A Propeller úgy értesült városházi forrásokból, hogy Tarlós István nem biztos, hogy kitölti a ciklusát Budapest élén, de szinte bizonyos, hogy 2019-ben távozik posztjáról. Az új erős ember – Orbán Viktor szándékai szerint – Kocsis Máté lehet, aki a napokban amúgy is a Fidesz budapesti elnöke lett.

Az információt több mozzanat is megerősíteni látszik. Az egyik ilyen, hogy Kocsis, aki a VIII. kerület polgármestere, egyre kevesebbet szerepel Józsefvárosban. Korábban a kerületi lap minden számában több fotója is megjelent, az újság szinte Kocsis-hírekként működött, azonban egy ideje látványosan kivonult a napi szereplésből. Helyettesei viszik a kerület ügyeit.

Kocsis Máté lesz a főpolgármester?Tarlós István főpolgármester és Kocsis Máté Józsefváros polgármestere egyeztet a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt (MTI Fotó: Soós Lajos)

Feltűnő az is, hogy bár korábban is volt irodája a Fővárosnál, mostanában új, tágasabb irodát kap, szinte egy egész szárnyat, ahova új embereket is felvesznek dolgozni.

Tarlós jelenlegi helyettese, a KDNP-s Bagdy Gábor a ciklus közepén eléri a nyugdíjkorhatárt, az ő helyére léphetne be először Kocsis, akivel Tarlós ma már minden fontos szavazás és kényes ügy eldöntése előtt nyilvánosan is konzultál a közgyűlésen.

Kocsis Máté a Fidesz egyik erős embere lett, aki a MIÉP-ből indulva lett Fidesz-szóvivő, majd most már budapesti elnök. Személyében Orbán egy végsőkig lojális emberrel hosszú távon betonozná be a Fidesz hegemóniáját a gyakorta a balliberális oldalra szavazó Budapesten.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
@egyvandor: - a bíróság nem azt mondta ki, hogy nem meleg, hanem csak azt, hogy nem szabad rámondani, hogy meleg.
Azért ez nem mindegy...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
DR Eric CARTMEN
A bukott miépes köpönyegforgató?? A püffedt pávatáncos mindíg is gyűlölte Budapestet, ez a kis talpnyaló jó választása lenne.
papa.49
@DR Eric CARTMEN: Ez még a sarlósnál is hülyébb, és gondolkozás nélkül bármit telesít amit a hazugovics megálmodik!!!)))))))))))
nemkati
Bámulatos érzékkel választja ki a g...i maga mellé a legaljasabb, legszemetebb embereket. Valaki minél gátlástalanabb, elvetemültebb, annál alkalmasabb az átkozott rendszere építésére. Tarlós, bár nem volt a szívem csücske, de nem ilyen ember, hát mennie kell.
egyvandor
Hogy eddig semmit nem tett a városért, Csak a balhéi, politikai prostisága miatt vált hírhedté.
Ha ezt Budapest népe hagyja akkor annyi neki és meg is érdemli.
spu00
Mi lenne, ha megnéznék a korábbi Nyócker fotóit a mai kerületi állapotok alapján, talán jobb véleményekkel lennének.
leszúrt rittberger
@spu00: Besöpörte a szart az ágy alá, és egyből rend lett, mi? Bámulatos képesség.

A következő kampányig neked még azt is be fogják adni, hogy megszűnt a drogprobléma, vagy megszűnt a hajléktalanság. Csak mert nem látod a fotókon.
verum
Méltó utód, jobbat keresve sem lehetne találni.
Bár, a Fidesz ad optimizmusra okot ebben is. :-/
egyvandor
kcsismáténak szinte pillanatok alatt visszaszerezte a bíróság a jó hírnevét. Nem tudom volt-e neki. A megvádolt, meghurcolt és tönkre tett politikai ellenfelek jó hírnevével még nem volt idejük foglalkozni.
verum
@egyvandor: - a bíróság nem azt mondta ki, hogy nem meleg, hanem csak azt, hogy nem szabad rámondani, hogy meleg.
Azért ez nem mindegy...
ila51
Nem tudom adott -e a saját zsebéből a hajléktalan ovisoknak élelemre ? A Dankó utcában vannak , én már adtam a nyugdíjamból.
Volt- e már egyáltalán Cseh Tamás sírjánál ? Rendszeresen járok , egy szál fehér rózsát is bírok venni a sírra. Nem azért mert a VIII. kerület díszpolgárrá választotta.
KERKA
Jah, hogy akkor ezért volt esélytelen az Ungár? A bíró jó alaposan bedöngölte Ungárt, mert már tudott valamit.

