Nigériában tárgyalt Semjén Zsolt minisztereelnök-helyettes, aki megígérte, hogy Magyarország kész segíteni a Boko Haram iszlamista terrorszervezet ellen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Mirabilis: Elképzeltem a történetet. Semjén bejelentését közli a nigériai távirati iroda, mire a Boko Haram csendesen maga alá piszkol. Mellesleg nagyon helyeslem, hogy ez a félkegyelmű nem az itthoniakat hülyítette ezzel a dumával. Helyeselném azt is, hogy mondjuk március 15-i ünnepen az összes féleszű kormány- és fideSS-kdnp tag külföldre távozna és ezzel is növelné az itthoni ünnep fényét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Van egy kis gond ezzel a segítségnyújtással: A JAS - 39-esek momentán a Balti légtérben vannak lekötve, rájuk nem lehet számítani. A hadsereg a déli határra vigyáz, akkor kikre számít Semjén úr? Esetleg egy jópofa karaktergyilkosságot hajt végre egyedül a Boko Haram ellen?
wagabund
asszem ezzel az igérettel lábon lőttük magunkat...
non
Kapja már el végre valaki, a fővadászt, aki arcpirítóan SENKI, aki senkinek a pártvezetője, mert olyan, hogy KDNP nem létezik!
Boko Haram,, kapd el Semjént, aztán csinálj vele amit akarsz, mert váltságdíjat nem adunk érte - egy petákot sem ér a kiscsávó!
nezelodo
Nem kell cikizni, csak a vadászpuskáit akarja kölcsönadni nekik egy kis perselypénzért!
Sziszifusz
A azzal lehetne módja segítséget adni, hogy minden nap elmond egy imát a Boko Haram által meggyilkoltak lelki üdvéért. ... ha csak nem felejtette még el, a sok állat gyilkolás közben, az imádkozás lényegét.
lampa laz
Zsóti, talán meg kellene fenyegetni őket a vasárnapi boltzárral..., ha nem jön be vigyél nekik egy jó nagy fakeresztet+a többi ködönöpöscsuhást, oszt lehet téríteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.