, hanem éppen azon igyekeznek magánemberek és szociális szervezetek, hogy segítséget nyújtsanak ezeknek a szerencsétlen embereknek.
Azt hiszem, mondtam már neked is, hogy 1956-ban kb. 200 ezer magyar zúdult rá hirtelen Ausztriára, az ország akkor rettentően szegény volt maga is. Mégis elhelyezte a magyarokat, senki nem ugatott rájuk olyasmiket,, mint most te a mostani menekültekre: "Tanulatlanok, életképtelenek." Ja meg: "Fosztogatnak."
Azok a magyarok sem tudtak németül, megnyugtathatlak.
Anna Mária
@aborisz: Nem hiszem, hogy az ottani dolgozók láttak volna olyat a saját szemükkel, hogy bármelyik menekült pénzt kapott volna.
Az emberek sok hülyeséget beszélnek.
levi
@Anna Mária: Lehet, hoyg így volt, de 1000 éves történelem kapcsolt össze minket a sógorokkal, és a kultúra és vallás is egy volt.
Svédországban volt egy fehér nő, a bevándorló négerek mellett kampányolt, egyel még közösült is kamerák előtt, hogy megmutassa nincs mitől féli.
Nemsokkal később találták meg a holttestét, megerőszakolták, megölték majd megint megerőszakolták, a testet pedig begyömöszölték az erdőben két fa közé.
Az elkövető egy muszlim néger volt, aki csak annyit mondott, mivel nem viselt kendőt így-az ő vallása szerint- szabad préda volt, akit, ha megerőszakolnak akkor nem kell szégyenkeznie a férje és gyerekei előtt.

Amikor bejött ez a fal téma európa tessék-lássék módon beszólt de nem foglalkozott vele...miért? Mert tudta jól, h nekik is jó lesz.
Amikor kiderült, h nem akarunk menekülteket visszafogadni már egyből a várható: ilyet nemlehet-szankciók-kirúgás-nácik szöveget nyomatták.Miért? Mert tudták, h nálunk rengetegen léptek az eu területére, és ezeket nem tudják ránksózni ergo nekik kell ellátni.
Európa sem oylan mint te gondolod, csupána nyugati országoknak több -sokkal több- a pénze ezért egyelőre nincs bajuk a menekültekkel..várj egy kicsit nemsokára több határ is le lesz zárva, és akik oda akarnak majd jutni, be fogják érni magyarországgal is ha nem lesz más...
aborisz
@Anna Mária: kedves Marika! pofon egyszerű a megoldás ,van felvétel a Debreceni menekült táborba!
okina48
@szandokan:Rájöttem,hogy két műszakban dolgoznak!
18'26-ig bundi volt szolgálatban,18'36-kor mariskánk belépett,azóta bundi felszívódott! Vajon mennyit fizetnek egy ilyen jó kis munkáért?Nekem is jól jönne kiegészítésnek.
Anna Mária
@levi: Azért az az ezeréves közös történelem az osztrákokkal túlzás, talán nézz utána a történelemnek.
Nem, nem sógorok az osztrákok. Ők nem tekintik a magyarokat rokonoknak, ha meghallják a sógor-szöveget csak néznek, mint Rozi a moziban, miről is van szó.
Ezt az ocsmány történetet meg hagyd, ki tudja, mi az igazság a meggyilkolt svéd nő körül. A történet forrásai közül egy sem hiteles kering mindenféle a neten.
Mese hogy mit mondott a fekete bőrű ember, egy elfogott gyilkos szavait nem szokták nyilvánosságra hozni, a svédeknél főleg nem. Szóval hagyjuk.
Még ha történt is borzalmas gyilkosság akkor azt mondom: pár napja valaki kiirtotta a családját. Azelőtt valaki megölte az apját. És? Ettől még a magyarok nem mind veszélyes gyilkosok.
Az van, ami sokaknak nem világos: hogy az EU-tagsággal kötelezettségek is járnak, amit Magyarország önként vállalt. Az EU-rendeleteket be kell tartani, nem lehet azt mondani, hogy ha valami nem tetszik, akkor mi azt nem csináljuk, viszont az ingyenlóvét nyomassátok, nyugatiak!
Lehet tárgyalni a kvótarendszerről, a Dublin III rendeletről, lehet mindenen változtatni, de csak demokratikus módon, a többi tagország beleegyezésével. Magyarország egy kis vacak izé, maga úgysem ér el semmit.
Ezért nagyon rossz Orbán politikája, mert mindig önfejűen, a szabályokat be nem tartva nyomul. Aztán mindig koppan. Most is az történt.
Egyik nap bejelentették, hgoy felmondják a Dublin III-at (tudod, az a menekültek belépési helyre való visszaküldésének szabályozása), majd másnap visszavonták ezt öt perc múlva, amikor az osztrák belügyminiszter belengette, hogy ők is lezárhatják az osztrák-magyar határt, ha a magyarok geckóznak. Az osztrákok le is tudják zárni, nem kell nekik kerítést építeni, ott a hadseregük és a jó felszerelésük.
Hidd el, az emberek a világ minden táján ugyanolyanok: okosak vagy buták, szépek és csúnyák, képzettek vagy iskolázatlanok, jólelkűek vagy gonoszok.
Öreg vagyok, 10 unokám van és az életem nagyobbik részét azzal...
verőce21
@okina48: (21:24) Jelenleg 76 fórum várja a bérkommenteket, de a napi posztmennyiség szinte mindenhol le van korlátozva 5-10-nél. Ez még mindig napi 500 körüli posztmennyiséget jelent, az meg 40 dollárt, kb. 10 ezer forintot.

De a legizgalmasabb terület mindenképpen a politikáé.
Anna Mária
töltöttem, hogy ide-oda utaztam a világban, sok-sok helyen dolgoztam. Mivel több nyelven beszélek, sok-sok embert volt alkalmam jól megismerni: feketéket, sárgákat, mindenféléket.
Hidd el, nincs mit félni a menekülőktől, ugyanolyanok, mint mi. Csak most az élet velük éppen nagyon ki...szott. Nem a pénzre hajtanak: ők nem koldusok, ők ugyanúgy akarnak élni, mint te vagy én. Nyugiban.
Nem tudom, mi a megoldás, de mit szólsz ahhoz, hogy az országból elment vagy 600 ezer ember, főként fiatalok. Nem lenne hát hely néhány ezer menekültnek?
(Egyébként az Unió arról fog hamarosan tárgyalni, hogyan lehet egységesen megszervezni azt, hogy a menekültek legálisan jöhessenek az Unióba. Valahol itt lesz szerintem a megoldás, mert úgyis jönnek, bármit is építget bármelyik idióta diktátor.)
Anna Mária
@verőce21: Hát, én mondjuk ennyi pénzért a kisujjamat sem mozdítanám. De belföldieknek biztos jó keresetnek számít! :)
verőce21
@Anna Mária: (21:45) Én sem mozdítanám, de vannak itt is jópáran belőlük.
verőce21
@Anna Mária: (21:53) Miből hiszed?
Rólad sokkal több okom lenne feltételezni. Három gépen nyomni egyszerre nappal és éjjel.
Anna Mária
@verőce21: Á, te nem vagy annyira hülye, hogy ilyesmit feltételezz. Nem a te szinted. Persze, ha kedved van, csak nyugodtan.
verőce21
@Anna Mária: (22:01) Megakasztottál az írásban, mert éppen azt írtam @okina48: -nak, hogy nem lehettek azonosak bundival, mert Te jóval tájékozottabb vagy. /"te nem vagy annyira hülye" :)
Anna Mária
@verőce21: Igazán nem akartalak megakasztani, tárgyald csak nyugodtan ezt a baromi fontos problémát, hogy ki kivel azonos, meg ki fizetett troll, meg ki kinek a nagynénikéje. Tudom, az ilyesmi kikapcsol, pihentet.
verőce21
@Anna Mária: (22:11) Te most tényleg hülye vagy! Már megbocsáss!
De ha fáradt vagy, hagyd abba mára.
Anna Mária
@verőce21: Sajna még nem tehetem, nem vagyok kész a napi penzumommal. Mármint a melómmal. Elkommentelgettem a napot! :)
verőce21
@Anna Mária: (22:23) De éppen most láttam fentebb, töröltettél is néhány kommentünket módjával.
szandokan
@Anna Mária: Helyesen: Minden napot. Bármelyik este felnézek ide, és te reggeltől estig nyomod, megállás nélkül. Ezért tényleg sokat fizethetnek neked, mert még aludni sem hagynak:-)
szandokan
@verőce21: Szerinted három gépen nyomja? Nekem négy jelöltem van per pillanat.
Anna Mária
@verőce21: Persze. A rasszista megnyilvánulásokat mindig.
levi
@Anna Mária: Én is elmentem az országból, mivel nincs tiszta jövőkép otthon amíg a fidesz van hatalmon.DE, nem jelenti azt, hogy nem akarok hazamenni. Viszont nem egy szemétdombra akarok hazaérni.