MIÉP-es volt a Kocsis Máté? akkor ahhoz a csoporthoz tartozott, akik megünnepelték a Hitler születésnapját...
vukkocska
"Végsőkig lojális ember" ??? mondjátok már, hogy hülyeséget olvastam. Hogy a balliberális oldal erre szavazna? Miket olvasok itt? Csak tátom a számat. Sok mindent beleszuggerált már a Fidesz az emberek agyába, azért ezt nem hiszem, hogy elhitetik bárkivel.
lampa laz
@KERKA: vona 1 kincset hagyott veszni, hogy nem tudta megszerezni a jobbiknak...
KERKA
@lampa laz: pedig a Vona gyakran járt a nyóckerbe éjszakánként.:))Valami miatt nem jöttek össze:))
lampa laz
@KERKA: vagy pont azért nem jöttek össze, mert összejöttek:))
Manhattan
@verum: Én arra tippelnék, hogy latens homoszexuális, ezért nem tudja elfogadni magát, elfojt és buzeránsozik, gyűlölködik. Tipikus viselkedés, ezeknél az embereknél gyakori az alibi házasság és a melegek elleni kirohanások. Lehet, hogy soha életében nem volt azonosnemüvel kapcsolata, de az is lehet, hogy olyannal volt, aki szintén bujkál, adott esetben szintén felelős pozícióban van és nagy huppanás lenne, ha kiderülne, mivel Magyarországon egyáltalán nincsen esélyegyenlőség. Ezért biztos a dolgában, bízik benne, hogy sosem fog kiderülni róla.
papa.49
A szar nem lesz lekvár ha felteszik a polcra))))))))))
verum
@Manhattan: - nem tudom és nem is érdekel Kocsis szexuális orientációja. Nekem nem szimpi akár hetero, akár meleg. A jó híre nem a szexuális orientációján múlik.
Persze, ha Tarlós utódja akar lenni, akkor a gyanú árnyékát is le kell mosnia magáról, mert tarlós sosem adná át a helyét egy melegnek.
Hofipisti
Azért az már alapban szomorú, s felveti a "van még lejjebb" kérdését, hogy egy MIÉP-es egyáltalán szóba kerül Bp. főpolgármesteri posztjára.
wagabund
@Horizont: most hogy ilyen izgatottan kérdezed, javasolnám Lázárt főpolgármesternek...
na, ezen a poszton kibontakozhatna... mindenféle gyakorlata megvan, dumálni tud, venne itt néhány lakást, aztán nyomás...

Lázárt főpolginak! csapó 1! - (boncsunk(sic) zászlót mellette, vagy érte, de főleg Budapestért...) :-)

(vagy nem)
Törölt felhasználó
Ez a kis fasz főpolgármester. Mondjuk eddig meg egy kurva nagy fasz volt az...:)
Eriksson
@Horizont: Kritika volt. Ilyenekre mint te, sose kattannék.
Eriksson
@Horizont: Nem csípem a hisztis piás nőket.
Törölt felhasználó
Ja meg az jellemző erre az országra, hogy le lehet "gecizni" egy politikus, akkor csak közszereplő, de ha lebuzizzák, akkor már nem közszereplő és még 2 millát is kap érte.
Manhattan
Nem értem, hogy akadhat ki ennyire valaki azon, ha azt mondják rá, hogy meleg... Egy poénnal el lehetett volna ütni, de nem ez történt. Szerintem ritka nyomorult dolog a vége.
vonotok
HáR !!! Ennél szebb hírt is eltudtam volna képzelni Mindenszentek estéjén.
Desischado
Tökéletes választás! Ez a mocsok kis parazita sorra lakoltat ki mindenkit, nem baj, ha beteg is. És ezt a főváros élére?! Na várom a Pestiek ezt is lenyelik? Remélem, ez már megfekszi a gyomrukat, és elküldik ezt a pondrót a jó fenébe!
aremy
@papa.49: de ezt a szart jó magasra akarják tenni.
aremy
@Hofipisti: mondhatni a nárciszok virulnak!!!
aremy
@Eriksson: vazze azért vigyázz mert hajat is tép no meg karmol is
papa.49
@aremy: Onnan csak nagyobbat lehet esni, és fog is ez a parazita))))))))))
Eriksson
@aremy: Hajjaj! Akkor jobb minél messzebbről szemlélni a nénit.
Aki Én
Már most borítékolom, hogy ha ez így lesz, akkor a Pride-al fog még üzenni a buzizóknak. Valahogy azon keresztül is megfogja mutatni, hogy ő nem ,,buzeráns".
Annyira felcseszték ezzel a témával, hogy még hallani fogunk róla. Ettől persze még kevésbé kétséges a dolog. A visszafojtás nagyon nehéz lehet, még egy motor is szenved tőle.
justhpeter
Budapest értelmiségének Fekete Pákónak volt igaza, ez egy "hule kocsog".
magyarbakancs
Eddig egy pökhendi vezette a főváros.
Fog változni valami?
Kocsis Máté úr nem is biztos,hogy labdába rúg a főpolgármesteri székért.
vukkocska
A Fidesz osztogatná a posztokat Budapesten is. A választás már nem is számít? Biztos vagyok benne, hogy ezt a főváros nem veszi be. Akkor égés lenne, az biztos. Pláne, ha Bokros indulna ellene, mivel az előző választásnál két hete volt arra, hogy kampányoljon, kampányoljanak mellette, így is csak 6 százalékkal maradt le Tarlós mögött.
Yoda69
Igy legalabb nem lesz gond a meleg felvonulas engedelyezesevel.
Yoda69
@kutyahűség: Nem kell valasztani, mert felidoben valtja sarlost. Azt nevez ki a fideSS akit akar.
Majd 18-ban valaszthatunk ujra.
vukkocska
@Yoda69: főpolgármestert választunk, szerencsére. Ha addig valami meghívásos módszert nem iktatnak törvénybe. Habár, a választási törvény 2/3-os.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.