Ha nem a pénzre hajtanak, miért nem álltak meg szerbiában? Romániában, Görögországban, Olaszországban, Irakban, Iránban, Törökországban , soroljam még?
Egyszerű, ott nem kaptak elég zsozsót. Innen is azért akarnak erőszakkal is továbbmenni, mert nem kapnak elég pénzt. Európa meg szépen vissza fogja küldözgetni őket.

Mégegyszer megkérdezem, de ha nem tudsz válaszolni erre, akkor nem válaszolj semmilyen módon:
Mi fog történni a menekültekkel?
Mint írtam már egyszer, nem beszélnek nyelveket, elvétve angolt.
Nem fognak munkát kapni nyelvtudás nélkül, se hozzáértés nélkül,
A gyerekeiket nem fogják tudni iskolába íratni, ugyanis az is rengeteg pénzbe kerül.

Ismertem egy pakisztáni menekültet, családjával jött olaszorszégon keresztül Németorszégba.
Nyelviskolába beiratkozott, és mindenképpen egyetemre akart menni.
Na most, az órákra nem járt be, a nyelvet nem értette, se írni se beszélni nem tudott még félév után se .Hol késett, hol hamarabb ment el már ha bejött egyszerűen. De, mivel csinálta s ulit kapta a támogatást. BUMM ennyit erről.
Volt ott még etióp lány is, ő belátta , hogy még a támogatásért sem képes tanulni, abba is hagyta, főleg mivel szült még egy gyereket a munkanélküli pasijának.
Ezek azok akikkel közelebbről találkoztam, link alak volt mind.

Magyarorszég pedig egyszer már beengedett pár vándort az országba akik még azóta sem tudtak beilleszkedni. Persze még pártízezer nem fog számítani, főleg, hogy még több fiatal fog elmenni az országból...na de ki védi majd meg szegény nyugdíjasokat akik annyira akarták ezt?
Anna Mária
@szandokan: 22:32

Szerintem ezt verőcével beszéld meg. Őt érdekli ez a téma.
verőce21
@szandokan: (22:34) Ő írta egyszer nekem, hogy három gépen nyomja egyszerre./hogy "dolgozik"
szandokan
@Anna Mária: Aha. Mert te döntöd el, hogy egy megnyilvánulás rasszista e, vagy csak tény. Lassan téged kellene már törölni a nagy magyarellenességed miatt, aminek tényleg csak egyetlen oka lehet.
szandokan
@verőce21: Végül is elképzelhető, mert az egyiken írja a badarságait, a másikon munkát keres, a harmadikon töröltet...Leköti magát rendesen a nap 24 órájában.
verőce21
@szandokan: (22:44) Később bizonyára rájön arra, hogy unalmasok leszünk, ha semmit se mondunk ki. :)
szandokan
@levi: Azért védi őket szerintem foggal-körömmel, mert ő is az, és nagyon kényelmes életet él itt Magyarországon. Nem egy ilyet ismerek. Hiába is akarod bármiről is éppen ezért meggyőzni, csak nyomja a lekezelő magyarellenes dumáját. A peiore rota semper sunt murmura mota.
Anna Mária
@levi: Figyi, te vagy a fiatal, neked kell tudnod, hogy mi lesz a világgal. Neked kell, hogy válaszaid legyenek.
Érdekes, hogy csak negatív példákat hozol föl, amikor a menekülteknek nem megy jól az egyetem. Te is tudod, hogy egyetemen kívül is van élet, attól, hogy valakinek nem megy, vagy elsőre nem megy, még remek varrónő lehet belőle, vagy később professzor. Nem link alak egyébként az, aki gyereket szül, eleve nem az, ha maga neveli a kölköt.
Nem figyeltél jól, mert biztosan vannak olyanok a környezetedben, akik viszont jól nyomják. Az enyémben vannak. Sokan. Az én szakmám olyan, hogy csak kevesen művelik a világon, a kollegáim a világ minden tájáról származnak. Van köztük olyan, aki menekült volt és most a szakma kiválósága.
Azt muszáj tudnod, hogy Magyarország is ad - sajnos csak nagyon kevés embernek - menedékjogot, akik maradnak az országban a gyerekeikkel együtt.
A gyerekek iskolába járnak, élnek, mint bárki más.
Mit akarsz tudni? Hogy mi lesz? A menekültekkel?
Az, ami bárki mással, az, ami a 200 ezer emberrel is volt, akik 56-ban menekültek. Élnek és sokasodnak.
A romákra gondolsz természetesen, mint beengedett vándorokra. De, ők remekül beilleszkedtek, a Kádár-rendszerben pontosan úgy éltek, mint a nem roma magyarok. A rendszerváltozás után ők voltak az elsők, akik kiestek a munkaerőpiacról és keletkezett egy óriási szociális probléma. A gondokat velük nem a romaságuk okozza, hanem az, hogy egyszerűen nincs helyük a világban, nincs feladatuk, fölöslegesek. De mivel emberek, ők is élni akarnak. És élnek is, elvadulva, erőszakosan, ahogy a nagyon szegény, a társadalom számára fölösleges ember szokott.
Szóval nem lesz semmi különös, ami most történik a világban, az már kismilliószor megtörtént.
Ha hazamész, nem a menekültek miatt fogsz szemétdombra hazamenni, hanem a rohadék fideszjobbik-politika miatt, ami nem képes semmiféle problémát megoldani.
De ezt már mondtam neked szerintem.
szandokan
@verőce21: Ha senki nem venné figyelembe, akkor is eltartana nála egy darabig:-)
Anna Mária
@verőce21: Á, nem unalmas ám az, ha emberek normálisan beszélnek, és eleve ízléstelennek tartják, ha például a fekete bőrűeket lefekázzák.
Ezért is kellemes Nyugat-Európában élni, mert nem szokás semmilyen csoportról undorítóan beszélni. Ezt gondolom Bécsben, ahol dolgoztál, megtapasztaltad.
okina48
@Anna Mária: Mariska!Miért nyomsz egy lájkot minden hozzászólásodhoz?
Amúgy húztam a strigulát,hogy világbajnok kezrecharcos is vagy,csak lusta voltam írni.Azért ámulattal olvaslak!
Nem láttam viszont a véleményed a Bicskén kialakult helyzetről!Vagy abból nem készültél még?
Anna Mária
@szandokan: Figyelj már egy picit! Még egy egyszerű, rövid mondatot sem értesz meg! Próbáld legalább azt felfogni, amit verőce barátod mond! Nagyon vicces vagy már megint! :)
Anna Mária
@okina48: Kérlek szépen, ha érdekel, röhögök a hülye rendőrökön, hogy golyóálló mellényben és sisakban vonultak ki éhes emberekhez, akik azt kiabálták, hogy "Freedom!". A menekültek kaját persze nem kaptak, ez nem jutott eszébe a jóságos magyar menekültügynek, ami kirakat-akció során fogdostatta össze a szegény embereket. Pedig a magyar állam szépen fölnyalta a pénzt a menekültek ellátására.
verőce21
@Anna Mária: (22:56) Igen, megtapasztaltam és pozitívan, ezt hosszú lenne itt leírni.
De úgy gondolom, nem Mo.-on élsz, még az is lehet, hogy Bécsben.
Budapest, bár nagyon hasonlít az architektúrája, mégis az a legszomorúbb talán, hogy itt már nincs olyan cirkusz a világon, amelynek a mutatványait még látni szeretném.
Anna Mária
@verőce21: Nem szomorú az. Öregszik az ember és ráun a világra.
Magyarországgal az a nagy baj, hogy akárhányszor visszatér az ember egy hosszú külföldi útról, mindig ugyanaz fogadja. A Gyurcsány meg az Orbán meg egyéb provinciális, kisstílű elmebajok és egyre több ember ebek harmicadján.
Anna Mária
@szandokan: 22:49
Annyiszor mondtam már, hogy teljesen fölösleges találgatnod bárkiről, hol él. Muszáj belenyugodnod, ha pl. én Magyarországon élek kényelmesen. Nem bűn az és nem is tilos.
A "magyarellenesnek" az égvilágon semmi értelme. Ilyen nincs. Fogd fel, hogy Magyarországnak nincsenek ellenségei, Európában béke van. Nem kell képzelődni, az, akinek más a véleménye, nem ellenség automatikusan.
Az ilyen dumákkal rettentően rongáljátok az ország állapotát, tiszta egy bolondokházát csináltok belőle.
És az, aki a menekülteket nem tekinti ellenségnek, az sem ellenség.
Nem kell állandóan ellenségeket vizionálni, mert nem fogjátok tudni abbahagyni és csak röhögni fog rajtatok a világ az állandó hisztitekért. Most is röhög már, nem ért benneteket senki, mi a bajotok, miért harcoltok és gyűlölködtök állandóan.
okina48
@Anna Mária: Mariska!Óriási csalódást okoztál!Azt hittem,hogy te mindent tudsz,de nagyot bakiztál!Méghogy a Kádár rendszerben úgy éltek a cigányok,mint a magyarok!Ne vezesd már félre az ifjúságot! A falvaktól távol cigánytelepeken laktak,összetákolt bádogviskókban!Szinte be sem tehették a lábukat a faluba!Igaz az építőipar sok segédmunkást felszívott,de szét is hullottak a családok.Kéthetente jártak haza elverni a megmaradt keresetüket,meg a családot.A híres fekete vonatra még sokan emlékeznek.Állatok módjára éltek,de tudták hol a helyük!
Olvass Lakatos Menyhért könyvet,megtudod hogyan éltek!
A gond akkor kezdődött,mikor erőszakkal betelepítették őket a falvakba,ellehetetlenítve mindkét faj életét.
Amíg nem tömték őket segéllyel,még csak -csak dolgoztak.A Kádár rendszerben még csp.-t sem kaptak,ha havonta nem dolgoztak le 17 napot.Ne állíts valótlanságot!
okina48
@Anna Mária: 23'06 A menekültek az adataik rögzítése miatt lázadtak fel,nem azért mert éhesek voltak!Folyamatosan hazugságokat nyomatsz!
Anna Mária
@okina48: A cigányok egyben magyarok, ha nem tudnád.
Faj? Azt írod, faj? Tehát cigány faj meg magyar faj?
Ilyen fogalom nem létezik!
Kezdd újra, akkor, amikor tisztában leszel arról, miről is akarsz beszélni.

És gondold át azt is, hogy bárkiről úgy nyilatkozhatsz-e, "állatok módjára éltek,de tudták hol a helyük!"

Egyelőre Európához tartozol, tehát próbálj is meg úgy viselkedni, legalább próbálj meg úgy fogalmazni, mint egy európai.

Ha ez sikerül, akkor érdemben is tudunk kommunikálni. De amíg sötét suttyó módjára nyomod a szöveget, nem vagy rá alkalmas.
Anna Mária
@okina48: Egész nap nem ettek, csak este kaptak enni. Ez tény.
Hogy a Kovács nevű szóvivő mit hazudik, az irreleváns. A fidesz-szóvivőt arra tartják, hogy hazudjon.
Egyébként elképzelheted, hogy nem akarják a menekültek magukat Magyarországon nyilvántartásba vetetni, hiszen eszükben sincs ittmaradni.
Nincs ezen mit csodálkozni, teljesen igazuk van.
szandokan
@okina48: Amíg etetjük ezt a trollt, addig élvezettél piszkítja be ezt a fórumot. Talán mégis levegőnek kellene nézni, és senkinek nem reagálni a mocskos magyarellenességére. Amíg válaszolgatunk neki, addig tud csak élvezkedni. Had imádja a neki tetsző "kultúrát", egyszer majd szembe találja magát a valósággal.
okina48
@Anna Mária: Jellemzően ha hazugságon kapnak,rögtön elkezdesz terelni.Gőzöd nincs,mit válaszolj,ezért inkább játszod az eszed.
Számold össze,hogy hány sértő jelzővel illetted a magyarokat ,aztán oktassál ki!
Vagy a cigány,meg a gádzsó jobban tettszik?
Írtam,hogy olvass Lakatos Menyhért könyvet,akkor felfogod mit jelent,hogy tudták,hol a helyük.Ő már csak tudta,amit te nem!
szandokan
@okina48: Hogy mondhatsz ilyet, hogy Lakatos Menyhért többet tudott Anna Marinál? Egyébként meg nem vetted még észre, hogy szándékosan csinálja ezt a felfordulást, hogy mindenki vele foglalkozzon? A szeretet hiány első jele...
Anna Mária
@okina48: Dehogy kaptál te hazugságon. Néhány sorban írtam le, hogy igenis, a romák tudnak és akarnak dolgozni, ezt remekül lehetett látni a Kádár-rendszerben, amikor közülük nagyon soknak volt lehetősége házat építeni, a gyerekeket rendesen taníttatni stb. Nem az a gond velük, hogy eleve lusták és munkakerülők lennének. Évtizedeken át ők végezték el a legnehezebb, legpiszkosabb munkákat.

Ostoba vagy, sötét, azt sem tudod, mit beszélsz, csak fröcsög belőled a gyűlölet a menekültek, a romák iránt, na meg irántam, azért, mert én nem gyűlölködöm magyar módra, sőt, baromira megvetlek téged és a hozzád hasonlókat a primitív viselkedésért és azt gondolom, hogy rongáljátok Európát, tesztek tönkre mindent, ami itt érték a ronda szájatokkal. Egyelőre még csak pofáztok. De itt aztán legyen megállás!
okina48
@Anna Mária: Megint bukta!Utánanéztem,és igenis megállja a faj kifejezés a helyét,de a kedvedért legyen rassz!
Anna Mária
@szandokan: Nyugi, szandi, te még annyit sem értesz, mint ez az okina. Ő legalább kommunista, vannak elvei, még akkor is, ha zavarosak. Nincs szüksége rá, hogy bárkinek a s...nyalója legyen és bármilyen hatalomnak bólogasson.
Anna Mária
@okina48: Nem, nem állja meg a helyét.
Keress jó forrást, ahonnan megtudod, mik a helyes kifejezések.
Anna Mária
@okina48: A magyarok egyébként nem sérthetetlenek. Nyugodtan megmondhatja róluk bárki a véleményét. Ha megsértődnek miatta, hát az ő bajuk.
A magyarok azok, akik mindenféle más nációt gátlástalanul sértegetnek, anélkül, hogy ismernék őket, elmondják őket minden szarnak. A románokat szőröstalpúzzák, a menekülteket mindenféle ócska alakoknak mondják el (még azt sem tudják, hogy a világ melyik részéről jönnek), a sötétebb bőrűeket fekának nevezik.
Aztán, ha valaki rasszistának nevezi őket, akkor mélységesen felháborodnak.
Pedig így van: a magyarok nagyon nagy része rasszista és antiszemita, magukat a Föld minden lakójánál magasabb rendűnek képzelik és azt hiszik, hogy őket soha, semmiféle kritikával nem lehet illetni. No persze... mert ugye magyarok! :)))
okina48
@Anna Mária: Azt sem vonom vissza,hogy állatok módjára éltek,hisz a szemétből ,jobb napokon a dögkútból szerezték be az ennivalót.Ma sem vetik meg a dögkutakat,habár szívesebben lopják ki a parasztok kamrájából a feldolgozott disznót.Régebben átküldtem a kutyának az ételmaradékot,de miután rájöttem,hogy nem a kutya eszi meg,azóta leszoktam erről!Úgyhogy tudom mit beszélek!
Anna Mária
@okina48: Ne vond vissza. Téged minősít. Büszke, különleges magyar vagy, tehát megengeded magadnak, hogy ne érts meg bizonyos jelenségeket a világon, ne legyen fogalmad róla, mi miért történik, és a tudatlanságodra még büszke is légy. Mivel büszke, különleges magyar vagy, megengeded magadnak, hogy egyes embercsoportokat elítélj és ocsmányul beszélj róluk.
Aztán csodálkozol, ha sokan azt gondolják, nem vagytok Európába valók.
okina48
@Anna Mária: Miért lenne természetes,hogy a migránsok nem tesznek eleget a törvényeknek!Milyen alapon tehetik ezt meg?Nem jogállamban élünk?Vagy a törvények csak miránk vonatkoznak.Ez nem kettős mérce?
Ebben is hasonlítanak a cigányokra,mert ugyanúgy ingyen utaznak keresztül,kasul az országon,mint a cigányok.Tudják,hogyha csapatban vannak,a kalauz oda sem megy hozzájuk!
Én nem a levegőbe beszélek,mint te,aki azt is látja,hogy hányszor esznek!Ez már nevetséges,és azt a kis hitelességet is elveszted,amit esetleg megelőlegeznék.
okina48
@szandokan: Jajj!Üssem meg a szám!Mire vetemedtem,hogy verje meg a devla!
okina48
@Anna Mária: Ó,hogy nem nyílik meg a föld ilyen tömegű hazugságtól!
De igaza van szandokánnak! Olyan veled vitázni,mint a lónak imádkoznék! Tökéletes cigánytempó,ahogy csavarod a szavakat.Semmitől nem riadsz vissza,hogy az igazad bizonyítsd!
Eddig is sejtettem,hogy fajtatiszta cigány vagy,de mostmár nagyanyám haljon meg,ha nincs igazam!DDD
okina48
@Anna Mária: Persze ezt nem sértésnek szántam,hisz nem szégyen az!
Anna Mária
@okina48: Ugyan már... gondolhatod, hogy nekem aztán édesmindegy, hogy mit gondolsz rólam, hogy "hitelességet előlegezel", vagy mit csinálsz. Vagdalkozol, dühöngsz, egyetlen okból: azért, mert nem osztom a nézeteidet, nem tartom a menekülteket félelmetesnek, nem gondolom róluk, hogy bűnözők lennének, sőt, azt gondolom, hogy nagyon szerencsétlen, kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek, még akkor is, ha van mobiltelefonjuk. (Tudod, a menekülthullám évek óta tart, mert sok éve dúlnak a háborúk a világban, csak a magyar lakosságnak fogalma sem volt róla mindaddig, amíg az Orbán nem gondolta úgy, hogy fel kell heccelnie az embereket a menekültek ellen, legyenek ezzel a témával elfoglalva és ne figyeljenek arra, hogy mi folyik valójában az országban, miféle disznóságokat csinálnak a hatalmon lévők. Ti pedig ugrottatok, mint jancsibohóc, Orbán egyetlen csettintésére. Hirtelen az érdeklődésetek előterébe kerültek a menekültek. Pedig voltak korábban is.) Sokan elmentek már régebben nyugatra, a rokonok pedig igyekeznek támogatni az otthon maradottakat, az úton lévőket - mobiltelefonokkal is. Ilyen világ van, a telefon nem luxuscikk.
okina48
@Anna Mária: Ha nem csak magadra figyelnél,akkor olvastad volna,hogy nyíltan vállalom,hogy iszonyodom a cigányoktól,feketéktől,sárgáktól,stb.tehát rasszista vagyok,mégis többet segítettm rajtunk,mint te a szófosásoddal.Intézzem a hivatalos ügyeiket,írom nekik a hivatalos leveleket stb.,és ezért tisztelnek is,és tudják hol a helyük!A kapun kívül!
Anna Mária
@okina48: A törvényeket pedig - nem kell aggódnod - be fogják tartani mindaddig, amíg ebben a szerencsétlen, ócska országban kénytelenek tartózkodni. Nem fogsz te sem tönkremenni, de más sem, ha esetleg ingyen utaznak a buszon.
Gyalogoltak eleget, te el sem tudod képzelni, milyen több ezer kilométert úgy utazni, hogy a vacak mobilodon kívül semmid nincs, és nem tudod, hol fogsz aznap aludni. Nincs sehova egy darab kulcsod sem, nincs egy ajtó, amit magadna zárhatnál öt percre.
Ehh, ez a cigányozás... csináld csak, minden szavadért te vagy a felelős. Nevezhetsz akár négercigányzsidónak is, ahogy tetszik. A malis vituperari laus est. (Google-zhatsz, rád fér.)
Tudod, kellemetlenek vagytok ti, buta magyarok a nagy önteltségetekben.
Veletek bármit meg lehet csinálni, úgy szórakozik veletek bármiféle hatalom, ahogy csak akar. Festenek nektek egy ellenségképet, ti pedig köpköditek szorgosan.
Ja, egyébként lehet másképp is, okosan. No igen, ők nem büszke magyarok, talán épp ezért tudnak európai módon, intelligensen viselkedni és politizálni. Olvasd csak el:
propeller.hu/nagyvilag/3121642-zagrab-hajlando-bevandorlok-befogadasara
Anna Mária
@okina48: Dehogy tisztelnek. A hátad mögött kiröhögnek és rühellnek, mert nem veszed őket emberszámba. Minden ember érzi ám, ha utálják, ha előítéletekkel viseltetnek iránta, nehogy azt hidd, hogy nem!
Anna Mária
@okina48: Ez a hét vicce: okina, a rasszista kommunista! :DDD
okina48
@Anna Mária: Amúgy megint tévedhetetlennek hiszed magai!Engem senki nem heccel,hanem a saját szememmel látom nap mint nap a debreceni állomáson azt a nem fogyó sötét áradatot,amit eddig nem láttam eddig!Nehéz nem látni őket,meg értékelni a viselkedésüket!Direkt finoman fogalmaztam,hogy ne sértse kifinomulságodat!
Anna Mária
@okina48: Dehogy hiszem magam tévedhetetlennek, azért írjátok ezt újra és újra, mert kisebbségi érzésetek van. Magyarosch szokás: ha valaki valamiben sikeres - gondolom ti valami sikernek könyvelitek el, ha az ember sok helyen járt a világban -, akkor azt meg kell taposni, nehogy már ne érezze magát pont olyan szarul, mint ti.
Te ha egy csapat diákot látsz, már róluk is azt hiszed, veszélyes menekültek. Tegnap is láttál valami egyforma trikósokat. :)
"Nem fogyó sötét áradat" - ó, hogy oda ne rohanjak! Még mindig mennek? Még mindig látod őket? :D
Magad mondod, hogy iszonyodsz minden más bőrszínű embertől, rasszista vagy. Akkor meg minek nézed egész nap a nem fogyó sötét áradatot? Mazochizmus, vgy mi a fene? Kiállsz az állomásra és csak nézel-nézel-nézel? :DDD
Aztán rábuksz az internetre, menekültek miatt köröző helikoptereket vizionálsz, sötét felhőket, villámokat, vihart, kataklizmát. :DDD
Agyam leszakad tényleg, magyarka. Te sem fogsz már bedilizni!
Anna Mária
@okina48: Egyébként ne izgulj nagyon, ez még csak az előörs.
Aztán jönnek a sárgák, tudod, a sárga veszedelem! :DDD
okina48
@Anna Mária: Nekem elég,ha csak megjátszák a tisztelete,hisz a többi cigányt is távol tartják tőlem Amúgy jól tudom,hogy ugyanúgy útálják a magyarokat,mint fordítva.
Amúgy ha lesz új téma,ami érdekel,akkor benézek,mert ezt már végtelenül unom.
Amúgy anyi jelentőségét nem tulajdonitok a nárcisztikus megnyílvánulásaidnak,minden a kutyaugatásnak,ezért nem tudsz megsérteni!
Anna Mária
@okina48: Nem csodálom, hogy unod. Baromi unalmas lehet a félelemtől hörögve fetrengeni! :DDD
okina48
@Anna Mária: Te tényleg nem vagy százas! Úgy képzeled,hogy kijárok sz állomásra a számat tátani?Utazom naponta ugyanabban az időben,és a vonatok rossz szokása,hogy nagyjából azonos időben jönnek,mennek.
Mellesleg ne reménykedj,mert nem tudsz megsérteni,nem irígyellek,mert egy szavadat sem hiszem el,csak mosolygok rajtad.Ezt a fokú nagyzási hóbortot a szakirodalom Münchausen szindrómának definiálja!
Anna Mária
@okina48: Ne hidd.
De igazán megbocsáthatnád nekem, hogy nem vagyok rasszista, nem félek sem feketéktől, sem sárgáktól, sőt, még a romáktól sem, na meg a nagyszájú, buta magyaroktól sem. Szánom-bánom, de így van. :DDD
Gratulálok, hogy kigoogle-ztál egy szindrómát! Te aztán nem vagy elveszett gyerek! Segítesz magadon, ügyesen! :DDD
okina48
@Anna Mária: Ezt most nem gigliztam!Véletlenül tudom,mert találkoztam már hasonlóval.
Anna Mária
@okina48: Jó.
Akkor pláne nagyon ügyes vagy! :DDD
varirmag
Te jó ég ! Mivé lett a propi ? Lassan már nem lehet normálisan véleményt cserélni,mert vagy egy mocskosszájú ontja az alpári szövegét vagy egy hazug mindenben "okos,világjárta,értelmiségi" hazudozik.Képtelen,valótlan állításokkal hányja tele
nap mint nap a propit. "Természetesen " mindenkit ledorongolva,lenácizva,rassiztázva aki másként gondolkodik.
JAJMÁR
@Anna Mária: Hűha, nagyon "elszaporodtak" sz.jobberek, pedig még nem a jobbik kormányoz. Bár, egészen olyan. Gratulálok, jól elbírsz ezzel a mosott agyú társasággal! :)
(A gyengébbek kedvéért a "mosott agy" nem tiszta agyat jelent)
Anna Mária
@varirmag: No, mi nem tetszik?
Tessék, cáfolj akár egyetlen "képtelen, valótlan" állítást!
papa.49
Az utolsó előtti lépés a kirúgásunk előtt, az Unióból, aztán ,,harakiri,,!!!
JAJMÁR
Megismétlem a gyengébbek kedvéért, hogy a "mosott agy" nem tiszta agyat jelent.
Anna Mária
@JAJMÁR: Egyelőre a csak mocskos szájuk jár, de ahogy megtehetik, ezek ütnek is. Bárkit, mindenkit, akinek a színe vagy a véleménye nem tetszik nekik. Szét fognak ezek mindent rombolni, amit nem értenek. És hát nem sokat értenek a világból.

Milyen érdekes, hogy mennyire erősen hat egy szerető nagymama, aki azt mondja: jön a sárga veszedelem. Egy életen át benne marad az emberben a félelem, a továbbiakban az mozgatja.
JAJMÁR
@Anna Mária: 09:58 A félelmet a legkönnyebb felkelteni az emberben, hiszen ösztön, ami arra hivatott, hogy megvédje magát. Ez a fajta félelem viszont, ami a másik ellen irányul, - és nemcsak a nagymama, de a "fontos", nekik hiteles ember is élesztheti - gyűlöletbe csap át.
Ettől aztán meg akar szabadulni az ember, és hát hogy lehet? (El kell pusztítani a gyűlölet tárgyát!) És a félelem be fog igazolódni.
Ezek félelemből gyűlölnek.
Anna Mária
@JAJMÁR: Persze.
Egyszerű a recept: rajzolj egy nagyorrú zsidót, mutasd fel a képet, mondd rá, hogy ez az ellenség, aki minden bajodat okozza, aki elveszi a javaidat, megöli a kislányodat és, lássunk csudát: gondolkodás nélkül meg fognak ölni milliókat.
JAJMÁR
@Anna Mária: 10:19 Igen, ez szemléletes magyarázat.
szandokan
@Anna Mária: A sárga veszedelem már régen itt van üzletek formájában, vagy hívhatnám maffiáknak is. Ahogy elnézem, le sem feküdtél, én a helyedben azért kicsit jobban vigyáznék ezzel, mert az egy dolog, hogy már függő vagy, de a kialvatlanságtól komoly bajaid is lehetnek. Egyelőre még csak hülyeségeket írsz, de később ez romlani is fog...Nekem most ennyi fért bele napközben (mert aki ugye dolgozik...), de majd késő este jövök. Csak miattad kénytelen vagyok felnézni amikor egy pici szabadidőm adódik. További kellemes magyarelleneskedést a nap további részében, de azért a könyvfordításról se feledkezz meg (vagy azt úgy értetted, hogy olvastál egy könyvet, és lefordítottad a lapjaira? :-)))) )
szandokan
@JAJMÁR: Hihetetlen, hogy Mariskát ennyire pártolod. No persze a nők fogjanak össze, mint vásárláskor a plázákban:-))
varirmag
Eddig nem voltam se fideszes,se jobbikos ! DE ! Olvasva a ( lehet hogy tényleg fizetett ) kommentelőket gondolkodóba estem !
Ha a hazug,összevissza hablatyoló,uszító,gyülölködő,mocskolódó, IQ betyárok ennyire gyülölnek mindent és mindenkit aki nem az ő nótájukat fújja,lehet hogy tévedtem és a fideszre kellett volna szavaznom ??Vagy a jobbikra ???
Nem tudom de abban biztos vagyok hogy ezekkel a kommentelőkkel és a hozzájuk hasonlókkal , sem itt sem máshol nem állok szóba.
JAJMÁR
@szandokan: 12:42 Nincs őneki szüksége az én védelmemre, csupán arról van szó, hogy ebben a témában egyetértek vele.
F_Viktor
@Anna Mária: Írod:
"Egyszerű a recept: rajzolj egy nagyorrú zsidót, mutasd fel a képet, mondd rá, hogy ez az ellenség, aki minden bajodat okozza, aki elveszi a javaidat, megöli a kislányodat és, lássunk csudát: gondolkodás nélkül meg fognak ölni milliókat."

Nálad a pont!
Gondolom a "nagyorrú zsidó" a változó, ide bárkit, bármilyen népcsoportot be lehet helyettesíteni, miközben az állításod megállja a helyét.

Ezt felesleges bizonyítanod a primitíveknek, nem véletlenül őket szólítják meg a szélsőségesek (az ISIS működése, toborzása hasonló!).

Megvan minden idők legbutább magyar képviselőjelöltje
"Már nem úgy buta, hogy nem képes rendesen eldugni 240 millió forintot, vagy ész nélkül rajong Vlagyimir Putyinért, hanem hogy kevesebb esze van, mint egy kilenc éves gyereknek."

444.hu/2014/02/11/megvan-minden-idok-legbutabb-magyar-kepviselojeloltje/
levi
@Anna Mária: Tessék egy másik video:
Ismét menekültek, bár ezek már régen ottvannak, mitn hallod megtanulták a ynelvet és be is illeszkedtek a franciákhoz.
www.keptelenseg.hu/durva/bevandorlok-udvarlasi-technikaja-102186

Amúgy ezeknek a lényeknek a körükben néhány éve nagy divat volt ez, tele volt a youtube, az nyert aki egyből ki tudott ütni egy fehér nőt.
Anna Mária
@levi: Nem nézek olyan videót, amit direkt azért raksz föl, hogy megalázd a bevándorlókat.

Nem lények, hanem ugyanolyan emberek, mint bárki más.

Na csá, öcskös, nem fejlődtél semmit. Buta kis jobbos maradtál.
levi
@Anna Mária: Nézd csak meg nyugodtan, lehet kicsit megsérti a rózsaszín világodat, de néha ki kell húzni a fejeket a homokból...
Anna Mária
@levi: Próbálj meg te idétlen videók osztása helyett békében meglenni mindenkivel, bárhonnan is származik. Te magyarként semmivel sem érsz többet, mint bárki más. Sőt, kevesebbet, mert tele vagy ostoba előítélettel, és a tudásod a világról rettentően kevés.
Haragszom rád, nem figyelsz semmire a magad ostoba, gyűlölködő jobber elképzelésein kívül. Nyomod, csak nyomod.
Nincs értelme veled semmiről beszélni.
szandokan
@levi: Hiába próbálod meggyőzni bármiről is, csak a a magáét fújja. Erősen kötődik a terroristákhoz, a bevándorlókhoz, a muszlimokhoz. Két az ujjaid koptatásáért.
szandokan
@levi: Bocs a hibákért, kicsit kifárasztott a mai nap. Szóval: "csak a magáét" és "Kár az ujjaid".
levi
@szandokan: Igazad van.
Érdekes, hogy ebben a "szaros, semmire való " országban él több millió "mocskos náci" között.
De amúgyse akartam meggyőzni semmiről, csak gondoltam széttöröm a kis lelkivilágát, hadd tudja meg mi várna rá, ha egyszer véletlenül kilépne az ajtón.
szandokan
@levi: Nincs semmi értelme, mert válaszok helyett azonnal visszatámad. Én is náci vagyok szerinte, mert problémát látok a cigánysággal kapcsolatosan, amit szerinte simán meg lehetne oldani. Szerinte...Egyébként meg vele nem történne semmi, mert ő csak a magyar embereket látja bűnöző hajlamúaknak, és azt hiszi, minden romát vagy muszlimot érdekli, hogy van a fején sapka, vagy nincs. Állítólag magasan képzett diplomás, tele külföldi munkával, három állampolgársága van, mégis itt él ebben a fertőben...
Anna Mária
@levi: Az én lelkivilágomra soha nem leszel hatással, kár a fáradságért.

De a magyarok lelkivilágát sikerült tönkretennetek az ostoba, gonosz gyűlölködésetekkel.
Anna Mária
@szandokan: Ezt írod rólam: "Erősen kötődik a terroristákhoz, a bevándorlókhoz, a muszlimokhoz."
Picit gondolkozz, mielőtt bárkiről véleményt alkotsz és esetleg értelmezd, amit olvasol.
Akkor a véleményeidnek is lesz talán értelme. Ez így üres és ostoba.
vizinyuszi
szandokan:

Magasan képzett diplomás??? Tökéletes példája annak, hogy ma már minden hülyének van diplomája. Csak üres dumájú, buta vénasszony, ami unatkozik, ahelyett, hogy a helyi nyugger klubban verné a blattot.
Anna Mária
@vizinyuszi: No, a szél ezen a fórumon és szépen összefújja a szemetet.
JAJMÁR
Próbáljátok már megérteni emberek, hogy nem a menekültek veszik el a munkát, hiszen eddig sem volt. Nem a menekültekre fordított napi élelmezés miatt éheznek gyerekek, mert eddig is éheztek.
Nem a menekültek a bűnözők, mert eddig is volt bűnözés.

A menekültáradat probléma, de nem a menekültek a probléma, hanem az ok, amiért menekülni kényszerülnek! A menekültek hatalmas bajban lévő emberek! Nem képzetlenek, nem idióták, nem bűnözők, hanem kétségbeesett emberek. Miért nem értitek?
vizinyuszi
"nem a menekültek veszik el a munkát, hiszen eddig sem volt. Nem a menekültekre fordított napi élelmezés miatt éheznek gyerekek, mert eddig is éheztek.
Nem a menekültek a bűnözők, mert eddig is volt bűnözés."

Ebben igazad van, nem is ez a probléma. Azonban ez nem jelenti azt, hogy az egészségügyi, közbiztonsági és gazdasági kockázatot jelentő áradatot az Uniónak be kell fogadni. Ráadásul rengeteg egyéb ország van, ahová mehetnek.
szandokan
@Anna Mária: Ahová te is beletartozol erősen...Aludtál egy keveset?
levi
@Anna Mária: A magyarok ugyanúgy éreznek a menekültekkel kapcsolatban mint én.
Kivéve az ellenzéki politikusokat meg néhány libsi világmegváltót.
Ha hozzád bekopogna egy 7 tagú család, koszosan , büdösen, és pénzt, kaját, meg fedelet kérnének...na nem örökre(legalábbis ezt mondják) hanem pár napra...gondolom azonnal befogadnák őket. Ne félj, úgyis tovább mennek (amíg vissza nem küldik őket).
szandokan
@levi: Ne várd, hogy ilyenekre válaszoljon, ugye te sem hiszed el, hogy megtenné, hogy befogadjon idegeneket? Ha meg mégis, hát akkor...
Mézike
@levi: Hogyne! Megnyitná nekik a nagyi lezárt lakosztályát...
szandokan
@Mézike: Most jót röhögtem, de komolyan:-))
Mézike
@szandokan: :-) Az elviselhetetlen embereken röhögni kell, nem bosszankodni. Akkora egó ami nekik van nem tudja a humort értékelni. Igen szegény lelkivilága lehet...
szandokan
@Mézike: Szerintem ne is emlegessük, mert még visszajön...Ma eltűnt eddig nagyon, vagy a többi nevén kommentelget inkább.
FN
Éééés? Most avasuk szenté ezt a köcsögöt?

Pedig az ország, a világ pénzén csinál minden szart ez a rohadék.
Keresd ki.
Számolj utána.
Emlékszel: Egy hataloméhes nácinak nem hiszünk. Még azt sem,amit kérdez. EZ az alap!
Anna Mária
@levi: Nem a magyarok között nagyon sokan vannak szerencsére, akik nem éreznek úgy mint te. Sőt, még nagyobb szerencsénkre a magyarok között annak olyanok, akik még gondolkodni is képesek eled ellentétben.
Ne hidd ám, hogy te képiseled a magyarokat. Te a buta, rossz nevelést kapott, történelem terén tudatlan, a fasizmust opciónak képzelő fiatal réteghez tartozol. Kevesen vagytok.
levi
@Anna Mária: Jóóóó reggelt naccság...
Durva tévedés amit állítasz.
Valóban, nem képviselem a magyarokat, csak egy jelentős részüket..
Te viszont egyetlen réteget képviselsz itt magányosan de azt nem akarom megnevezni...
Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
levi
@Anna Mária: Hallod, idepiszkítok azonnal, csak mert felszólítottál...
Ismerős a stílusod, megint nem válaszolsz a kérédsemre.
Tudod.: 7 tagú család...válaszolj tiszta lelkiismerettel és akkor talán beszélhetünk. Addig alattam állsz, mert én kimondom amit érzek , gondolok, te viszont csak hazudni tudsz.és terelni.
Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
levi
@Anna Mária: www.youtube.com/watch?v=f9EXKeDdrgQ#t=25
Meghallgattam annyiszor, h kivülről ánekeljem...nem hatott meg.
szandokan
@Anna Mária: Most kimutattad a fogad fehérjét. Ilyen stílusban csak egy tizenéves kis unatkozó gyerek kommentel, már senki nem vesz téged komolyan. Ráadásul még értetlen is vagy, vagy csak nem mersz nyíltan válaszolni Levi kérdésére, mint már annyiszor tetted. Tehát Levi kérdése idézve: "Ha hozzád bekopogna egy 7 tagú család, koszosan , büdösen, és pénzt, kaját, meg fedelet kérnének...na nem örökre(legalábbis ezt mondják) hanem pár napra...gondolom azonnal befogadnák őket."
szandokan
@Anna Mária: Igaz, nem tette hozzá azt végül, amit most én: Befogadnád őket teljesen ismeretlenül?
levi
Nem árt figyelembe venni , hogy ezt a zenét alapból a mexikói határ lezárásához írták...persze illik ide is, de barátaim..végre elértük az amerikai szintet!!! Ennél miért akartok többet?
Anna Mária
@levi: @szandokan: Bornírt kérdést tett föl levi, nincs mit rá válaszolni. Nem az egyén kötelessége a menekültek ellátása, hanem a nagy közösségé, az országé, aminek a költségeire nagyon sok pénzt ad az EU.
Túl kellene lépnetek a buta kérdések feltevésén és tudomásul kellene vennetek, hogy vannak olyan emberek is, akik nem értenek egyet azzal, amit ti gondoltok, hogy a menekültek rosszabbá tennék Magyarországot.
Kismilliószor elmeséltem már, hogy 1956-ban kb. 200 ezer magyar lepte el hirtelen Ausztriát és akkoriban Ausztria rettentően szegény volt, épp egy éve nyerte vissza a függetlenségét, szűnt meg a négyhatalmi megszállása. Az osztrákok mégis mindenben segítették a magyarokat, egy rossz szót sem szóltak rájuk. Húszezer magyar maradt is Ausztriában, a többieket pedig más államok fogadták be.
Ezt a történetet egyszerűen ignoráljátok, mintha meg sem történt volna.
Sajnálom, levi olyan stílusban beszélt többször is a menekülő emberekről, ami megengedhetetlen és szégyen a világ összes magyarjára nézve. Szégyen, hogy ilyesmiket egy fiatal ember leír. Embertelen és gonosz. De az élet úgy működik, hogy a gonoszságot az ember mindig visszakapja.
A szandokan pedig - mint mindig - minősíthetetlen, soha nincs önálló véleménye, nyavalyás kis jobberekkel haverkodik - beteg lélek, személyiségzavaros, érdektelen.
A szél összefújja a szemetet.
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@Anna Mária: Megsértődtünk, Mari néni? Te nevezhetsz szemétnek minket? Jelentgetsz, mint az átkosban Göncz Árpád?
Anna Mária
@JAJMÁR: Mert nem akarják megérteni.
Ők azt hiszik, azzal, hogy magyarnak születtek, egyúttal biztosításuk is van arra, hogy soha nem lesznek üldözöttek, soha nem kell útra kelniük egy batyuval, mentve a puszta életüket és a gyerekeikét. Azt hiszik, a világ más népeinél ők magasabb rendűek, beszélhetnek a menekültekről akárhogy, nevezhetik őket lényeknek, mocskoknak stb.
Pedig éppen ők azok, akik a legtöbbet teszik azért, hogy Európa ne maradhasson békés hely. Egyelőre még csak szavakat használnak fegyverként mások ellen, hordába verődve, hisz úgy erősnek érzik magukat. De a szavaknál ezek nem fognak megállni, nem fognak visszariadni szörnyű tettektől sem.
Volt már ilyen a történelemben, nem tanultak belőle.
szandokan
@Anna Mária: Hordába verődni a romák szoktak, meg fegyvert fogni is. Egyszer szemtanúja voltam, ahogy két család egymásnak esett vasvillával, baltával, a rendőröknek kellett őket megfékezniük. Érdekes, ilyet még csak tőlük láttam nyílt utcán. Nem fogod megérteni azt sohasem, hogy a probléma itt van, és megoldást kell rá találni, neked könnyebb, ha nácizol.
levi
@Anna Mária: Mindig ausztriával jössz, ha jól emlékszem mi is megnyitottuk a hatérokat anno a németeknek. Azért mert egy helyen élünk, egy a kultúra stb. ezt már leírtam, de túl ostoba vagy hogy felfogd.

Anno véletlenül válaszoltál nekem arra kérdésemre, hog mihez kezdenek majd a menekültek. A válaszod: letelepednek és sokasodnak.
Látod, pont ezt kellene elkerülni. Elmaradottak, tanulatlanok mint a cigányok. Peddig azokból is van elég és őket sem lehet felzárkóztatni.

Ostoba vénasszony vagy aki csak a hüyleségek köpködi racionalitás nélkül. Nem gondolkodsz nem mérlegelsz, csak az együgyü kis szívedre hallgatsz ...bár megértem, ahhoz, hogy az eszedre hallgass rendelkezned kéne olyan szervvel.

Durva dolgokat mondtam? Igen, de ez a valóság. Próbáltam elmagyarázni neked metafórákkal kérdéseket tettem fel, hogy ki tudd fejteni a véleméyned de csak az harácsolod h: náci így meg náci úgy. Ilyen emberrek nem lehet beszélni se kompromisszumot kötni. Nincsennek észérveid és a logikus gondokodás sem az erősséged.

Megpróbálom szemléletesebb módon elmagyarázni neked a problémát:
Magyaország egy autó. Eddig érted??
Eléggé leharcolt állapotban van, nehéz alkatrészt találni hozzá, és nem megy úgy mint anno.
Na most az egyik kerék kilyukadt...ez a kerék a kocsi része és ez a kerék a cigányságot jelenti mivel sajnálatos de a néphez tartoznak és a nép viszi előre az országot. Ha ki van lyukadva nem haladunk. Szóval meg kéne javítani, ám sajnos ez a kerék nem akarja , hogy bárki is megjavítsa ez itt a probléma.

Na te most egy lerobbant , defektes autóval akarsz beállni a NasCarba versenyezni---ez jelenti a menekülteket. Remélem érted, de ha nem az se lep meg.
vizinyuszi
levi:

Ne erőlködj. Soha nem fogja megérteni vagy elfogadni a normális emberek érveit. Fossa az elmebeteg marhaságait, miszerint milyen jó lesz, ha Európába betelepül sok százezer, rosszabb esetben sok millió, beilleszkedni nem akaró, tudatlan kecskepásztor.
vizinyuszi
szandokan:

Persze neki és a cimboráinak lehet, de ha mások kimondják az igazat...
Anna Mária
@levi: Semmi, de az égvilágon semmi köze a két ország kultúrájának egymáshoz. Ausztria egy európai, kiváló ország, Magyarország és a polgárainak a többsége meg sem közelíti az európai színvonalat.
Nem tudtál válaszolni arra, hogy lehet, hogy annak idején a szegény Ausztriát nem tette tönkre a magyarok beözönlése, és hogy mindenki jóindulattal és segítőkészséggel fordult feléjük. Ne hidd, hogy a magyarok olyan csodálatosak voltak, beszéltek volna németül stb.De az osztrákok tudták, mi a szolidaritás és tudják ma is.
Te pedig olyan ocsmány szövegeket engedtél meg magadnak a menekültekkel kapcsolatban, ami nem megbocsátható. Nem tudsz róluk semmit, nincs ismereted azokról a vidékekről, ahonnan érkeznek. De te uszítasz ellenük agyament módjára, és ráadásul még azt is hiszed, hogy ezzel valami jót teszel, pedig a szavaiddal csak rongálod Magyarországot, egyre ócskább lesz.
Csinálj, amit akarsz, téged sem olvaslak el többé, mész a szűrőlistára.
JAJMÁR
@Anna Mária: 22:32 Tudom. európai, ha éppen oda jobb tartozni, de tetszik a keleti nyitás, és szidják az eu-t, ha azt mondja a vezér, elegük van a demokráciából meg a liberalizmusból - pedig nem is tudják mi az -, és halvány lila fogalmuk sincs arról, hogy valójában mit támogatnak.
Azt nem hiszem, hogy ők rossz emberek lennének, és azt sem, hogy "szörnyű tetteket" követnének el, de hogy nem fogják megakadályozni, az biztos.
Anna Mária
@JAJMÁR: Nézd, annak idején a nyilasok pontosan ilyen szövegeket nyomtak.
És aztán mit műveltek?
Magyarország nagyon szeretné azokat az időket elfelejteni, de a tények tények, a nyilasok rémtetteit nem lehet eltagadni, amikhez a magyar lakosság nagyobbik része egy mukk nélkül asszisztált, nemhogy megpróbálta volna megakadályozni.

Senki nem születik rossz embernek, de aki már felnőtt, az felelős saját magáért, a szavaiért, a tetteiért és azért is, ha szörnyűséget nem próbál megakadályozni.
Senkit nem ment föl semmiféle felelősség alól, hogy tudatlan és halvány lila fogalma sincs arról, hogy a saját szavai mit jelentenek, azokkal mit támogat.
levi
@vizinyuszi: Igazad van, naiv szegény mitn egy kis takonygyerek, aztán meg majd pislog mint hal a szatyorba amikor a menekültek nálakopogtatnak .
szandokan
@levi: Hallod, ez a hibbant tyúk téged is belerakott a szűrőbe, most mi lesz veled? :-))
szandokan
@JAJMÁR: Sem szörnyű tetteket nem fogunk végrehajtani, sem pedig az EU - ból nem akarunk kilépni. Itt csak arról van szó, hogy a menekült vagy a roma kérdést meg kell valahogy oldani, ezen a fél világ dolgozik. Igen, a kerítés ezt nem fogja valóban véglegesen megoldani, de ha jól tudom, befogadóhely építése van tervbe véve, ahol egy éjszakát tartózkodhatnak majd a nem illegális bevándorlók. Vajon te válaszolnál e arra, hogy egy több tagú családot, ha szállást kérnének tőled, befogadnál e? Ott azért kiderülne, vajon milyenek is ezek az emberek.
levi
@szandokan: Hát hallod, szerintem már értelme sincs az életemnek így :D Csak úgy meg lettem szűrve.
Freewolf
@levi: Minek vitázni egy demagóg hazudozóval?
eugen4402
Simicska és az ő médiája az okai minden bajnak. Hosszú évek kemény munkája kellett ahhoz, hogy ennyi mocskos, degenerált-agyú félázsiai kisember okádja vissza azt a szellemi táplálékot, amivel évek óta zabáltatták őket. Ja, a legecizés csak enyhítő körülmény...
Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eugen4402
@Anna Mária: Tudod, csak azért kaptam fel a vizet, mert csak arra a rohadt térképre kell vetni egy pillantást, és nyilvánvalóan látszik, hogy Magyarország Európa része. Akkor pedig tessék úgy viselkedni, és betartani azokat a szabályokat, melyeket anno elfogadtunk. Magyarul hogy mondják azt, hogy "az adott szó kötelez"???
JAJMÁR
@szandokan: 01:58 Ha már egyszer a kormányom idétlen plakátokra, és konzultációnak nevezett üres kérdőívekre, meg kerítésre szórja el a közpénzt, nem nézném el, hogy elcsigázott emberek aludjanak az ablakom alatt.
Befogadnám őket, és szégyellem, hogy ilyen kormányom van,
Mert nem nekem és neked kell megoldani, - és nem is tudjuk - ezt a problémát.
Anna Mária
@eugen4402: Igen, Európa szerves része lenne Magyarország. De ilyen viselkedéssel, ilyen közbeszéddel sajnos többé már nem tekinthető annak.
Meg kellene végre állítani azt a folyamatot, amely az ország teljes elszigetelődéséhez fog vezetni.
Sajnos az adott szó, az önként vállalt szabályok betartása - mint az európai viselkedés alapja - már kiment a divatból Magyarországon.
Anna Mária
@JAJMÁR: Természetes, hogy az ember személyesen is segít, ahol csak tud.
Nálunk hónapokig lakott egy keleti országból menekülő, aki minden jogosultsága ellenére sehol nem jutott fedélhez.. Örültünk, hogy a segítségére lehettünk az élete újrakezdésében.
Nagyon örülök, hogy te sem hagynál embereket ebek harmincadjára. Azt hiszem, szerencsére vagyunk jónéhányan ilyenek.
Az lenne a természetes, ha Magyarország - nem elfeledkezve az óriási 1956-os segítségről - élen járna az európai menekültügyi probléma megoldásában.
bundi
@okina48: oké...a hétvége a családé...de folytassuk ahol abbahagytuk...olyan hogy ingyen megszerzett tudás számomra nem volt...a katonatisztit volt az első..és az utolső államilag finanszírozott, de mivel idő előtt leléptem a katonaságtól a képzési költségeket vissza kellett térítenem...ez kb 1995 ben 500 000 körüli összeg volt mivel a szakközepes képzést is vissza kellett csengetnem...akkor a havi kereset kb 30-35 000 volt átlagban... a többi suliért mivel papíron már megvolt az államilag támogatott 3 évem, fizetnem kellett keményen...tehát ennyit erről...
bundi
@okina48: "okina48
@bundi: 19'38 Ellenőrízhetetlen állítások,nincs vele mit kezdeni.Tudod...messziről jött ember stb.,de maradj nyugodtan!Nem hiszem,hogy nagy űrt hagytál magad után!
június 25., 18:45"
lehet nagyot akartál mondani és alázni...de legalább az időpontot belőhetted volna normálisan...látszik a demens szele megcsapott rendesen...
bundi
@okina48: egyébként az előző neved kicsit jobb volt...kitiltottak, vagy magad számára is vállalhatatlanná váltál...?
Anna Mária
@bundi: Ezek mindig ezt csinálják, újabb és újabb nickneveken folytatják ugyanazt: agresszívan terjesztik a butaságot és próbálnak másokat, akik az övéktől különböző véleményeket képviselnek, érvek és értelmes gondolatok hiányában megalázni.
szandokan
@JAJMÁR: Rendben van, nem akarsz lemaradni Anna Mari süketelései mögött, elfogadom. Azért ha majd történne ilyen veled egyszer, és ellopják az értékeidet, de előtte mondjuk leütnek, netán megerőszakolnak, emlékezz arra, hogy én szóltam.
szandokan
@Anna Mária: Hazudsz mint a vízfolyás, és csak szemetelsz ide az oldalra reggeltől estig a nagy munkád mellett. Nagyon sokat fizethetnek neked ezért, biztosan megéri.
szandokan
@levi: Mint egy koszos ivóvíz:-)) Mi, te meg én, és még sokan vagyunk itt az aljasok, nácik, mert nem fogadnánk be a házunkba "bizonytalan" egyéneket.
JAJMÁR
@szandokan: 16:20 Senki után soha nem "loholok", mert én egy szabad ember vagyok, megtehetem, hogy mindig a saját véleményemet mondjam.
De, ha erre jársz, neked is lesz nálam szabad hely, és étel az asztalon :)
szandokan
@JAJMÁR: Soha nem tudhatod, mikor megyek arra, habár kicsit másként fogok kinézni, mint a most Debrecenben randalírozó népcsoport...
JAJMÁR
@szandokan: 19:13 felismerlek, ahogy megszólalsz -:DDD
Vosztok
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
okina48
@bundi: Csak ennyire fontosnak tartom a véleményedet!
okina48
@bundi: Melyik nevemre gondolsz?Amúgy nem tíltottak ki sehonnan,de ha úgy lenne sem dőlnék a kardomba!
okina48
Csak azon csodálkozom,hogy még mindíg itt rugóztok,ahelyett hogy kirándulnátok Debrecenbe,hátha a saját szemeteknek hisztek!Habár...lehet,hogy annak sem,amilyen stupidok vagytok!
Ez a hír már napok óta okafogyottá vált,de azért csak rágódjatok!
JAJMÁR
@szandokan: 00:08 Engem nem hatnak meg az autók. Fekete autó meg egy csomó van :-DDDD
Nem érdekel a márkája, elég, ha elindul amikor akarom, és úgy megy, ahogy akarom...
bundi
@okina48: ez a hír már egy éve okafogyott...csak kell a reklám amivel el lehet terelni a figyelmet arról, hogy az unió egyre keményebben lép fel az országgal szemben és az uniós forrásokhoz megint nincs hozzáférés...
a migránsokra mint egy falat kenyérre szüksége van az országnak..mint a normális vezetésre is...de most az abnormális vezetés megpróbálja elhajtani azokat akikre szüksége lenne, hogy az egybites tapsikolók megint rá szavazzanak...
de ezt egy egybitesnek elmagyarázni?...kissé fárasztó...a hofis hasonlatra hasonlítható...mint sajtreszelővel...
bundi
@okina48: egyébként ahogy a mai híreket olvasgatom látom egy éve még 170 000 emberrel is simán elbírtak volna ukrajnából ingyen is...most meg az unió is tömi a pénzt a zsebükbe kb évi alaphangon 10 milliárddal aztán még így is sírdogálnak...mi ez megint nagy fordulat és saját nyálat saját arcra ...?
kis szélkakasok...
dr. prédikátor
A k...va életbe!!! Valaki elégítse már ki ezt a lepcses vénasszonyt!!!Mert ez addig nem dugul el!!!
okina48
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
dr. prédikátor
@okina48: te sz...r jankó! tehozzád nem szóltam.Anyám már nem él. de te avval szórakozz amivel egyidős vagy!!!
okina48
@dr. prédikátor: Ne erőlködj! Nem bírsz lehúzni a szintedre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.